Περιοδικά του Γ’ Ράιχ: Οι Εβραίοι θέλουν να πιστέψουμε ότι είναι θρησκευτική ομάδα και όχι φυλετικό συνονθύλευμα!


Περιοδικά του Γ' Ράιχ: Οι Εβραίοι θέλουν να πιστέψουμε ότι είναι θρησκευτική ομάδα και όχι φυλετικό συνονθύλευμα!Περιοδικό του Γ’ Ράιχ: Οι Εβραίοι θέλουν να πιστέψουμε ότι είναι θρησκευτική ομάδα και όχι φυλετικό συνονθύλευμα!

Από το βιβλίο : Ο Εβραίος ως παράσιτο – Der Jude als Weltparasit. 1933

(Αυτό το βιβλίο των 20 σελίδων από τον Emil Reiffer και τον Erich Schwarzburg, εκδόθηκε το 1944 από την Weltdienst Verlag στη Φρανκφούρτη  της Γερμανίας)

Από την αρχή της ύπαρξής του, το Εθνικό Σοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα προσπάθησε πάντα να ενημερώσει το Γερμανικό λαό για αυτά τα γεγονότα. Ήδη από το 1922 ο Χίτλερ είχε δηλώσει:

«Ήμασταν επίσης εκείνοι που για πρώτη φορά κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να εξηγήσουν στους ανθρώπους έναν κίνδυνο που μας είχε φουσκώσει απειλούσε και που δεν αναγνώριζαν εκατομμύρια άνθρωποι, αν και απειλούσε να καταστρέψει, ο κίνδυνος των Εβραίων.

«Στο βιβλίο του Mein Kampf (σελ. 335), είπε:« Μακροπρόθεσμα, μπορεί να διατηρήσει την ύπαρξή του σε άλλους λαούς μόνο αν καταφέρει να τους πείσει ότι δεν είναι φυλετική ομάδα, αλλά μόνο μια «θρησκευτική κοινότητα», αν και περίεργη.

Το πρώτο και το μεγαλύτερο ψέμα, ότι ο Εβραίος δεν είναι ένα φυλετικό ζήτημα, αλλά μια θρησκεία, οδηγεί αναπόφευκτα σε περαιτέρω ψέματα.

Ένα άλλο ψέμα αφορά τη γλώσσα του Εβραίου. Δεν είναι ένας τρόπος για να εκφράσει τις σκέψεις του, αλλά μάλλον ένα μέσο για να τους αποκρύψει. Παρόλο που μπορεί να μιλάει γερμανικά, γαλλικά ή κάποια άλλη γλώσσα, σκέφτεται με εβραϊκό τρόπο. Μπορεί να γκρεμίζει τη γερμανική ποίηση, αλλά παραμένει μέλος της φυλής του. Ο Heinrich Heine είναι το καλύτερο παράδειγμα.

Φυσικά, κάποιος είχε συχνά πικρή εμπειρία με τις επιχειρηματικές πρακτικές των μεμονωμένων Εβραίων, αλλά οι άνθρωποι δεν συνειδητοποίησαν ότι ο Εβραίος αποκρύπτεται ως θρησκευτική κοινότητα.

Τα δικά τους θρησκευτικά συναισθήματα τους εμπόδισαν να αντλήσουν το λογικό συμπέρασμα. Δεν ήθελαν να αναγνωρίσουν την αληθινή φύση αυτής της αποκαλούμενης θρησκευτικής κοινότητας.

Αν μελετήσουμε διεξοδικά τη φυλετική φύση του Εβραίου, συμπεραίνουμε ότι η Εβραϊκή φυλή δεν είναι φυλή με τη συνήθη έννοια της λέξης.

Αντ ‘αυτού, όπως έγραψε ο Χιούστον Στέρβαρτ Τσόμπερλεϊν, πρέπει να θεωρηθεί ως αντίστροφη φυλή, παρόλο που ο όρος “αντίστροφη φυλή” δεν μπορεί να γίνει κατανοητή με βιολογική έννοια.

Ο πυρήνας του Εβραϊσμού είναι η έλευση των ριζικών, απορριπτόμενων, κοινωνικών, εκφυλισμένων στοιχείων των διαφόρων φυλών, κυρίως από τη Μέση Ανατολή και την Ανατολική προέλευση.

Κοινωνικά στοιχεία που προστίθενται σταθερά στο εβραϊκό φυλετικό μείγμα

Ως αποτέλεσμα της παρασιτικής κατανομής τους στους λαούς για χιλιάδες χρόνια, ο Εβραίος έφθασε σε όλες σχεδόν τις άκρες στη γη. Ως κοινωνικό παράσιτο, μολύνει τις κατώτερες τάξεις, τους σκλάβους, τους προλετάριους, τον όχλο κλπ. Είχαν τη λιγότερη αντίσταση στον εβραϊκό φυλετικό παρασιτισμό. Αυτές οι τάξεις, που είχαν χάσει σε μεγάλο βαθμό τα ένστικτά τους ενάντια στους φυλετικούς αλλοδαπούς, επέτρεψαν στο εβραϊκό αίμα να διεισδύσει.

Περιοδικά του Γ' Ράιχ: Οι Εβραίοι θέλουν να πιστέψουμε ότι είναι θρησκευτική ομάδα και όχι φυλετικό συνονθύλευμα!080808Κατά τη διάρκεια αρκετών εκατοντάδων χρόνων της αιχμαλωσίας της Βαβυλώνας, το εβραϊκό φυλετικό mish-mash ενισχύθηκε με τη διασταύρωση. Η συμπερίληψη ξένων στοιχείων από εδώ και στο εξής ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Για πρώτη φορά στην ιστορία, ένας σαφώς καθορισμένος και ξεχωριστός τύπος εμφανίστηκε με τη μορφή της εβραϊκής αντεπίθεσης.

Αυτός ο εβραϊκός αντίθετος αγώνας ενσωμάτωσε στο μεγαλύτερο βαθμό τα κακά χαρακτηριστικά σχεδόν όλων των φυλών που κληρονόμησε κατά τη διάρκεια των αιώνων με μια διαδικασία αρνητικής επιλογής. Το εβραϊκό φυλετικό mish-mash φέρει κυρίως τα χαρακτηριστικά των αγώνων της Μέσης Ανατολής και της Ανατολής, αλλά και επιρροές των ανατολικών, δυτικών και σκανδιναβικών αγώνων. Τα χαρακτηριστικά της Μογγολίας και του Νέγρου είναι συχνά παρόντα.

Εκτός από αυτές τις ομάδες ανήκουν στον Εβραίο, υπάρχουν αρκετές εθνικές ομάδες που αποκαλούνται Εβραίοι επειδή έχουν ενταχθεί στην εβραϊκή πίστη, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με τον Εβραίο από φυλετική άποψη.

Τέτοιες ομάδες που εντάχθηκαν στην εβραϊκή πίστη περιλαμβάνουν τους Εβραίους στην Αραβία που ασπάστηκαν τον Ιουδαϊσμό περίπου το 450 μ.Χ., ο Φαλάς στην Αμψύνια, οι Καυκάσιοι Εβραίοι από την Κασπία Θάλασσα, οι γεωργιανές φυλές ιρανικής φυλετικής προέλευσης που αργότερα παντρεύτηκαν με Μογγόλους από την περιοχή του Βόλγα και πιθανώς μετατράπηκαν σε  Εβραίους από την Περσία, μαύρους Εβραίους της Βομβάης (Hindustanis που πιθανώς μετατράπηκαν από Ισπανούς Εβραίους), Κινέζους Εβραίους στην επαρχία Χουνάν, Μαραμπού Νέγρους κατά μήκος της ακτής Loango που ακολουθούν οι Χαζάροι.

Αυτές οι ομάδες εντάχθηκαν στον Εβραίο μέσω του προσυλιτισμού, δηλαδή της θρησκευτικής μετατροπής, αλλά δεν ανήκουν στις ξένες φυλές που αποτελούν μέρος του εβραϊκού φυλετικού μίγματος.

Αν και ανήκουν στην εβραϊκή θρησκευτική κοινότητα, δεν είναι μέρος του Εβραϊσμού υπό στενή έννοια.

Αυτή η σύντομη επισκόπηση της εβραϊκής φυλετικής καταγωγής καταδεικνύει τη μοναδικότητα της καταγωγής και της εξέλιξης του Εβραϊσμού, που είναι ακριβώς το αντίθετο της προέλευσης και ανάπτυξης όλων των άλλων φυλών.

Όπως είδαμε, άλλες φυλές αναπτύχθηκαν οργανικά από συγκεκριμένες καταστάσεις πάνω σε μια εθνοτική ιστορία, μέσα από μια διαδικασία επαφής και αγώνα στο εμπόριο και τον πόλεμο με άλλους λαούς. Σε αντίθεση με άλλους λαούς, δεν προσπάθησε να αυξήσει τα μέλη του σε υψηλότερο επίπεδο μέσω της βιομηχανίας και της εργασίας.

Ο εβραϊσμός δεν είναι ούτε φυλή ούτε ανάμικτη φυλή. Πρόκειται για ένα συγκεχυμένο μίγμα φυλών, φυλετικών μιγμάτων και φυλετικών θραυσμάτων, τεχνητά συγκαλυμμένων από τους ραβίνους.

Λειτουργεί ως ένα είδος αντι-φυλής, που μπορεί μόνο να καταστρέψει, να μην οικοδομήσει ποτέ.

Ο εβραϊσμός είναι το προϊόν της συγγένειας των κοινωνικών, εγκληματικών, άρρωστων, εκφυλισμένων και απορριφθέντων στοιχείων κάθε πιθανής φυλής στον αρχαίο κόσμο. Ο Εβραίος δεν είναι ούτε φυλή ούτε λαός ούτε θρησκεία με την έννοια των λέξεων αυτών. Δεν έχει καμία πατρίδα, αλλά οδηγεί μια ριζοσπαστική, παρασιτική ζωή εις βάρος των λαών υποδοχής.

Η σημερινή πατρίδα του είναι σε μεγάλο βαθμό οι εγκληματικές γειτονιές των μεγάλων πόλεων του κόσμου, ο θεός της είναι το χρήμα, η πολιτική της είναι η επανάσταση και η καταστροφή των πολιτιστικών θησαυρών της ανθρωπότητας.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Εβραϊσμού είναι η αντίθεσή του στη σωματική εργασία. Η σωματική εμφάνισή του από μόνος του δεν τον προόριζε στη σωματική εργασία. Αλλά ως αποτέλεσμα των γενεών της αναπαραγωγής και του φυλετικού μείγματος, ο Εβραίος έκανε αυτό το στόχο. Θα προτιμούσε το εμπόριο, αφήνοντας την εργασία σε άλλους. Τα δόγματα του Ταλμούδ τον βοήθησαν.

Στη Γερμανία, σχεδόν ποτέ δεν είδαμε έναν Εβραίο ανάμεσα στους ανθρακωρύχους, στους αγρότες, στους μαστόρους και στους εργάτες της γης ή σε άλλα επαγγέλματα που συνεπάγονταν βαριά εργασία. Όταν ένας Εβραίος δούλευε, υπήρχε κάποιο είδος «μεγάλης επιχείρησης». Τότε θα μπορούσε να εργαστεί για αρκετό διάστημα. Ο αποφασιστικός παράγοντας, ωστόσο, είναι ότι ο Εβραίος δεν έχει καμία ηθική σχέση με την εργασία, όπως κάνουμε. Για αυτόν, η εργασία είναι μία από τις διάφορες δυνατότητες εκμετάλλευσης. Δεν δημιουργεί αξία, αλλά ο στόχος του είναι να κερδίσει χρήματα.

Είναι πραγματικά αληθινό, μπορεί κανείς να απορήσει, ότι οι Εβραίοι δεν έχουν πραγματική πατρίδα; Η σύντομη περίληψη της εβραϊκής διασποράς δεν απαντά από μόνη της σε αυτή την κρίσιμη ερώτηση. Αναφέρουμε το βιβλίο «Η άνοδος των Εβραίων» του Ferdinand Fried για την απάντηση:

«Δεν έχουν ρίζες σε καμία γη, αλλά πολλαπλασιάζονται παντού, ενεργώντας ως καταστρεπτικά παρασιτικά βακτηρίδια σε κάθε ξενιστή. Αυτή η καταστρεπτική δύναμη έγινε πραγματικά ισχυρή μόνο όταν η δόλια εμπορία συνδυάστηκε με μια θρησκεία που ταιριάζει σε αυτήν. Η φύση της εβραϊκής πίστης – που φαίνεται από αυτήν την άποψη – είναι ότι οι υποστηρικτές της δεν χρειάζονται πατρίδα, ούτε πατρίδα, αλλά είναι ικανοποιημένοι με την “Ιερουσαλήμ”.

 

Ο Βαπτισμένος Εβραίος

Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που βλέπουν το Ταλμούδ κ.λπ. ως θρησκευτικά βιβλία που ασπάζονται μόνο από θρησκευτικά Εβραίους και ακόμη και κατά μέσο όρο Εβραίους αλλά απορρίπτονται από τον Εβραίο που έχει μετατραπεί σε «χριστιανό». . Αυτός ο Εβραίος έχει γίνει “Καθολικός” ή Προτεστάντης. ”

Ένας Εβραίος παραμένει πάντα Εβραίος και πρέπει να παραμείνει έτσι, επειδή η εβραϊκότητά του, όπως αναφέρθηκε ήδη, δεν είναι θέμα θρησκείας, αλλά φυλετικού προβλήματος. Η πνευματική κατεύθυνση του Εβραϊσμού καθορίζεται αποκλειστικά από τη γενετική κληρονομιά του.

Η αλλαγή σε μια άλλη θρησκεία μπορεί να μεταβάλλει τις εξωτερικές συμπεριφορές του, όταν εκτελούνται θρησκευτικές τελετουργίες, αλλά δεν έχει αντίκτυπο στην εσωτερική του φύση, η οποία καθορίζεται από τα γονίδια και τους φυλετικούς νόμους της φύσης.

Ακολουθούν αμέτρητες δηλώσεις που τεκμηριώνουν όσα γράφουμε:

Arther Landsberger:

“Κάποιος δεν μπορεί ούτε να αφήσει τον Εβραϊσμό ούτε να μετατραπεί ο ίδιος σε κάτι άλλο … Έχω συζητήσει αυτό σε βάθος με τους εθνολόγους. Πάντα συμφωνούν απόλυτα μαζί μου: φανταστείτε ότι ένας νέγρος δήλωσε ότι μετατράπηκε από το νέγρος σε γερμανό! … Μπορεί Οπότε πάρχει ένα πράγμα που σίγουρα δεν μπορεί να κάνει ο Εβραίος να γίνει μη Εβραίος: δεν μπορεί κανείς να αλλάξει, έστω και αν κάποιος βαφτίζεται κάθε Κυριακή ».

Chaim Bückeberg, γνωστός και ως Heinrich Heine:

“Προσέξτε να όσους Εβραίους βαφτίζονται. Είναι μόνο νερό και στεγνώνει εύκολα. ”

Η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία προειδοποιούσε: Ο Εβραίος βλέπει κάθε μη Εβραίο ως υπηρέτη του δηλαδή ΓΚΟΙΜ444

 

Ο εβραίος καθηγητής Gans:

“Το βάπτισμα και η μετατροπή δεν σημαίνουν τίποτα. Εμείς οι Ιουδαίοι παραμένουμε και στην εκατοστή γενιά, ακριβώς όπως ήμασταν πριν από 3.000 χρόνια ».

Αυτό βάζει στη θέση τους αφελείς ανθρώπους που μιλάνε για ένα άτομο που έχει βαφτιστεί ως «Καθολικός» ή «Προτεστάντης» και δεν παραμένει Εβραίος πλέον.

Αλλά αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορούμε να πούμε ότι δεν θα συνέβαινε ποτέ ένας μη-Ιουδαίος  να εκδικηθεί, ένα άτομο που πήρε το επίσημο βήμα να ενταχθεί σε μια χριστιανική εκκλησία και να βαφτιστεί .

Το ίδιο ισχύει και για τον Rathenau, εκπρόσωπο της “ασιατικής ορδής”.

Οι Εβραίοι Börne και Heine αφέθηκαν να γίνουν δεκτοί στη χριστιανική θρησκευτική κοινότητα. Η εκκλησία χάρηκε που έσωσε τις δύο αυτές ψυχές.

Ο εβραίοςκαθηγητής Graetz, ο οποίος ήταν σίγουρα καλά ενημερωμένος το κόλπο των ίδιων των Εβραίων , έγραψε στο βιβλίο του Geschichte der Juden:

Και οι δυο τους στράφηκαν προς τα έξω από τον Ιουδαϊσμό, αλλά μόνο ως στρατιώτες που ήθελαν να αδράξουν τα όπλα και τις σημαίες του εχθρού, για να τους χτυπήσουν πιο σίγουρα και να τους καταστρέψουν πιο προσεκτικά εκ των έσω”.

Κάποιος δεν πρέπει να πιστεύει ότι αυτό είναι ένα μεμονωμένο παράδειγμα. Ο εβραϊσμός τρέφει βαθύ μίσος για τον Χριστιανισμό, ένα μίσος που συνεχίστηκε αμείωτα κατά τη διάρκεια των αιώνων.

Διάσημοι πατέρες εκκλησιών και επισκόπους όπως ο Αμβρόσιος, ο Χρυσόστομος και ο Άγιος Αυγουστίνος είδαν μέσω των Εβραίων και συνειδητοποίησαν τον κίνδυνο που εκπροσωπούσαν. Σε γραπτή και ομιλία, ζήτησαν μάχη εναντίον των Εβραίων. Υπήρχαν ακόμη και στιγμές που η Εκκλησία στάθηκε στη μάχη κατά του Εβραϊσμού. Όταν ο πατέρας της εκκλησίας Ιερώνυμος έμαθε κρυφά από έναν ραβίνο όλα αυτά, αναγκάστηκε να εξηγήσει δημοσίως τα όσα έμαυε από τους Εβραίους και υποσχέθηκε να μισεί τους Εβραίους επειδή καταραγιόνταν τον Χριστό στις συναγωγές.

 

Στο βιβλίο Mission und Ausbreitung des Christentums (τόμος 1), λέγεται ότι αυτή ήταν η άποψη της πρώιμης Εκκλησίας για τους Εβραίους:

“Οι Εβραίοι είναι ο χειρότερος, ο πιο ανόητος, ο πιο σάπιος λαός που υπάρχει, ο πραγματικός λαός του Διαβόλου, η συναγωγή του Σατανά, η κοινότητα των υποκριτών”.

Και σήμερα;; Στη Καθημερινή Λειτουργία της, η Καθολική Εκκλησία ζητάει από τους “περιούσιους Ιουδαίους” ότι πρέπει να στραφούν στο Χριστιανισμό ώστε ο Θεός να τους δεχτεί και να αφαιρέσει την τύφλωσή τους.

Το ακόλουθο καθολικό δόγμα ισχύει και για τους Εβραίους:

“Οι Εβραίοι πρέπει να εκπληρώσουν το έργο που τους έχει δοθεί από την Πρόνοια μέχρις ότου ο πλήθος των εθνών εισέλθει στη βασιλεία του Κυρίου και μπορούν επίσης να εισέλθουν”.

Ή:

“Αυτοί (οι Εβραίοι) με τα ιερά τους βιβλία είναι μάρτυρας της αλήθειας του Χριστιανισμού. θα πρέπει να συνεχίσουν στο τέλος και στη συνέχεια να ενταχθούν στην Εκκλησία ».

Η γνώση μας για την πνευματική θέση της Εκκλησίας  δεν μας εκπλήσσει όταν αυτοί οι κύκλοι βλέπουν τον Εβραίο ως αθώο, διωκόμενο αρνί, όπως για παράδειγμα σε μια έκδοση του 1920 του Missionszeitschrift für entschiedendes Christentum:

“Μας προκαλλεί πικρία να βλέπουμε αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους να κυνηγιούνται για πάντα και να διώκονται συνεχώς … Οι Εβραίοι δεν μας έκαναν ποτέ κακό …”

Αυτό που συνέβη στο παρελθόν δεν ήταν αρκετό γι αυτούς ούτε το γεγονός ότι σε εβραϊκά θρησκευτικά βιβλία, αναφέρεται ο Χριστός ως «μάγος», «ανόητος», «άθεος άνθρωπος», «μπάσταρδος», «σκύλος», «λατρευτής ειδώλων», «παιδί πάθους», «γιος πόρνης»

Περιοδικά του Γ' Ράιχ: Οι Εβραίοι θέλουν να πιστέψουμε ότι είναι θρησκευτική ομάδα και όχι φυλετικό συνονθύλευμα!Από το περιοδικό του κόμματος του Χίτλερ: Our Battle against Judah

Aufklärungs- und Redner-Informationsmaterial der Reichspropagandaleitung der NSDAP.,Lieferung 20, 21, 23, 24 (August, September, October, November, December 1935), pp. 1- 25 (Juden Allgemeines).

Ο Εβραίος είναι μέλος ξένης φυλής

Έχουμε ήδη μεγάλη επιτυχία στο εκπαιδευτικό μας έργο: υπάρχουν λίγοι μόνο άνθρωποι που μένουν στη Γερμανία, οι οποίοι λένε πως ο Εβραίος δεν είναι, όπως πίστευαν τόσα χρόνια,διαφορετικός από τους “χριστιανούς”, τους “προτεστάντες” Καθολικούς “μόνο επειδή είναι άλλης θρησκείας και ως εκ τούτου είναι και καλά Γερμανοί όπως όλοι οι υπόλοιποι, αλλά η αλήθεια είναι πως ανήκει σε διαφορετική φυλή από ό, τι εμείς.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Εβραίος βλέπει τις φυλετικές διαφορές και πόσο σημαντικές τις θεωρεί, είναι ιδιαίτερα σαφής από την ακόλουθη δήλωση ενός πρώην πρωθυπουργού της Αγγλίας, του Εβραίου Λόρδου Beaconsfield (γεννημένου ως Benjamin Disraeli). Έγραψε ένα μυθιστόρημα με τίτλο Endymion, που κυκλοφόρησε στο Λονδίνο το 1844 [το μυθιστόρημα ήταν στην πραγματικότητα δημοσιευμένο το 1880], στο οποίο ένας επιφανής παλαιότερος Εβραίος λέει αυτό σε έναν νεαρό:

«Κανείς δε μπορεί να αδιαφορεί τη μέγιστη αρχή της φυλής. Είναι το κλειδί της ιστορίας και γιατί η ιστορία είναι τόσο συχνά μπερδεμένη γιατί έχει γραφτεί από ανθρώπους που αγνοούσαν αυτή την αρχή και όλες τις γνώσεις που περιλαμβάνει.

Στην Ευρώπη βρίσκω τρεις μεγάλες φυλές με ξεχωριστές ιδιότητες – τους Τεύτονες, τους Σλάβους και τους Κέλτες. και η συμπεριφορά τους θα επηρεαστεί από αυτές τις διακριτικές ιδιότητες.

Υπάρχει μία άλλη μεγάλη φυλή που επηρεάζει τον κόσμο, οι Σημίτες….

Αλλά οι Σημίτες ασκούν τώρα μια τεράστια επιρροή από μια μικρότερη και πιο περίεργη οικογένειά τους, τους Εβραίους.

Δεν υπάρχει κανένας ταλαντούχος αγώνας με τόση αντοχή και τέτοια δεξιότητα στην οργάνωση. Αυτές οι ιδιότητες τους έδωσαν μια άνευ προηγουμένου κατοχή ιδιοκτησίας και απεριόριστη πίστωση.

Καθώς προχωράτε στη ζωή και αποκτάτε εμπειρία, οι Εβραίοι θα σας τρυπίσουν απο παντού. Από καιρό κλέβουν στη μυστική μας διπλωματία, την οποία σχεδόν έχουν καταλάβει. Σε ένα άλλο τέταρτο του αιώνα, θα διεκδικήσουν το μερίδιό τους στην ανοικτή κυβέρνηση. Λοιπόν, πρόκειται μία φυλή, απο ανθρώπους  που επηρεάζαν συμπεριφορές και είχαν μεγάλη οργάνωση και έμπαιναν συχνά σε πολιτικές θέσεις..

Αλλά τι σημαίνουν αυτά; Η γλώσσα και η θρησκεία δεν κάνουν έναν αγώνα – υπάρχει μόνο ένα πράγμα που κάνει μια φυλή, και αυτό είναι το αίμα. ”

Παρόμοιες εβραϊκές δηλώσεις έχουν γίνει κατά καιρούς. Όλοι δείχνουν ότι ο Εβραίος είναι ένας φανατικός υποστηρικτής της φυλετικής θεωρίας και ότι διατηρεί αυτή την άποψη μόνο για τον εαυτό του αποκρύπτοντάς την απο τρίτους.

Περιοδικά του Γ' Ράιχ: Οι Εβραίοι θέλουν να πιστέψουμε ότι είναι θρησκευτική ομάδα και όχι φυλετικό συνονθύλευμα!0808Η Γερμανία μεταξύ των ετών 1918 και 1932 αποτελεί παράδειγμα αυτού.

Ο Εβραίος δημιούργησε επίσης τη πιο γελοία φράση που επινοήθηκε ποτέ: «Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι».

Χρησιμοποιεί αυτό για να εξαπατήσει άλλους λαούς και στην πραγματικότητα είναι ο ίδιος ο μεγαλύτερος αντίπαλος αυτής της ιδέας, αφού βλέπει τον εαυτό του και εκείνους σαν αυτόν ως “επιλεγμένο απο το Θεό λαό” στον οποίο πρέπει να είναι υποδεέστεροι όλοι οι άλλοι λαοί. Αυτό που πραγματικά σκέφτεται για την ισότητα που διακηρύσσει εμφανίζεται στο ακόλουθο ποίημα από τον εβραίο Chaim Bückeberg, γνωστό και ως Heinrich Heine:

“Η πλήρης ισότητα για όλους, λοιπόν,
Από τα πλάσματα του Θεού, ανεξάρτητα
Από την πίστη τους ή από το δέρμα ή την οσμή.
Αυστηρή ισότητα! Κάθε γαϊδούρι
να δικαιούται υψηλή επαγγελματική θέση
Από την άλλη πλευρά, το λιοντάρι
Θα μεταφέρει το σάκο στο μύλο. ”

Προς τα έξω, ο Εβραίος εργάζεται αγωνιωδώς για να αποκρύψει τις διαφορές μεταξύ του και των φιλοξενουμένων του, για να τους καθησυχάσει , ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τις καταστροφικές του δραστηριότητες χωρίς προβλήματα.

Έίναι “γερμανός” όπως και οι άλλοι Γερμανοί θα συνεχίσουν να λένε οι δημοκράτες όταν βλέπουν κάποιον να δηλώνει Εβραίος.

Τέτοια εβραϊκή σκέψη, με όλα τα ανατρεπτικά στοιχεία της, καταγράφεται και δίνεται μορφή στο Ταλμούδ, το αρουχ Schulchan, κλπ., Τα φυλετικά και θρησκευτικά γραπτά των Εβραίων.

Υφιστάμενες εδώ και αιώνες, καθορίζουν τη ζωή και τις ενέργειες της σημιτικής φυλής. Η μελέτη αυτών των γραφών που οδηγούν τον Εβραίο μας αποκαλύπτει ένα βαθύ κόλπο που έχει καθιερωθεί αιώνια.

Λέγανε αρκετοί Γερμανοί:

“…. Χορηγήθηκε ότι ο Εβραίος ανήκει σε μια ξένη φυλή, αλλά μπορεί να είναι τόσο καλός γερμανός και τόσο καλός πολίτης όσο εμείς. Εξάλλου, έχουμε πολλές εβραϊκές οικογένειες που έχουν ζήσει στη Γερμανία για γενιές και δεν είναι πλέον διαφορετικές από εμάς. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, οι σκέψεις και τα συναισθήματά τους γίνονται γερμανικά. Και πολλοί Εβραίοι παντρεύτηκαν Γερμανές γυναίκες και πολλοί Γερμανοί παντρεύτηκαν Εβραϊες γυναίκες. Τα παιδιά αυτών των γάμων, σίγουρα, είναι Γερμανοί. Ίσως οι Εβραίοι που έχουν μεταναστεύσει στη Γερμανία να σκέπτονται διαφορετικά από τους Εβραίους που γεννήθηκαν στη Γερμανία, αλλά αυτοί οι Εβραίοι που γεννήθηκαν στη Γερμανία και μεγάλωσαν σε γερμανικό περιβάλλον είναι ασφαλώς Γερμανοί … ”

Τι να πούμε σε αυτό; Απο το να απαντήσουμε θα παραθέσουμε δηλωσεις επιφανών Εβραίων συγγραφέων οι οποίοι σίγουρα δεν μπορούν να θεωρηθούν εχθρικές προς τους Εβραίους.

Τον Ιανουάριο του 1930, η εφημερίδα Jüdische Volksblatt στη Βιέννη έγραψε:

«Λόγω της φυλής μας, λόγω της ανατολικής καταγωγής μας, λόγω της τεράστιας εθνογραφικής, πνευματικής και πολιτισμικής διαίρεσης που μας χωρίζει από τις άριες φυλές και κυρίως από τους Γερμανούς, εμείς οι Εβραίοι δεν είμαστε σε θέση να ασπαστούμε Γερμανικά έθιμα και γερμανικές παραδόσεις. Με μια λέξη, δεν έχουμε απολύτως τίποτα να κάνουμε με τους Γερμανούς ».

Ο Εβραίος Sir Alfred Mond, ο οποίος έπαιζε και εξακολουθεί να παίζει σημαντικό ρόλο στην αγγλική δημόσια ζωή, έπρεπε να υπερασπιστεί τον εαυτό του ενώπιον αγγλικού δικαστηρίου το 1920 εξαιτίας της «γερμανικής» του καταγωγής. Ο δικαστής, ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα για τη φυλετική σκέψη, πίστευε ότι από τότε που η οικογένεια του Mond είχε γερμανικό όνομα και είχε ζήσει εδώ και χρόνια στη Γερμανία, έπρεπε να είναι «γερμανός». Ο Mond είχε αυτό να πει στον δικαστή:

“Ένας Ιάπωνας που γεννήθηκε στη Γερμανία δεν γίνεται γερμανός. Και ένας Εβραίος που γεννιέται στη Γερμανία δεν είναι πλέον Γερμανός. Αυτά είναι ερωτήματα αίματος και φυλής. Αν ένας Άγγλο-Σάξονας γεννιέται στην Ιταλία, δεν είναι καθόλου Ιταλός, αλλά μάλλον παραμένει Άγγλος και υπόκειται στο αγγλικό δίκαιο. “

Για τον ισχυρισμό ότι ο Mond ήταν πολιτογραφημένος στην Αγγλία και γι ‘αυτό θα έπρεπε να έχει Εγγλέζικη νοοτροπία και τρόπο σκέψης, απάντησε ότι δεν θεωρούσε τον εαυτό του ως Άγγλο, αλλά ως βρετανικό αντικείμενο. Είπε πως να ανήκει σε ένα έθνος, συμφώνησε, αλλά είπε ότι ανήκε στο εβραϊκό έθνος.

Το 1918 ο Εβραίος Heinrich Samuel, “γεννημένος στη Γερμανία απο Γερμανούς Γονείς”, απάντησε σε ερώτηση σε αστυνομικό δικαστήριο του Λονδίνου σχετικά με την εθνικότητά του με αυτόν τον τρόπο:

«Είμαι Εβραίος, χωρίς πτώση γερμανικού αίματος στις φλέβες μου. Οι συμπάθειές μου είναι εξ ολοκλήρου στην Αγγλική πλευρά. Ως Εβραίος, δεν έχω εθνικότητα ».

Ο Εβραίος Δρ Chaim Weitzmann είπε το 1912:

“Οι Εβραίοι δεν γνωρίζουν πολιτικά και γεωγραφικά σύνορα”.

Ο Εβραίος Δρ Jakob Klatzkin είπε τα εξής σε μια φοιτητική συνάντηση στη Βασιλεία, σύμφωνα με την εφημερίδα Wahrheit της 1ης Ιουνίου 1918:

“Δεν είμαστε Γερμανοί, Γάλλοι κλπ., Και οι Εβραίοι πάνω από αυτά.

Η εβραϊκή μας φύση δεν είναι χτισμένη στην κορυφή της γερμανικής μας φύσης κ.λπ., ούτε είναι θεμέλιο της ύπαρξης Γερμανίας. Είμαστε Εβραίοι χωρίς παύλα, χωρίς επιφυλάξεις. Είμαστε απλώς ξένοι.

Πρέπει πάντα να επαναλαμβάνουμε ότι είμαστε ξένοι άνθρωποι ανάμεσα σας και θέλουμε να παραμείνουμε έτσι. Υπάρχει μια αδιαίρετο χάσμα μεταξύ σας και εμάς. Ο θεός σας είναι ξένος σε μας, όπως είναι οι μύθοι και οι θρύλοι σας, η εθνική σας κληρονομιά. Οι παραδόσεις, οι συνήθειες και τα έθιμά σας, οι θρησκευτικοί και εθνικοί σας θησαυροί, οι Κυριακές και οι αργίες σας είναι ξένα όλα για μας.

Είναι για μια θλιβερή υπενθυμίσεις για τις φρικαλεότητες που διαπράττουν οι πατέρες σας εναντίον των πατέρων μας σε αυτές τις ιερές μέρες. Οι εθνικές σας διακοπές είναι ξένες σε εμάς, όπως και οι χαρές και οι θλίψεις της ιστορίας του έθνους σας, οι νίκες και οι ήττες σας, τα πολεμικά σας τραγούδια και οι ύμνοι μάχης, οι τρομερές ηρωικές πράξεις σας.

Οι εθνικές σας νίκες και απώλειες είναι ξένες σε εμάς, όπως και οι εθνικοί σας στόχοι, οι λαχτάρες και οι ελπίδες σας. Τα εθνικά σύνορά σας δεν ανήκουν στον λαό μας και οι συνοριακές σας συγκρούσεις δεν είναι δικές μας. Η ενότητά μας φτάνει πέρα ​​από αυτά, πέρα ​​από όλες τις πατριωτικές σας συνθήκες και διακρίσεις. “

Αλλά ο Εβραίος καθηγητής Eduard Gans δήλωσε:Το βάπτισμα και οι γάμοι δεν κάνουν καμία διαφορά. Για την εκατονταετή γενιά παραμένουμε Εβραίοι, ακριβώς όπως ήμασταν πριν από 3.000 χρόνια. Δεν χάνουμε τη μυρωδιά της φυλής μας, ακόμα και μετά από δεκαπλάσιους γάμους. Σε οποιαδήποτε σχέση με οποιαδήποτε γυναίκα, η φυλή μας κυριαρχεί. Νέοι Εβραίοι θα προκύψουν από αυτό. “

Αυτό που ο Εβραίος σκέφτεται για τη “γερμανική” εθνικότητά του είναι απολύτως σαφές από τα λόγια του “γερμανικού” Εβραίου Heinrich Heine, αλλιώς Chaim Bückeberg, ο οποίος έγραψε:

“Όλα όσα είναι Γερμανικά με αποκρούουν, και δυστυχώς είστε Γερμανοί. Όλα τα γερμανικά με αηδιάζουν ως εμετικά. “

Οι μαρξιστές στη Γερμανία ήθελαν να ανεγείρουν ένα μνημείο γι αυτό το γουρούνι, παρόλο που τον είχε προσβάλει τόσο σοβαρά και έριξε βρωμιά πάνω του στα ποιήματα του και σε άλλες λογοτεχνικές παραγωγές.

Αυτά τα παραδείγματα θα πρέπει να αρκούν για να δείξουν τι σκέφτονται οι ίδιοι οι Εβραίοι για την «πολιτογράφηση» και την «ενσωμάτωσή» των μελών της φυλής τους σε εκείνη των φιλοξενούντων ανθρώπων τους. Δεν υπήρξε ποτέ ένας “Γερμανός” Εβραίος, και ποτέ δεν θα υπάρξει ένας. Ως μέλος φυλής ξένης προς εμάς, ο Εβραίος είναι πάντα ξένος που ζει και κατοικεί στη Γερμανία, αλλά που ποτέ δεν θα γίνει γερμανός, ούτε καν στη δέκατη γενιά. Ένα κομμάτι χαρτί που ονομάζεται πιστοποιητικό πολιτογράφησης, όπως αυτά που εκδόθηκαν από τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης, δεν μπορεί ποτέ να κάνει τον Εβραίο «γερμανό πολίτη».

Από αυτό προκύπτει ότι η μεγαλύτερη εξαπάτηση, η μεγαλύτερη πλαστογραφία που έχει διαπράξει η Εβραϊκή, είναι να εφεύρει τον όρο “Γερμανοί πολίτες της εβραϊκής πίστης”  (Υπήρξε όντως οργάνωση με αυτό το όνομα).

Ο Εβραίος Walter Rathenau είπε το 1897:

“Ένα ιδιαίτερο θέαμα! Στη μέση της γερμανικής ζωής, μια ξεχωριστή ξένη φυλή ανθρώπων, που στέκονται στο φωτεινό και λαμπερό φόρεμα τους και την καυτή συμπεριφορά. Μια ασιατική ορδή στην άμμο του Μάρκου! “

Και μια καταστροφική κρίση από τον Εβραίο Einstein το 1939:

«Πρέπει να γελάσω όταν ακούω« Γερμανοί πολίτες της εβραϊκής πίστης ». Πρώτον, αυτοί οι πολίτες δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τους φτωχούς ανατολικούς Εβραίους αδελφούς και δεύτερον, δεν είναι γιοι του εβραϊκού λαού μου, αλλά μάλλον μόνο μέλη από την εβραϊκή πολιτιστική κοινότητα. Είναι ειλικρινής; Μπορεί ένας Εθνικός να σεβαστεί τέτοιους ανθρώπους; Δεν είμαι γερμανός πολίτης. Είμαι Εβραίος και είμαι ευτυχής που ανήκω στον εβραϊκό λαό. “

Η εθνική σοσιαλιστική φυλετική σκέψη απαιτεί σαφώς τη διατήρηση του αίματός μας ελεύθερου από τις καταστροφικές επιρροές των φορέων φυλετικώς ξένης αίματος.

Ο Εβραίος Δρ. Kurt Münzer έγραψε στο μυθιστόρημα του Der Weg nach Zion:

Έχουμε καταστρέψει το αίμα όλων των φυλών της Ευρώπης – ίσως τους έχουμε μολύνει. Σήμερα, όλα είναι Εβραίοι. Η σκέψη μας είναι σε όλα τα ζωντανά, το πνεύμα μας κυβερνά τον κόσμο. Είμαστε οι κυριάρχοι γιατί ό, τι έχει σήμερα δύναμη.

Το πνεύμα μας κυριαρχεί τον κόσμο.

Κάποιος μπορεί να μας μισήσει, μπορεί να μας οδηγήσει μακριά. Οι εχθροί μας μπορεί να θριαμβεύσουν στη σωματική μας αδυναμία. Αλλά δεν πρέπει πλέον να τους ξεφορτωθούμε. Έχουμε καταβροχθίσει τους λαούς, κατακτήσαμε τις φυλές, τους λεηλατήσαμε, σπάζαμε τη δύναμή τους, τους κάναμε σάποιους, τεμπέληδες και διεφθαρμένους με την παλιά μας κουλτούρα. Το πνεύμα μας δεν μπορεί πλέον να εξοντωθεί. “

“Έχουμε καταστρέφεί το αίμα τους”, αυτό είναι το σημαντικό πράγμα. Ο Εβραίος γνωρίζει ότι δεν μπορεί ποτέ να αποκτήσει εξουσία πάνω από έναν φυλετικά υγιή και καθαρό λαό, και ότι ακόμα και αν καταφέρει να κερδίσει μια βάση, δεν θα διαρκέσει. Ξέρει αυτό και ως εκ τούτου δουλεύει για να καταστρέψει το αίμα, γιατί ένας υποβαθμισμένος λαός δεν θα μπορέσει ποτέ να ασκήσει οποιαδήποτε αντίσταση σε αυτόν και τους στόχους του, και ακόμη και αν το θέλει, δεν θα είναι σε θέση επειδή θα έχει αποδυναμωθεί και επειδή θα έχει γίνει σάπιος και διεφθαρμένος.

Ένα ρωσικό φυλλάδιο με τίτλο “Οι Πρεσβύτεροι της Σιών”,  το 1911, έγραφε:

Ο πρωταρχικός στόχος, η παγκόσμια εβραϊκή κυριαρχία, που δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Θα επιτευχθεί και είναι ήδη πιο κοντά από ό, τι πιστεύουν οι μάζες των λεγόμενων χριστιανικών κρατών. Ο ρώσος τσάρος, το γερμανικό Kaiser και ο μιλιταρισμός, θα πέσουν, και όλοι οι λαοί θα οδηγηθούν στην κατάρρευση. Αυτή θα είναι η στιγμή που θα ξεκινήσει ο πραγματικός κανόνας του Εβραϊσμού ».

Ο Εβραίος ήταν πρόθυμος να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να επιτύχει αυτόν τον στόχο, γι ‘αυτό αξίζει τον κόπο να χτίσει αθόρυβα. Ο Εβραίος Isidor Witkowski δείχνει πώς γίνεται αυτό. Κρύφτηκε πίσω από το ψευδώνυμο Maximilian Harden. Αυτό το παράδειγμα μας δείχνει την σχεδόν απίστευτη χυδαιότητα και ενοχή της εβραϊκής σκέψης, η οποία αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες.

Ο Εβραίος Rundschau έγραψε: “Για τον εβραϊκό λαό, ο πόλεμος ήταν το πιο θεμελιώδες και επαναστατικό γεγονός της ιστορίας του από την καταστροφή του Ναού μας (Σολομώντα). Αυτό που είδαν οι πατέρες μας ως το υψηλότερο ιδανικό τους πάνω από δύο χιλιετίες εκπληρώθηκε από τον πόλεμο με απροσδόκητη ταχύτητα “.

Και ο Bote aus Zion έγραψε:

«Η διάθεση των Εβραίων, λόγω των επιτυχιών τους, είναι κατανοητά περήφανη και σίγουρη. Αυτή η εμπιστοσύνη βασίζεται, αφενός, στην οικονομική εξουσία του Εβραϊσμού, η οποία κατά τη διάρκεια του πολέμου είχε ως αποτέλεσμα περισσότερα χρήματα από ποτέ και, αφετέρου, στην πίστη ότι ο Εβραϊκός είναι η κορυφαία πνευματική δύναμη μεταξύ των λαών της γης “.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ:

1) 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
14) Οι αντιφασίστες την εποχή του Χίτλερ!
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Σαν Σήμερα το 1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6000 Έλληνες νεκρούς
30) Οι τρεις βομβαρδισμοί του Πειραιά από τους “συμμάχους”
31) Η ειλικρίνεια του Γκαίμπελς
32) Ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από την φωνή του Γκαίμπελς
33) ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
34) Χίτλερ: Η αστάθεια του μεροκάματου είναι η πιο σοβαρή πληγή της αστικής οικονομίας
35) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
36) Αρθρογράφοι πράκτορες του Σιωνισμού αθωώνουν τους Άγγλοαμερικάνους και ενοχοποιούν τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές!
37) Η πείνα της Κατοχής – Τα ψέμματα καταρρίπτονται!
38) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
39) Η «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» ξαναζεί
40) Η Συνωμοσία κατά της Νορβηγίας και η 6η Απριλίου 1941
41) Ο εργάτης και ο αγρότης στον εθνικοσοσιαλισμό
42) Γκαίμπελς: Δεν είναι τα λεφτά, η εργασία και ο αγώνας είναι αυτά που μας απελευθερώνουν
43) «Κάθε αγώνας για την απελευθέρωση ενός λαού αναπτύσσει μέσα του τον πατριωτισμό» – ΧΙΤΛΕΡ
44) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσώρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!
45) Εθνικισμός και Σοσιαλισμός
46) O Adolf Hitler εξηγεί…
47) Η Προφητεία του Χίτλερ
48) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!
50) Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!
51) ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
52) Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ
53) Η ιστορία του Τιτανικού, γυρισμένη στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ξεμπροστιάζει τις συνέπειες του καπιταλισμού.
54) Ο αιώνιος Εβραίος (1933) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
55) H Συμμετοχή των Ρόθσιλντ στο Βατερλώ (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
56) Αποκρυφιστικές Δυνάμεις (1943) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
57) Ο Εβραίος Süß (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
58) Η απελευθέρωση της Ευρώπης
59) Leon Degrelle: Ο Χίτλερ σεβόταν πλήρως τις άλλες φυλές!
62) Τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός – Ενάντια στην καπιταλιστική δεξιά και την μαρξιστική αριστερά!
63) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
64) Leon Degrelle: «Για μένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».
65) Εθνικοσοσιαλίστρια Vs Φεμινίστριας
66) Γκέμπελς: Στο διάβολο λοιπόν ο Μαρξισμός , διότι αποτε­λεί διαστρέβλωση του σοσιαλισμού !
67) Η γυναίκα ως πολίτης του φυλετικού κράτους
69) Tι μας έδωσαν οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Αμερικανός Εθνικοσοσιαλιστής Matt Koehl
70) Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!
71) Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.
72) Rockwell κατά Ακροδεξιάς: Είναι δειλοί, ηττοπαθείς! Έχουν αποτύχει! Μόνο μία Εθνικοσοσιαλιστική παγκόσμια επανάσταση θα μας σώσει!
73) Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό
74) Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!
75) Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές συνέλαβαν τον αποκρυφιστή Karl Germer λόγω της φιλίας του με τον Σατανιστή Μασόνο Aleister Crowley
76) Όταν το Γ’ Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
77) Η αντικαπνιστική εκστρατεία των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών
78) Το Γ’ Ράιχ έβγαζε ντοκιμαντέρ υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων ενάντια στην Εβραϊκή σφαγή “Kosher”.
79) «Οι Ναζί, τα κρεματόρια και οι φούρνοι» – Τι ισχύει τελικά;;!
80) Ο Χίτλερ απαντάει σε όσους τον λένε συστημικό και τον καταδικάζουν!
81) Χίτλερ: Τα κόμματα είναι ίδια, ελεγχόμενα και διχάζουν το λαό!
82) Ο Χίτλερ όχι μόνο διέλυσε τις μασονικές στοές της Γαλλίας αλλά τις έκανε έκθεμα εξευτελίζοντας τες!
83) Ομιλία του Εθνικοσοσιαλιστή Hermann Göring υμνεί τους 300 Σπαρτιάτες
84) Ο μαύρος αθλητής των ΗΠΑ Jesse Owens εξυμνεί την Εθνικοσοσιαλιστική φιλοξενία και γκρεμίζει τα ψέμματα των Σιωνιστών!
85) Χίτλερ: Οι πλουτοκράτες προωθούν τη διάκριση των τάξεων παγκοσμίως!
86) Ο Χίτλερ αναλύει το πως οι τράπεζες κλέβουν τον κόσμο και μιλάει για 2 κόσμους!
87) Ο Χίτλερ εξηγεί γιατί η δημοκρατία είναι το πιο άθλιο πολίτευμα!
88) Γκαίμπελς: Προσπαθούν να καταστρέψουν την πολιτισμένη Ευρωπαϊκή φυλή!
89) Ψεύτικες φωτογραφίες θυμάτων του ολοκαυτώματος. Το μεγαλύτερο HOAX της ιστορίας!
90) Η άριστη φιλοξενία των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Μέχρι και πισίνα τους παρείχαν!
91) Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή! Νικήσαμε!
92) Oswald Mosley: Ο Βρετανός εθνικιστής ηγέτης που προσπάθησε να σταματήσει τον Β’ παγκόσμιο!
93) Η απόλυτη διάψευση των λασπολόγων που διαδίδουν ότι ο Χίτλερ ήταν πράκτορας των Ρότσιλντ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ