Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Adolf Hitler – Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός


Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και ΧριστιανισμόςAdolf Hitler – Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός
ΠΗΓΗ

Yπάρχουν κάποιοι που αυτοαποκαλούνται εθνικοσοσιαλιστές αλλά σκέφτονται και δρουν καθαρά μαρξιστικά, δηλαδή στην ουσία είναι μπολσεβίκοι. Χαρακτηρίζουν τον χριστιανισμό ιουδαϊκό προσβάλλοντας και σατυρίζοντας τα χριστιανικά ιερά σύμβολα. Όλοι αυτοί απορρίπτονται από Τον Φύρερ! Τα αποσπάσματα που ακολουθούν είναι από το Mein Kampf .

Στις ελεύθερες ώρες μου έπαιρνα μαθήματα τραγουδιού στο κόρο της εκκλησίας του Λάμπαχ κι κι έβρισκα σ’ αυτό μια μοναδική ευκαιρία να μεθώ με τις υπέροχες τελετές.
Σελ 21, Η οικογενειακή εστία

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Η αιώνια φύση εκδικείται αμείλικτα όταν προδίδονται οι εντολές της. Να γιατί πιστεύω ότι πρέπει να ενεργούμε σύμφωνα με τη θέληση του Παντοδύναμου Δημιουργού μας, γιατί: Υπερασπίζοντας τον εαυτό μου ενάντια στους Εβραίους, αγωνίζομαι για να υπερασπιστώ το έργο του Κυρίου.
Σελ 79, Χρόνια μελέτης και δυστυχίας στην Βιέννη

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός2

Αλλά και για μιαν άλλη άποψη ακόμη δεν πρέπει να απονέμουμε ευθύνες στο θρήσκευμα σ’ οποιοδήποτε θρήσκευμα ή εκκλησία, για τα λάθη του καθενός. […] Βρίσκονται φυσικά ακόμη και μέσα στον κλήρο άνθρωποι που χρησιμοποιούν την ιερή αποστολή τους για την εξυπηρέτηση προσωπικών τους φιλοδοξιών, άνθρωποι που μέσα στον πολιτικό στίβο ξεχνούν με επιλήψιμο τρόπο ότι έπρεπε να είναι οι φορείς υψηλών κηρυγμάτων κι όχι οι πρωταγωνιστές δολοπλοκιών και συκοφαντιών.

Αλλά για έναν τέτοιον ανάξιο, αντιπαρατάσσονται χίλιοι τίμιοι εκκλησιαστικοί, ολοκληρωτικά πιστοί στην αποστολή τους, που αναδύονται σαν νησίδες πάνω στον βούρκο της βρώμικης κι αναταραγμένης εποχής που ζούμε.

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός088Έτσι, πολύ λίγο, σχεδόν καθόλου, δεν έχω το δικαίωμα να κατηγορήσω την εκκλησία, αν ένα πρόστυχο άτομο ντυμένο με το ράσο του ιερωμένου, διαπράττει αδίκημα καθαπτόμενο των ηθών, όπως επίσης δεν έχω το δικαίωμα να την καταδικάσω όταν ένας άλλος, μέσα από τον αριθμό των μελών της, ξεχνά και προδίνει τον λαό του, τουλάχιστον στις μέρες μας, όπου κάθε στιγμή βλέπουμε τέτοιες προδοσίες.

Κι ακόμα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις μέρες μας ότι για έναν τέτοιον μόνο εφιάλτη, θα βρούμε χίλιους ιερωμένους που η καρδιά τους ματώνει για τις δυστυχίες που περνά το έθνος τους και που εύχονται για όλους τους συμπατριώτες τους να ‘ ρθει μια μέρα που ο ουρανός θα τους χαμογελάσει ξανά. Σ’ όποιον απαντήσει ότι δεν τίθεται εδώ ζήτημα για μικρά προβλήματα μιας μέρας, αλλά για θέματα αρχής και δόγματος, πρέπει αναγκαστικά να του πούμε:

Αν νομίζεις πως είσαι ο εκλεκτός που θα μας πει την αλήθεια κάνε το, αλλά να ‘χεις το θάρρος να το κάνεις όχι από την θέση ενός πολιτικού κόμματος – που θα το χρησιμοποιήσεις σαν υπόβαθρο – αλλά αντικαθιστώντας το άσχημο παρόν με το καλύτερο μέλλον που εσύ θα προτείνεις.

Σελ 130 Πολιτικές πεποιθήσεις από τα χρόνια που έζησα στην Βιέννη

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός33

Τα S.A. στην εκκλησία

Καθεδρικοί ναοί, δημαρχεία, σιλό και πύργοι, είναι τα σύμβολα που στάθηκαν η βάση κι η συνέχεια της αρχαιότητας.

Σελ 295 Οι αιτίες της καταστροφής

Τα πολιτικά κόμματα δεν έχουν καμιά σχέση με τα θρησκευτικά ζητήματα, αφού οι αντανακλάσεις αυτών των τελευταίων δεν αντιτίθενται διόλου στα εθνικά συμφέροντα και δεν υπονομεύουν το ηθικό της φυλής, δεν πρέπει με κανένα τρόπο να αναμιγνύουμε την εκκλησία στις πολιτικές διαμάχες.

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός044Όταν οι αξιωματούχοι της εκκλησίας χρησιμοποιούν τα θρησκευτικά δόγματα, ή ακόμη και τις εκκλησιαστικές θεωρίες για να κάνουν κακό στην φυλή τους, δεν πρέπει να παρασυρθούμε σ’ αυτόν τον δρόμο και να τους πολεμήσουμε με τα ίδια όπλα.

Οι θρησκευτικές ιδέες και τα δόγματα πρέπει να παραμένουν απαραβίαστα για έναν πολιτικό ηγέτη, αλλιώς, αν εξακολουθήσει ένας πολιτικός να κάνει και τον θρησκευτικό μεταρρυθμιστή, θα χάσει το παιχνίδι! Μια διαφορετική θέση στην Γερμανία προ πάντων, μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή.

Σελ 131 Πολιτικές πεποιθήσεις από τα χρόνια που έζησα στην Βιέννη

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός4

Ο Χίτλερ βαφτίζει την κόρη του Χέρμαν Γκαίρινγκ

Η μεγάλη λαϊκή μάζα δεν αποτελείται από φιλοσόφους, έτσι για τον λαό η πίστη είναι η μοναδική βάση για μια ηθική θεώρηση του κόσμου.
Σελ 297 Οι αιτίες της καταστροφής

Για δέκα ψήφους θα συμμαχούσαν με τους μαρξιστές, τους κεκηρυγμένους αυτούς εχθρούς της θρησκείας και για έναν υπουργικό θώκο θα έφταναν να παντρευτούν τον διάβολο και με τον όρο να μην τον προδώσουν ποτέ.

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός0989

Αν στην προπολεμική Γερμανία η θρησκευτική ζωή ήταν τόσο καθυστερημένη κι είχε τόσο δυσαρεστήσει τον κόσμο, αυτό οφειλόταν στην κακή χρήση που έκανε στον χριστιανισμό, ένα κόμμα που τιτλοφορούνταν χριστιανικό και στην ανοησία του να θέλει να συνδυάσει τον καθολικισμό και την επικράτηση του, με την πολιτική. Αυτή η συνύπαρξη στάθηκε μοιραία, έστειλε στο κοινοβούλιο ένα σωρό ανάξιους βουλευτές, αλλά έβλαψε την εκκλησία.

Σελ 299 Οι αιτίες της καταστροφής

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός074Η ζωή του (Εβραίου) δεν είναι του κόσμου τούτου και το πνεύμα του είναι τόσο ξένο προς τον αληθινό Χριστιανισμό, όσο ο χαρακτήρας του δεν μπόρεσε να συμβιβασθεί, εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια, με τον μεγάλο ιδρυτή αυτής της νέας θεωρίας.

Πρέπει ακόμη ν΄αναγνωρίσουμε ότι Εκείνος δεν κράτησε διόλου μυστική την γνώμη που είχε για τον Εβραϊκό λαό, και πως την εκδήλωνε, κάθε φορά που χρειαζόταν, ακόμ ακαι με το μαστίγιο, διώχνοντας απ’ τον ναό του Κυρίου αυτόν τον αντίπαλο ολόκληρης της ανθρωπότητας, που και τότε, όπως το έκανε πάντα, δεν έβλεπε την θρησκεία παρά σαν μια ευκαιρία για εμπορικές επιχειρήσεις.

Όμως για αυτό ακριβώς τον λόγο ο Χριστός ανέβηκε στον σταυρό, ενώ βλέπουμε σήμερα το χριστιανικό πολιτικό κόμμα, ν’ ατιμάζεται Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός2323εκλιπαρώντας στις εκλογές εβραϊκούς ψήφους και μηχανορραφώντας κατόπιν με τις Ιουδαϊκές αθεϊστικές φατρίες, ενάντια στα ίδια τα εθνικά ιδεώδη του.
Σελ 345 Λαός και ράτσα

Ο Χίτλερ σημειώνει πως δρα ο Εβραίος στο θρησκευτικό ζήτημα:

Η θρησκεία γελοιοποιείται, τα ήθη και τα έθιμα παριστάνονται σαν ξεπερασμένα, ώσπου να καταρρεύσει και το τελευταίο στήριγμα ενός έθνους που αγωνίζεται για την ύπαρξη του στον κόσμο αυτό.

Σελ 367 Λαός και ράτσα

”Όταν βλέπετε τον σταυρό να θυμάστε πάντα το φριχτό έγκλημα στον Γολγοθά’‘ , από το παιδικό βιβλίο ”Το Δηλητηριώδες Μανιτάρι” του Γ΄Ράιχ

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός546Το κίνημα αρνείται να πάρει θέση σε προβλήματα που βγαίνουν από τα πλαίσια της πολιτικής δουλειάς ή που δεν φαίνεται να έχουν κεφαλαιώδη σημασία. Σκοπός του δεν είναι η θρησκευτική μεταρρύθμιση ,αλλά μια πολιτική αναδιοργάνωση του λαού μας. Προσβλέπει στα δύο θρησκευτικά δόγματα σαν στηρίγματα το ίδιο σοβαρά κι αξιοπρόσεκτα για την διατήρηση του λαού. Πολεμά λοιπόν και αντιτίθεται στα κόμματα εκείνα που αρνούνται στο θρήσκευμα τον πρωταρχικό ρόλο του για την ηθική υποστήριξη, επιχειρώντας έτσι να το κάνουν όργανο εκμετάλλευσης των πολιτικών τους φιλοδοξιών.

Σελ 390 Η πρώτη φάση της ανάπτυξης του Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός07

Ο χριστιανισμός δεν πήρε μια τέτοια εξάπλωση κάνοντας συμβιβασμούς με τις φιλοσοφικές θεωρίες της αρχαιότητας, που στο κάτω-κάτω ήταν σχεδόν όμοιες με τις δικές του, αλλά εκδηλώνοντας και υπερασπίζοντας με ακατάλυτο φανατισμό την δική του διδασκαλία.

Σελ 397 Η πρώτη φάση της ανάπτυξης του Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος

Έτσι βαθιά μέσα μου είχα μέσα μου είχα ιδιαίτερα σχηματίσει από πάντα την εντύπωση ότι αυτοί οι αυτονομαζόμενοι θρησκευτικοί μεταρρυθμιστές – κατά την παλιά γερμανική συνήθεια – δεν κινούνται από καμιά εσωτερική ανάγκη για την ανασυγκρότηση του λαού μας.

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός499Στην πραγματικότητα όλη τους η προσπάθεια στρέφονταν στο πως να αποτρέψουν τον κοινό αγώνα του λαού μας ενάντια στο κοινό και μοναδικό του εχθρό, τον Εβραίο. Αντί να τον καθοδηγήσουν σ’ αυτόν τον αγώνα τον σπρώχνουν σε καταστρεπτικές θρησκευτικές διενέξεις.
Σελ 410 Η πρώτη φάση της ανάπτυξης του Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος

Μολονότι οι Εβραίοι κατάφεραν να πετύχουν το σκοπό τους: Καθολικοί και προτεστάντες αλληλομάχονται τώρα, ενώ ο θανάσιμος εχθρός της ανθρωπότητος και του χριστιανισμού, γελά κάτω από τα μουστάκια του.

Σελ 645 Ο φεντεραλισμός δεν ειναι παρά μια μάσκα

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός422

Το να καταστρέφεις το έργο του Θεού, είναι σα να κηρύσσεις τον πόλεμο προς την δημιουργία του Κυρίου και προς την θεία του θέληση.

Ακόμη, καθένας πρέπει να δράση – σύμφωνα πάντα με το θρησκευτικό του δόγμα – και όλοι πρέπει να θεωρούν σαν καθήκον τους από τα πιο ιερά, το να εναντιωθούν στον καθένα που με την συμπεριφορά του, τα λόγια ή τις πράξεις του, εγκαταλείπει την ίδια του την θρησκεία και τα κηρύγματα της για να δημιουργήσει εχθρότητες με μια άλλη.
Σελ 647 Ο φεντεραλισμός δεν ειναι παρά μια μάσκα

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός4226

Έτσι φθάσαμε πια οριστικά στο φθινόπωρο του 1923. Ο παθιασμένος προτεστάντης μπορούσε να αγωνίζεται πλάι στον πιο παθιασμένο καθολικό, χωρίς στο ελάχιστο η συνείδηση του να έρθει σε σύγκρουση με την θρησκευτική του πίστη. Αντίθετα ο κοινός σκληρός τους αγώνας ενάντια στον εξολοθρευτή της Άριας ανθρωπότητας τους έκανε να αλληλοεκτιμούνται και να αισθάνονται φιλία ο ένας για τον άλλο.

Σελ 649 Ο φεντεραλισμός δεν ειναι παρά μια μάσκα
Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός4227

Οι θρησκευτικές έριδες, εκείνα τα τελευταία χρόνια έφτασαν σε τέτοιο οξύ σημείο ώστε χιλιάδες φυλετιστές έρμαια της αποτύφλωσης που χτυπά όσους ο Θεός εγκαταλείπει, δεν έβλεπαν πια σε πoιο σημείο τους οδηγεί η ακαταλόγιστη συμπεριφορά τους..
Σελ 649 Ο φεντεραλισμός δεν ειναι παρά μια μάσκα

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός4224

”Ο Θεός μαζί μας”

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός42276Συμβαίνει συχνά με τον λαό μας να σκέφτεται με ελαφρότητα πάνω σε πρακτικά θέματα από τα οποία εξαρτάται η ύπαρξη του. Όσον καιρό εμείς φιλονικούσαμε για τα θρησκευτικά μας ζητήματα, οι άλλοι λαοί μοιράζανε τον κόσμο.

Κι όσον καιρό το ρατσιστικό κίνημα αναρωτιέται ποιος είναι ο σοβαρότερος κίνδυνος, οι Εβραίοι ή ο ”υπεραλπισμός” και αντίστροφα , ο Ισραηλιτισμός καταστρέφει όλα αυτά που αποτελούν τις βάσεις της ύπαρξης μας όσο και της φυλής μας και κατά συνέπεια εκφυλίζει τον λαό μας για πάντα.

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός077

Πίνακας του Αδόλφου Χίτλερ: «Mother Mary with the Holy Child Jesus Christ»

Και τώρα ,μπορώ αναφορικά με αυτούς τους ρατσιστές που παριστάνουν τους αγωνιστές, να κάνω από μέρους του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος και κατά συνέπεια του γερμανικού λαού , με όλη μου την ειλικρίνεια αυτή την προσευχή :

”Κύριε,προστάτευσε μας από τέτοιους φίλους, όσο για τους εχθρούς είμαστε σε θέση να τους αντιμετωπίσουμε μόνοι μας”.

Σελ 649-650 Ο φεντεραλισμός δεν ειναι παρά μια μάσκα

Adolf Hitler – Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός0654Ο Εθνικοσοσιαλισμός κατά της Αθεΐας !

Ο Χίτλερ, σε ομιλία του προς τον λαό της Στουτγάρδης, στις 15 Φεβρουαρίου 1933, εκφράζεται θετικά για τον Χριστιανισμό κι αρνητικά για την Αθεΐα:

”Σήμερα λένε ότι ο Χριστιανισμός βρίσκεται σε κίνδυνο κι ότι η καθολική πίστη απειλείται. Η απάντησή μου είναι η εξής: Αυτόν τον καιρό, οι χριστιανοί και όχι οι διεθνείς άθεοι, βρίσκονται στο προσκήνιο της Γερμανίας. Δεν μιλώ απλά για τον Χριστιανισμό· ομολογώ ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να συμμαχήσει με τα κόμματα που έχουν ως σκοπό να καταστρέψουν τον Χριστιανισμό.

Δεκατέσσερα χρόνια έχουν πάει χέρι χέρι με την Αθεΐα. Ποτέ δεν προκλήθηκε μεγαλύτερη ζημιά στον Χριστιανισμό, απ’ ότι σ’ εκείνα τα χρόνια, όταν τα χριστιανικά κόμματα κυβερνούσαν πλάι πλάι με αυτούς που αρνούνται ακόμη και την ίδια την ύπαρξη του Θεού. Ολόκληρη η πολιτιστική ζωή της Γερμανίας, συνετρίβη και μολύνθηκε σ’ εκείνη την περίοδο.”

Σε διακήρυξη προς το γερμανικό έθνος, την 1η Φεβρουαρίου 1933, ο Χίτλερ δήλωνε:
Η Εθνική Κυβέρνηση θεωρεί ως πρώτιστο καθήκον της να αναβιώσει στο έθνος, το πνεύμα της ενότητας και της συνεργασίας. Να διατηρήσει και να υπερασπιστεί αυτές τις βασικές αρχές επί των οποίων έχει χτιστεί το έθνος μας. Θεωρεί τον Χριστιανισμό ως θεμέλιο της εθνικής μας ηθικής, και την οικογένεια ως βάση της εθνικής ζωής.”

Σε ομιλία που εκφώνησε στο Κόμπλεντς, στις 26 του Αυγούστου του 1934 ο Χίτλερ, αναφέρεται στον κοινό αγώνα με την Εκκλησία, εναντίον της Αθεΐας, η οποία ταυτίζεται με τον Μπολσεβικισμό:
Τα συμφέροντα της Εκκλησίας δεν μπορεί παρά να συμπίπτουν με τα δικά μας, στον αγώνα μας κατά των συμπτωμάτων εκφυλισμού του σημερινού κόσμου, στον αγώνα μας ενάντια στην μπολσεβίκικη κουλτούρα, ενάντια σε ένα αθεϊστικό κίνημα, ενάντια της εγκληματικότητας, καθώς και στον αγώνα μας για την συνείδηση της κοινότητας στην εθνική μας ζωή… Αυτά δεν είναι αντιχριστιανικά· αυτά είναι χριστιανικές αρχές.”

Adolf Hitler – Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός07421Το χριστιανικό μου συναίσθημα με στρέφει προς τον Κύριο και Σωτήρα μου ως μαχητή. Με στρέφει προς τον άνθρωπο ο οποίος, ζώντας σε αρχαίους χρόνους μέσα στη μοναξιά, περιστοιχιζόμενος από λίγους μόνο οπαδούς, κατάλαβε εν τέλει το ποιόν των Εβραίων και κάλεσε και άλλους για να πολεμήσουν εναντίον τους· και ο οποίος, μα την αλήθεια του Θεού, υπήρξε μέγας, όχι ως πάσχων αλλά ως μαχητής.

Με απέραντη αγάπη ως χριστιανός και ως άνθρωπος διαβάζω το απόσπασμα που μας λέει πώς ο Κύριος υψώθηκε τελικά με όλη Του την ισχύ και άρπαξε το φραγγέλιο για να διώξει από τον Ναό τα γεννήματα της οχιάς, τις έχιδνες.
Πόσο τρομερή ήταν η μάχη Του για τον κόσμο ενάντια στο δηλητήριο των Εβραίων.

Σήμερα, ύστερα από 2.000 χρόνια, με τη μεγαλύτερη συγκίνηση, συνειδητοποιώ πιο βαθιά από ποτέ ότι για αυτόν τον λόγο έπρεπε Εκείνος να χύσει το αίμα Του πάνω στον Σταυρό. Ως χριστιανός, χρέος έχω όχι να επιτρέπω να με εξαπατούν, αλλά να μάχομαι για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. […] Και αν κάτι αποδεικνύει ότι ορθώς πράττουμε, τούτο είναι η δυστυχία που καθημερινά μεγαλώνει.
Επειδή, ως χριστιανός, έχω επίσης ένα καθήκον απέναντι στον δικό μου λαό.”

Σε έναν λόγο του το 1933 στο Βερολίνο, ο Χίτλερ είπε:
«Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι ο λαός έχει ανάγκη και απαιτεί αυτή την πίστη. Έχουμε λοιπόν ξεκινήσει τον αγώνα εναντίον του αθεϊστικού κινήματος, και μάλιστα όχι απλώς μέσω κάποιων θεωρητικών διακηρύξεων: Θα το εξαλείψουμε»

”Εάν ο θετικός Χριστιανισμός σημαίνει αγάπη του πλησίον, δηλαδή τον χειρισμό των ασθενών, την ενδυμασία των φτωχών, την σίτιση των πεινασμένων, την χορήγηση του ποτού σε όσους διψούν, τότε εμείς είμαστε οι πιο θετικοί Χριστιανοί. Γιατί σε αυτούς τους τομείς η κοινότητα των ανθρώπων του Εθνικού Σοσιαλιστικού Κινήματος έχει καταφέρει ένα τεράστιο έργο.”
-Aδόλφος Χίτλερ, στην ομιλία του προς την «παλιά φρουρά» στο Μόναχο στις 24 Φεβρουαρίου του 1939

”Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Χίτλερ ήταν καθολικός , ήθελε την Προτεσταντική Εκκλησία να έχει ισχυρότερη θέση στη Γερμανία , καθώς η Γερμανία ήταν κατά τα δύο τρίτα προτεσταντική .”
-Hermann Göring (Trial of The Major War Criminals Before the International Military Tribunal, Nuremberg, 1945, Vol.9)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
14) Οι αντιφασίστες την εποχή του Χίτλερ!
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
20) Χίτλερ: «Έρμαια της αποτύφλωσης όσοι φυλετιστές διχάζουν θρησκευτικά τον λαό»
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Σαν Σήμερα το 1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6000 Έλληνες νεκρούς
30) Οι τρεις βομβαρδισμοί του Πειραιά από τους “συμμάχους”
31) Η ειλικρίνεια του Γκαίμπελς
32) Ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από την φωνή του Γκαίμπελς
33) ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
34) Χίτλερ: Η αστάθεια του μεροκάματου είναι η πιο σοβαρή πληγή της αστικής οικονομίας
35) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
36) Αρθρογράφοι πράκτορες του Σιωνισμού αθωώνουν τους Άγγλοαμερικάνους και ενοχοποιούν τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές!
37) Η πείνα της Κατοχής – Τα ψέμματα καταρρίπτονται!
38) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
39) Η «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» ξαναζεί
40) Η Συνωμοσία κατά της Νορβηγίας και η 6η Απριλίου 1941
41) Ο εργάτης και ο αγρότης στον εθνικοσοσιαλισμό
42) Γκαίμπελς: Δεν είναι τα λεφτά, η εργασία και ο αγώνας είναι αυτά που μας απελευθερώνουν
43) «Κάθε αγώνας για την απελευθέρωση ενός λαού αναπτύσσει μέσα του τον πατριωτισμό» – ΧΙΤΛΕΡ
44) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσόρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!
45) Εθνικισμός και Σοσιαλισμός
46) O Adolf Hitler εξηγεί…
47) Η Προφητεία του Χίτλερ
48) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!
49) Όταν ο Χριστιανός Αδόλφος Χίτλερ εναντιώθηκε στον Αποκρυφιστή Χάινριχ Χίμλερ
50) Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!
51) ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
52) Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ
53) Η ιστορία του Τιτανικού, γυρισμένη στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ξεμπροστιάζει τις συνέπειες του καπιταλισμού.
54) Ο αιώνιος Εβραίος (1933) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
55) H Συμμετοχή των Ρόθσιλντ στο Βατερλώ (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
56) Αποκρυφιστικές Δυνάμεις (1943) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
57) Ο Εβραίος Süß (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
58) Η απελευθέρωση της Ευρώπης
59) Leon Degrelle: Ο Χίτλερ σεβόταν πλήρως τις άλλες φυλές!
60) Η Δημοκρατία εναντίον του Έθνους
61) «Ο τελικός στόχος δεν είναι η ζωή. Είναι η ανάσταση των εθνών στο όνομα του Ιησού Χριστού του Σωτήρα» – Corneliu Codreanu (1899 – 1939)
62) Τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός – Ενάντια στην καπιταλιστική δεξιά και την μαρξιστική αριστερά!
63) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
64) Leon Degrelle: «Για μένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».
65) Εθνικοσοσιαλίστρια Vs Φεμινίστριας
66) Γκέμπελς: Στο διάβολο λοιπόν ο Μαρξισμός , διότι αποτε­λεί διαστρέβλωση του σοσιαλισμού !
67) Η γυναίκα ως πολίτης του φυλετικού κράτους


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face