Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!


Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!5Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!

Αυτή η εικόνα δημοσιεύτηκε από Ολλανδούς Εθνικοσοσιαλιστές το 1944 στο περιοδικό Storm!
Ο τίτλος της είναι “Απελευθερωτές”!

Στο κάτω μέρος υπάρχει μια ολλανδική λεζάντα με την εξής διατύπωση: ”

Οι ΗΠΑ θέλουν να σώσουν τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό από την παρακμή!

Με ποίο δικαίωμα;;“.

 

Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!4444

Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!4444222Το σκίτσο αυτό φωτογραφίζει την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ ως και σήμερα.

Η αφίσα παρουσιάζει τις Ηνωμένες Πολιτείες ως ένα τέρας που τρομοκρατεί τον κόσμο με τον υλισμό έτοιμο να βλάψει οποιοδήποτε πνεύμα ή ψυχή.

Η ανηθικότητα των εκδηλώσεων ομορφιάς με τις λεζάντες Miss America, Miss Victory και The Worlds Most Beautiful Leg και γενικότερα την προβολή του υλισμού είναι, ένα θέμα που υπάρχει σήμερα.

Το Τέρας της σκιτσογραφίας έχει λευκό πόδι και μάυρα χέρια θέλοντας να δείξει τον πολυπολιτισμό των ΗΠΑ.

Επίσης,  δείχνει τη βία των ΗΠΑ , καθώς το τέρας κρατάει όπλο πολυβόλο και κρατώντας έναν σάκο γεμάτο χρήματα θέλει να παρουσιάσει το κράτος των ΗΠΑ ως δολοφόνο και ληστή .

Στο χέρι που κρατάει τον σάκο με τα κλοπιμαία φοράει γάντι του μποξ, θέλοντας να δείξει πως η Αμερική επικεντρώνεται στα χρήματα και τη βία.

Η οδυνηρή βόμβα που υπάρχει στο πόδι του τέρατος, τα μεταλλικά ποδιά, τα φτερά των στρατιωτικών αεροσκαφών, η καταστροφή των πολιτιστικών συμβόλων (κτίρια κλπ) της περιοχής όπου το κτήνος βαδίζει κάτω δεξιά στην εικόνα θέλει να δείξει την υποκρισία των ΗΠΑ αποκαλώντας το τέρας ως απελευθερωτή!

Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!4Η το σώμα του τέρατος αποτελείται από ένα κλουβί πουλιών και μέσα σε αυτό χορεύει ένα μαύρο ζευγάρι φυλακισμένο .

Το τέρας φοράει την κουκούλα των Ku Klux Klan καθώς φέρει και το αστέρι του Δαυίδ σε μια μασονική ποδία!

Ας μη ξεχνάμε πως υπάρχουν ισχυρισμοί πως ο μεγαλο – Μασόνος Άλμπερτ Παικ υπήρξε ιδρυτής της Ku Klux Klan.

Για τους Εθνικοσοσιαλιστές η εικόνα των ΗΠΑ ήταν και παραμένει μια τερατώδης μηχανή που καταστρέφει την Ευρώπη και τον πολιτισμό της.

Η φωτογραφία είναι πιο επίκαιρη από ποτέ και αποδεικνύει ότι οι γνήσιοι Εθνικσοσιαλιστές ουδέποτε μισούσαν κάποια φυλή διαφορετική απο τη λευκή (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι αγαπούν τον πολυπολιτισμό και την πρόσμιξη) και ήταν εναντίον της ΚΚΚ την οποία θεωρούσαν Σιωνιστικό δημιούργημα!