Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!


Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφιστικό Ισλάμ!99Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφιικό Ισλάμ!

Ο Rudolf Von Sebottendorf ή αλλιώς Adam Alfred Rudolf Glauer όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, εισήχθη στον αποκρυφισμό και τις εσωτερικές ανησυχίες όταν ζούσε στην Μπούρσα της Τουρκίας.
Ο πλούσιος οικοδεσπότης του, Χουσεΐν Πασά, ήταν Σούφιστής και ενδιαφέρόταν για θέματα αποκρυφισμού. Έτσι μαζί επισκέφθηκαν τη Μεγάλη Πυραμίδα του Gizain τον Ιούλιο του 1900.

 

Στην Bursa, ο Glaucer γνώρισε την οικογένεια Termudi, που ήταν Εβραίοι από τη Θεσσαλονίκη.
Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφιστικό Ισλάμ!33Η οικογένεια Termudi ήτραν τραπεζίτες και ασχολιόντουσαν με το εμπόριο μεταξιού. Ήταν επίσης μασόνοι, που ανήκαν σε μια στοά που συνδέεται με την αδελφότητα του Μέμφις-Μισραΐμ.
Αυτό το δίκτυο μασονικών στοών ήταν στενά συνδεδεμένο με την Επιτροπή της Ένωσης και της Προόδου (η οποία αργότερα προσχώρησε στους Νεότούρκους).
Ο πατέρας της οικογένειας Termudi έχρισε τον Glauer μέλος της μασονικής αυτής στοάς και όταν πέθανε ο Termudi, του παραχώρισε την κληρονομία του, τη αποκρυφιστική Καμπααλιστική βιβλιοθήκη του.

Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφιστικό Ισλάμ!0Ένα από τα βιβλία που  κληρονόμησε περιείχε ένα σημείωμα από τον Χουσεΐν Πασά, στο οποίο και εκδηλώνει το ενδιαφέρον του για το Μασονικό Τάγμα Σουφί Μπεκτάσι, όσον αφορά τις αλχημικές και αριθμητικές του πρακτικές.

Το 1911 είχε γίνει Τούρκος πολίτης. Αφού πολέμησε στο πλάι των Οθωμανών στους Βαλκανικούς πολέμους επέστρεψε στη Γερμανία με Τούρκικο διαβατήριο το 1913!

Δεν πολέμησε στον Α΄παγκόσμιο καθώς έκανε χρίση της Τούρκικης υπηκοότητας του!

Περίπου το 1912 έγινε πεπεισμένος ότι είχε ανακαλύψει αυτό που αποκαλούσε «το κλειδί για την πνευματική συνειδητότητα», που περιγράφεται από έναν μεταγενέστερο
ιστορικό ως «σύνολο αριθμητικών ασκήσεων διαλογισμού που έχουν μικρή ομοιότητα είτε με το Σουφισμό είτε με τον τεκτονισμό»

Εγκαταστάθηκε στο Μόναχο και ίδρυσε το 1919 την Thule Society (Θούλης), η οποία γινόταν όλο και πιο πολιτική.

Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφιστικό Ισλάμ!2

Τότε ήταν που, ο Sebottendorf, είχε εγκαταλείψει τη Βαυαρία, κατηγορούμενος για αμέλεια!
Είχε επιτρέψει τα ονόματα πολλών βασικών μελών της Thule Society να πέσουν στα χέρια της κυβέρνησης της  Βαυαρικής Σοβιετικής Δημοκρατίας,
με αποτέλεσμα εκτέλεση επτά μελών μετά την επίθεση εναντίον της κυβέρνησης του Μονάχου τον Απρίλιο του 1919, μια κατηγορία που ποτέ δεν αρνήθηκε.

Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφιστικό Ισλάμ!44Το 1923 ο Sebottendorf  έφυγε από τη Γερμανία ως ανεπιθύμητος αλλοδαπός, πήγε στην Ελβετία και στη συνέχεια για την Τουρκία.

Έπειτα το 1924 δημοσίευσε το βιβλίο: Η πρακτική των Αρχαίων Τούρκων Μασόνων

Από τα δικά του γραπτά είναι ξεκάθαρο ότι η εκδοχή του Τεκτονισμού ενσωματώνει πτυχές του ισλαμικού μυστικισμού του σούφισμού,
της αλχημείας και της αστρολογίας.Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφιστικό Ισλάμ!6

Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφιστικό Ισλάμ!12“Είναι, ως επί το πλείστον, άνδρες που επιδιώκουν την υψηλότερη ιεροτελεστία, από την οποία προέρχονται εκείνοι που έχουν προετοιμαστεί για τις αποστολές τους ως πνευματικοί ηγέτες του Ισλάμ ...”

Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφιστικό Ισλάμ!5
Αλλά για να απαντήσω στην κατηγορία ότι είμαι ένοχος για κάποιο είδος προδοσίας: Σας λέω απλά ότι αυτό το βιβλίο έχει γραφτεί με τις οδηγίες των αρχηγών του Τάγματος.”

Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφιστικό Ισλάμ!4Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφιστικό Ισλάμ!7Στη συνέχεια, το 1925, το αυτοβιογραφικό μυθιστόρημα του Der Talisman des Rosenkreuzers .

Στο αυτοβιογραφικό μυθιστόρημά του γραφει:

Πρέπει να φανεί πως ο Ανατολικός Τεκτονισμός  εξακολουθήσει να διατηρεί πιστά ακόμα και σήμερα τις αρχαίες διδαχές της σοφίας που ξεχάστηκαν από τον σύγχρονο Τεκτονισμό

Επέστρεψε στη Γερμανία τον Ιανουάριο του 1933 και δημοσίευσε το βιβλι του με τίτλο “Πριν έλθει ο Χίτλερ“, το οποίος ασχολείται με την αποκρυφιστική κοινωνία της Θούλης.

Ο ίδιος ο Χίτλερ μόλις αντιλήφθηκε αυτό το βιβλίο, το οποίο απαγόρεψε.
Ο Sebottendorf συνελήφθη, αλλά κατά κάποιο τρόπο δραπέτευσε (πιθανώς λόγω της φιλίας από τις μέρες του Μονάχου) και έτσι επέστρεψε στην Τουρκία

Με το βιβλίο του, Bevor Hitler Kam (Πριν έλθει ο Χίτλερ), απαγορευμένο από την βαυαρική πολιτική αστυνομία τον Μάρτη 1933,
διαλύθηκε ολοκληρωτικά και η αδελφότητα της Θούλης.

Θυμίζουμε πως μετά την ανάληψη της αρχής, όλες οι μυστικές οργανώσεις κηρύχτηκαν παράνομες. 

Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφιστικό Ισλάμ!33

Απόσπασμα από το βιβλίο “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ” του Αδόλφου Χίτλερ κατά της Μασονίας!

Ο Sebottendorff συνελήφθη από τη Γκεστάπο σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης και στη συνέχεια απελάθηκε στην Τουρκία.

Ο Rudolf Von Sebottendorf ήταν εκπρόσωπος της γερμανικής στρατιωτικής μυστικής υπηρεσίας στην ουδέτερη Κωνσταντινούπολη κατά την περίοδο 1942-1945,
ενώ φαινόταν επίσης να εργάζεται ως διπλός πράκτορας για το βρετανικό στρατό.

Ο Γερμανός , Herbert Rittlinger, αργότερα τον είχε περιγραψει ως «άχρηστο» πράκτορα.