Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία


Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία

Ένα σημαντικό απόσπασμα από το βιβλίο του Χίτλερ αποδεικνύει πως η Ελληνική Δημοκρατία, η Δημοκρατική Ευρώπη και η Δημοκρατία της Βαϊμάρης δε διαφέρουν πουθενά. Η δίωξη και η φίμωση των εθνικοσοσιαλιστικών ιδεών γίνεται μόνο και μόνο επειδή αυτές αποτελούν την αλήθεια και την μόνη αντίσταση στο σύγχρονο μεταπολεμικό κόσμο που στόχο έχει την καταστροφή της διαφορετικότητας των λαών, των εθνών και των πολιτισμών τους.

Ένα χωνευτήρι σκλάβων και άπειρων υποομάδων που αντιμάχονται η μία την άλλη λόγω διαφορετικών φιλοσοφιών και συμφερόντων είναι η λεγόμενη δημοκρατία τους, μία πολυφυλετική και πολυπολιτισμική κοινωνία όπου διάφορες ομάδες που τιτλοφορούνται από το σύστημα ως «μειονότητες» απολαμβάνουν διάφορα δικαιώματα εις το όνομα της δημοκρατίας. Ταυτόχρονα οι αληθινοί ιθαγενείς, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε ευρωπαϊκή γη και έχουν ευρωπαϊκό αίμα παραμερίζονται και όταν διαμαρτύρονται κατηγορούνται ως ρατσιστές. Η ταμπέλα «ρατσισμός» είναι η κωδική λέξη που σημαίνει ουσιαστικά «λευκοί βουλώστε το, τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο, είστε τελειωμένοι». Η απάντηση σε όλα αυτά είναι:

«ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΦΥΛΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΠΕΙΡΟ».

Είναι ο καιρός να τελειώνουν τα ψέμματα του μεταπολεμικού κόσμου. Είναι καιρός να λέμε την αλήθεια χωρίς φόβο, αλλά με πάθος!

«Δεν αρκεί να ξέρουμε πως είναι ένα φυλετικό κράτος, πρέπει πρώτα να το δημιουργήσουμε. Δεν πρέπει να περιμένουμε από τα άλλα σημερινά κόμματα, που πάνω απ’ όλα έχουν συμφέροντα απ’ το κράτος έτσι όπως είναι, να επιχειρήσουν από μόνα τους μια ριζική αλλαγή και να μετασχηματίσουν αυθόρμητα, την πολιτεία τους.

[…] Ο δρόμος κι ο κανονισμός που ακολουθείται για την απόκτηση των δικαιωμάτων του πολίτη μέσα σε ένα κράτος δεν διαφέρει καθόλου απ’ αυτό που πρέπει να εφαρμόσουμε για να γίνουμε μέλη μιας λέσχης αυτοκινητιστών, παραδείγματος χάριν. Ο υποψήφιος συντάσσει την αίτηση του που εξετάζεται και που στο τυπικό της δίνεται πολύ μεγάλη προσοχή, ύστερα λαβαίνει μια μέρα ένα δελτάριο που τον πληροφορεί ότι έγινε κιόλας πολίτης.

Αυτό το ειδοποιητήριο είναι εκτός από όλα τα άλλα, γραμμένο και μ΄ένα τρόπο πολύ αστείο και γεμάτο χιούμορ: λένε πράγματι στον υποψήφιο που μπορεί να ήταν μέχρι εκείνη την στιγμή ένας κάφρος: «Δυνάμει τούτου θεωρείστε εις το εξής Γερμανός πολίτης!» Αυτή η κίνηση της μαγικής μπαγκέτας γίνεται από τον ίδιο τον αρχηγό του κράτους. Ένας μετασχηματισμός που μονάχα ο Θεός θα μπορούσε να τον πραγματοποιήσει, λαβαίνει χώρα μόνο με μια απλή χειρονομία κάποιου υπερπροϊσταμένου δημόσιου υπαλλήλου. Με μια υπογραφή ένας άθλιος Σλάβος που ήρθε από τα βάθη της Μογγολίας, μεταλλάζεται σε αυθεντικό «Γερμανό».

Όχι μονάχα δεν ανησυχούν να μάθουν σε ποια ράτσα ανήκει αυτός ο καινούριος πολίτης, αλλά δεν ασχολούνται να εξετάσουν ούτε καν την κατάσταση της υγείας του. Αυτό το άτομο που θα μπορούσε πολύ καλά να είναι σάπιο από την σύφιλη, δεν θα γινόταν δεκτό σε ένα τέτοιο μοντέρνο κράτος παρά μόνο καθώς είπαμε και πιο πάνω, αν αποτελούσε οικονομικό βάρος ή αν τα πολιτικά του φρονήματα ήταν επικίνδυνα.

Όσον αφορά τα δικαιώματα του ατόμου και την προσωπική ελευθερία, ο ξένος απολαμβάνει την ίδια προστασία με τον πολίτη και καμιά φορά ίσως έχει και ιδιαίτερη μεταχείρηση. Αυτά συμβαίνουν σε αυτές τις περιπτώσεις στην σημερινή Γερμανική μας Δημοκρατία.»

Αδόλφος Χίτλερ, Ο Αγών μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
20) Χίτλερ: «Έρμαια της αποτύφλωσης όσοι φυλετιστές διχάζουν θρησκευτικά τον λαό»
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας