Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.


Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.

Απόσπασμα από το βιβλίο του George Lincoln Rockwell, White Power.
Η ράτσα των Εβραίων καθοδηγεί τους παραχαράκτες, τους δολιοφθορείς και τους ανέντιμους καπετάνιους στη καταστροφή του Δυτικού πολιτισμού και της Λευκής φυλής, επειδή είναι διανοητικά ασθενείς, πάσχουν από μαζική παράνοια.

Πιστεύουν πως είναι ο ‘Εκλεκτός Λαός του Θεού’ και αιώνιοι άμοιροι ‘αποδιοπομπαίοι τράγοι’, που είναι κλασικά συμπτώματα παράνοιας.

Έχουν κάνει θρησκεία αυτές τις παρανοϊκές ιδέες τους, βασικά επειδή είναι παράσιτα που δεν θέλουν να εργαστούν και, επομένως, πρέπει να ζήσουν παρασιτικά εις βάρος των άλλων ανθρώπων, σαν τις ταινίες. Οι υγιείς κοινωνίες πάντοτε απαλλάσσονται από τέτοιες ταινίες. Άρα οι Εβραίοι μπορούν να ζήσουν μόνο μέσα σε ένα μη υγιές και όχι καθαρό σώμα. Οι Εβραίοι, συνεπώς, υποθάλπουν κάθε είδος εκφυλισμού και χάους, ώστε να μπορούν να ρουφούν το αίμα του μη υγιούς λαού.

Αυτή η εβραϊκή συνωμοσία είναι συνισταμένη δύο κομματιών, με αμφότερα να στοχεύουν στην παγκόσμια κυριαρχία και να μετέρχονται την τακτική του ΄διαίρει και βασίλευε΄. Το ένα κομμάτι, οι ‘φίλοι του καπετάνιου’, είναι οι Σιωνιστές και οι Καπιταλιστές.

Προωθούν την παγκόσμια εβραϊκή συνωμοσία συγκεντρώνοντας χρυσό με χρηματιστικές απάτες και αδόκιμες επιχειρηματικές τακτικές και χρησιμοποιώντας στη συνέχεια τον χρυσό αυτόν για να εξαγοράσουν εφημερίδες και άλλα ΜΜΕ ώστε να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον λαό. Ακόμα, επιτείνουν την αλαζονεία και τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.

Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.087Το άλλο κομμάτι του παγκόσμιου εβραϊσμού παριστάνει τους ‘φίλους του πληρώματος’. Διακηρύττουν την ανάγκη για βίαιο ταξικό πόλεμο: για Κομμουνισμό και ανταρσία. Οι Κομμουνιστές Εβραίοι πιστεύουν πως κατ’ αυτόν τον τρόπο θα εκπληρώσουν τις αρχαίες προφητείες για παγκόσμια κυριαρχία, μέσω της αιματηρής βίας μιας παγκόσμιας επανάστασης.

Χρειάζονται τεράστιες μάζες ανθρώπων, εύκολα χειραγωγήσιμες. Έτσι, οι Εβραίοι πρώτα προωθούν την αύξηση των αμέτρητων έγχρωμων πληθυσμών, και έπειτα την υποκίνησή τους σε μαρξιστική ανταρσία εναντίων της Λευκής μειοψηφούσης ελίτ.

Όταν αυτή η πίστη δοκιμάζεται τόσο σκληρά, όταν ο λαός μου κινδυνεύει, είναι τερατώδες να υποκρινόμαστε ότι θα πρέπει να είμαστε εχθροί μεταξύ μας επειδή χωριζόμαστε από υποθετικές – συνοριακές γραμμές και ότι μόλις μια συμμορία από διεθνείς Εβραίους μας ντοπάρει με τον κατάλληλο τρόπο, εμείς οι Άριοι, θα πρέπει να αλληλοσκοτωθούμε και να ισοπεδώσουμε με βόμβες ο ένας τις πόλεις του άλλου επειδή είμαστε ”εμπορικοί ανταγωνιστές” ή για την ”αμερικανική δημοκρατία”  ή για την ”βρετανική αυτοκρατορία” ή για οποιαδήποτε άλλη βλακεία.

Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.35ΡΟΚΓΟΥΕΛ ΓΙΑ ΧΙΤΛΕΡ

Το διάβασα ξανά και το μελέτησα ακόμη περισσότερο. ( ”Mein Kampf”’ ) Σιγά σιγά, κομματάκι με κομματάκι, άρχισα να καταλαβαίνω. Κατενόησα ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός, η εικονοκλαστική κοσμοθεωρία του Αδόλφου Χίτλερ, ήταν η θεωρία του επιστημονικού φυλετικού ιδεαλισμού. Στην πραγματικότητα επρόκειτο για μια νέα ”θρησκεία”  των καιρών μας.

Είδα ότι ζούσα σε μια εποχή εμφανίσεως μιας έννοιας η οποία όπως και μια άλλη δυο χιλιάδες χρόνια πριν από την εποχή μας, προσέφερε μια νέα ”προσέγγιση” απέναντι στα πράγματα και, όπως και εκείνη, θα ονομαζόταν θρησκεία. Συνειδητοποίησα ότι αυτή η νέα και υπέροχη θεωρία της επιστημονικής αλήθειας εφαρμοζόταν αμείλικτα και στον ίδιο τον άνθρωπο, αλλά και στην φύση και στην ανόργανη ύλη και ακόμη ότι ήταν το μόνο πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σώσει τον άνθρωπο από την αυτοϋποβάθμιση του, η οποία επραγματοποιείτο με την υλική πολυτέλεια,με την κοντόφθαλμη εγωιστική ικανοποίηση των χαμηλοτέρων ενστίκτων και με την φυλετική παρακμή.

Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.87Η θεωρία του Αδόλφου Χίτλερ ήταν κατά κάποιο τρόπο ο ”Χριστιανισμός” της εποχής μας και ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ο νέος ”Σωτήρας” που εστάλη σε μια καταρρέουσα ανθρωπότητα από μια ανεξιχνίαστη Πρόνοια. Η  ”σταύρωση”  του Αδόλφου Χίτλερ και της Γερμανίας ήταν μέρος του σχεδίου αυτού του άγνωστου Όντος.

‘Η πιο μισητή και καταδιωκόμενη ιδέα δυο χιλιάδες χρόνια πριν ήταν ο Χριστιανισμός και ο πιο μισητός και κατασυκοφαντημένος άνθρωπος πάνω στην γη ήταν ο Ιησούς Χριστός.

Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.65Οι οπαδοί του καταδιώκονταν άγρια και εδολοφονούντο από τους ”καλούς” και ”λογικούς” ανθρώπους οι οποίοι ήταν βέβαιοι πως όποιος ήταν καλά στο μυαλό του θα μπορούσε να δεί ότι η Ρώμη και η Αυτοκρατορία ήταν τα πιο σταθερά,τα πιο ουσιαστικά πράγματα.

Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.43Κατάλαβα ότι ο σημερινός Μαρξιστικό-Δημοκρατικός κόσμος είναι μια άλλη ”Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία” και οι σημερινοί Εθνικοσοσιαλιστές είναι οι πρώτοι ”Χριστιανοί”.

Αυτό που συμβαίνει είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια μάχη για πολιτική επικράτηση στα πλαίσια της σημερινής πολιτικής και κοινωνικής καταστάσεως- είναι η προσπάθεια για το τελικό τσάκισμα και την καταστροφή μιας κοινωνίας,η οποία έχει γίνει τόσο σάπια,ώστε να ανέχεται ή και να αγαπά ακόμη  τους Μαρξιστές και φιλελευθέρους καταστροφείς της, και η απελπιστικά αργή ανάπτυξη μιας νέας Εθνικοσοσιαλιστικής κοινωνίας,η οποία θα την αντικαταστήσει ακόμη και ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι σήμερα, κάποτε ο Χριστιανισμός, η πιο ”μισητή” και επίφοβη θεωρία πάνω στην γη.