Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.


Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.
ΠΗΓΗ

Απόσπασμα από το βιβλίο του George Lincoln Rockwell, White Power.
Η ράτσα των Εβραίων καθοδηγεί τους παραχαράκτες, τους δολιοφθορείς και τους ανέντιμους καπετάνιους στη καταστροφή του Δυτικού πολιτισμού και της Λευκής φυλής, επειδή είναι διανοητικά ασθενείς, πάσχουν από μαζική παράνοια.

Πιστεύουν πως είναι ο ‘Εκλεκτός Λαός του Θεού’ και αιώνιοι άμοιροι ‘αποδιοπομπαίοι τράγοι’, που είναι κλασικά συμπτώματα παράνοιας.

Έχουν κάνει θρησκεία αυτές τις παρανοϊκές ιδέες τους, βασικά επειδή είναι παράσιτα που δεν θέλουν να εργαστούν και, επομένως, πρέπει να ζήσουν παρασιτικά εις βάρος των άλλων ανθρώπων, σαν τις ταινίες. Οι υγιείς κοινωνίες πάντοτε απαλλάσσονται από τέτοιες ταινίες. Άρα οι Εβραίοι μπορούν να ζήσουν μόνο μέσα σε ένα μη υγιές και όχι καθαρό σώμα. Οι Εβραίοι, συνεπώς, υποθάλπουν κάθε είδος εκφυλισμού και χάους, ώστε να μπορούν να ρουφούν το αίμα του μη υγιούς λαού.

Αυτή η εβραϊκή συνωμοσία είναι συνισταμένη δύο κομματιών, με αμφότερα να στοχεύουν στην παγκόσμια κυριαρχία και να μετέρχονται την τακτική του ΄διαίρει και βασίλευε΄. Το ένα κομμάτι, οι ‘φίλοι του καπετάνιου’, είναι οι Σιωνιστές και οι Καπιταλιστές.

Προωθούν την παγκόσμια εβραϊκή συνωμοσία συγκεντρώνοντας χρυσό με χρηματιστικές απάτες και αδόκιμες επιχειρηματικές τακτικές και χρησιμοποιώντας στη συνέχεια τον χρυσό αυτόν για να εξαγοράσουν εφημερίδες και άλλα ΜΜΕ ώστε να κάνουν πλύση εγκεφάλου στον λαό. Ακόμα, επιτείνουν την αλαζονεία και τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.

Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.087Το άλλο κομμάτι του παγκόσμιου εβραϊσμού παριστάνει τους ‘φίλους του πληρώματος’. Διακηρύττουν την ανάγκη για βίαιο ταξικό πόλεμο: για Κομμουνισμό και ανταρσία. Οι Κομμουνιστές Εβραίοι πιστεύουν πως κατ’ αυτόν τον τρόπο θα εκπληρώσουν τις αρχαίες προφητείες για παγκόσμια κυριαρχία, μέσω της αιματηρής βίας μιας παγκόσμιας επανάστασης.

Χρειάζονται τεράστιες μάζες ανθρώπων, εύκολα χειραγωγήσιμες. Έτσι, οι Εβραίοι πρώτα προωθούν την αύξηση των αμέτρητων έγχρωμων πληθυσμών, και έπειτα την υποκίνησή τους σε μαρξιστική ανταρσία εναντίων της Λευκής μειοψηφούσης ελίτ.

Όταν αυτή η πίστη δοκιμάζεται τόσο σκληρά, όταν ο λαός μου κινδυνεύει, είναι τερατώδες να υποκρινόμαστε ότι θα πρέπει να είμαστε εχθροί μεταξύ μας επειδή χωριζόμαστε από υποθετικές – συνοριακές γραμμές και ότι μόλις μια συμμορία από διεθνείς Εβραίους μας ντοπάρει με τον κατάλληλο τρόπο, εμείς οι Άριοι, θα πρέπει να αλληλοσκοτωθούμε και να ισοπεδώσουμε με βόμβες ο ένας τις πόλεις του άλλου επειδή είμαστε ”εμπορικοί ανταγωνιστές” ή για την ”αμερικανική δημοκρατία”  ή για την ”βρετανική αυτοκρατορία” ή για οποιαδήποτε άλλη βλακεία.

Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.35ΡΟΚΓΟΥΕΛ ΓΙΑ ΧΙΤΛΕΡ

Το διάβασα ξανά και το μελέτησα ακόμη περισσότερο. ( ”Mein Kampf”’ ) Σιγά σιγά, κομματάκι με κομματάκι, άρχισα να καταλαβαίνω. Κατενόησα ότι ο Εθνικοσοσιαλισμός, η εικονοκλαστική κοσμοθεωρία του Αδόλφου Χίτλερ, ήταν η θεωρία του επιστημονικού φυλετικού ιδεαλισμού. Στην πραγματικότητα επρόκειτο για μια νέα ”θρησκεία”  των καιρών μας.

Είδα ότι ζούσα σε μια εποχή εμφανίσεως μιας έννοιας η οποία όπως και μια άλλη δυο χιλιάδες χρόνια πριν από την εποχή μας, προσέφερε μια νέα ”προσέγγιση” απέναντι στα πράγματα και, όπως και εκείνη, θα ονομαζόταν θρησκεία. Συνειδητοποίησα ότι αυτή η νέα και υπέροχη θεωρία της επιστημονικής αλήθειας εφαρμοζόταν αμείλικτα και στον ίδιο τον άνθρωπο, αλλά και στην φύση και στην ανόργανη ύλη και ακόμη ότι ήταν το μόνο πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σώσει τον άνθρωπο από την αυτοϋποβάθμιση του, η οποία επραγματοποιείτο με την υλική πολυτέλεια,με την κοντόφθαλμη εγωιστική ικανοποίηση των χαμηλοτέρων ενστίκτων και με την φυλετική παρακμή.

Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.87Η θεωρία του Αδόλφου Χίτλερ ήταν κατά κάποιο τρόπο ο ”Χριστιανισμός” της εποχής μας και ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν ο νέος ”Σωτήρας” που εστάλη σε μια καταρρέουσα ανθρωπότητα από μια ανεξιχνίαστη Πρόνοια. Η  ”σταύρωση”  του Αδόλφου Χίτλερ και της Γερμανίας ήταν μέρος του σχεδίου αυτού του άγνωστου Όντος.

‘Η πιο μισητή και καταδιωκόμενη ιδέα δυο χιλιάδες χρόνια πριν ήταν ο Χριστιανισμός και ο πιο μισητός και κατασυκοφαντημένος άνθρωπος πάνω στην γη ήταν ο Ιησούς Χριστός.

Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.65Οι οπαδοί του καταδιώκονταν άγρια και εδολοφονούντο από τους ”καλούς” και ”λογικούς” ανθρώπους οι οποίοι ήταν βέβαιοι πως όποιος ήταν καλά στο μυαλό του θα μπορούσε να δεί ότι η Ρώμη και η Αυτοκρατορία ήταν τα πιο σταθερά,τα πιο ουσιαστικά πράγματα.

Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.43Κατάλαβα ότι ο σημερινός Μαρξιστικό-Δημοκρατικός κόσμος είναι μια άλλη ”Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία” και οι σημερινοί Εθνικοσοσιαλιστές είναι οι πρώτοι ”Χριστιανοί”.

Αυτό που συμβαίνει είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια μάχη για πολιτική επικράτηση στα πλαίσια της σημερινής πολιτικής και κοινωνικής καταστάσεως- είναι η προσπάθεια για το τελικό τσάκισμα και την καταστροφή μιας κοινωνίας,η οποία έχει γίνει τόσο σάπια,ώστε να ανέχεται ή και να αγαπά ακόμη  τους Μαρξιστές και φιλελευθέρους καταστροφείς της, και η απελπιστικά αργή ανάπτυξη μιας νέας Εθνικοσοσιαλιστικής κοινωνίας,η οποία θα την αντικαταστήσει ακόμη και ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι σήμερα, κάποτε ο Χριστιανισμός, η πιο ”μισητή” και επίφοβη θεωρία πάνω στην γη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
14) Οι αντιφασίστες την εποχή του Χίτλερ!
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Σαν Σήμερα το 1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6000 Έλληνες νεκρούς
30) Οι τρεις βομβαρδισμοί του Πειραιά από τους “συμμάχους”
31) Η ειλικρίνεια του Γκαίμπελς
32) Ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από την φωνή του Γκαίμπελς
33) ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
34) Χίτλερ: Η αστάθεια του μεροκάματου είναι η πιο σοβαρή πληγή της αστικής οικονομίας
35) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
36) Αρθρογράφοι πράκτορες του Σιωνισμού αθωώνουν τους Άγγλοαμερικάνους και ενοχοποιούν τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές!
37) Η πείνα της Κατοχής – Τα ψέμματα καταρρίπτονται!
38) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
39) Η «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» ξαναζεί
40) Η Συνωμοσία κατά της Νορβηγίας και η 6η Απριλίου 1941
41) Ο εργάτης και ο αγρότης στον εθνικοσοσιαλισμό
42) Γκαίμπελς: Δεν είναι τα λεφτά, η εργασία και ο αγώνας είναι αυτά που μας απελευθερώνουν
43) «Κάθε αγώνας για την απελευθέρωση ενός λαού αναπτύσσει μέσα του τον πατριωτισμό» – ΧΙΤΛΕΡ
44) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσόρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!
45) Εθνικισμός και Σοσιαλισμός
46) O Adolf Hitler εξηγεί…
47) Η Προφητεία του Χίτλερ
48) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!
50) Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!
51) ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
52) Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ
53) Η ιστορία του Τιτανικού, γυρισμένη στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ξεμπροστιάζει τις συνέπειες του καπιταλισμού.
54) Ο αιώνιος Εβραίος (1933) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
55) H Συμμετοχή των Ρόθσιλντ στο Βατερλώ (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
56) Αποκρυφιστικές Δυνάμεις (1943) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
57) Ο Εβραίος Süß (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
58) Η απελευθέρωση της Ευρώπης
59) Leon Degrelle: Ο Χίτλερ σεβόταν πλήρως τις άλλες φυλές!
62) Τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός – Ενάντια στην καπιταλιστική δεξιά και την μαρξιστική αριστερά!
63) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
64) Leon Degrelle: «Για μένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».
65) Εθνικοσοσιαλίστρια Vs Φεμινίστριας
66) Γκέμπελς: Στο διάβολο λοιπόν ο Μαρξισμός , διότι αποτε­λεί διαστρέβλωση του σοσιαλισμού !
67) Η γυναίκα ως πολίτης του φυλετικού κράτους
69) Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!
70) Rockwell κατά Ακροδεξιάς: Είναι δειλοί, ηττοπαθείς! Έχουν αποτύχει! Μόνο μία Εθνικοσοσιαλιστική παγκόσμια επανάσταση θα μας σώσει!