Η Disney περνά υποσυνείδητα μηνύματα για chemtrails μέσω παιδικών ταινιών!!!


Η Disney περνά υποσυνείδητα μηνύματα για chemtrails μέσω παιδικών ταινιών!!!

Η Disney περνά υποσυνείδητα μηνύματα για chemtrails μέσω παιδικών ταινιών!!!Η Disney περνά υποσυνείδητα μηνύματα για chemtrails μέσω παιδικών ταινιών!!!
Οι πιο πολλοί γονείς έχουν πάει τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν παιδικές ταινίες της Disney κατά κύριο λόγο είτε στο σινεμά είτε στο σπίτι τους. Πολλές φορές τις παρακολουθούν και οι ίδιοι γιατί είναι καλογυρισμένες, με ωραία ζωντανά χρώματα ή είναι και 3D. Αναρωτιέμαι
πόσοι έχουν καταλάβει τα υποσυνείδητα * μηνύματα που κρύβονται σε αυτές τις ταινίες και που τα παιδιά τα αφομοιώνουν σαν σφουγγάρι.
Εμείς θα σταθούμε στο δικό μας θέμα και θα σας παρουσιάσουμε εικόνες από δύο από τις πιο διάσημες παιδικές ταινίες. Το Planes και το Cars. Είμαστε σίγουροι ότι οι πιο πολλοί τις ξέρετε και ακόμη πιο σίγουροι ότι σχεδόν όλα τα παιδάκια της έχουν δει.Προσέξτε το επίσημο trailer της ταινίας Planes και δώστε βάση στο 0:42 περίπου.

Δείτε τώρα και στιγμές από την ταινία Cars


Δώστε βάση στις παιδικές ταινίες.. παρακολουθείστε προσεκτικά το περιεχόμενό τους και θα εκπλαγείτε…

Μην παραξενευτείτε λοιπόν αν το παιδάκι σας κάποια στιγμή κάνει στη ζωγραφιά του τον ουρανό κάπως έτσι….

Προσπαθείτε να θυμηθείτε πως ζωγραφίζατε εσείς τον ουρανό στις δικές σας ζωγραφιές.

Βέβαια υπάρχουν έτοιμες οι δικαιολογίες για να του απαντήσετε… Ότι παιδί μου είναι ένα φυσικό φαινόμενο που “δημιουργήθηκε” τα τελευταία χρόνια… Μην πιστεύεις στις θεωρίες συνομωσίας…

Την ευθύνη όμως για τις απαντήσεις αυτές θα τη φέρετε εσείς!

Σημείωση:

* Υποσυνείδητο είναι εκείνο που συγκρατούμε αμυδρά στη συνείδησή μας. Στην ψυχανάλυση είναι μέρος των στοιχείων που έχουν περιπέσει σε λήθη, το οποίο επανέρχεται στη συνείδηση και επηρεάζει τη συμπεριφορά του ατόμου. Σύμφωνα με ορισμένους ψυχολόγους και την ψυχανάλυση, το υποσυνείδητο αποτελεί εκτεταμένο πεδίο στο περιθώριο της καθαυτό συνείδησης. Διαφέρει από το ασυνείδητο κατά το ότι μπορεί, χωρίς να γίνει συνειδητό, να ενεργεί στη συνειδητή ζωή. Συνδέεται στενά με την προσωπικότητα του υποκειμένου (μνήμη,συναίσθημα,πλήρης φυσική και ψυχική ζωή). Οι εκδηλώσεις του υποσυνείδητου είναι μερικές φορές βεβαιότερες από τις συνειδητές, επειδή είναι πάντοτε παρόν στην καθημερινή ζωή (όνειρα,αναμνήσεις). Μπορεί να δημιουργεί παθολογικές καταστάσεις και να ασκεί σοβαρή επιρροή στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Έτσι μπορούν να προκληθούν παραδρομές, υστερισμοί, νευρώσεις κτλ.

Read more: http://psekasmata.blogspot.gr/2014/03/disney-chemtrails.html#ixzz2xZJC3Txt