Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή! Νικήσαμε!


Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή και τους τραπεζίτες! Νικήσαμε!Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή! Νικήσαμε!

Οι σύμμαχοι ήταν αυτοί που προκάλεσαν τον πληθωρισμό προκειμένου να υπάρξει αντίδραση, και εξέγερση απο τη πλευρά των Ελλήνων!

Γιατί όσο πιο πολύ πεινούσε ο λαός, τόσο πιο εύκολα θα έβγαινε στο βουνό!

Και είναι καταγεραμμένο πλέον ότι η Βρετανία προχώρησε σε εκτύπωση πλαστών χαρτονομισμάτων( Γερμανικών Μάρκων κυρίως)  σε όλη την απελευθερωμένη και όχι κατεχώμενη όπως οι Σιωνιστές ισχυρίζονται απο την Γερμανία, Ευρώπη!

Με σκοπό να δημιουργήσει πληθωριστικές πιέσεις στην Γερμανική οικονομία και στις υπό την επιρροή της χώρες της, ουτοσώστε να υπάρξει λαϊκή δυσαρέσκεια και εξέγερση κατά των Γερμανών που είχαν έρθει να πολεμήσουν τους Βρετανούς (οι οποίοι είχαν κάνει κατάληψη στην Ελλάδα ημέρες πριν) και όχι εμάς.

ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ:

« Βουλευτές! Μέλη του Γερμανικού Κοινοβουλίου!

Όλες οι προσπάθειες μου, να καταλήξω σε μια συμφωνία με την Αγγλία..και μάλιστα σε μια μόνιμη φιλική συνεργασία..απέτυχαν εξαιτίας της επιθυμίας και της θέλησης μιας μικρής κλίκας..η οποία, είτε απο μισος είτε για υλικούς λόγους..απέρριψε κάθε γερμανική πρόταση για μια συμφωνία χωρίς να κρύψει τη πρόθεση της..ότι επιδιώκει τον πόλεμο με κάθε κόστος.

Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή και τους τραπεζίτες! Νικήσαμε!3

Καπιταλισμος και κομμουνισμός τα 2 αδερφάκια που ενώθηκαν μαζί με μασόνους και Σιωνιστές για να πολεμήσουν τους “κακούς”ναζί!

Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή και τους τραπεζίτες! Νικήσαμε!4

Καπιταλισμος και κομμουνισμός τα 2 αδερφάκια που ενώθηκαν μαζί με μασόνους και Σιωνιστές για να πολεμήσουν τους “κακούς”ναζί!

Η κινητήρια προσωπικότητα πίσω απο αυτό το φανατικό και διαβολικό σχέδιο για την έναρξη του πολέμου με οποιοδήποτε αντίτιμο,ήταν τότε ο κ. Τσώρτσιλ, και οι συνεργοί του, οι άνδρες της σημερινής Βρετανικής κυβέρνησης.

Η ισχυρότερη υποστήριξη ανοιχτά και κρυφά δόθηκε σε αυτές τις προσδοκίες από τις αποκαλούμενες μεγάλες δημοκρατίες και απο τις δύο πλευρές του ωκεανού.

Σε μια περίοδο αυξανόμενης δυσαρέσκειας των λαών με τα αποτυχημένα τεχνάσματα των κυβερνήσεων τους, αυτοί οι ανεύθυνοι άντρες πίστευαν ότι είναι πιθανό μόνο με ένα επιτυχημένο πόλεμο να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τα κατά τα άλλα ανεπανόρθωτα προβλήματα.

Πίσω απο αυτούς βρίσκονταν οι μεγάλες διεθνείς Εβραϊκές τράπεζες, η χρηματιστηριακή αγορά και τα εξοπλιστικά κεφάλαια, τα οποία,προσελκύστηκαν απο την ευκαιρία μιας επιχείρησης,

Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή και τους τραπεζίτες! Νικήσαμε!5

Καπιταλισμος και κομμουνισμός τα 2 αδερφάκια που ενώθηκαν μαζί με μασόνους και Σιωνιστές για να πολεμήσουν τους “κακούς”ναζί!

βρώμικης και μεγάλης.

Και όπως στο παρελθόν έτσι και τώρα, ήταν έτοιμοι χωρίς ενδοιασμούς, να χύσουν το αίμα των λαών υπέρ του χρυσού τους.

Έτσι άρχισε αυτός ο πόλεμος. Αλλά δήλωσαν ότι μία τέτοια ειρήνη δε θα μπορούσε να υλοποιηθεί σε καμία περίπτωση μέχρι να καταστραφεί το Γερμανικό Ράιχ και χτυπηθεί ο Γερμανικός λαός και να σταθεί φτωχός στα μαγειρία εκστρατείας των εχθρών τους ικετεύοντας για φαγητό.

Δεν με εκπλήσσει ότι αυτές οι προειδοποιήσεις στον Τσώρτσιλ δεν τον άγγιξαν. Τί σημαίνουν γι αυτόν τον άνθρωπο οι ζωές των άλλων;;

Τί σημαίνει αυτός ο πολιτισμός αλλά και τα κτήρια γι αυτόν;

Έχει ήδη πει απο την αρχή του πολέμου ότι ήθελε τον πόλεμο του ακόμα και αν οι πόλεις της Αγγλίας πρέπει να μετατραπούν σε ερείπια και συντρίμμια.

Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή και τους τραπεζίτες! Νικήσαμε!6

Τώρα έχει τον πόλεμο ήθελε. Απο τη τη διεστραμένη κατάσταση του μεθύστακα Κύριου Τσώρτσιλ προέρχεται επίσης η απόφαση να μετατραπούν τα βαλκάνια σε θέατρο πολέμου.

Όπως ένας παράφρωνας, αυτός ο άνθρωπος έτρεξε στην Ευρώπη για σχεδόν 5 χρόνια και έψαχνε για κάτι που θα μπορούσε να κάψει.

Δυστηχώς υπάρχουν πάντα πληρωμένα στοιχεία, που άνοιξαν τις πύλες των χωρών τους σε αυτόν τον διεθνή εμπρηστη.

Επέστρεψε στο σχέδιο που είχε ήδη προγραμματίσει το φθονόπωρο του 1939 και την άνοιξη του 1940.

Θυμάστε βουλευτές μου τα δημοσιευμένα έγγραφα της La Charite,στην οποία αποκαλύφθηκε η απόπειρα ήδη απο το χειμώνα του 1939-1940 να καταστήσει τα βαλκάνια ένα ευρωπαϊκό θέατρο πολέμου.

Το Γερμανικό Ράιχ δεν είχε στα Βαλκάνια κανένα εδαφικό και εγωιστικό πολιτικό συμφέρον.

Το Ράιχ προσπάθησε να εδραιώσει στενές σχέσεις οικονομικές με αυτά τα κράτη για να τις επεκτείνει μελλοντικά. Αυτό θα οφελούσε όχι μόνο το Ράιχ αλλά και τις συγκεκρημένες χώρες.

Η Γερμανία είναι βιομηχανική χώρα και χρειάζεται τρόφιμα και πρώτες ύλες.Τα βαλκανικά κράτη παράγουν γεωργικά τρόφιμα έχουν πρώτες ύλες και απαιτούν βιομηχανικά προϊόντα.

Εαν οι Αγγλικοι και Αμερικανικοι κύκλοι διέκριναν σε αυτό μια αδικαιολόγητη διέισδυση της Γερμανίας στα Βαλκάνια, αυτό ήταν μια ηλίθια όσο και εξωφρενική αλαζονεία.

Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή και τους τραπεζίτες! Νικήσαμε!7

Ο Βελουχιώτης, το σύμβολο κάθε αριστερού, με τη σημαία της Βρετανίας!

Διότι κάθε κράτος θα οικοδομήσει μια οικονομική πολιτική σύμφωνα με τα εθνικά του συμφέροντα..και όχι τα συμφέροντα των ξένων άρριζων εβραίων δημοκρατικών καπιταλιστών!

Εκτός από αυτό, τόσο η Αγγλία όσο και η Αμερική μπορούν να θεωρηθούν σε αυτές τις περιοχές μόνο ως πωλητές αλλά ποτέ οι ίδιοι σαν αγοραστές.

Αλλά χρειάζεται ολόκληρη η οικονομική στενότητα αντίληψης των καπιταλιστών δημοκρατών για να πιστεύουν ότι, μακροπρόθεσμα, μπορούν να υπάρχουν κράτη τα οποία είναι υποχρεωμένα να αγοράζουν απο κάποιον ο οποίος ούτε θέλει αλλά ούτε και μπορεί να αγοράσει απο αυτούς.

Η Γερμανία όχι μόνο έχει πουλήσει στα Βαλκανικά κράτη αλλά πρωτίστως υπήρξε ο μεγαλύτερος αξιόπιστος αγοραστής ο οποίος πλήρωνε τα προϊόντα του Βαλκάνιου αγρότη με την εργασία του Γερμανού βιομηχανικού εργάτη…και όχι με απατηλά νομίσματα και ξένο συνάλλαγμα,τα οποία για χρόνια ήδη υπέφεραν απο μια χρόνια υποτίμηση.

Μόνο καθαρά καπιταλιστικοί εγκέφαλοι των εβραϊκών Δημοκρατιών μπορούν να ισχυριστούν ότι αν ένα κράτος προμηθεύει σε ένα άλλο μηχανές, τότε το κράτος αυτό ταυτόχρονα κυριαρχεί στο άλλο.

Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή και τους τραπεζίτες! Νικήσαμε!8

Ναζιστικό κτήνος εκτελεί με όπλο μικρό κριτσάκι…(ουπς..πολύ χόλιγουντ βλέπω)

Πρέπει όμως για άλλη μία φορά – θεωρώ ότι το οφείλω αυτό στην ιστορική αλήθεια – να πραγματοποιήσω διάκριση μεταξύ του ελληνικού λαού και εκείνης της ολιγάριθμης καταστροφικής ηγεσίας, η οποία εμπνευσμένη από έναν αγγλόδουλο βασιλιά, είχε κατά νου λιγότερο τα πραγματικά καθήκοντα της πολιτικής ηγεσίας στο ελληνικό κράτος απ’ ό,τι την εξυπηρέτηση των σκοπών της βρετανικής πολεμικής πολιτικής, τους οποίους είχε οικειοποιηθεί. Στενοχωρήθηκα ιδιαίτερα για αυτό το γεγονός.

Ήταν πολύ δύσκολο και πικρό για εμένα, που ως Γερμανός διατηρούσα ήδη από την παιδεία μου στη νεότητά μου, αλλά και αργότερα λόγω της μεταγενέστερης σταδιοδρομίας μου, τον πλέον βαθύ σεβασμό για τον πολιτισμό και την τέχνη αυτής της χώρας, από την οποία ξεπήδησε το πρώτο φως του ανθρώπινου κάλλους και της αξιοπρέπειας, να παρακολουθώ την εξέλιξη αυτή, χωρίς να είμαι σε θέση να κάνω κάτι για αυτό.

Μέσα απο τα αρχεία του La Charite είχαμε λάβει γνώση για τις δραστηριότητες των δυνάμεων που αργά ή γρήγορα θα οδηγούσαν το Ελληνικό κράτος μόνο σε μια ακατανόμαστη καταστροφή.

Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή και τους τραπεζίτες! Νικήσαμε!

Θεσσαλονικείς τρέχουν με τρόμο στα μάτια ζωγραφισμένο να γλιτώσουν από τον κατακτητή.. (μη γελάτε, αυτά μας δίδαξαν)

Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και καταφέραμε να την απελευθερώσουμε από τη Βρετανική κατοχή και τους τραπεζίτες!454545544

Μικρά ταγματασφαλίτικα ναζιστικά τέρατα χαιρετάνε τον εχθρό και σφαγέα Ελλήνων (τι;;;οχι;;)

Στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού του περασμένου έτους ο κ Τσώρτιλ πέτυχε τις πλατωνικές υποσχέσεις εγγύησης στην Ελλάδα να τις τεκμηριώσει στο μυαλό ορισμένων κύκλων με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέι να συναχθεί μια ολόκληρη σειρά συνεχιζόμενων παραβιάσεων της ουδετερότητας..

Η Ελλάδα επέδειξε προθυμία να ακολουθήσει τις βρετανικές δελεαστικές προτάσεις, συνδέοντας τη μοίρα της με αυτήν του εντολοδότη του βασιλιά της.

Πρέπει να δηλώσω, χάρη της Ιστορικής δικαιοσύνης, την εξαιρετικά γενναία αντίσταση των Ελλήνων στρατιωτών, έδωσαν στην κυβέρνηση των Αθηνών (Μεταξάς) αρκετό χρόνο για να εξετάσει τις συνέπιες της ατυχούς απόφασης της και να αναζητήσει τις δυνατότητες μιας λογικής λύσης της κατάστασης.

Θεσσαλονικείς τρέχουν με τρόμο στα μάτια ζωγραφισμένο να γλιτώσουν από τον κατακτητή.. (μη γελάτε, αυτά μας δίδαξαν)

Η Γερμανία δεν είχε διακόψει από την πλευρά της τις διπλωματικές σχέσεις με την Ελλάδα, αφού διατηρούσε μία μικρή ελπίδα ότι θα μπορούσε να συμβάλει με κάποιον τρόπο στην αποσαφήνιση του ζητήματος. Ωστόσο, είχα ήδη τότε επισημάνει σε διεθνές επίπεδο ότι δεν θα παρακολουθούσαμε αμέτοχοι μία επανάληψη του παλαιού σχεδίου του διαδρόμου της Θεσσαλονίκης, όπως συνέβη στον παγκόσμιο πόλεμο.

Δυστυχώς δεν λήφθηκε σοβαρά η προειδοποίησή μου ότι αν οι Άγγλοι δημιουργούσαν προγεφύρωμα σε κάποιο σημείο της Ευρώπης, ήμασταν αποφασισμένοι να τους πετάξουμε αμέσως στην θάλασσα. Έτσι είδαμε αυτόν τον χειμώνα πώς η Αγγλία άρχισε να δημιουργεί τις βάσεις για μία νέα στρατιά με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Αρχικά διαμόρφωσαν υποτυπώδη αεροδρόμια και τις απαραίτητες εγκαταστάσεις εδάφους, με την πεποίθηση ότι θα πολύ σύντομα θα ολοκλήρωναν τις υποδομές. Τελικά δε κατέφθασε με μεταγωγικά εξοπλισμός για μία στρατιά, η οποία σύμφωνα με τα σχέδια και την άποψη του κ. Τσώρτσιλ, θα ήταν έτοιμη να αφιχθεί στην Ελλάδα έπειτα από μερικές μόνον εβδομάδες. Η εξέλιξη αυτή μας ήταν γνωστή, βουλευτές μου, όπως ήδη ανέφερα. Επί μήνες παρακολουθούσαμε τις ιδιόμορφες αυτές ενέργειες με προσοχή, αν όχι με αυτοσυγκράτηση.

Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και καταφέραμε να την απελευθερώσουμε από τη Βρετανική κατοχή και τους τραπεζίτες!2

Λεοφώρος Νίκης Θεσσαλονικη! Πίσω απο το Γερμανικό τανκς αναγράφεται με μεγάλα γράμματα ανάμεσα απο τις σβάστιγκες πως : “Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΣΜΟΥ ΜΑΣ! ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΤΟΥ!”

Ο κ. Τσώρτσιλ  Διέταξε τη μεταφορά των διαθέσιμων τεθωρακισμένων και των μεραρχιών πεζικού που αποτελούνταν κυρίως από Αυστραλούς και Νεοζηλανδούς και νόμιζε ότι μπορούσε να πραγματοποιήσει το πραξικόπημα εκείνο που θα βύθιζε με ένα χτύπημα τα Βαλκάνια στον πόλεμο. Διέπραξε έτσι ένα από τα μεγαλύτερα σφάλματα από στρατηγικής άποψης σε αυτόν τον πόλεμο.

Όταν πλέον δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για την πρόθεση της Αγγλίας να εδραιωθεί στα Βαλκάνια, προχώρησα στα απαραίτητα βήματα, ώστε να προετοιμαστούν σταδιακά και από την γερμανική πλευρά οι δυνάμεις εκείνες που θα επενέβαιναν στην ζωτικής για εμάς σημασίας περιοχή αυτή και που θα ήσαν σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε ενδεχόμενο σχέδιο χαζού αυτού κυρίου (Τσώρτσιλ.)

Πρέπει να δηλώσω ρητά σε αυτό το σημείο ότι οι γερμανικές αυτές ενέργειες δεν στρέφονταν κατά της Ελλάδος. Ο ίδιος ο Ντούτσε ουδέποτε μου ζήτησε να θέσω στην διάθεσή του ούτε μία γερμανική μεραρχία για τον σκοπό αυτό. Επομένως η προέλαση των γερμανικών δυνάμεων δεν αποτελούσε βοήθεια προς την Ιταλία κατά της Ελλάδος, αλλά ένα προληπτικό μέτρο κατά της απόπειρας των Βρετανών να εδραιωθούν κρυφά στα Βαλκάνια εκμεταλλευόμενοι τον ιταλο-ελληνικό πόλεμο.

Έτσι θα μπορούσαν να ετοιμάσουν τα σχέδιά τους με πρότυπο τη στρατιά της Θεσσαλονίκης του παγκοσμίου πολέμου, πάνω από όλα όμως να παρασύρουν και άλλες δυνάμεις στη δίνη του πολέμου.

Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και καταφέραμε να την απελευθερώσουμε από τη Βρετανική κατοχή και τους τραπεζίτες!2

Εθνικοσοσιαλιστές Γερμανοί στην Καμάρα της Θεσσαλονίκης!

Στην Ελλάδα αποβιβάσθηκε ένα Αγγλίκό εκστρατευτικό σώμα 70.000 ανδρών. Πριν απ’ο τη καταστροφή τους ο ίδιος άνθρωπος υποστήριζε ότι ήταν 240.000 άντρες.

Σκοπός αυτού του στρατού ήταν να επιτεθεί στη Γερμανία απο τον νότο, να της επιφέρει μια ήττα και να μετατρέψει απο εδώ τη τύχη του πολέμου όπως το 1918.

Χάριν όμως της ιστορικής δικαιοσύνης είμαι υποχρεωμένος να διαπιστώσω ότι από τους αντιπάλους, οι οποίοι μας αντιμετώπισαν, ήταν ιδιαίτερα ο Έλληνας στρατιώτης που πολέμησε με παράτολμο θάρρος και ύψιστη περιφρόνηση προς τον θάνατο. Συνθηκολογούσε τότε μόνον, όταν κάθε περαιτέρω αντίσταση ήταν αδύνατη και επομένως μάταιη.

Τα ίδια τα Βρετανικά στρατεύματα που βρισκόντουσαν στην Ελλάδα, τρεις βδομάδες αργότερα είτε φονεύθηκαν είτε τραυματίστηκαν , πνίγηκαν ή εκδιώχθηκαν. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Σας είχα αναφέρει πριν, πως οπουδήποτε στην ήπειρο έρχονται οι Βρετανοί, θα τους επιτεθούμε και θα τους ρίξουμε στη θάλασσα. Το προφήτευσα καλύτερα απο τον Κ. Τσώρτσιλ.

Καταστρέψαμε 75 πλοία των εχθρών χωριτικότητας 400.000 τόνων, έπαθαν βλάβες 147 πλοία περίπου 700.000 τόνων.

Τώρα δήλωσε με τη γνωστή αυθάδεια του, ότι ο πόλεμος αυτός μας στοίχισε 75.000 νεκρούς δηλαδή περισσότερο από το διπλάσιο της εκστρατείας προς τη Δύση.

Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και καταφέραμε να την απελευθερώσουμε από τη Βρετανική κατοχή και τους τραπεζίτες!222

Ποτέ δεν κατέβηκε η Ελληνική σημαία απο την ακρόπολη. Κυμμάτιζε υπερήφανα δίπλα στη σημαία της ένδοξης σβάστιγκας!

Μάλιστα θρασύτατα ψευδολογεί ακόμα περισσότερο, πληροφορεί με ένα απο τα μίσθαρνα πλάσματα τους Άγγλους, οι οποίοι είναι σπάνια ευφυείς, ότι οι Βρετανοί, έχοντας σκοτώσει τεράστιες μάζες Γερμανών, αποχώρησαν τελικά μόνο απο τη φρίκη για το θέαμα αυτής της σφαγής, και ήταν ο μόνος λόγος που υποχώρησαν κατά τη δήλωση του.

Άρα λοιπόν, οι Αυστραλοί και οι Νεοζηλανδοί θα εξακολουθούσαν να βρίσκονται στην Ελλάδα, αν οι Άγγλοι με το σπάνιο μίγμα τους απο λιονταρίσιο θάρρος και παιδική απλότητα δεν είχαν σκοτώσει τόσους πολλούς Γερμανούς που τελικά απο αηδία και φρίκη απο τις ίδιες τους τις ηρωικές πράξεις αποχώρησαν, και αποφάσισαν να επιβιβαστούν στα πλοία και να φύγουν όπως ισχυρίζονται.

Αυτός είναι ίσως ο λόγος για τον οποίο πιθανότατα, βρήκαμε σχεδόν μόνο Αυστραλούς και Νεοζηλανδούς νεκρούς ή αιχμαλώτους. Φαίνεται λοιπον οτι τέτοια πράγματα γίνονται πιστευτά σε μια δημοκρατία.

Ο αριθμός των Ελλήνων αιχμαλώτων ήταν περίπου 8000 αξιωματικοί και 210.000 άνδρες, αλλά εδώ τονίζουμε πως δεδομένου ότι στο βαθμό που αφορά τα Ελληνικά στρατεύματα Μακεδονίας και Ηπείρου πρέπει να λεχθεί οτι μόνο χάρη στις κοινές Γερμανοϊταλικές επιχειρήσεις με τις οποίες κυκώθηκαν τελείως αναγκάστηκαν να συνθηκολογήσουν.

Οι Έλληνες αιχμάλωτοι αφέθηκαν αμέσως ελεύθεροι λαμβάνοντας υπόψη γενικώς τη γενναία στάση αυτών των στρατιωτών.

Για τον ηττημένο και δυστυχιμένο Ελληνικό λαό αισθανόμαστε ειλικρινή λύπη. Είναι το θύμα του Βασιλία του και μιας μικ΄ρης τυφλής τάξης ηγετών. Αγωνίσθηκε όμως τόσο γενναία, που ο σεβασμός των εχθρών του δε μπορεί να αμφισβητηθεί. Γνωρίζει ότι ο πόλεμος αυτού του κόσμου είναι μόνο η συνέπεια της απληστίας, κάποιων διεθνών πολεμοκάπηλων, και το μίσος των πίσω απο αυτούς εβραϊκλων δημοκρατιών.

Οι “κακοί”ναζί που δεν μας σεβάστηκαν υποτίθεται χαιρετούν με τιμή στο μνημείο του άγνωστου στρατιώτη

Αυτοί οι εγκληματίες έχουν απορρίψει κάθε Γερμανική επιθυμία ειρήνης, διότι αντιβαίνει στα καπιταλιστικά τους συμφέροντα. Αλλά όποιος ξεκινά μια τέτοια σατανική ενέργεια και στη συνέχεια τολμάει να βάλει στο στόμα του τη λέξη “ΘΕΟΣ” βλασφημάει τη Θεία Πρόνοια και σύμφωνα με τη βαθιά μας πίστη, δε μπορεί να αποκομίσει τίποτε άλλο απο την εξόντωση.

Στην εποχή της εβραιο-καπιταλιστικής μανίας του χρυσού, των κοινωνικών αξιωμάτων και των τάξεων, το Εθνικοσοσιαλιστικό Λαϊκό κράτος είναι ένα αληθινό μνημείο κοινωνικήες δικαιοσύνης και καθαρής λογικής. Δε θα επιζήσει μόνο σε αυτό το πόλεμο αλλά και την επόμενη χιλιετία!