Πανηγυρίζουν στο Ισραήλ που αιματοκύλησαν την Ουκρανία για να πάρουν τον έλεγχο της χώρας Εβραίοι πολιτικοί.


Πανηγυρίζουν στο Ισραήλ που αιματοκύλησαν την Ουκρανία για να πάρουν τον έλεγχο της χώρας ΜΗ Ουκρανοί Εβραίοι πολιτικοί.

Πανηγυρίζουν στο Ισραήλ που αιματοκύλησαν την Ουκρανία για να πάρουν τον έλεγχο της χώρας Εβραίοι πολιτικοί. 3

Ότι έγινε και στη Ρωσία και με τη Ρωσική Επανάσταση.

Πέθαναν εκατομμύρια Ρώσοι για να πάρουν τον έλεγχο του κράτους ΜΗ Ρώσοι Μπολσεβίκοι και ξαναπέθαναν εκατομμύρια Ρώσοι για να καταλήξουν οι φυσικοί πόροι της Ρωσίας σε 20 Εβραίους πράκτορες των τοκογλύφων.
Χάος, αίμα και καταστροφή για να αναδυθούν ατσαλάκωτοι σιωνιστές πράκτορες των τοκογλύφων και να βάλουν στο χέρι τον φυσικό πλούτο Ουκρανίας και Ρωσίας.

Και στη Γαλλική Επανάσταση μόλις τελείωσαν με το γκρέμισμα των Εκκλησιών οι “αυθόρμητοι” επαναστάτες …το πρώτο πράγμα που νομοθέτησαν ήταν να επιτρέψουν ξανά σε Εβραίους να εμπορεύονται χρήμα, όπλα , τρόφιμα , κρασιά κάτι που τους το απαγόρευαν μέχρι τότε για ευνόητους λόγους …

Πανηγυρίζουν στο Ισραήλ που αιματοκύλησαν την Ουκρανία για να πάρουν τον έλεγχο της χώρας Εβραίοι πολιτικοί. 5Αυτό ήταν το νόημα της Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου εφαρμοσμένο στην πράξη . Αμέσως μετά ξεκίνησαν το δουλεμπόριο και τις γενοκτονίες των λαών της Αφρικής και της Ασιας οι διανοούμενοι “διαφωτιστές” της Γαλλικής Επανάστασης για να πληρώσουν τους τόκους από τα δάνεια που πήραν από τους επικυρίαρχους .

Και θα διαπιστώσετε ότι η Γαλλική Επανάσταση χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από όλους τους πράκτορες των τοκογλύφων και “δεξιούς” και “αριστερούς” γιατί απλά … γιορτάζουν τα αφεντικά τους… οι τραπεζίτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΔΩ:

1)Επιστημονική μελέτη εξηγεί γιατί η Γαλλική Επανάσταση μισούσε το Χριστιανισμό
2)Η Ρωσική και η Γαλλική Επανάσταση υποκινούμενες απο τον Σιωνισμό είχαν σα στόχο τη διάλυση του Χριστιανισμού!
3)Γαλλική και Ρώσικη επανάσταση, είχαν αποκλειστικό σκοπό την άρση των περιορισμών για την τοκογλυφία
4)Η Γαλλική Επανάσταση υπήρξε η μήτρα κάθε σύγχρονης ψευδοαξίας
5)Ο Μεσαίωνας ήταν πολέμιος της τοκογλυφίας, ο Μασονικός Διαφωτισμός υπέρμαχος!!!
6)ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΣ» ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑ
7)Ο λαμπρός αντιμασονικός Μεσαίωνας και ο σκοταδιστικός μασονικός Διαφωτισμός!