Τα SS προειδοποιούσαν: Ο κίνδυνος του Αμερικανισμού – Ένας κρυφός τρόπος καταστροφής της νεολαίας!


Τα SS προειδοποιούσαν: Ο κίνδυνος του Αμερικανισμού - Ένας κρυφός τρόπος καταστροφής της νεολαίας!55Τα SS προειδοποιούσαν: Ο κίνδυνος του Αμερικανισμού – Ένας κρυφός τρόπος καταστροφής της νεολαίας!

Ο κίνδυνος αμερικανισμού
“Die Gefahr des Amerikanismus”, Das Schwarze Korps, 14 Μαρτίου 1944, σελ. 1-2. εκδόθηκε από τα SS.

Σήμερα ο Μπολσεβικισμός μπορεί να έχει φτάσει στην υλική και οργανωτική του κορυφή στις καμφθείσες πλάτες των πιστών του, αλλά ως πνευματικό κίνημα έχει τελειώσει. Η άγρια ​​ανικανότητα των μεθόδων και των στόχων της έχει αποδείξει ότι είναι η ίδια η επιτομή της καπιταλιστικής δουλείας.

Η μόνη εναπομένουσα εναλλακτική λύση είναι ο αμερικανισμός. Όσο περίεργο μπορεί να ακούγεται, είναι ο μόνος σοβαρός ανταγωνίσιμος εχθρός μας στον αγώνα μας για τον νεολαία, στον αγώνα για το μέλλον της ανθρωπότητας. Παρόλα αυτά ωστόσο, παραμένει μόνο ένας πρόδρομος του μπολσεβικισμού.

Ο αμερικανισμός σίγουρα δεν είναι πνευματικό κίνημα, ούτε είναι κοσμοθεωρία ούτε είναι δυνατόν να αντιταχθούμε μαζί του σε πνευματικό επίπεδο. Οι πολιτικοί του αποδέκτες προσπάθησαν τα τελευταία χρόνια να του δώσουν, αν όχι ένα πρόσωπο, τουλάχιστον ένα πρόγραμμα ή ένα στόχο: “τον αμερικανικό αιώνα”. Πρόκειται για μια συλλογή από γεμάτη με κενές υποσχέσεις .

Δεν υπάρχει τίποτα στον Αμερικανισμό που μπορεί να ελκύσει έναν λογικό άνθρωπο. Αλλά αυτό είναι ακριβώς το μυστικό του αμερικανισμού!

Το κλειδί δεν είναι αυτό που υπόσχεται, αλλά αυτό που δεν μπορεί να υποσχεθεί. Το κλειδί δεν απαιτεί τίποτα από τους ανθρώπους, αλλά τους προσφέρει υλισμό.

Αυτό δεν θα είχε σημασία αν η νεολαία του κόσμου αναπτυσσόταν μέσα από τις φυλετικά συνειδητές γραμμές, τις οικογένειες πλούσιες σε παράδοση, την καλή ανατροφή και τη στενή συντροφικότητα.

Η φυλετικά υγιής νεολαία μπορεί να εμπνευστεί από το αίμα της. Όμως δεν πρέπει να υποτιμάμε τον κίνδυνο του αμερικανισμού ή της σαγηνευτικής εξουσίας του. Προσφέρει μια κουλτούρα ανεξαρτησίας, έλλειψης αυτοσυγκράτησης, απαλλαγής από κάθε υποχρέωση, από κάθε τιμή, από κάθε σκέψη.

Η τζάζ μουσική είναι εθιστική σαν το αλκοόλ, που μετατρέπει κανονικά τους ορθολογικούς ανθρώπους σε φρικιαστικά, καταστραμένα παιδιά.

Σίγουρα δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος τα νεαρά αγόρια και τα κορίτσια μας να πέσουν σε σεξουαλική φρενίτιδα, ακούγοντας κάποιον εβραίο που φυσάει σε ένα σαξόφωνο.

Τα νεαρά αγόρια και τα κορίτσια μας  είναι μεγαλωμένα με αξίες και μεγάλωσαν σε έναν κόσμο στον οποίο η αξιοπρέπεια και καθήκον, δεν θεωρούνται βάρος, αλλά χαρά της ζωής.

Τα SS προειδοποιούσαν: Ο κίνδυνος του Αμερικανισμού - Ένας κρυφός τρόπος καταστροφής της νεολαίας!767Αυτό μπορεί να είναι αυτονόητο για εμάς, αλλά αυτό δεν ισχύει για άλλους. Τα έθνη συμπεριφέρονται με τρόπους που δεν καθοδηγούνται από σαφή καθήκοντα.

Ο πολιτικός κίνδυνος του αμερικανισμού οδηγεί τα θύματα του μακριά από την πολιτική σκέψη, μακριά από την ευθύνη, ακόμη και στο έθνος τους, μακριά από την ευπρέπεια, ακόμη και από την εθνική ευπρέπεια.

Ο Αμερικανισμός των παίδων παραδέχεται ότι ο εθνικιστής είναι ο πολιτικός του εχθρός. Στην πραγματικότητα, όμως, πολεμά έναν άνθρωπο που αναγνωρίζει τη μοίρα του έθνους ως τη μοίρα δική του, που σέβεται τη γυναίκα που θα γίνει η μητέρα των παιδιών του, που θέλει να αποτελέσει πρότυπο , ο οποίος ενεργεί πάντα σαν να είναι επάνω του τα μάτια του ίδιου του έθνους.

Ο Αμερικανός  θεωρεί ότι η «ελευθερία» του περιορίζεται από μια τέτοια συμπεριφορά. Θέλει να κρατήσει τη σέξυ μουσική, να προσπαθεί να ξεχάσει ότι πρέπει να δουλεύει και να τιμά την αξιοπρέπεια του έθνους του.

Ο αμερικανισμός δεν είναι μια λογική εξέλιξη. Δεν θριάμβευσε εύκολα κατά της συχνά υπερβολικής ηθικής των Πουριτανικών κύκλων. Η εξουσία του μεγάλωσε μαζί με εκείνη του Εβραϊσμού. Όπως συμβαίνει με όλα όσα ακολουθούν τις διαταγές του Εβραϊσμού, η έλλειψη πολιτισμού και ηθικής του αμερικανισμού και ο υποσχόμενος αγώνας  για την ελευθερία  δεν είναι παρά ένας κρυφός τρόπος καταστροφής της νεολαίας.

Τα SS προειδοποιούσαν: Ο κίνδυνος του Αμερικανισμού - Ένας κρυφός τρόπος καταστροφής της νεολαίας!777Ο αμερικανισμός είναι μια θαυμάσια μέθοδος αποπολιτικοποίησης. Οι Εβραίοι χρησιμοποίησαν την τζαζ μουσική και τις ταινίες, τα περιοδικά και το κάπνισμα, τη σεξουαλικοποίηση και το γκανγκστεριλίκι  και κάθε διαστροφή για να κρατήσουν τον αμερικανικό λαό τόσο αποστασιοποιημένο από τα πραγματικά του προβλήματα και αποπροσανατολισμένο ώστε να μην δίνει σημασία στην τύχη του. 

Οι Εβραίοι δεν θα ήταν Εβραίοι εάν δεν ήθελαν να εφαρμόσουν τέτοιες δοκιμασμένες μεθόδους σε ολόκληρο τον κόσμο. Σχεδόν κάθε έθνος του κόσμου αντιμετώπισε ή αντιμετωπίζει την ανάγκη καταπολέμησης του αμερικανισμού, μια ευχάριστη εξέλιξη σε μια βάρβαρη έλλειψη πολιτισμού.

Οι λογικές συνέπειες του αμερικανισμού θα βοηθήσουν τον κόσμο να τον καταπολεμήσει. Το γεγονός ότι το 60% των αμερικανικών εγκλημάτων διαπράττονται από παιδιά ηλικίας 13 ετών και κάτω και ότι οι βιασμοί αυξήθηκαν τρεις φορές μεταξύ 1942 και 1943 αποδεικνύουν ότι ο αμερικανισμός έχει φθάσει στα όριά του. Θα προκαλέσει ένα αντίθετο κίνημα το οποίο, όπως και στην Ευρώπη, μπορεί να είναι μόνο πολιτικό.

Ο αμερικανισμός δεν είναι απλώς μια ηθικο-πολιτισμική μορφή εκφυλισμού, ούτε μπορεί να καταπολεμηθεί με μη-πολιτικά μέσα. Θα έχει ήδη νικηθεί όταν ο κόσμος σκάψει στις ρίζες του και δεί εκεί τα λόγια: “Made in Israel”.