Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Όταν ο Χριστιανός Αδόλφος Χίτλερ εναντιώθηκε στον Αποκρυφιστή Χάινριχ Χίμλερ


Όταν ο Χριστιανός Αδόλφος Χίτλερ εναντιώθηκε στον Αποκρυφιστή Χάινριχ Χίμλερ2Όταν ο Χριστιανός Αδόλφος Χίτλερ εναντιώθηκε στον Αποκρυφιστή Χάινριχ Χίμλερ

Πατηστε εδω για να διαβασετε για 

Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Κάπου ψηλά στη Βόρεια Γερμανία υπάρχει ακόμα το μεσαιωνικό κάστρο του Βέβελσμπουργκ. Το φρούριο νοικιάστηκε για ένα μάρκο το χρόνο από τον Χίμλερ.

Όταν ο Χριστιανός Αδόλφος Χίτλερ εναντιώθηκε στον Αποκρυφιστή Χάινριχ ΧίμλερΟ πύργος ήταν ένας ναός μιας νέας θρησκείας, με αρχαίους συμβολισμούς. Είναι χτισμένος σε ένα σημείο με γεωμαγνητική σημασία και με βάση το «χρυσό κανόνα». Εχει βωμό, αίθουσα των νεκρών και μια τεράστια σβάστικα στο θόλο. Ο Μαύρος Ηλιος με τις δώδεκα ακτίνες δεσπόζει.

Ο πύργος-ναός χτίστηκε το 1600 πάνω στα ερείπια ενός σαξονικού φρουρίου, όπου ανακαλύφθηκαν τάφοι από τη λίθινη εποχή.

Ο Μαύρος Ηλιος: Οι διοικητές-αρχιερείς ενδιαφέροντουσαν και για το Διάστημα, αφού δημιουργούν ένα αστεροσκοπείο δίπλα σε ένα εργαστήριο αρχαιολογικής έρευνας.Όταν ο Χριστιανός Αδόλφος Χίτλερ εναντιώθηκε στον Αποκρυφιστή Χάινριχ Χίμλερ6

Όταν ο Χριστιανός Αδόλφος Χίτλερ εναντιώθηκε στον Αποκρυφιστή Χάινριχ Χίμλερ3Ο Χίμλερ, που φαίνεται πως πίστευε στη μετενσκάρκωση, έκανε επικλήσεις πνευμάτων νεκρών και τελετές εξαγνισμού του αίματος.

Οι μασόνοι ιησουίτες και αυτοί έκαναν επικλήσεις στον μαύρο ήλιο. Τυχαίο;;

Οι παράξενες μυστικιστικές θεωρίες και απόψεις που εξέφραζε ο ανισόρροπος Χίμλερ έκαναν όχι μόνο τον Χίτλερ αλλά μέχρι και τον …Ρόσεμπεργκ να αγανακτήσει με συνέπεια να εκδώσει εγκύκλιο σε όλα τα γραφεία και στελέχη του κόμματος η οποία ανέφερε κατά λέξη οτι

“…η προσήλωση σε τέτοιες θεωρίες δεν αποτελεί μέρος της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας“.

Όταν ο Χριστιανός Αδόλφος Χίτλερ εναντιώθηκε στον Αποκρυφιστή Χάινριχ Χίμλερ66Ο Αρχιτέκτονας του Γ’ Ράιχ, Albert Speer, έγραψε στα απομνημονεύματα του ότι ο Χίτλερ ποτέ δεν συμπάθησε τους μυστικισμούς του Χίμλερ.

Κατά τον Albert Speer Χίτλερ είπε:

“Τι ανοησίες! Επιτέλους φτάσαμε σε μια εποχή που έχει αφήσει όλους τους μυστικισμούς πίσω και αυτός θέλει να ξαναρχίσει πάλι απο την αρχή...

Δεν θέλω να ούτε να το σκέφτομαι οτι μπορεί κάποια μέρα να καταλήξω ένας άγιος των SS. Θα προτιμούσα να γυρίσω πίσω στον τάφο μου! “

— Adolf Hitler quoted in Albert Speer‘s Inside the Third Reich

ΧΙΤΛΕΡ-ΜΑΣΟΝΙΑ, ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ


ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

Ο Χίτλερ τόνιζε:

«Μέσα από τους πολιτικούς του συνεργάτες στο Βερολίνο», γράφει, «ο Χίμλερ έκανε σκληρές διακηρύξεις εναντίον της εκκλησίας».

Η εκκλησία είναι σίγουρα απαραίτητη για τους ανθρώπους. Είναι ένα ισχυρό και συντηρητικό στοιχείο. “

Η αίσθηση μου ως Χριστιανός είναι πως ο Κύριος και Σωτήρας μου ήταν μαχητής.

Μου δείχνει τον άνθρωπο που κάποτε στη μοναξιά, περιτριγυρισμένος από μερικούς πιστούς του, αναγνώρισε τους Εβραίους για αυτό που ήταν και κάλεσε τους άντρες να πολεμήσουν εναντίον τους.

Η αλήθεια του Θεού, ήταν πως ο Χριστός δεν υπήρξε θύμα αλλά μαχητής.

Ως χριστιανός δεν έχω καθήκον να επιτρέψω στον εαυτό μου να εξαπατηθεί, και έχω το καθήκον να είμαι μαχητής για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. . . .

Στην αντίπερα όχθη ο Himmler ελεγε:

Οι παλιοί θεοί θα ξυπνήσουν από τον βαθύ ξεχασμένο τους ύπνο και θα τρίβουν τη σκόνη χίλιων ετών από τα μάτια τους και ο Thor, που θα αναστηθεί με το γιγάντιο σφυρί του, θα συντρίψει τους γοτθικούς καθεδρικούς ναούς.

Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τον χριστιανισμό με πιο σκληρό τρόπο από ό, τι μέχρι τώρα. Πρέπει να διαλύσουμε τον Χριστιανισμό, αυτή τη μεγαλύτερη από τις πληγές που θα μπορούσαν να συμβούν στην ιστορία μας, η οποία μας έχει αποδυναμώσει σε κάθε σύγκρουση.

Στη τελευταία του διαθήκη, ο Χίτλερ κατηγόρησε τον Χίμλερ για προδοσία.

Ο Χίτλερ έγραψε:

“Αποβάλλω τον Υπουργό Εσωτερικών, τον Heinrich Himmler, από το κόμμα και από όλα τα γραφεία του κράτους

Περιφρόνηση και χλευασμός του Χίτλερ για τις εμμονικές ανοησίες του Χίμλερ!
ΠΗΓΗ

Όταν ο Χριστιανός Αδόλφος Χίτλερ εναντιώθηκε στον Αποκρυφιστή Χάινριχ Χίμλερ55Ο Ηeinz Linge, ο οποίος ήταν θαλαμηπόλος του Χίτλερ και έζησε δίπλα του 10 χρόνια, στο βιβλίο του  «Ο Χίτλερ όπως δεν τον ήξερε κανένας» των εκδόσεων «Μέτρον» γράφει κάτι εξαιρετικά σημαντικό:

«Ο Χίμλερ ήταν εκείνος που προσπάθησε να πείσει τον Χίτλερ να εξαλείψει στην Γερμανία κάθε είδος χριστιανισμού και να αναστηλώσει την λατρεία των αρχαίων γερμανικών θεών – του Βόταν, του Θωρ και των άλλων.  Θυμάμαι μια περίπτωση που ο Χίμλερ ζήτησε από τον Χίτλερ να παραστεί στην βάπτιση ενός παιδιού αξιωματικού των SS που θα αφιερωνόταν στους γερμανικούς θεούς. Για μια στιγμή ο Χίτλερ έμεινε ήρεμος. Έπειτα γέλασε και είπε: «Και τι θα κάνω εκεί; Θα ξαπλώσω το βρέφος πάνω σε ένα δέρμα αρκούδας ή θα το κουνήσω στον αέρα; Όλα αυτά είναι ανοησίες. Δεν θα κάνω τίποτα τέτοιο.»

Ο Χίμλερ έγινε πελιδνός και θύμωσε τρομερά, αλλά αναγκάστηκε να γελάσει κι αυτός – προσποιητά. Ο Χίμλερ όμως επέμεινε στην ιδέα του να δημιουργήσει μια «Γερμανική θρησκεία», μια ειδωλολατρική θρησκεία και επιχείρησε να την διαδώσει ανάμεσα στα SS. Πέτυχε να πείσει τους άνδρες των SS να πάψουν να πηγαίνουν στην Εκκλησία, αλλά δεν κατόρθωσε να πραγματοποιήσει την ιδέα του για την αναβίωση της λατρείας των αρχαίων θεών.»

Όταν ο Χριστιανός Αδόλφος Χίτλερ εναντιώθηκε στον Αποκρυφιστή Χάινριχ Χίμλερ77Ο Otto Skorzeny στο βιβλίο του «Οι καταδρομικές μου επιχειρήσεις» των εκδόσεων Eurobooks γράφει:

«Πως θα μπορούσε να διαφύγει της προσοχής ότι σε αυτόν τον στρατό εντάχθηκαν περί το 1.000.000 νεαροί Ευρωπαίοι, επιδεικνύοντας όλοι την ίδια αδιαφορία απέναντι στον θάνατο, η οποία καταργούσε απόλυτα την νεφελώδη θεωρία του Χίμμλερ για την «Ανωτερότητα του Βορείου Ανθρώπου». Ο Χίτλερ δεν ήταν οπαδός αυτής της θεωρίας.»

Όταν ο Χριστιανός Αδόλφος Χίτλερ εναντιώθηκε στον Αποκρυφιστή Χάινριχ Χίμλερ66Ο Leon Degrelle στο βιβλίο του «Χίτλερ για 1000 χρόνια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Νέα Γενεά» καταγράφει τα εξής σημαντικά για τον Χίτλερ και την άποψή του περί θρησκείας:

«Αντίθετα με τα όσα λέγονται, ήταν μοντέρνος άνθρωπος. Σε ό,τι αφορούσε θρησκευτικά θέματα είχε μια πολύ προσωπική τοποθέτηση. Δεν άντεχε με τίποτα τις πολιτικές παρεμβάσεις από κληρικούς, κάτι το οποίο δεν ήταν μεμπτό από μόνο του. Αυτό το οποίο ήταν εντυπωσιακό, από την άλλη, ήταν οι αντιλήψεις του για το μέλλον των θρησκειών. Κατά τη γνώμη του, ήταν άχρηστο το να τις πολεμά και να τις διώκει. Οι επιστημονικές ανακαλύψεις, που σήκωναν το πέπλο των μυστηρίων – τόσο απαραίτητο στην επιρροή της Εκκλησίας –, η πρόοδος των ανέσεων – που καταπολεμούσαν εκείνη τη μιζέρια που μάστιζε για δύο χιλιάδες χρόνια τόσο την Εκκλησία όσο και τους δυστυχείς ανθρώπους – μείωναν ολοένα και περισσότερο, κατά τη γνώμη του, την επιρροή των θρησκειών. «Σε βάθος δύο, τριών αιώνων», μου έλεγε, «θα φτάσουμε σ’ ένα τέτοιο σημείο όπου οι Εκκλησίες θα εξαφανιστούν και οι θρησκείες θα είναι σχεδόν ολότελα ανύπαρκτες».

Άφησα το καλύτερο για το τέλος, τις δηλώσεις του Χέρμαν Γκαίρινγκ σχετικά με παρόμοια φαινόμενα που παρατηρούμε σήμερα γύρω μας:

Όταν ο Χριστιανός Αδόλφος Χίτλερ εναντιώθηκε στον Αποκρυφιστή Χάινριχ Χίμλερ99«Φυσικά υπάρχουν πάντα άνθρωποι που αντιπροσωπεύουν έναν τύπο προβοκάτοραπου έχουν έρθει σε εμάς, επειδή φαντάζονται τον εθνικοσοσιαλισμό να είναι κάτι άλλο από ό,τι είναι, που έχουν φανταστικά και μπερδεμένα σχέδια, που παρανοούν την εθνικοσοσιαλιστική φυλετική σκέψη και διογκώνουν τις δηλώσεις τους για το αίμα και την γη [ Blut und Boden ], και οι οποίοι με τα ρομαντικά όνειρά τους περιβάλλονται από Βόταν και Θωρ και τα παρόμοια. Τέτοιες υπερβολές μπορούν να βλάψουν το κίνημά μας, δεδομένου ότι κάνουν το κίνημα να φαίνεται γελοίο, και η γελοιότητα είναι πάντα κάτι πιο επιβλαβές. Όταν ακούω ότι πρόκειται να γιορταστεί ένας γερμανικός γάμος, πρέπει να ρωτήσω: Θεέ μου, τι αντιλαμβάνεστε ότι είναι ένας γερμανικός γάμος; Τι αντιλαμβάνεστε ότι είναι ο εθνικοσοσιαλισμός

Hermann Göring in a 1935 speech, Positives Christentum, 3 Nov. 1935, [cited from Richard Steigmann-Gall’s The Holy Reich]

Η δική μου άποψη ταυτίζεται απόλυτα με όλα τα παραπάνω. Η δήλωση του Χίτλερ «δε θα μιλήσουν για τον σπουδαίο Χριστιανισμό ξανά, θα υπερασπιστούμε τον Χριστιανισμό, όχι μόνο στα χαρτιά» αποτελεί το σύνθημά μας. Οι ιδεοληψίες του Χίμμλερ είχαν την περιφρόνηση και τον χλευασμό του Χίτλερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
14) Οι αντιφασίστες την εποχή του Χίτλερ!
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
20) Χίτλερ: «Έρμαια της αποτύφλωσης όσοι φυλετιστές διχάζουν θρησκευτικά τον λαό»
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Σαν Σήμερα το 1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6000 Έλληνες νεκρούς
30) Οι τρεις βομβαρδισμοί του Πειραιά από τους “συμμάχους”
31) Η ειλικρίνεια του Γκαίμπελς
32) Ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από την φωνή του Γκαίμπελς
33) ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
34) Χίτλερ: Η αστάθεια του μεροκάματου είναι η πιο σοβαρή πληγή της αστικής οικονομίας
35) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
36) Αρθρογράφοι πράκτορες του Σιωνισμού αθωώνουν τους Άγγλοαμερικάνους και ενοχοποιούν τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές!
37) Η πείνα της Κατοχής – Τα ψέμματα καταρρίπτονται!
38) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
39) Η «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» ξαναζεί
40) Η Συνωμοσία κατά της Νορβηγίας και η 6η Απριλίου 1941
41) Ο εργάτης και ο αγρότης στον εθνικοσοσιαλισμό
42) Γκαίμπελς: Δεν είναι τα λεφτά, η εργασία και ο αγώνας είναι αυτά που μας απελευθερώνουν
43) «Κάθε αγώνας για την απελευθέρωση ενός λαού αναπτύσσει μέσα του τον πατριωτισμό» – ΧΙΤΛΕΡ
44) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσόρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!
45) Εθνικισμός και Σοσιαλισμός
46) O Adolf Hitler εξηγεί…
47) Η Προφητεία του Χίτλερ
48) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face