Πούτιν: Αν η Ρωσία δεχθεί πυρηνική επίθεση θα τελειώσει η ζωή στη γη!


Πούτιν: Αν η Ρωσία δεχθεί πυρηνική επίθεση θα τελειώσει η ζωή στη γη!Πούτιν: Αν η Ρωσία δεχθεί πυρηνική επίθεση θα τελειώσει η ζωή στη γη!
ΠΗΓΗ

O Βλαντιμίρ Πούτιν στο ετήσιο meeting Valdai Club απευθυνόμενος στην παγκόσμια κοινότητα εκφράστηκε στο Sochi σχετικά με μια πιθανή πυρηνική επίθεση: «ο επιτιθέμενος πρέπει να γνωρίζει ότι η τιμωρία είναι αναπόφευκτη, ότι θα καταστραφεί. »

«Και εμείς, ως θύματα της επιθετικότητας, ως μάρτυρες, θα πάμε στον Παράδεισο ενώ αυτοί που θα μας επιτεθούν απλά θα πεθάνουν (και θα πάνε στην Κόλαση)», σημείωσε ο Πούτιν, προκαλώντας γέλιο στην αίθουσα. « Επειδή δεν θα έχουν καν χρόνο να μετανοήσουν » πρόσθεσε ο Ρώσος Πρόεδρος. Και όλα αυτά μετά από ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα.

Η Ρωσία είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα μόνο αν είναι πεπεισμένη ότι εν δυνάμει επιτιθέμενος την χτυπά. Η αντίληψη της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν εμπεριέχει προληπτικό χτύπημα.

Υπογράμμισε ότι η ρωσική αντίληψη για πυρηνικά δεν είναι να χτυπήσει πρώτη αλλά βεβαίως θ ασκήσει πυρηνικά αντίποινα και θα καταστρέψει όλους τους επιτιθέμενους.

Αν οποιοδήποτε έθνος αποφασίσει να επιτεθεί στη Ρωσία με πυρηνικά όπλα, μπορεί να τελειώσει η ζωή στη Γη είπε ο Πούτιν. Το ρωσικό πυρηνικό δόγμα επιτρέπει τη χρήση αυτού του όπλου σε μια συμβατική σύγκρουση, αλλά μόνο εάν διακυβεύεται η ύπαρξη της Ρωσίας. Αυτό πιθανότατα δίνει στο ρωσικό στρατό μια δυνατότητα για να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα τακτικής σε περίπτωση μεγάλης κλίμακας εισβολής.