Χαίρονται οι ύαινες της δημοσιαγραφίας που απελευθερώθηκε ο Σιωνιστής σκηνοθέτης που λογκρίνει τον Πούτιν!


Χαίρονται οι ύαινες της δημοσιαγραφίας που απελευθερώθηκε ο Σιωνιστής σκηνοθέτης που λογκρίνει τον Πούτιν!7

Χαίρονται οι ύαινες της δημοσιαγραφίας που απελευθερώθηκε ο Σιωνιστής σκηνοθέτης που λογκρίνει τον Πούτιν!

Ανακουφίστηκαν όπου γης οι διαφωτιστές δημοσιογράφοι …με την απελευθέρωση ενός σκηνοθέτη που κατακεραύνωνε τον …«ολέθριο» ρόλο της Εκκλησίας και του Κράτους … στη Ρωσική Κοινωνία.

Απλά έτυχε βρε παιδί μου …να είναι κι αυτός εβραίος. Κι όπως ήταν φυσικό δεν άκουσε τίποτα για τον ολέθριο ρόλο των τοκογλύφων στην παγκόσμια Ιστορία, για τους πολέμους που προκάλεσαν, για την πείνα και τη δυστυχία που έσπειραν σε όσες χώρες είχαν φυσικούς πόρους , για τη γενοκτονία των Παλαιστινίων …

Σαν τον Καρλ Μαρξ κι αυτός … που δεν είχε συλλαβίσει ποτέ τη λέξη Rothschild …ενώ ζούσε στην Αγγλία και η Αγγλική κυβέρνηση έπεφτε στα τέσσερα όποτε το ζητούσαν οι Rothschild.

Στα γραφεία των Rothschild από τότε μέχρι σήμερα ορίζεται η παγκόσμια τιμή του Χρυσού …κι ο Μαρξ ούτε που το ήξερε…όπως κι όλοι όσοι τον προπαγανδίζουν και κάνουν καριέρες και λεφτά πουλώντας Μαρξισμό … για πάσα νόσο.

 

Χαίρονται οι ύαινες της δημοσιαγραφίας που απελευθερώθηκε ο Σιωνιστής σκηνοθέτης που λογκρίνει τον Πούτιν!77Χαίρονται οι ύαινες της δημοσιαγραφίας που απελευθερώθηκε ο Σιωνιστής σκηνοθέτης που λογκρίνει τον Πούτιν!88