ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ: Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΟΡΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ


ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ: Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΟΡΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ: Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΟΡΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ

Όταν βλέπουμε ότι τα Δυτικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ξεκάθαρα μια αντιπολίτευση …που κατεβάζει κόσμο στους δρόμους και προκαλεί την παρέμβαση της Αστυνομίας σε μία χώρα που είναι σύμμαχος της Ρωσίας του Πούτιν …ξέρουμε.

Οι μπαχαλάκηδες πράκτορες του Soros έπιασαν δουλειά.

Έγιναν και παλιότερα τέτοιες “αυθόρμητες” επαναστάσεις…με αφορμή την αύξηση της τιμής του ρεύματος!

ΠΗΓΗ

Διαμαρτυρίες μεγάλης κλίμακας διεξάγονται στην Αρμενία ενάντια στο διορισμό του πρώην προέδρου Serzh Sargsyan για τη θέση του πρωθυπουργού της χώρας. Οι διαδηλώσεις που ξεκίνησαν χθες συγκέντρωσαν έναν άνευ προηγουμένου αριθμό συμμετεχόντων. 20 χιλιάδες άνθρωποι – ένας μεγάλος αριθμός για το Ερεβάν με ένα εκατομμύριο κατοίκους. Στις 16 Απριλίου, νέοι, μεταξύ των οποίων υπήρχαν πολλοί μαθητές, μπλοκάρουν διάφορους κύριους δρόμους της πρωτεύουσας και κινητοποιούνται προς το κοινοβούλιο. Σκοπεύουν να αποτρέψουν την υποψηφιότητα του Sargsyan για “τρίτη θητεία” στο πηδάλιο της Αρμενίας. Ο πρόεδρος της χώρας Sargsyan,υπήρξε παρελθοντικά δύο φορές ήδη ξανά πρόεδρος , ορίστηκε από το κυβερνών Δημοκρατικό Κόμμα της Αρμενίας (RPA) ως υποψήφιος για τη θέση του πρωθυπουργού.

Στις 16 Απριλίου, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της Αρμενίας και το εθνικιστικό κόμμα Αρμενική Επαναστατική Ομοσπονδία υποστήριξαν ομόφωνα την υποψηφιότητα του Σέρζ Σαρσιάν για τη θέση του Πρωθυπουργού της Αρμενίας.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Nikol Pashinyan οδηγεί το κύμα διαμαρτυρίας. Κάλεσε να μπλοκάρει όλες τις προσεγγίσεις στο κοινοβούλιο, όπου πρέπει να διεξαχθεί ψηφοφορία.

Το σχέδιο του;;;

Α) η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ να αποσύρουν την Αρμενία από τη Ρωσία, και Β) να πιέσουν κατάστασεις στη νότια πλευρά της Ρωσίας, ειδικά τη στιγμή που η Μόσχα “δείχνει δόντια” σε Αμερικανούς στη Συρία.

Η Αρμενία είναι σύμμαχος της Ρωσίας, συμμετέχοντας στις ευρασιατικές πρωτοβουλίες της. Το Ερεβάν είναι μέλος της Οργάνωσης Συνθηκών Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO) και της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης (ΕΚΑΕ). Παρά τη συμμαχία με τη Ρωσία, τα τελευταία χρόνια οι αρμενικές αρχές “παρασύρονται” προς την Ευρώπη. Αρμένιοι στρατιώτες εκπαιδεύονται στο πλαίσιο του προγράμματος ατομικής συνεργασίας με τη Βορειοατλαντική συμμαχία. Παρεμπιπτόντως, η Αρμενία έχει τη μεγαλύτερη αμερικανική πρεσβεία και η χώρα, όπως η Γεωργία, είναι γεμάτη με Αμερικανούς κατασκόπους.