Όταν στην Ε.Ε. μιλούσαν για το HAARP


Όταν στην Ε.Ε. μιλούσαν για το HAARP

Όταν στην Ε.Ε. μιλούσαν για το HAARPΌταν στην Ε.Ε. μιλούσαν για το HAARP

Αν σε επίσημη ακρόαση της Ε.Ε. υπάρχουν δυο προγραμματισμένα θέματα προς συζήτηση, ένα που αφορά στα μη θανατηφόρα όπλα και το άλλο στο Πρόγραμμα HAARP, γιατί κάποιοι εξακολουθούν να το θεωρούν ως “θεωρία συνωμοσίας”;
Το πρόγραμμα HAARP

Ο Tom SPENCER πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων (Ην. Βασίλειο) είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κληθεί να διατυπώσουν τις απόψεις τους για το θέμα αυτό στην ακρόαση. Μολονότι οι ΗΠΑ αρνήθηκαν μια αρχική πρόσκληση, ο Spencer επανέλαβε την προσφορά του, λέγοντας ότι οι Αμερικανοί θα μπορούσαν να στείλουν αντιπρόσωπο για να αντιμετωπίσει την επιτροπή στο μέλλον, αν ήθελαν.

Η κα Rosalie Bertell, από το Τορόντο (Καναδάς), είναι μια από τους πιο ενημερωμένους εμπειρογνώμονες σχετικά με το HAARP (High Frequency Active Auroral το Πρόγραμμα Έρευνας), ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε από τον αμερικανικό στρατό.

Περιέγραψε το υπόβαθρο για το HAARP. Η ιονόσφαιρα είναι ένα στρώμα υψηλού υψόμετρου της ατμόσφαιρας με σωματίδια ιδιαίτερα φορτισμένα με ενέργεια. Αν η ιονόσφαιρα δεχτεί κάποια ακτινοβολία, τεράστια ποσά ενέργειας που θα παραχθούν μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να εξολοθρεύσουν μια δεδομένη περιοχή.

Το πρόγραμμα HAARP αφορά και την χειραγώγηση της ιονόσφαιρας της γης, της οποίας ο φυσικός ρόλος είναι να μετριαστεί η μεταφορά ενέργειας από τον ήλιο στη γη και χρησιμοποιείται ως πύραυλος σε τροχιά και ως ανακλαστήρας για ασύρματη επικοινωνία. Ο στόχος του HAARP είναι να ελέγξει και να χειριστεί την ιονόσφαιρα έτσι ώστε να επιτρέψει την χειραγώγηση και καταστολή των επικοινωνιών κατά βούληση σε παγκόσμια κλίμακα, ή να τις καταστήσει ανθεκτικές σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.

Το HAARP, με τη δύναμη του εκφοβισμού παράδοσης ή άρνησης της ηλεκτρικής ενέργειας σε παγκόσμια κλίμακα έχει έτσι τον έλεγχο της επικοινωνίας, και είναι ένα σύστημα ελέγχου που θα μπορούσε να ελέγξει το παγκόσμιο χωριό με τρομακτικούς τρόπους.

Επίσης επιτρέπει την επικοινωνία με βυθισμένα υποβρύχια και μπορεί, θεωρητικά, να δημιουργήσει γεωμαγνητικά μονοπάτια για να καθοδηγήσει δέσμες σωματιδίων τα οποία θα μπορούσαν στη συνέχεια, να καταθέσουν μεγάλες ποσότητες ενέργειας σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. Με άλλα λόγια, το HAARP, με τη δύναμη του εκφοβισμού παράδοσης ή άρνησης της ηλεκτρικής ενέργειας σε παγκόσμια κλίμακα έχει τον έλεγχο της επικοινωνίας, είναι ένα σύστημα ελέγχου θα μπορούσε να ελέγξει το παγκόσμιο χωριό με τρομακτικούς τρόπους.

Σύμφωνα με τον Δρ Ν. Begich, – εμπειρογνώμονας από την Αλάσκα και ένας από τους κορυφαίους σε δημοσιεύματα για το θέμα του HAARP- τέτοιες συγκεντρώσεις ενέργειας θα μπορούσαν να κάνουν μια ολόκληρη περιοχή του πλανήτη μπορεί να στερηθεί του νερού. Τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα μπορεί να προκαλέσουν σεισμούς ή παλιρροιακά κύματα. Ο κ SPENCER επεσήμανε ότι, σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις, κάποια μέτρα που οδηγούν στην αλλαγή του κλίματος είναι απαγορευμένα.

Ο κ Begich είπε ότι στα μάτια του το έργο μοιάζει καθαρά και απλά ως «τεχνολογία του Star Wars”. Επιπλέον, ήταν ένα μυστικό σχέδιο, καθώς το Κογκρέσο των ΗΠΑ αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει τους Star Wars. Οι ΗΠΑ, ισχυρίστηκε, είχαν διαθέσει 91 εκατομμύρια δολάρια για το βασικό πρόγραμμα, το οποίο πρέπει να προστεθεί στα προγράμματα που σχετίζονται. Κατά τα τελευταία 50 χρόνια, είπε, κάποια επίπεδα ασφάλειας προστάτευαν τα προγράμματα από τον δημόσιο έλεγχο. Τα κρατικά μυστικά είναι ως ενός σημείου αποδεκτά από μόνα τους, αλλά αν εμπλέκονται και σημαντικές επιπτώσεις για το περιβάλλον και τους ανθρώπους τότε θα πρέπει να δημοσιοποιούνται. Κατά την άποψή του, η διεθνής κοινότητα θα πρέπει να επιτρέπεται να αξιολογεί τους κινδύνους του προγράμματος HAARP.

πηγή: Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο 09-02-98 europarl.europa.eu
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο / Έκθεση / 14 Ιανουαρίου 1998

Όταν στην Ε.Ε. μιλούσαν για το HAARP

κλικ στην εικόνα

πηγή: europarl.europa.eu

Όταν στην Ε.Ε. μιλούσαν για το HAARP

κλικ για μεγέθυνση

πηγή: europarl.europa.eu/
Άκρα του τάφου σιωπή στην Ε.Ε. πλέον βασιλεύει!

Έκτοτε άκρα του τάφου σιωπή στην Ε.Ε. Δυστυχώς το ίδιο και στο περιβάλλον, όπου έχει καταντήσει ο τάφος πολλών χιλιάδων θυμάτων ενός μυστικού καιρικού πολέμου, αλλά και οικονομικού μαζί, με εκατομμύρια οικολογικούς μετανάστες, φτώχεια και πείνα, αφού κλέβουν συνέχεια το νερό της από πριν ταλαίπωρης Αφρικής, σεισμούς και τσουνάμι με συνέπειες που θα μετρήσουν δεκαετίες στο περιβάλλον και στην παγκόσμια υγεία (Φουκουσίμα), ενεργοποιήσεις ηφαιστείων και συνεχή ψυχοτρονική επέμβαση στο νευρικό σύστημα των ανθρώπων.

Και άκρα του τάφου μας σιωπή, από τους ανθρώπους που έχουν ορκιστεί να προστατεύουν την εθνική κυριαρχία της χώρας τους και τους πολίτες, οι οποίοι σε δημόσιους διαλόγους δηλώνουν άγνοια του υπερόπλου HAARP, απαντάνε με τι γράφει το wiki (ότι είναι θεωρία συνωμοσίας) και μετά σε διαγράφουν κι από την ομάδα τους στο φέις ως “αναιδή” επειδή ζήτησες την προστασία τους, αλλά και τη συνεργασία τους και τους θύμισες το καθήκον τους.

Όλοι θα κριθούμε όμως κάποια στιγμή, είτε από Θεό είτε από ανθρώπους. Και σε αυτή την Κρίση, κανένα HAARP δεν θα είναι ικανό να προστατεύσει αυτούς που μπορούσαν να κάνουν κάτι και δεν το έπραξαν.

Η… “συνωμοσιολόγος” Αληκτώ σας…

http://nea.allnewz.gr/?p=4613