Λύσσαξαν οι νεοταξίτες! Κανένας δυτικός ηγέτης δεν έχει συγχαρεί ακόμα τον Πούτιν για την επανεκλογή του!


Λύσσαξαν οι νεοταξίτες! Κανένας δυτικός ηγέτης δεν έχει συγχαρεί ακόμα τον Πούτιν για την επανεκλογή του!Λύσσαξαν οι νεοταξίτες! Κανένας δυτικός ηγέτης δεν έχει συγχαρεί ακόμα τον Πούτιν για την επανεκλογή του!
ΠΗΓΗ

Μπορεί ο Βλάντιμιρ Πούτιν να επανεξελέγη θριαμβευτικά με το εντυπωσιακό 76,65% των ψήφων, κερδίζοντας την έμπρακτη υποστήριξη περισσότερων από 55 εκατομμύρια Ρώσων, η Δύση εντούτοις ακολουθεί το μονοπάτι της έντασης αρνούμενη να σεβαστεί την εκπεφρασμένη θέληση του ρωσικού λαού.

Οι ηγέτες του Καζακστάν, της Λευκορωσίας, της Βολιβίας και της Κούβας είναι μεταξύ των ηγετών που έστειλαν τις ευχές τους στον Ρώσο Πρόεδρο.

Αλλά κανένας από τους δυτικούς ηγέτες δεν έκανε κανένα σχόλιο καθώς οι σχέσεις με τη Δύση έχουν διαρραγεί τις τελευταίες εβδομάδες, μετά τη φερόμενη εμπλοκή της Ρωσίας στην υπόθεση δηλητηρίαση του πρώην Ρώσου κατασκόπου Σεργκέι Σκρίπαλ και της κόρης του με νευροτοξικό παράγοντα.

Ο Kινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ συνεχάρη τον Πούτιν και δήλωσε ότι η συνεργασία της χώρας του με τη Ρωσία βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο στην ιστορία.

Μέχρι πριν μερικές δεκαετίες, οι διαρκείς επεμβάσεις των ΗΠΑ και των δυτικών συμμάχων της σε διάφορα μέρη της υφηλίου με το πρόσχημα της ανατροπής «τυραννικών» καθεστώτων και του εκδημοκρατισμού τους, συνέβαλε στο να κυκλοφορήσει διεθνώς η εικόνα ενός αμερικανικού βομβαρδιστικού με την λεζάντα: «όταν δεν έρχεσαι εσύ στη δημοκρατία, έρχεται η δημοκρατία σε εσένα». Η Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων παρά ταύτα εξέλιξε ακόμη περισσότερο τις μεθόδους και πρακτικές της: εξαπολύει ένα πόλεμο προπαγάνδας κατά δημοκρατικά εκλεγμένων κυβερνήσεων με απώτερο στόχο την ψυχολογική προπαρασκευή πολεμικών επιχειρήσεων.

Σ’ αυτά τα πλαίσια, οι «δημοκρατίες» της Δύσης υιοθέτησαν πλήρως τις αστείες αιτιάσεις της ρωσικής αντιπολίτευσης για νοθεία, εκφράζοντας τάχα τις ανησυχίες τους. Οι ίδιοι αυτοί «δημοκράτες και ανθρωπιστές» που σήμερα βάλλουν κατά του Πούτιν, τάσσονταν επί παραδείγματι μόλις λίγα χρόνια πριν με την αντιπολίτευση του Άσαντ στη Συρία, φθάνοντας μέχρι του σημείου να εξοπλίζουν τους τζιχαντιστές και να δικαιολογούν τις θηριωδίες τους. Τα ίδια ακριβώς άλλωστε, συνέβησαν στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1990 στη Σερβία.

«Δημοκρατία» του τρόμου συνεπώς, ως μανδύας της Παγκόσμιας Τυραννίας που εξαπολύει πολέμους για να ρίξει εκλεγμένες κυβερνήσεις και να τοποθετήσει τους εκλεκτούς της. Απορούν μετά κάποιοι για τις αθλιότητες του εγχώριου «δημοκρατικού» τόξου κατά της Χρυσής Αυγής. Δυστυχώς για τους «δημοκράτες», οι Λαοί της Ευρώπης -κυρίως- αφυπνίζονται!