Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό


Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Πρόεδρος Rockwell για τον φυλετισμό

George Lincoln Rockwell
Αμερικάνικος Εθνικοσοσιαλισμός

Πιστεύω στη φυλή, δεν ντρέπομαι καθόλου να το παραδεχτώ και αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται να καταδιώξω
ή να βλάψω κανένα άνθρωπο λόγω της φυλής του δεν διάλεξε ο ίδιος τι φυλή είναι.

Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμόΠιστεύουμε ότι κάθε φυλή έχει συγκεκριμένες ιδιοφυΐες και συγκεκριμένα ελαττώματα.
Η Λευκή Φυλή έχει οικοδομήσει τον Λευκό Δυτικό Πολιτισμό και πιστεύουμε ότι η Λευκή Φυλή πρέπει να κυριαρχήσει σε αυτήν την περιοχή.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι στην ουσία η εφαρμογή της επιστήμης, όχι μόνο σε άψυχα αντικείμενα και ζώα, αλλά στην ίδια την ανθρωπότητα.
Πιστεύουμε ότι οι Κομμουνιστές, οι Μαρξιστές έχουν ένα μοιραίο λάθος στο δόγμα τους,
ένα μέρος όπου είναι φανερό πως υπάρχει ένα κενό και δεν υπάρχει καμία εξήγηση για αυτό, παραδέχονται την εξέλιξη.

Παραδέχονται ότι τα ζώα διαφέρουν ανάλογα με τη φυλή και ότι γίνεται να αναπαράγουμε καλύτερα και χειρότερα ζώα.
Τώρα, πώς εξηγούν πώς υπάρχει κάποια διαχωριστική γραμμή όταν ερχόμαστε σε ένα συγκεκριμένο ζώο που ονομάζεται άνθρωπος;

Δεν έχουν καμία εξήγηση.

Ξανά και ξανά όταν τους έχω ρωτήσει, δεν έχουν καμία εξήγηση το μόνο που λένε είναι ότι έχει δύο πόδια και στέκεται όρθιο,
τότε γίνεται ξαφνικά ένα ειδικό ον και υπάρχει απόλυτη ισότητα, είναι όλοι το ίδιο.

Ο άνθρωπος είναι ένα ζώο ακριβώς όπως όλα τα υπόλοιπα ζώα, είναι πιο έξυπνο, αλλά πρέπει να υπακούει στους νόμους της φύσης
και ότι στο βαθμό που είναι ένα ζώο, θα πρέπει να υπακούει στους νόμους που αφορούν στα ζώα. Εμείς λέμε ότι,
εφόσον η Λευκή Φυλή έχει δημιουργήσει ένα τέτοιο θαυμάσιο πράγμα, όπως ο Δυτικός Πολιτισμός,
θα πρέπει να διαφυλάξουμε τους ανθρώπους που το έχουν παράγει αυτό και μπορούν να το διατηρήσουν.

Και δεν θα πρέπει να τα ανακατέψουμε όλα με άλλου είδους πολιτισμούς ασχέτως αν είναι ή δεν είναι καλοί.
Θα πρέπει σίγουρα να προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε ακριβώς όπως ο αγρότης προσπαθεί να διατηρήσει την καλύτερη ποιότητα των ζωντανών του.

Είμαστε, επίσης, κοινωνικά μιλώντας, φυλετιστές. Πρέπει να ζείτε ως κοινωνικά όντα, πρέπει να ζείτε μαζί με άλλους ανθρώπους, και αυτό είναι αδύνατο, εκτός εάν ακολουθείτε ορισμένους θεμελιώδεις νόμους της φυλής η αρχαία ινδική φυλή, οποιοδήποτε είδος φυλής ανθρώπων, ακόμη και μια αγέλη λύκων, πρέπει να έχει ορισμένα θεμελιώδη.

Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό02Ένα από αυτά είναι η ηγεσία, όχι ηγεσία από τους πιο δημοφιλείς, αλλά από τους ισχυρότερους και τους καλύτερους.
Κάθε φυλή ή ινδιάνικη φυλή ή οποιαδήποτε ομάδα ή οικογένεια πρέπει να καθοδηγείται από τον καλύτερο και τον ισχυρότερο, αλλιώς διαλύεται.

Πρέπει να υπάρχει συλλογική υπερηφάνεια και αφοσίωση. Πρέπει να υπάρχει επιλεκτικότητα κατά τη διαδικασία του ζευγαρώματος, κάτι που έχουμε σχεδόν χάσει τώρα.
Πιστεύουμε ότι είναι θεμελιώδους σημασίας, για την κοινωνία, οι ισχυρότεροι, πιο έξυπνοι, καλύτεροι από τους άνδρες να ζευγαρώνουν
με τον καλύτερο τύπο γυναικών, που θα γίνουν καλές μητέρες. Και όταν καταστρέφεις αυτό το μηχανισμό, παίρνεις αυτό που έχουμε τώρα.

Πιστεύουμε ότι πρέπει να έχουμε μια οργανική κοινωνία.
Τώρα, λέγοντας οργανική κοινωνία, εννοούμε μια κοινωνία, όχι δικτατορία, αλλά μια κοινωνία στην οποία τα τμήματά της συνεργάζονται από κοινού.
σε διαφορετικές λειτουργίες και με ειρήνη και αρμονία, ακριβώς όπως λειτουργεί το σώμα σας.
Ο καρκίνος είναι η άγρια, ανεξέλεγκτη ανάπτυξη των κυττάρων εις βάρος του συνόλου του υπόλοιπου σώματος και αυτό ακριβώς είναι ό,τι υπάρχει στην Ουάσιγκτον αυτή τη στιγμή,

ΚΑΡΚΙΝΟΣ !!!

Πιστεύουμε στην ιδιωτική ιδιοκτησία και την ελεύθερη επιχείρηση.
Είναι αδύνατο πιστεύουμε, να έχουμε μια κοινωνία στην οποία βρίσκεται σε εξέλιξη οποιαδήποτε πραγματική εργασία αν οι άνθρωποι δεν μπορούν να ανταμείβονται των προσπαθειών τους.

Και την ίδια στιγμή πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχει κοινωνική δικαιοσύνη.
Δεν μπορείς να έχεις ανθρώπους που εκμεταλλεύονται και ξεζουμίζουν οικονομικά απλούς ανήμπορους ανθρώπους.

Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό4Και εκεί είναι που έχω πρόβλημα με τους συντηρητικούς, διότι οι περισσότεροι συντηρητικοί που έχω ανακαλύψει σήμερα είναι αντιδραστικοί.
Αγωνιούν πραγματικά να γαντζωθούν πάνω στα χρήματά τους, δεν τους νοιάζει πώς θα πρέπει να το καταφέρουν θέλουν απλώς τις τσάντες με τα χρήματα, και χρησιμοποιούν κάθε είδους επιχείρημα για να το πετύχουν. Κάθε Εθνικοσοσιαλιστής πιστεύει στον ιδεαλισμό.

Πιστεύει σε κάτι που αξίζει περισσότερο από τη μία δική του ανθρώπινη ζωή.

Είναι πρόθυμος να πεθάνει για κάτι. Όταν είσαι έτοιμος να πεθάνεις για κάτι, τότε είσαι ζωντανός.
Και μέχρι να είσαι έτοιμος να πεθάνεις για κάτι, δεν έχεις πραγματικό φανατισμό και σ’ ένα δείπνο πριν από λίγο καιρό κάτι τύποι μου έλεγαν καλά είναι απαίσιο να είσαι φανατικός.

Καλά κάθησες ποτέ να σκεφτείς πώς αυτή η χώρα έφτασε εδώ; Πώς όλες οι μεγάλες εφευρέσεις ήρθαν σ’εμάς;
Όποιος από εσάς εκεί έξω που δεν είναι φανατικός ή ό,τι άλλο και να σπουδάζετε, αν πρόκειται να γίνεις γιατρός γίνε ένας φανατικός γιατρός, αλλιώς θα είσαι ένα τίποτα.

Θα είσαι ένας συνηθισμένος γερο-τυχάρπαστος και όταν πεθάνεις κανείς δεν θα το προσέξει.

Αλλά αν είσαι φανατικός θα παράξεις κάτι σπουδαίο, θα δημιουργήσεις. Η δημιουργικότητα ΕΙΝΑΙ φανατισμός!
Κάθε δημιουργική ιδιοφυία έπρεπε να είναι φανατικός. Πολλοί από αυτούς έχουν καεί στην πυρά.
Γι ‘αυτό είμαστε ιδεολογικά και ιδεαλιστικά φανατικοί, ακριβώς όπως οι Κομμουνιστές παρεμπιπτόντως.

Ανάμεσα στους Ναζί και τους Κομμουνιστές είναι η μεγάλη μάζα των μη-φανατικών, οι τηλεορασάκηδες και οι αναγνώστες κόμικς.

Θα πω το εξής, ο Εθνικοσοσιαλισμός, είναι το αναπόφευκτο τελικό προϊόν, βάσει λογικής, της φυσικής εξέλιξης.
Αν πιστεύεις στην εξέλιξη, αναπόφευκτα είσαι Ναζί, αν το σκεφτείς αρκετά. Δεν μπορείς να το αποφύγεις.

Αλλά αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι άνθρωποι το βραχυκύκλωσαν. Το ένα λεπτό πιστεύουν στην εξέλιξη και την επιστημονική αναπαραγωγή, μέχρι να έρθει το δίποδο ζώο που στέκεται όρθιο.

Τότε, όλοι οι κανόνες ακυρώνονται.

Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό5Εμείς λέμε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν, μπορείς είτε να πιστεύεις στην επιστημονική μέθοδο και την αλήθεια, και να την εφαρμόζεις στον εαυτό σου, χωρίς εγωισμό ή αλλιώς δεν πιστεύεις στην επιστημονική μέθοδο και ξεγελάς τον εαυτό σου.

Οι Ναζί πιστεύουν στην ανελέητη εφαρμογή της αλήθειας όχι μόνο στα άψυχα όντα και τα ζώα, αλλά και σε σας τα ζώα.
Όλοι μας είμαστε το ίδιο, εφόσον είμαστε ζώα και πρέπει να επιβιώσουμε και να ζήσουμε σαν ζώα,και θα καταντήσουμε χειρότερα, εκτός κι αν αναπαράξουμε τους εαυτούς μας καλύτερα.

Αυτό συμβαίνει σήμερα.

Λατρεύω τη φύση επειδή είμαι ταπεινός. Όταν βλέπω την πανίσχυρη τρομερή δύναμη της Φύσης, και πιστέψτε με έχω δει την καταπληκτική δύναμη της φύσης τυφώνες στα ανοικτά της Ιαπωνίας κατά τη διάρκεια του πολέμου, σεισμούς, έχω ζήσει τεράστιους κατακλυσμούς εκεί και σε σύγκριση με αυτά η ατομική βόμβα είναι σαν ένα πυροτέχνημα, δεν είναι τίποτα.

Και όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι την απεραντοσύνη του διαστήματος, οι αστροναύτες μας απλά τριγυρνούν στα πολύ χαμηλά επίπεδα του διαστήματος το οποίο δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη.
Υπάρχουν πάνω από εκατό εκατομμύρια πλανήτες όπου η ζωή όπως ακριβώς και εδώ θα μπορούσε να υπάρχει, και μπροστά σε αυτή την ΦΟΒΕΡΗ προφανότητα, όχι πιθανότητα, προφανότητα λέω ότι είναι γελοίο να είναι κανείς εγωκεντρικός και να λέει είμαστε το κέντρο όλων των πραγμάτων, όλα γυρίζουν γύρω μας.

Εμείς οι Ναζί, είμαστε ταπεινοί.

Όταν κοιτάζω Φύση και συνειδητοποιώ πόσο αδαείς και μικροί και ασθενείς και αδύναμοι και λίγοι είμαστε…
Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι μια φιλοσοφία της Φύσης, ένας τρόπος να αγναντεύεις τον κόσμο!

Και όπως έχω επισημάνει, πιστεύουμε στον φυλετισμό. Δεν νομίζουμε ότι είμαστε υπεράνω αυτού, πιστεύουμε ότι πρέπει να έχεις υπερηφάνεια για την οικογένειά σου, υπερηφάνεια για τη φυλή σου, υπερηφάνεια για το έθνος σου, και αυτό δεν είναι κάτι για να το περιγελάμε.

Ο πατριωτισμός και η υπερηφάνεια για την οικογένεια και η υπερηφάνεια για τη φυλή είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι και να το καλλιεργούμε, όχι να το ξεφορτωθούμε.

Τέλος, πιστεύουμε στα ήθη, πιστεύουμε στις παραδόσεις της καλοσύνης, της αρετής. Σας έχω πει λίγα γι ‘αυτό που είμαστε. Αλλά θα προσπαθήσω όσο καλύτερα μπορώ να σας πω τι νομίζω πως είναι οι εχθροί μας.

Και οι εχθροί μας μην ξεγελιέστε, είναι οι Μαρξιστές.

Η φιλοσοφία του μαρξισμού πιστεύω ότι είναι ο εχθρός όλης της ανθρωπότητας, είναι το αντίθετο της ανθρωπότητας.
Εμείς λέμε ότι ο κομμουνισμός είναι η πιο κακόβουλη, αντι-κοινωνική θεωρία που ο κόσμος έχει γνωρίσει ποτέ, και να το γιατί.

Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό6Αμφισβητούν ΕΝΤΕΛΩΣ την ίδια την βάση πάνω στην οποία κάθε ανθρώπινη τάξη μπορεί έστω να υπάρξει.
Χωρίς ανθρώπους, τουλάχιστον χωρίς πολιτισμένους ανθρώπους σίγουρα δεν μπορεί να υπάρξει ανθρώπινη τάξη.

Και οι Κομμουνιστές λένε ότι δεν πιστεύουν στη φυλή, πιστεύουν στην απόλυτη ισότητα.
Τους Πυγμαίους, τους Αβορίγινες της Αυστραλίας, όλους στείλτε τους και αφήστε τους να έρθουν όλοι στο Carlton και όλοι θα γράφουν άριες και βιβλία, και οι κανίβαλοι θα παράγουν μουσική, και στίχους και αυτό έχετε μόνο να κάνετε να τους εκπαιδεύσετε. Και αυτό απλά δεν είναι αλήθεια.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το χάος, κοινωνικό χάος το οποίο έχουμε τώρα.
Δεν πιστεύουν στην επιχείρηση, δεν πιστεύουν ότι οι άνθρωποι πρέπει να δουλεύουν για τον εαυτό τους.

Πιστεύουν ότι το κράτος πρέπει να έρθει και να τους πει τι να κάνουν. Δεν πιστεύουν στην ιδιωτική περιουσία.
Δεν πιστεύουν ότι μπορείτε να κρατήσετε τους καρπούς της παραγωγής σας.

Πάνω απ ‘όλα δεν έχουν κανένα πνευματικό ιδανικό. Εμείς λέμε το μόνο πράγμα που αξίζει να προστατέψεις με τη ζωή σου είναι τα ιδανικά και η οικογένειά σου, η φυλή σου και το έθνος σου.

Και δύο φορές στη διάρκεια της ζωής μου έχω κληθεί να πάω έξω και με κίνδυνο να σκοτωθώ, και είδα πολλούς άλλους νέους να το κάνουν. Νέους φανατικούς παρεμπιπτόντως.

Μας έκαναν αληθινούς φανατικούς πολέμιους των Γερμανών και φανατικούς πολέμιους των Ιαπώνων.

Κανείς δεν διαμαρτυρήθηκε τότε ότι ήταν κακό να είσαι φανατικός όταν πολεμούσαμε εκείνους τους Ιάπωνες και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι όλοι ήμαστε.
Τέλος, οι κομμουνιστές, αν θυμάστε, όταν πρωτοπήραν την εξουσία στη Ρωσία, ήταν εναντίον κάθε ηθικής.

Είχαν ελεύθερο έρωτα, καθόλου ήθος τα πάντα ήταν να ”περνάμε καλά” και το αποτέλεσμα ήταν ότι σχεδόν διέλυσαν τη Ρωσία, σχεδόν κατέρρευσαν.
Τώρα, αν παρατηρήσετε είναι σχεδόν πουριτανοί στη Ρωσία.Προκειμένου να κυλίσει το πράγμα έπρεπε να πάνε πίσω στις ίδιες τις αρχές του φυλετισμού που εμείς υποστηρίζουμε.

Δεν μπορεί να λειτουργήσει μια κοινωνία με κομμουνιστικά ευχολόγια. Ο Πολιτισμός βασίζεται στην Αυτοθυσία. Από την προθυμία των ανθρώπων να βγουν εκεί έξω και να πεθάνουν γι’ αυτό που πιστεύουν.

Όταν θες να απαλλαγείς από αυτή την αυτοθυσία θα έχεις αναρχία. Ο Πολιτισμός έχει οικοδομηθεί γιατί είμαι πρόθυμος να εγκαταλείψω κάτι για την οικογένειά μου και η οικογένεια είναι πρόθυμη να εγκαταλείψει κάτι προκειμένου η πόλη να επιτύχει και η πόλη είναι πρόθυμη να εγκαταλείψει κάτι ώστε το κράτος να μπορεί να προχωρήσει και το κράτος είναι πρόθυμο να εγκαταλείψει κάτι ώστε το έθνος να επιτύχει.

Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό77Η Αυτοθυσία είναι η πρώτη αρχή του πολιτισμού.

Ο Κομμουνισμός έχει τον φανατισμό για να σας καταστρέψει και το κάνει.
Και εκτός κι αν μπορείτε να δημιουργήσετε έναν αντι-φανατισμό για κάτι στο οποίο ΕΣΕΙΣ πιστεύετε σίγουρα θα σας καταστρέψει, ήδη σας καταστρέφει.

”Πρόσφατα βγήκε μια έκθεση ότι ανάμεσα στα νέα μωρά που γεννήθηκαν – αυτό συνέβη το περασμένο έτος ”’οι μειονότητες είναι τώρα η πλειοψηφία”’ και ότι οι λευκοί είναι επισήμως η μειονότητα.”

Και καμαρώνουν γι ‘αυτό, ο Χρουστσώφ μόλις είπε: ”Χα, η Αμερική είναι τόσο φιλελεύθερη που δε θα πολεμήσει ΠΟΤΕ” και νομίζω ότι υπάρχει πολλή αλήθεια σε αυτό. Αλλά θα το αλλάξουμε αυτό, δεν θα είναι και τόσο φιλελεύθερη.

Μετά είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε την Αμερική να καταλάβει. ΠΟΙΑ είναι και να έχει αυτογνωσία και το μεγαλείο της και οι άνθρωποί της και η Λευκή Φυλή να καταλάβουν ότι αξίζει να προστατέψουν τους εαυτούς τους.

Ότι δεν χρειάζεται να είναι ταπεινωμένοι και να υποβαθμίζουν τους εαυτούς τους.
Ενώ οι άλλες φυλές σηκώνονται και να λένε: ”Κοιτάξτε μας, πόσο σπουδαίοι είμαστε” εμείς συνεχίζουμε να λέμε: “Ντρεπόμαστε για τους εαυτούς μας που είμαστε Λευκοί, αυτό είναι φοβερό πράγμα”.

Κάθε φυλή πρέπει να είναι υπερήφανη για τον εαυτό της, και οι Λευκοί και οι καλοί άνθρωποι αυτής της χώρας όταν τελικά συνειδητοποιήσουν ότι μπορούν να το κάνουν χωρίς να βλάψουν ή να είναι ενοχλητικοί σε κανέναν άλλον, θα γίνουν ΑΥΤΟΙ τελικά φανατικοί για να επιβιώσουν, για να διαφυλάξουν την πορεία αυτής της μεγάλης χώρας…