Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία


Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία

Ένα σημαντικό απόσπασμα από το βιβλίο του Χίτλερ αποδεικνύει πως η Ελληνική Δημοκρατία, η Δημοκρατική Ευρώπη και η Δημοκρατία της Βαϊμάρης δε διαφέρουν πουθενά. Η δίωξη και η φίμωση των εθνικοσοσιαλιστικών ιδεών γίνεται μόνο και μόνο επειδή αυτές αποτελούν την αλήθεια και την μόνη αντίσταση στο σύγχρονο μεταπολεμικό κόσμο που στόχο έχει την καταστροφή της διαφορετικότητας των λαών, των εθνών και των πολιτισμών τους.

Ένα χωνευτήρι σκλάβων και άπειρων υποομάδων που αντιμάχονται η μία την άλλη λόγω διαφορετικών φιλοσοφιών και συμφερόντων είναι η λεγόμενη δημοκρατία τους, μία πολυφυλετική και πολυπολιτισμική κοινωνία όπου διάφορες ομάδες που τιτλοφορούνται από το σύστημα ως «μειονότητες» απολαμβάνουν διάφορα δικαιώματα εις το όνομα της δημοκρατίας. Ταυτόχρονα οι αληθινοί ιθαγενείς, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε ευρωπαϊκή γη και έχουν ευρωπαϊκό αίμα παραμερίζονται και όταν διαμαρτύρονται κατηγορούνται ως ρατσιστές. Η ταμπέλα «ρατσισμός» είναι η κωδική λέξη που σημαίνει ουσιαστικά «λευκοί βουλώστε το, τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο, είστε τελειωμένοι». Η απάντηση σε όλα αυτά είναι:

«ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΠΕΙΡΟ».

Είναι ο καιρός να τελειώνουν τα ψέμματα του μεταπολεμικού κόσμου. Είναι καιρός να λέμε την αλήθεια χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!

«Δεν αρκεί να ξέρουμε πως είναι ένα φυλετικό κράτος, πρέπει πρώτα να το δημιουργήσουμε. Δεν πρέπει να περιμένουμε από τα άλλα σημερινά κόμματα, που πάνω απ’ όλα έχουν συμφέροντα απ’ το κράτος έτσι όπως είναι, να επιχειρήσουν από μόνα τους μια ριζική αλλαγή και να μετασχηματίσουν αυθόρμητα, την πολιτεία τους.

[…] Ο δρόμος κι ο κανονισμός που ακολουθείται για την απόκτηση των δικαιωμάτων του πολίτη μέσα σε ένα κράτος δεν διαφέρει καθόλου απ’ αυτό που πρέπει να εφαρμόσουμε για να γίνουμε μέλη μιας λέσχης αυτοκινητιστών, παραδείγματος χάριν. Ο υποψήφιος συντάσσει την αίτηση του που εξετάζεται και που στο τυπικό της δίνεται πολύ μεγάλη προσοχή, ύστερα λαβαίνει μια μέρα ένα δελτάριο που τον πληροφορεί ότι έγινε κιόλας πολίτης.

Αυτό το ειδοποιητήριο είναι εκτός από όλα τα άλλα, γραμμένο και μ΄ένα τρόπο πολύ αστείο και γεμάτο χιούμορ: λένε πράγματι στον υποψήφιο που μπορεί να ήταν μέχρι εκείνη την στιγμή ένας κάφρος: «Δυνάμει τούτου θεωρείστε εις το εξής Γερμανός πολίτης!» Αυτή η κίνηση της μαγικής μπαγκέτας γίνεται από τον ίδιο τον αρχηγό του κράτους. Ένας μετασχηματισμός που μονάχα ο Θεός θα μπορούσε να τον πραγματοποιήσει, λαβαίνει χώρα μόνο με μια απλή χειρονομία κάποιου υπερπροϊσταμένου δημόσιου υπαλλήλου. Με μια υπογραφή ένας άθλιος Σλάβος που ήρθε από τα βάθη της Μογγολίας, μεταλλάζεται σε αυθεντικό «Γερμανό».

Όχι μονάχα δεν ανησυχούν να μάθουν σε ποια ράτσα ανήκει αυτός ο καινούριος πολίτης, αλλά δεν ασχολούνται να εξετάσουν ούτε καν την κατάσταση της υγείας του. Αυτό το άτομο που θα μπορούσε πολύ καλά να είναι σάπιο από την σύφιλη, δεν θα γινόταν δεκτό σε ένα τέτοιο μοντέρνο κράτος παρά μόνο καθώς είπαμε και πιο πάνω, αν αποτελούσε οικονομικό βάρος ή αν τα πολιτικά του φρονήματα ήταν επικίνδυνα.

Όσον αφορά τα δικαιώματα του ατόμου και την προσωπική ελευθερία, ο ξένος απολαμβάνει την ίδια προστασία με τον πολίτη και καμιά φορά ίσως έχει και ιδιαίτερη μεταχείρηση. Αυτά συμβαίνουν σε αυτές τις περιπτώσεις στην σημερινή Γερμανική μας Δημοκρατία.»

Αδόλφος Χίτλερ, Ο Αγών μου