Ο Ερντογάν παίρνει τον έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας κι οι πράκτορες των τοκογλύφων δεν μπορούν να το χωνέψουν.


Ο Ερντογάν παίρνει τον έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας κι οι πράκτορες των τοκογλύφων δεν μπορούν να το χωνέψουν.Ο Ερντογάν παίρνει τον έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας της Τουρκίας κι οι πράκτορες των τοκογλύφων δεν μπορούν να το χωνέψουν.

Προεδρικό διάταγμα που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα της τουρκικής κυβέρνησης, πριν συμπληρωθούν 24 ώρες αφότου ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ορκίστηκε Πρόεδρος και ανέλαβε τη διακυβέρνηση της Τουρκίας με νέες, σαρωτικές εκτελεστικές εξουσίες, αναφέρει ότι ο πρόεδρος θα διορίζει εφεξής τον διοικητή της κεντρικής τράπεζας, τους αναπληρωτές του και τα μέλη της επιτροπής νομισματικής πολιτικής, για 4ετή θητεία.

Τρία προεδρικά διατάγματα που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα της κυβέρνησης ορίζουν τη δομή του νέου προεδρικού συστήματος και τους κανόνες που θα διέπουν τον διορισμό αξιωματούχων από τον πρόεδρο.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΜΕΓΑΣ ΜΑΓΚΑΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!