Οι ακροδεξιοί της Ουκρανίας σφάζουν τους φιλορώσους για να αποκτήσουν Εβραίο Πρωθυπουργό


Οι ακροδεξιοί της Ουκρανίας σφάζουν τους φιλορώσους για να αποκτήσουν Εβραίο Πρωθυπουργό222Οι ακροδεξιοί της Ουκρανίας σφάζουν τους φιλορώσους για να αποκτήσουν Εβραίο Πρωθυπουργό

Αυτές είναι συμπτώσεις. Να σφάζουν οι ακροδεξιοί της Ουκρανίας τους φιλορώσους προκειμένου το κόμμα τους “ΔΕΞΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ”

να αποκτήσει Εβραίο ηγέτη και η Ουκρανία να αποκτήσει Εβραίο Πρωθυπουργό κι ίσως ακόμα και Εβραίο Πρόεδρο της Δημοκρατίας…και μάλιστα …κωμικό στο επάγγελμα.

Οι ακροδεξιοί της Ουκρανίας σφάζουν τους φιλορώσους για να αποκτήσουν Εβραίο Πρωθυπουργό

Οι ακροδεξιοί της Ουκρανίας σφάζουν τους φιλορώσους για να αποκτήσουν Εβραίο Πρωθυπουργό2Οι ακροδεξιοί της Ουκρανίας σφάζουν τους φιλορώσους για να αποκτήσουν Εβραίο Πρωθυπουργό8Οι ακροδεξιοί της Ουκρανίας σφάζουν τους φιλορώσους για να αποκτήσουν Εβραίο Πρωθυπουργό4Οι ακροδεξιοί της Ουκρανίας σφάζουν τους φιλορώσους για να αποκτήσουν Εβραίο Πρωθυπουργό3Οι ακροδεξιοί της Ουκρανίας σφάζουν τους φιλορώσους για να αποκτήσουν Εβραίο Πρωθυπουργό5Οι τοκογλύφοι δεν μπορούν να βρουν Ουκρανούς που να μισούν τόσο πολύ τον Πούτιν κι αναγκάζονται να τοποθετούν στις θέσεις κλειδιά ΜΗ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ όπως έκαναν και μετά τη “Ρωσική” Επανάσταση.

Στην πρώτη Σοβιετική Κυβέρνηση οι Ρώσοι ήταν μία ασήμαντη μειοψηφία. 85% των Μπολσεβίκων ήταν ΜΗ Ρώσοι με πλαστά ρωσικά επίθετα.

Οι ακροδεξιοί της Ουκρανίας σφάζουν τους φιλορώσους για να αποκτήσουν Εβραίο Πρωθυπουργό444Στην Ελλάδα οι τοκογλύφοι έχουν τόσους πολλούς πιστούς χαφιέδες που δεν χρειάζεται να τοποθετήσουν ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ στις θέσεις εξουσίας.

Έχουμε αμέτρητους προδότες που παρακαλάνε γονατιστοί να πάρουν το χρίσμα και να υπηρετήσουν τα ξένα αφεντικά για να γλείψουν ένα κοκκαλάκι από τα λάφυρα.

“Υγιής η Δημοκρατία στην Ουκρανία” λέει ο Economist των Rothschild μιας και οι Ουκρανοί έχουν να επιλέξουν μεταξύ 3 ικανών χαφιέδων της Δύσης. Του Zelensky, της Timoshenko και του Poroshenko