Όταν το Γ’ Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.


Όταν το Γ' Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.Όταν το Γ’ Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.

Ο Εθνικοσοσιαλιστής Henry Ford είχε αναφέρει τα προτόκολλα σττην τετραλογία των βιβλίων του με τίτλο: Ο Διεθνής Εβραίος το 1920!
2 κεφάλαια του πρώτου βιβλίου έχουν τους τίτλους:

Μια εισαγωγή στα Εβραϊκά πρωτόκολλα

“Εβραϊκά πρωτόκολλα” Ορισμένα έχουν ολοκληρωθεί

Το 1924 ο αδόλφος Χίτλερ είχε γράψει στο βιβλίο του: Ο Αγών μου

Όταν το Γ' Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.

Απόσπασμα τουβ βιβλίου : Ο αγών μου

Ο Γκέμπελς είχε αναφέρει: Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούσα ότι δεν είναι κατάλληλα για τους σημερινούς καιρούς.

Ωστόσο, κατά την ανάγνωση τους διαπιστώνω ότι είναι επίκαιρα όσο ποτέ. Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών είναι απαραίτητα για την προπαγάνδα τού σήμερα όσο ήταν και την πρώτη φορά που εκδόθηκαν. Το μεσημέρι επισκέφθηκα τον Φύρερ για να συζητήσω το θέμα αυτό. Ο Φύρερ θεωρεί ότι τα πρωτόκολλα είναι απολύτως αυθεντικά. Το εβραϊκό ζήτημα, σύμφωνα με τον Φύρερ, είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Οι Εβραίοι είναι ίδιοι, παντού σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Όταν το Γ' Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.07Είτε πρόκειται για τους Εβραίους των γκέτο της Ανατολής είτε για εκείνους των τραπεζών και των χρηματιστηρίων του Σίτυ και της Γουώλ Στρητ. Ολοι τους ακολουθούν πάντα τους ίδιους κανόνες και στόχους και χρησιμοποιούν τους ίδιους τρόπους… Ο Εβραίος υπήρξε ο πρώτος που χρησιμοποίησε το ψέμα στην πολιτική.

To 1933 το Γ Ράιχ εκδίδει επίσημα το βιβλίο που είχε γράψει για τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών ο  Εθνικοσοσιαλιστής Alfred Rosenberg   το 1923.

Το βιβλίο του Rosenberg είχε τεράστια απήχηση σε ένα ευρύ κοινό.

Οι Εθνικοσοσιαλιστές είχαν βγάλει τουλάχιστον 23 διαφορετικές εκδόσεις των Πρωτοκόλλων πριν αρχίσει ο πόλεμος σε πολλές διαφορετικές γλώσσες.

Όταν το Γ' Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.7

Πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Der Stürmer με τίτλο : “Ποιος είναι ο εχθρός; Ο Παγκόσμιος Πόλεμος και οι Εβραίοι. Πρωτόκολλα: Η Ευρώπη κάτω από Τελετουργικό Μαχαίρι. ” Το ποίημα κάτω από το κινούμενο σχέδιο αναφέρει:” Όχι τα έθνη, αλλά ο Εβραίος θέλει τον πόλεμο! Ο Εβραίος κερδίζει όταν τα έθνη αιμορραγούν. ” Τα χαρτία που κρατάει ο Εβραίος στην εικόνα φέρουν τις εξής ετικέτες ” Εβραϊκή Κυριαρχία ” “Ταπείνωση” “Απο-φυλετικοποίηση”, “Μπολσεβικισμός” “Πολεμικά κέρδη” και “Μερίσματα”.