Διαδηλωτές των «κίτρινων γιλέκων» εισέβαλλαν σε μασονική στοά


Διαδηλωτές των «κίτρινων γιλέκων» εισέβαλλαν σε μασονική στοάΔιαδηλωτές των «κίτρινων γιλέκων» εισέβαλλαν σε μασονική στοά
ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Ένα φάντασμα πλανάται στην Ευρώπη μεταφέροντας την εξουσία στους Εθνικιστές!
2) Οι Γάλλοι πολίτες έδειξαν ότι η μόνη επιλογή για την διεκδίκηση των εθνικών και κοινωνικών δικαίων κάθε λαού είναι ο αγώνας στον δρόμο
3) Μαχαιροβγάλτες και κλεφτρόνια όσοι διαδηλώνουν εναντίον του Μακρόν… μας ενημερώνουν οι συστιμικοί πράκτορες των ΜΜΕ

Διαδηλωτές των «κίτρινων γιλέκων» εισέβαλλαν σε μασονική στοά3Νέες διαδηλώσεις διοργανώθηκαν στη Γαλλία για 17ο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο διαμαρτυρίας του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων».

Οι διαδηλωτές κρατώντας γαλλικές σημαίες και σημαίες τοπικών περιοχών της Γαλλίας, υπό τον ήχο τυμπάνων, για άλλη μία φορά διαμαρτυρήθηκαν για την κοινωνική πολιτική που ακολουθεί η γαλλική κυβέρνηση.
Αν και οι διαδηλώσεις εξελίχθηκαν ειρηνικά στις περισσότερες περιοχές της χώρας, μία ομάδα «κίτρινων γιλέκων» εισέβαλλε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου σε μασονική στοά στο γαλλικό χωριό Tarbes, βανδαλίζοντας τον χώρο.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, μία μικρή ομάδα διαδηλωτών έσπασε την πόρτα και εισέβαλλε στον μασονικό ναό, αναποδογύρισαν τα έπιπλα, έριξαν τους πίνακες από τους τοίχους και έκλεψαν τέσσερα τελετουργικά σπαθιά, τα οποία επέστρεψαν αργότερα.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για την επίθεση και ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Κρίστοφερ Κάστανερ καταδίκασε τον βανδαλισμό.«Μετά από τους Εβραίους, τους Ελευθεροτέκτονες», ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media.