ΣΥΝΕΧΕΙΣ «ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΡΓΗΣ» ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ!


ΣΥΝΕΧΕΙΣ «ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΡΓΗΣ» ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ!3ΣΥΝΕΧΕΙΣ «ΠΟΡΕΙΕΣ ΟΡΓΗΣ» ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ!
ΠΗΓΗ

Γράφει ο Αντίοχος
Ωραία τα είχαν κανονίσει όλα οι προδότες! Δυο μέρες μετά την προδοσία τους ήρθε η -προσυμφωνημένη!- Συμφωνία στο Eurogroup και η Ελλάδα πέρασε στον αστερισμό του Ζαππείου και της… γραβάτας. Με την πολύτιμη βοήθεια των ΜΜΕ βεβαίως-βεβαίως, που ελέγχονται ΟΛΑ από τη συγκυβέρνηση και εξαφάνισαν το μακεδονικό από την επικαιρότητα. Κάτι, ο επικοινωνιακός αντιπερισπασμός του δήθεν «θριάμβου» του Eurogroup και το πανηγύρι του Ζαππείου, κάτι το Μουντιάλ, κάτι η θερινή ραστώνη, τον περάσαμε τον κάβο, σκέφτηκαν οι προδότες!

Σε όσα άρθρα έχω γράψει για το μακεδονικό, ολοκληρώνω με την φράση «ο ξενοδόχος-λαός δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη». Εκεί, λοιπόν, που όλα τους πήγαιναν κατ’ ευχήν, ήρθε από το πουθενά το προχθεσινό συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη, επαναφέροντας το θέμα της προδοσίας στην επικαιρότητα. Στο καπάκι, ήρθαν και τα γνωστά χθεσινά γεγονότα και τα’ φεραν όλα τούμπα!

Δε γνωρίζω ποιοι ήταν οι διοργανωτές του προχθεσινού συλλαλητηρίου και της χθεσινής αντισυγκεντρώσεως, στα οποία ανταποκρίθηκαν αυθορμήτως χιλιάδες Μακεδόνες. Όποιοι κι αν είναι, τους αξίζουν συγχαρητήρια –όπως και στους χιλιάδες συμμετέχοντες- γιατί χάλασαν την «συνταγή» στους προδότες!

Αλλά, δεν πρέπει να επαναπαυθούν. Τώρα που είναι «ζεστός» ο κόσμος, επιβάλλεται να συνεχιστούν και να ενταθούν οι «πορείες της οργής», μέχρι που να πέσουν! Μόνο έτσι θα αποτραπεί η προδοσία της Μακεδονίας μας!

(ΥΓ): Κι αν πέσουν οι προδότες, η Συμφωνία των Πρεσπών είναι στον αέρα! Όποιοι δε κι αν είναι οι επόμενοι στην κυβέρνηση της χώρας, ακόμα κι αν θέλουν, δε θα τολμήσουν να την επαναφέρουν!