Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!


Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!Ο Geοrge Lincoln Rockwell (1918-1967) ήταν ο ιδρυτής του Αμερικανικού Eθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος των Λευκών Ανθρώπων (NSWPP) και ήταν ο πρώτος που αναβίωσε παγκοσμίως τον Εθνικοσοσιαλισμό μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ίδρυσε το (NSWPP) το 1959 και παρέτεινε αρχηγός του μέχρι τη δολοφονία του το 1961.

Συνέγραψε πολλά βιβλία με κυριότερο το μνημειώδες WHITE POWER (Λευκή Δύναμη) στο οποίο αναλύει τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί μια Παγκόσμια Επανάσταση των Λευκών Εθνών και να ανατραπεί η εβραιοκαπιταλιστική κυριαρχία σε διεθνές επίπεδο.

Δολοφονήθηκε από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες σε ηλικία 49 ετών αλλά η επίδραση του έργου του υπήρξε καθοριστική.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΟΝΟΣ!!

Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!2

Ο Διοικητής του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος Γιώργος Λίνκολν Ρόκγουελ, πλαισιωμένος από δύο μέλη του κόμματος, ακούγοντας την ομιλία του Μάλκολμ Χ σε συνάντηση των Μαυρων Μουσουλμάνων της αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης «nation of islam» που πραγματοποιήθηκε στο Uline Arena.

ΗΠΑ 1961: Στελέχη του αμερικανικού εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος παρακολουθούν ομιλία της αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης «nation of islam».

Ο λόγος; Για να συζητήσουν την πιθανότητα φυλετικού διαχωρισμού των πολιτειών στο μέλλον. Γι΄’αυτό τα ΜΜΕ διαρκώς συγχέουν ιδεολογία με έγκλημα.

Γι’αυτό για εκείνους, ο εθνικισμός πρέπει να συνδέεται μονίμως με εγκλήματα και βιαιότητες κατά μειονοτήτων. Γιατί μόλις ο πολίτης αντιληφθεί ότι εθνικισμός θα πει σεβασμός στην ταυτότητα, αγάπη για την πατρίδα και αξίωση για διαβίωση με τους ομοίους μας, ο εθνικισμός φαντάζει απόλυτα λογικός.

Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!3Οι εικονιζόμενοι δε συναντήθηκαν για να σφαχτούν, αλλά για να διεκδικήσουν τον χώρο που τους αναλογεί.

Σήμερα, οι λευκοί μειώνονται, οι αλλοεθνείς ψηφίζουν και το ζήτημα επανέρχεται πιο επίκαιρο από ποτέ. Οι λευκοί των ΗΠΑ αντιλαμβάνονται πως ο πολιτειακός διαχωρισμός είναι η μόνη λύση για την επιβίωσή τους, από εγκληματικότητα και πολιτιστική παρακμή.

Αν και ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα, είχαν έναν κοινό στόχο τον φυλετικό διαχωρισμό!Μοιράστηκαν την πεποίθηση ότι οι μαύροι και οι λευκοί θα πρέπει να παραμείνουν χωρισμένοι.

Την επόμενη χρονιά, η εθνικιστική οργάνωση «nation of islam» κάλεσε τον Αμερικανό αρχηγό του Αμερικανικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος Geοrge Lincoln Rockwell να παρευρεθεί ομιλία τους.

Ο Rockwell έγινε ενθουσιασμένος με την ιδέα ενός συνασπισμού.

Οι Αμερικάνοι Εθνικοσοσιαλιστές και οι Μαύροι Μουσουλμάνοι των ΗΠΑ θα μπορούσαν να είναι σύμμαχοι, αφού και οι δύο επιδιώκουν τον ίδιο διαχωρισμό στόχων των αγώνων.

Ένας ειδικός φρουρός υποδέχθηκε τον Rockwell,  και τον συνόδευσε σε καθίσματα κοντά στη σκηνή στο κέντρο, που περιβαλλόταν από οκτώ χιλιάδες μαύρους μουσουλμάνους.

Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!87Ήταν περικυκλωμένοι από μαύρους δημοσιογράφους, που ήθελαν να μάθουν τις σκέψεις του Rockwell.

Είπε στους δημοσιογράφους ότι θεωρούσε τους «μαύρους Ναζί» των Μουσουλμάνων.

«Είμαι απόλυτα σε συμφωνία με το πρόγραμμά τους ».

Ο Rockwell επεσήμανε ότι η μόνη διαφωνία του με τους μουσουλμάνους ήταν πάνω από την επικράτεια. ” Θέλουν ένα κομμάτι της Αμερικής και προτιμώ να πάνε στην Αφρική ”.

Μετά από διάφορους εισαγωγικούς ομιλητές, ο Malcolm X πήγε στο μικρόφωνο για να δώσει μια ομιλία με τίτλο “ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!”.

“Οι μουσουλμάνο είναι για ένταξη ή για διαχωρισμό;;”. Κοιτάζοντας το ακροατήριο ανέμενε την απάντηση του.

Το κοινό φώναξε “Διαχωρισμός!”. Ο Rockwell και οι στρατιώτες χειροκροτούσαν σθεναρά.

Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!43ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

Μάλκολμ Χ (Malcolm X, 19 Μαΐου 1925 – 21 Φεβρουαρίου 1965), γεννημένος ως Μάλκολμ Λιτλ (Malcolm Little) και γνωστός επίσης ως Ελ-Χατζ Μαλίκ Ελ-Σαμπάζ (el-Hajj Malik el-Shabazz) ήταν Αμερικανός μουσουλμάνος ιερέας ν. Για τους θαυμαστές του, υπήρξε ένας συνήγορος των δικαιωμάτων των Αφροαμερικανών.

Οι επικριτές του τον κατηγόρησαν για αντισημιτισμό .

Το 1946, σε ηλικία 20 ετών, οδηγήθηκε στην φυλακή για διάρρηξη. Εκεί μυήθηκε στον Ισλαμισμό και ο εκρηκτικός συνδυασμός συσσωρευμένης οργής και νέας πίστης τον οδήγησε στο “Έθνος του Ισλάμ”

Το Μάρτιο του 1964, όμως, ο Μάλκολμ Χ ήρθε σε σύγκρουση με τον Ελάιζα Μοχάμεντ και αποχώρησε από το “Έθνος του Ισλάμ”.

Οι πεποιθήσεις του Μάλκολμ Χ, όπως αυτός τις εξέφραζε στις ομιλίες του, άλλαξαν σημαντικά με την πάροδο του χρόνου.

Ως εκπρόσωπος του Έθνους του Ισλάμ τάχθηκε υπέρ του διαχωρισμού μαύρων και λευκών Αμερικανών – σε αντίθεση με την δράση των κινημάτων πολιτικών δικαιωμάτων για την ένταξη.

Στις 21 Φεβρουαρίου του 1965, ο “Μαύρος Σπάρτακος”, όπως τον έχει αποκαλέσει η γαλλική Le Monde, έπεσε θύμα των δυνάμεων που χρησιμοποιούσε και ο ίδιος: τρία ένοπλα μέλη του “Έθνους του Ισλάμ” τον εκτέλεσαν μπροστά στα τρομοκρατημένα μάτια των οπαδών του, στη διάρκεια μαχητικής ομιλίας στη Νέα Υόρκ