Χιόνι που δεν λιώνει και καίγεται; Αποτέλεσμα του HAARP!


Χιόνι που δεν λιώνει και καίγεται; Αποτέλεσμα του HAARP!
Από παλιά είχαν κυκλοφορήσει εξ Αμερικής κάποια βίντεο στο διαδίκτυο που έδειχνε κάποιοι να κάνουν ένα περίεργο πείραμα με το χιόνι:
Κι αυτό είναι ένα από τα πολλά βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο εξωτερικό:

ΠΗΓΗ
Το έκαναν μπάλα, το έβαζαν πάνω από μια φλόγακι αυτό αντί να αρχίζει να λιώνει και να στάζει, όχι μόνο να μαυρίζει σε χρόνο μηδέν, αλλά, σύμφωνα με τα λεγόμενα εκείνων που έπαιρναν το βίντεο, η μπάλα χιονιού βρωμοκοπούσε κάτι σαν καμένο πλαστικό. Δεν έδωσα και πολύ σημασία, ώσπου με το φετινό χιονιά, βροχή οι αναρτήσεις στα social media με παρόμοιο πείραμα.
Έτσι αποφάσισα να το κάνω κι εγώ. Πήρα από το χιόνι που έχει πέσει πλούσια εδώ στη Μακρινίτσα, από το πάνω πάνω και καθαρό, το έκανα λίγο πιο σφιχτή μάζα και το έβαλα πάνω από τη φλόγα ενός αναπτήρα. Ιδού το παράλογο αποτέλεσμα:
Χιόνι που δεν λιώνει και καίγεται; Αποτέλεσμα του HAARP!3Επίσης μου έστειλαν και το βίντεο που ανέβασε Βολιώτης στο facebook, ο οποίος έκανε ακριβώς το ίδιο πείραμα και αναρωτιέται τι στο καλό συμβαίνει στην ατμόσφαιρα (κάντε κλικ στην κάτω εικόνα):

Δεν χρειάζεται κανείς να είναι επιστήμονας, ένα απλό σχολείο να έχεις πάει θα ξέρεις ότι το χιόνι είναι παγωμένο νερό, δηλαδή Η2Ο το οποίο ούτε καίγεται, ούτε βρωμάει κάτι ανάμεσα σε πετρέλαιο ή πλαστικό. Έτσι κι αλλιώς, το πλαστικό από πετρέλαιο είναι φτιαγμένο.
Σίγουρα το θέμα δεν θα μείνει έτσι, θα ζητηθούν εξηγήσεις από ειδικούς, ενώ ποσότητα χιονιού θα πάει για χημική ανάλυση μόλις μας το επιτρέψει ο καιρός.

Αυτό που ήδη γνωρίζουμε είναι ότι οι χημικοί αεροψεκασμοί περιέχουν βαρέα μέταλλα σε νανομορφή (για τον ιονισμό της ατμόσφαιρας ώστε να ενεργοποιούνται τα διάφορα ραντάρ και στρατιωτικά οπλικά συστήματα τύπου HAARP) αλλά και είναι εμπλουτισμένοι και με διάφορα πολυμερή ώστε να παραμένουν περισσότερη ώρα στην ατμόσφαιρα.

Χιόνι που δεν λιώνει και βρωμάει; Μην μου πείτε ότι προέρχεται από το περιβάλλον, γιατί εκτός του ότι χιονίζει μέρες τώρα, μένω και στο Πήλιο, στο βουνό ψηλά εκεί που λέγεται Μακρινίτσα!