Εθνικοσοσιαλίστρια Vs Φεμινίστριας


Εθνικοσοσιαλίστρια Vs ΦεμινίστριαςΕθνικοσοσιαλίστρια Vs Φεμινίστριας

Η Εθνικοσοσιαλίστρια αγαπά την οικογένεια,αγαπά το να φροντίζει τον άνδρα της και τα παιδιά της. Θα μπεί μπροστά απο όλους και όλα για να τα προστατεύσει. Ζητά την ειλικρίνεια, την κατανόηση, την επικοινωνία και τον σεβασμό από τον σύντροφό της, πράγματα που μπορεί απλόχερα να τα δίνει κι εκείνη. Η φεμινίστρια θεωρεί σκλάβα όποια γυναίκα επιθυμεί τα παραπάνω.

Η φεμινίστρια κυνηγά την καριέρα, το χρήμα και την αναγνώριση. Η εθνικοσοσιαλίστρια μπορεί να δουλέψει κάποιες ώρες για να προσφέρει κι εκείνη στο σπιτικό της πράγματα, όμως δεν την σταματά να είναι συγχρόνως σύζυγος και μητέρα. Η φεμινίστρια με τον μισθό της θα πάρει τα καλύτερα παιχνίδια για τα παιδιά της αλλά θα πάρει και μια τσάντα DKNY που μπορεί να στοιχίζει τον μισό μισθό της.

Στο όνομα της καριέρας της θα αφήσει τα παιδιά της να τα μεγαλώσει η νταντά ή οι γιαγιάδες χωρίς να την ενδιαφέρει ότι στην βασική ανατροφή του παιδιού της δεν θα είναι παρούσα.Γυρίζει το βράδυ κουρασμένη ξεχνώντας να είναι σύζυγος. Μπορεί ακόμα να ανταγωνιστεί και τον ίδιο της τον άντρα στα οικονομικά και την καριέρα.

Η εθνικοσοσιαλίστρια όμως δεν θα ξεχάσει τίποτα. Η ευτυχία της είναι η ευτυχία της οικογένειας της. Η ιδεολογία της και τα πιστεύω της την οδηγούν σε αυτά. Θέλει να φροντίζει τον άνδρα της απο αγάπη ενώ η φεμινίστρια με ύφος μπλαζέ και με μισόκλειστο μάτι, τον αποκαλεί σαν νήπιο που δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνος του. Η εθνικοσοσιαλίστρια είναι κυρίαρχη στην ιδεολογία της, στην οικογένειά της, στο κορμί της, στο κρεβάτι της.

Δεν θα καθοδηγηθεί απο κανέναν και προτιμά την φύση, το διάβασμα αλλά και την απομόνωση, επειδή δεν αντέχει να ζεί μέσα στην παρακμή. Η Εθνικοσοσιαλίστρια είτε μπορεί να αργήσει είτε όχι, θα βρεί μια μέρα τον άνδρα που αρμόζει να είναι δίπλα της. Τον εθνικοσοσιαλιστή που θα δίνει σημασία σε όλα. Τον Εθνικοσοσιαλιστή που θα τρέφει την ίδια αγάπη με την δική της για όλα τα πράγματα που ασπάζεται η ιδεολογία.

Εναν πραγματικό εθνικοσοσιαλιστή που δεν θα είναι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις.