Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Ο Ιερός Λόχος 2012 γκρέμισε τον δημοκρατικό μύθο περί ελευθερίας!


Ο Ιερός Λόχος 2012 γκρέμισε τον δημοκρατικό μύθο περί ελευθερίας!5Ο Ιερός Λόχος 2012 γκρέμισε τον δημοκρατικό μύθο περί ελευθερίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1)Υπακούοντας το Ανθελληνικό παρακράτος ο δήμαρχος Μενεμένης ανακάλεσε την άδεια συγκέντρωσης υπέρ της Μακεδονίας σε κρατικό θέατρο!
2)Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη κανονικά το Makedonian Pride του Ιερού Λόχου ξεφτιλίζοντας το σύστημα!
3) Το δημοτικό συμβούλιο Καλαμαριάς απαγόρευσε συγκέντρωση για την Μακεδονία αλλά επέτρεψε συγκέντρωση κρανοφόρων αναρχικών μπροστά στο Δημαρχείο!

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Απο Παρατηρητήριο Πολιτικής Ορθότητας

Οι δημοκράτες μας λένε ότι κάθε έκφραση που συντελείται εκτός νόμιμων και συνταγματικών ορίων δεν μπορεί να είναι ανεκτή από το κράτος. Μας έλεγαν ότι όποτε έγιναν επεισόδια για το σκοπιανό ζήτημα τον τελευταίο χρόνο μεθοδεύτηκαν από ακροδεξιούς, φασίστες, ναζιστές κλπ που “δεν έχουν θέση στην κοινωνία” (πολύ δημοκρατικό αυτό). Ως εκ τούτου ο εθνικισμός συνιστά δομικά μια δύναμη παρανομίας και εκτροπής.

Ο Ιερός Λόχος 2012 από την Θεσσαλονίκη γκρέμισε τον δημοκρατικό αυτό μύθο περί ελευθερίας που έντεχνα χτίζουν τα όργανα του κράτους, χέρι-χέρι με τις παρακρατικές γκρούπες που διαφυλάττουν την ορθοπολιτική κανονικότητα που επιδιώκει το δημοκρατικό και αριστερό -εν προκειμένω- κράτος.

Αν σε διαπνέουν εθνικές ιδέες, αν η κοινωνική και οικονομική κατανόηση του κόσμου γίνεται μέσα από το πολιτικό υποκείμενο του έθνους για σένα, τότε όχι μόνο δεν μπορείς ως είναι εύλογο να παρανομείς, αλλά πια δεν δύνασαι να εκφράζεις τις απόψεις σου νόμιμα ούτε και να συναθροίζεσαι ελευθέρως.

Ανήκεις στο περιθώριο της κοινωνίας που έχτισαν οι καθεστωτικοί γραφιάδες, οι προοδευτικοί καλλιτέχνες και οι ακαδημαϊκοί, οι δημοσιογράφοι που όλοι συντηρήντου από το ίδιο κράτος που νυχθημερόν υβρίζουν και το οποίο μισούν ανελέητα. Ταυτόχρονα όμως, μισούν πιο πολύ την ελληνική μήτρα που τους γέννησε και δεν το κρύβουν καθόλου.

Το φεστιβάλ που διοργάνωσε ο νόμιμος σύλλογος του Ιερού Λόχου δεν γίνεται ανεκτό από τους δήμους, τα κόμματα, την Βουλή, τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του ανθελληνικού κράτους, ούτε φυσικά από τους κομματικούς μηχανισμούς σοσιαλιστών-διεθνιστών-κομμουνιστών-αναρχικών.

Ο Ιερός Λόχος 2012 γκρέμισε τον δημοκρατικό μύθο περί ελευθερίας!2Η νόμιμη ελεύθερη έκφραση και η διοργάνωση μιας γιορτής σε έναν δημόσιο χώρο, ο οποίος δεν ανήκει σε καμιά πολιτική ιδεολογία αλλά στο σύνολο των Ελλήνων πολιτών, για όσους ανασαίνουν πατρίδα, σεβασμό στα ήθη κι έθιμα, στην οικογένεια την πίστη και την ιστορία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Σε μια χώρα που είναι ανεκτή και ευκταία μια αντισυγκέντρωση και παράνομη η ίδια η συγκέντρωση που οργανώνεται από έναν νόμιμο φορέα, σε αντίθεση με τους μόνιμα παρανομούντες χαϊδεμένους του παρακράτους που κυκλοφορούν με καλάζνικοφ και μαχαίρια στο κράτος των Εξαθλίων, που ξυλοκοπούν στελέχη των σωμάτων ασφαλείας και απειλούν λειτουργούς της δικαιοσύνης, ενώ παράλληλα απελευθερώνονται μέλη σπείρας διακίνησης ναρκωτικών,πώς μπορεί να περιμένει κανείς έξοδο από οποιαδήποτε κρίση, οικονομική τε και μη.

Σε μια χώρα που όσοι δρουν για την διάλυση του κράτους λαμβάνουν μισθούς από το κράτος ή προστατεύονται από αυτό, μπορεί ο πολίτης να περιμένει ότι το κράτος, που δεν έχει το ελάχιστο ένστικτο αυτοσυντήρησης, θα μεριμνήσει για την δική του προστασία και επιβίωση; Αυτό είναι γελοίο και να το σκεφτεί κανείς.

Αναρωτιέμαι επίσης, αν ένας νόμιμος πολίτης δεν μπορεί να εκφράσει τις ιδέες του ή να διοργανώσει μια εκδήλωση έχοντας λάβει νόμιμα άδεια από τους αρμόδιους φορείς, τότε η δημοκρατία σας δεν τον οδηγεί στο μονοπάτι της παράνομης έκφρασης; Κι αν η ίδια η δημοκρατία, αφού έχει προδώσει Κύπρο, Αιγαίο, Βόρειο Ήπειρο και Μακεδονία, προδίδει τους πολίτες της αφαιμάσσοντάς τους οικονομικά, εκπλειστηριάζοντας την ιδιωτική αλλά και την δημόσια περιουσία τους, αφού καταργεί την ελεύθερη έκφραση και προβαίνει σε προληπτικές προσαγωγές για να μπορούν τα πολιτικά της στελέχη να μιλήσουν για να δικαιολογήσουν τις προδοσίες μπροστά από ένα κοινό δέκα ανθρώπων, τότε για ποιο κίνδυνο της ελευθερίας της έκφρασης, του λόγου και της επιλογής κάνουν λόγο οι δημοκράτες; Για ποιους φασισμούς, για ποια αυγά του φιδιού και τα συναφή;

Ο Ιερός Λόχος 2012 γκρέμισε τον δημοκρατικό μύθο περί ελευθερίας!0707Και ποια δημοκρατία θα μιλήσει για διχαστικό λόγο από την στιγμή που για την συγκέντρωση μιας ομάδας ανθρώπων, συντεταγμένα οργανώνονται εν μια νυκτί διαμαρτυρίες, αντισυγκεντρώσεις, απειλές για βία, καταγγελίες και όλα τα υπόλοιπα; Αν η δημοκρατία η ίδια προάγει το κλίμα τρομοκρατίας, τότε ποιος “φασισμός” θα έρθει αύριο να τρομοκρατήσει τους τρομοκρατημένους, τους πένητες και τους προδομένους;

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, η δημοκρατία ξεβρακώθηκε και στέκεται γυμνή μπροστά στο βλέμμα όσων Ελλήνων έχουν ακόμα ελληνική συνείδηση. Το καθεστώς που κυβερνά αυτό τον τόπο, η συμμορία που σκύβει το κεφάλι μπροστά στους τοκογλύφους, την ατλαντική συμμαχία και κάθε εχθρό της χώρας, παρέα με τα τάγματα εφόδου του παρακράτους του, μας είπε ευθαρσώς ότι οι εθνικές ιδέες σε αυτή την χώρα θα κυνηγιούνται ανελέητα, θα καταστέλλονται και εν τέλει θα απαγορευτούν με νόμους. Θα καταδιώξουν οποιονδήποτε αντισταθεί στα σχέδια δολοφονίας του Ελληνισμού. Το κράτος θέλει ο Ελληνισμός να πάψει πια να υπάρχει.

Το σύστημα που όλοι εσείς λατρεύετε να υποστηρίζετε και εδώ μέσα, ρητά δηλώνει και σε εσάς ότι αυτά που ξέρετε πρέπει να τα ξεχάσετε. Δεν μπορείς να λες ότι η Μακεδονία είναι ελληνική γιατί είναι ρατσιστικό και φασιστικό, δεν μπορείς να λες ότι το Αιγαίο είναι ελληνικό γιατί δεν πρέπει να είσαι μοναχοφάης, δεν μπορείς να λες ότι ο Μοχάμεντ που ήρθε χτες στην χώρα δεν είναι Έλληνας γιατί δεν μπορείς να κάνεις διακρίσεις, δεν μπορείς να λες ότι πιστεύεις στην πατρίδα σου γιατί αυτόματα αυτό σημαίνει ότι θες να σκοτώσεις κάθε άλλο άνθρωπο επί της γης. Αυτή είναι η κατάσταση σήμερα. Κι αυτή θα είναι κι αύριο μέχρι την οριστική και αμετάκλητη διάλυση αυτού του κράτους, εάν δεν αλλάξει κάτι. Κι αυτό το κάτι θα το αλλάξεις εσύ, και μόνος σου και μαζί με τους υπόλοιπους που είναι σαν κι εσένα. Το καθεστώς δεν θα σε λυπηθεί. Δεν λυπήθηκε ποτέ κανέναν που είχε μέσα στην καρδιά του την Ελλάδα.

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΟΧΗ
ΘΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face