Το Γ’ Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο εργαλείο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν τη παγκόσμια κυριαρχία τους!


Το Γ' Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο εργαλείο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν κυριαρχία στον κόσμο.Το Γ’ Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο εργαλείο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν τη παγκόσμια κυριαρχία τους!

Απο βιβλίο του Γ΄Ράιχ δημοσιευμένο ένα μήνα πριν την ήττα της ανθρωπιστικής προσπάθειας του Χίτλερ να σώσει ολόκληρο τον κόσμο απο τα χέρια των ανθρώπων που μέχρι σήμερα μας καταδιναστεύουν.

Our Battle against Judah
Aufklärungs- und Redner-Informationsmaterial der Reichspropagandaleitung der NSDAP., Lieferung 20, 21, 23, 24 (August, September, October, November, December 1935), pp. 1- 25 (Juden Allgemeines).

Ο μαρξισμός ως εργαλείο για την εγκαθίδρυση της εβραϊκής κυριαρχίας

Ο ίδιος εκατομμυριούχος Εβραίος, ο οποίος ήταν έτοιμος να κλέψει τα τελευταία απομεινάρια της περιουσίας του γερμανικού λαού με τα άπληστα χέρια του, εμφανίστηκε επίσης από την άλλη πλευρά ως “ο πατέρας εκείνων που έχασαν τις περιουσίες τους, αυτών χωρίς δικαιώματα“. Εκατομμύρια Γερμανοί πίστευαν σε αυτήν την εξαπάτηση, παραλείποντας να δουν ότι είχαν ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον , πίστεψαν σε αυτόν που ήταν έτοιμος να τους αναγκάσει να είναι πλάσματα κάτω από τον αντίχειρά του, χωρίς καθόλου δικαιώματα.

Το όργανο που δημιούργησε ο Εβραίος για να επιτελέσει αυτό ήταν ο μαρξισμός. Ήξερε ότι ένας ενωμένος Γερμανός λαός θα κατέστρεφε τα σχέδιά του, ότι δεν είχε καμία ελπίδα επιτυχίας εναντίον ενός ενωμένου και ενωμένου λαού. Σύμφωνα με την αρχή «διαίρει και βασίλευε», έπρεπε πρώτα να χωρίσει το γερμανικό λαό σε ομάδες που μάχονται μεταξύ τους. Και ο Εβραίος «χώριζε» τον γερμανικό λαό.

Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, ο γερμανός εργαζόμενος είχε επανειλημμένα σφυρηλατηθεί σαν ένας «ξένος», είτε ο αντίπαλός του ήταν ο «καπιταλιστής», η «μεσαία τάξη», η «αστική τάξη», έπρεπε να πολεμήσει και ο δρόμος στην ελευθερία. Σιγά, αυτό το δηλητήριο καταβρόχθιζε τον Γερμανό εργάτη, τον μετέτρεψε σε διεθνιστή, για να κάνει τα θελήματα των Εβραίων στα μαρξιστικά κόμματα.

Με τον ίδιο τρόπο, όμως, ο Εβραίος άρχισε να μιλάει στη «μεσαία τάξη» για τον «μη πατριωτισμό». Ο Γερμανός εργάτης απεικονίστηκε ως ο εχθρός της εθνικής ενότητας, τον οποίο κάποιος θα μπορούσε να συναντήσει μόνο με περιφρόνηση. Έτσι, ο “εργάτης” έπεσε εναντίον του «καπιταλιστή», του «αστού» εναντίον του «προλεταριάτου» κ.λπ., όπως ακριβώς έγραψε το 1915 το Αγγλο-εβραϊκό περιοδικό για το παγκόσμιο πόλεμο:

«Όταν οι Χριστιανοί τελειώσουν στραγγαλίζοντας ο ένας τον άλλον, θα έχουμε περισσότερο χώρο για μας».

Το μίσος και η διαφωνία που διασκόρπισε ο Εβραίος για να διαλύσει τη γερμανική ενότητα έφερε καρπούς. Ο εργαζόμενος δεν είδε ότι εκείνοι που έγιναν ηγέτες του, οι οποίοι οδήγησαν ορατά ή αόρατα το “εργατικό κίνημα”, δεν πεθαίνουν από τις δικές του τάξεις.

Δεν είδε ότι αυτοί που ισχυρίστηκαν ότι εκπροσωπούν τα συμφέροντα των εργαζομένων δεν είχαν εργαστεί ποτέ. Όταν, περιστασιακά, κάποιος εργάτης με ανοιχτά τα μάτια δεί μέσα από την εξαπάτηση, ο όχλος των “συντρόφων του”, που φυσικά καθοδηγήθηκε από εβραίους απατεώνες ψεύτες, έπεσε επάνω του και τον έμαθε να βλέπει και να μην λέει τίποτα.

Ένα μόνο παράδειγμα δείχνει πώς συνέβη αυτό: Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας των σοσιαλδημοκρατικών βιβλιοθηκονόμων, Ernst Kloth, έγραψε ένα δοκίμιο για την εβραϊκή κυριαρχία τον Σεπτέμβριο του 1919. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση αντισημιτικό, αλλά απλώς επεσήμανε τα γεγονότα που όλοι γνωρίζουν ήδη . Η Vorwärts [μια εφημερίδα του Σοσιαλδημοκρατικού] τον έβγαλε τρελό.

«Η σύγχυση αυτού του πρώην αξιόλογου και λογικού συνάδελφου είναι πολύ θλιβερή. Το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να τον πετάξει έξω από το κόμμα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ώστε τουλάχιστον να μην μπορέσει να διαδώσει αυτή την ανοησία ως «Σοσιαλδημοκράτη».

Και η γερμανική μεσαία τάξη δεν έβλεπε ότι εκείνος που κουβέντιαζε για τις πατριωτικές απόψεις και τη συνείδηση ​​του να είσαι Γερμανός δεν ήταν καν ένας φανατικός εθνικιστής.

Η μεσαία τάξη παρακολουθούσε με τρόμο, καθώς οι μάζες των μαρξιστών ψηφοφόρων αυξήθηκαν από τις εκλογές στις εκλογές, ενώ ο Γερμανός εργαζόμενος γιόρτασε το γεγονός ότι η «ημέρα της απελευθέρωσής του» έρχονταν όλο και πιο κοντά. Οι Σοσιαλδημοκράτες κέρδισαν 110 από τις 397 έδρες στις εκλογές του Ράιχσταγκ του 1912.

Στον ξένο Τύπο, ο Εβραίος, η αιτία αυτής της εξέλιξης, εξέφρασε ανοιχτά την ικανοποίησή του ότι ο γερμανικός λαός άρχισε να διχάζεται.

Το αγγλικό Evening Standard έγραψε:« Κάθε ψήφος για έναν Γερμανό Σοσιαλδημοκράτη είναι μια φωνή για την αποδυνάμωση του εχθρού μας »

Από το βιβλίο: Bolschewisierung: was heißt das in Wirklichkeit? (Berlin: Nibelungen Verlag, 1943).

Το Γ' Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν κυριαρχία στον κόσμο.2

Το αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι ο μπολσεβικισμός παρέμεινε πάντα ο ίδιος, ότι είναι ένα όργανο που εφευρέθηκε και καθοδηγείται από τους Εβραίους ως τρόπο υποδούλωσης του λαού μας και ολόκληρης της ανθρωπότητας. Στη μάχη με αυτό, οι άνθρωποι μας έχουν μια μόνο επιλογή: νίκη ή μπολσεβικό χάος!

Το αρχικό χάος ακολουθείται από το επόμενο βήμα. Οι Εβραίοι που φέρουν τα δελτία ταυτότητας των μπολσεβιστών ηγεμόνων και συνοδεύονται από ισχυρά οπλισμένους πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας της Σοβιετικής Ένωσης GPU εμφανίζονται σε όλα τα εργοστάσια, εργοστάσια, εταιρείες, ακόμη και στο μικρότερο κατάστημα τεχνίτη.

Αναλαμβάνουν να, τρομοκρατούν τους εργαζόμενους και τους υπαλλήλους και τους αναγκάζουν σε εργατική δουλεία.

Οι πρώην ιδιοκτήτες, ακόμη και οι ιδιοκτήτες των μικρότερων καταστημάτων, χάνουν τις επιχειρήσεις τους, συλαμβάνονται. Είναι τυχεροί εάν τελικά απελευθερωθούν για να ικετεύσουν για τη ζωή τους. Τις περισσότερες φορές εξαφανίζονται για πάντα στις φυλακές και τα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας ή εκκαθαρίζονται. Οι συγγενείς τους δεν μαθαίνουν ποτέ τι συμβαίνει με αυτούς. Ο μικρότερος ανεξάρτητος τεχνίτης, ο ιδιοκτήτης του μικρότερου καταστήματος, θεωρείται ως «εκμεταλλευτής» και «καπιταλιστής». Αποκλείονται από τα υπάρχοντά τους και καταστρέφονται. Όλες οι σημαντικές οικονομικές θέσεις κρατούνται σύντομα από τους Εβραίους.

Η ομολογία του Εβραίου Benjamin Ginsburg από το Dünaburg είναι από τα πιο τρομερά έγγραφα της Λετονίας. Δηλώνει:

Στις 5 Αυγούστου 1941, εγώ, ο Ginsburg-Benjamin, επικεφαλής της πολιτικής εξεταστικής επιτροπής, το ακόλουθο πρόσωπο, το οποίο δήλωσε:

«Είμαι ο Ginsburg-Benjamin, γεννημένος στις 5 Νοεμβρίου 1918 στο Dünaburg, Εβραίος, άγαμος, χωρίς ποινικό μητρώο, που ζω στο γκέτο του Dünaburg. Περίπου 45 άνθρωποι πυροβολήθηκαν στην αυλή των φυλακών και θάφτηκαν σε τρεις τάφους κατά μήκος του ανατολικού τείχους. Μπορώ να εντοπίσω αρκετούς εβραίους κομμουνιστές στο γκέτο, δεν γνωρίζω τα οικογενειακά τους ονόματα, αλλά μπορώ να τα αναγνωρίσω. Για το βγάλσιμο των νυχιών τους, έλαβα 10 με 20 ρούβλια ανά άτομο. Έσπαζα τα νύχια περίπου 20 ατόμων. Δεν γνώρισα προσωπικά κανέναν από τους ανθρώπους που είχαν ταφεί στον ανατολικό τοίχο. Πυροβολήθηκαν κατά τη διάρκεια του χειμώνα

Από το βιβλίο: The Soviet Paradise
An Exhibition of the Nazi Party Central Propaganda Office

Das Sowjet-Paradies. Ausstellung der Reichspropagandaleitung der NSDAP. Ein Bericht in Wort und Bild. Berlin: Zentralverlag der NSDAP., 1942. The German original is available here.

Μαρξισμός και μπολσεβικισμός – Η εφεύρεση του Εβραϊσμού.

Από νωρίς, ο Εβραίος αναγνώρισε απεριόριστες δυνατότητες sτην μπολσεβιστική ανοησία στην Ανατολή. Αυτό υποστηρίζεται από δύο στοιχεία:

1. Ο εφευρέτης του μαρξισμού ήταν ο Εβραίος Μαρξ-Μορδοχάι.

2. Το σημερινό σοβιετικό κράτος δεν είναι τίποτα άλλο από την πραγματοποίηση αυτής της Εβραϊκής εφευρέσεως. Η ίδια η μπολσεβιστική επανάσταση βρίσκεται ανάμεσα στα δύο αυτά γεγονότα. Οι Εβραίοι εξόντωσαν τα καλύτερα στοιχεία της Ανατολής για να γίνουν οι απόλυτοι ηγεμόνες μιας περιοχής από την οποία ελπίζουν να εδραιώσουν την παγκόσμια κυριαρχία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της GPU, σχεδόν τα δύο εκατομμύρια άτομα εκτελέστηκαν κατά τα έτη 1917 έως 1921. Ένα άμεσο αποτέλεσμα της επανάστασης ήταν ο τρομερός λιμός που απαίτησε 19 εκατομμύρια θύματα μεταξύ 1917 και 1934. Πάνω από 21 εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, την επανάσταση και τις συνέπειές της.

Το Γ' Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν κυριαρχία στον κόσμο.4

Περαιτέρω απόδειξη ότι το Σοβιετικό κράτος ανήκει στους Εβραίους είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι θυσιάζονται αδυσώπητα για τους στόχους της εβραϊκής παγκόσμιας επανάστασης. Εκτός από το περίφημο σύστημα Stachanov, οι γυναίκες συστηματικά υποβαθμίζονται σε δούλους εργασίας. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της ειρήνης, οι γυναίκες εργάστηκαν όλο και περισσότερο ακόμη και στις πιο δύσκολες θέσεις εργασίας, όπως η εξόρυξη άνθρακα και η βιομηχανία τήξης.

Οι Εβραίοι βρίσκονται πίσω από τη βιομηχανική δομή της Σοβιετικής Ένωσης.

Από τη δολοφονία του Τσάρου, η εβραϊκή-μπολσεβικιστική κυβέρνηση στη Μόσχα έχει προγραμματίσει την εξόντωση της Ευρώπης. Όλες οι πρώτες ύλες και το σύνολο του εργατικού δυναμικού εκμεταλλεύτηκαν αμείλικτα για να επιτύχουν αυτόν τον στόχο. Οι ξένοι ειδικοί και μηχανικοί εισήχθησαν για να αντισταθμίσουν τις εγχώριες αποτυχίες.

180.000.000 άνθρωποι έπρεπε να εργάζονται υπό τις πιο βάναυσες και πρωτόγονες συνθήκες αποκλειστικά για την παραγωγή εξοπλισμών. Αυτή είναι η εξήγηση για την αδιανόητη ποσότητα Μπολσέβικων όπλων, τα περισσότερα από τα οποία έχουν καταστραφεί ή καταληφθεί στις μεγάλες μάχες της εξόντωσης της ανατολικής εκστρατείας.

The GPU — The Terror Instrument of Jewish Bolshevism

The brutal terror Bolshevism exercises through the GPU is perhaps the best answer to the frequent question of why the Bolshevists fight so bitterly at the front. 25 years of terror have produced a gray and broken mass who silently follow orders because that is their only way to remain alive. Resistance means death, often the death of the entire family. The bestial terror regime of the Jewish GPU is best seen in the sadistic methods of torture used against supposed “enemies.”

Αυτό το τεράστιο οπλοστάσιο προοριζόταν για να βοηθήσει τον Εβραίο να ξεπεράσει την Ευρώπη. Κατά την προετοιμασία, ο μπολσεβικισμός είχε προετοιμάσει τις θέσεις του στη Φινλανδία, τη Βαλτική, την Πολωνία και τη Βεσσαραβία. Αυτές ήταν οι βάσεις από τις οποίες με αποφασιστικά χτυπήματα θα έπλητταν τη Δύση..

Μαθήματα σε κατάσταση χωρίς τάξη

Ο μπολσεβικισμός κήρυξε ότι φυσικά δεν θα υπήρχαν τάξεις στον παράδεισό της Σοβιετικής Ένωσης, αφού μόνο το προλεταριάτο θα παρέμενε μετά την κατάργηση της πρώην άρχουσας τάξης. Το κενό της αξίωσης είναι προφανές σε κάθε απρόσμενο παρατηρητή, ο οποίος μπορεί να δει τους βαθμούς της δουλείας στον πληθυσμό. Μόνο η εβραϊκή άρχουσα τάξη και οι άνθρωποι της βρίσκονται στην κορυφή. Ένα βαθύ χάσμα τους χωρίζει από τους φτωχούς συλλογικούς αγρότες. Ο μπολσεβικισμός δημιούργησε σκόπιμα αυτές τις μεγάλες διαφορές για δύο λόγους:

1. Να δελεάσουν τις μάζες στις πόλεις για να υποστηρίξουν το πρόγραμμα των μπολσεβιστών εξοπλισμών.

2. Να δώσουνε στους εργαζόμενους την εντύπωση ότι είναι καλύτερα από τους αγρότες και να τους εξαπατήσουν να πιστεύουν ότι η πρωτόγονη και άθλια ζωή τους είναι υπέροχη σε σύγκριση με τη ζωή των συλλογικών αγροτών. Οι εργάτες δεν γνωρίζουν και δεν μπορούν να ξέρουν ότι σύμφωνα με τα πρότυπά τους η ύπαρξή τους είναι καταστροφική, αφού είναι ερμητικά απομονωμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο.

Εκτός από τους εργαζόμενους και τους συλλογικούς αγρότες, υπάρχουν δύο κατηγορίες χωρίς κανένα δικαίωμα: τα μέλη της πρώην διανόησης και της μεσαίας τάξης, που δεν είναι προλεταριακής καταγωγής. Υπάρχουν επίσης αναγκασμένοι εργάτες, που χρησιμοποιούνται ως φθηνοί και ανυπεράσπιστοι δούλοι στις τεράστιες μη καλλιεργούμενες περιοχές. Εκατομμύρια από αυτούς πεθαίνουν ως αποτέλεσμα κακής διατροφής, κακής στέγασης και σκληρής δουλειάς.

Από το βιβλίο:The Great Anti-Bolshevist Exhibition

Große antibolschewistische Ausstellung (Berlin: Verlag für Kultur- u. Wirtschaftswerbung Daenell & Co., 1937).

Ο Εβραϊσμός είναι ο πυρήνας του μπολσεβικισμού

Το Γ' Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν κυριαρχία στον κόσμο.

Ο μπολσεβικισμός και ο Εβραίσμός είναι δύο λέξεις για το ίδιο πράγμα. Ακριβώς όπως οι Εβραίοι είναι οι υποκινητές των βομβιστικών επαναστάσεων, οι ηγέτες της μπολσεβικής εγκληματικότητας, είναι κι αυτοί οι εφηύραν τον μαρξισμο και του μπολσεβικισμό. Ομαρξισμός και ο μπολσεβικισμός δεν είναι μόνο φαινόμενα της εποχής μας, αλλά μάλλον η έκφραση της εβραϊκής κυριαρχίας σε ξένους λαούς και κράτη από παλιά .Ο Εβραίος γεννήθηκε στο έδαφος της Παλαιστίνης, εκείνο το σταυροδρόμι ανάμεσα στην Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική, το πεδίο μάχης και την οικιστική περιοχή των πιο ποικίλων λαών. Είναι ένα μίγμα μεσαίων και ανατολικών αγώνων με ισχυρά στοιχεία Hametic και Νέγρων.

Κατά τη διάρκεια μιας μακράς περιόδου ανάπτυξης, το εμπορικό πνεύμα που είναι χαρακτηριστικό του Εβραϊσμού έχει αναπτυχθεί, βασισμένο σε θεμέλια της τοκογλυφίας, της απάτης, της εξαπάτησης και της άνανδρης αθλιότητας.

Αυτό το ποικίλο μείγμα διαφορετικών φυλών και λαών βαθμιαία στερεοποιήθηκε στο Εβραϊκό και προστατεύθηκε από την περαιτέρω ανάμειξη ως αποτέλεσμα αυστηρών νόμων θρησκευτικής φύσης που επιβάλλονται από την εξουσία των ραγών για να διατηρήσουν την καθαρότητα της εβραϊκής φυλής μέχρι σήμερα.

Όλοι αυτοί οι νόμοι για την αποτροπή της περαιτέρω ανάμειξης με το ξένο αίμα δεν μπόρεσαν να εξασφαλίσουν την ύπαρξη του Εβραϊσμού ως κράτος, αφού δεν υπήρχε η δημιουργική δύναμη των υγιεινών, καθαρόαιμων λαών.

Έτσι, εξαπλώθηκαν σε όλο τον κόσμο για να χωρίσουν όλους τους λαούς και τις πολιτείες, οδηγούμενοι από την τρελή ιδέα ότι ήταν άνθρωποι που επέλεξε ο Θεός και πως οι άλλοι λαοί έπρεπε να υπηρετήσουν. Παντού, ήταν ένα στοιχείο καταστροφής. Η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία έσπασε την κυριαρχία του Σημιτικού Αυτοκράτορα αφού η σκανδιναβική ηγεσία συστηματικά εξοντώθηκε και αντικαταστάθηκε από την επιρροή των Εβραίων.

Κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, συνέχισαν τις στενά συνδεδεμένες οικονομικές και πολιτικές προσπάθειές τους με τη βοήθεια των δανείων τους στα κορυφαία δικαστήρια της Ευρώπης. Στις αρχές του δέκατου ένατου αιώνα, δεδομένης της ισχυρής επιρροής των χρημάτων του Rothschild, θα μπορούσε κανείς να πει: «Υπάρχει μόνο μία δύναμη στην Ευρώπη, και αυτή είναι ο Rothschild»

Το Γ' Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν κυριαρχία στον κόσμο.4444

Ο μαρξισμός και ο μπολσεβικισμός υπονομεύουν τους λαούς και τα κράτη
Η προέλευση του κομμουνιστικού δόγματος

Οι αρχές του δέκατου ένατου αιώνα είχαν ιδιαίτερη σημασία για την εβραϊκή ζωή και τα σχέδιά της για παγκόσμια κυριαρχία. Οι ιδέες αυτής της επαναστατικής εποχής δημιούργησαν το θεμέλιο για τον Εβραίο να εδραιώσει τον ισχυρισμό του για απόλυτη ισότητα στις ζωές των λαών.  Έτσι, για ένα χρονικό διάστημα, το σύνθημα της Γαλλικής Επανάστασης έγινε: «Οι άντρες είναι παντού ίσοι και έχουν το ίδιο δικαίωμα στην ίδια ευτυχία». Αυτή η φράση, η οποία σημαίνει απλή ισοπέδωση των ανθρώπων, ήταν το μήνυμα προς τον Εβραίο να διεκδικήσει την ισότητα με τους ανθρώπους άλλων λαών, οι οποίοι τον φιλοξενούσαν .

Η ακατανόητη ισότητα όλων των ανθρώπων άφησε τους Εβραίους να γλιστρήσουν στη ζωή των λαών υποδοχής και να τους υπονομεύσουν συστηματικά. Ήταν μόνο ένα μικρό βήμα για να μετακινηθεί η ισότητα από την ισότητα στην απαίτηση για πολιτική ηγεσία. Αυτό το βήμα ήρθε με τη γέννηση του μαρξιστικού δόγματος, του οποίου εφευρέτης ήταν ο Εβραίος Καρλ Μαρξ-Μορδοχάι. Προωθήθηκε στους λαούς ως το “δόγμα της σωτηρίας για μια νέα εποχή”, παρόλο που ήταν μόνο μια κρυμμένη μορφή εβραϊκής καταστροφικής επιθυμίας που εξυπηρετούσε το στόχο της Εβραίας για παγκόσμια κυριαρχία. Περιέχει όλες τις ανατρεπτικές, καταστρεπτικές αρχές του μπολσεβικισμού. Διδάσκει την καταστροφή της οικογένειας, αρνείται την ύπαρξη οποιασδήποτε θείας δύναμης, απαιτεί την κατάργηση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας και την καταστροφή της αγροτιάς, την καταστροφή των θεμελίων οποιασδήποτε εθνικής τάξης της ζωής.

Τα μέσα για την πραγματοποίηση του μαρξιστικού δόγματος ήταν η ταξική πάλη, την οποία κήρυξε ο Μαρξ-Μορδοχάι στο Κομμουνιστικό Μανιφέστο:

“Οι κομμουνιστές δηλώνουν ανοιχτά ότι οι στόχοι τους μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσω της βίαιης ανατροπής όλων των προηγούμενων κοινωνικών τάξεων. Αφήστε οι άρχουσες τάξεις να τρέμουν μπροστά σε μια κομμουνιστική επανάσταση. Προλετάριοι όλων των εθνών, ενωθείτε! “

Ο μαρξισμός καταστρέφει τους εθνοτικούς δεσμούς

Με κάποια έκπληξη, οι άνθρωποι πάντα ρωτούν πώς αυτή η εβραϊκή θεωρία της διάλυσης όλων των δεσμών αίματος και της κοινότητας των λαών θα μπορούσε να λειτουργήσει τόσο γρήγορα και σίγουρα.. Από την ισχυρή εκβιομηχάνιση που προέκυψε από μεγάλες επιστημονικές ανακαλύψεις, κυρίως μέσω της προσπάθειας των καπιταλιστών για τα υψηλότερα δυνατά κέρδη όλο αυτό οδήγησε αναπόφευκτα στη χειρότερη εκμετάλλευση της συνεχώς αυξανόμενης εργατικής τάξης, που σύντομα έπεσε θύμα των ξένων μαρξιστικών ιδεών ως αποτέλεσμα της τεράστιας πικρίας της. Έτσι ο μαρξισμός ανέβηκε στην πολιτική δύναμη μέσα σε λίγα χρόνια.

Με τη βοήθεια των οργανώσεων να πολιορκήσουν το Παρίσι, δημιουργήθηκε η αιματηρή κυριαρχία του κομμουνιστικού όχλου.

Στις σημαίες τους γράφτηκε: “Ζήτω ο κομμουνισμός, ζήτω ο Τεκτονισμός, Ζήτω η παγκόσμια επανάσταση!” Αυτή η κομμουνιστική κυριαρχία, η οποία είχε ήδη δολοφονήσει ομήρους, έληξε σύντομα όχι από τα γαλλικά κυβερνητικά στρατεύματα, αλλά από τους μαρξιστές της και ιδιαίτερα από τον Εβραίο Marx-Mordochai, ο οποίος επεσήμανε :

“Ακόμη και αν η σημερινή εξέγερση στο Παρίσι πέφτει πριν από τους λύκους, τους χοίρους και τα δειλά σκυλιά της παλιάς κοινωνίας, είναι η πιο ένδοξη πράξη του κόμματός μας από την εξέγερση του Ιουνίου!”

Τρομοκρατία, Ράψεις και Δολοφονία ως Εργαλεία της Εβραϊκής-Μπολσεβικής Παγκόσμιας Επανάστασης

Μετά από αυτή την πρώτη προσπάθεια να καθιερωθεί ο μπολσεβιστικός-εβραϊκός παγκόσμιος κανόνας, ο οποίος ήταν επιτυχής μόνο στη Ρωσία, η Μόσχα άρχισε μια συστηματική εκστρατεία για να ανατρέψει και να καταστρέψει όλη την εθνική τάξη σε όλο τον κόσμο. Για να πραγματοποιήσει αυτά τα σχέδια για την κατάκτηση του εβραϊκού κόσμου, η 3η Κομμουνιστική Διεθνής ιδρύθηκε στη Μόσχα τον Μάρτιο του 1919.

Όπως είπε ο Λένιν, δεν ήταν “τίποτα άλλο από το πρώτο βήμα προς μια διεθνή σοβιετική δημοκρατία και τη νίκη του κομμουνισμού σε ολόκληρο τον κόσμο. “Από τότε, το κεντρικό γραφείο της Μόσχας είχε στείλει τους εκπαιδευμένους τους δολοφόνους σε κάθε έθνος στη γη, που κατέβαλε με την τελευταία πένα του βιασμένου Ρώσικου λαού, να εισχωρήσει το δηλητήριο της εβραϊκής ανατροπής στους λαούς και να τους αρπάξει τη δύναμη που χρειάζόντουσαν για να υπερασπιστούν και να προστατεύσουν την εθνική τους ανεξαρτησία, τους δικούς τους πολιτισμούς και την οικονομία τους από την απειλή της εβραϊκής κυριαρχίας.

Υπάρχουν όμως λαοί που δεν βλέπουν, ή δεν θέλουν να δουν, τον πιο κακό εχθρό τους. Ο Χίτλερ τους κάλεσε να αγωνιστούν για την ελευθερία των λαών και την αγνότητα των πολιτισμών τους,  εγγυόμενος την ειρήνη και την τάξη σε αυτόν τον κόσμο:

Καλούμε τους λαούς της γης να ενωθούν ενάντια στον κίνδυνο του μπολσεβικισμού, αν δεν θέλουν να πέσουν στο λάκκο μιας τρομερής και απρόβλεπτης μοίρας“.

Πίσω από αυτή την ειρηνική μάσκα του Μπολσεβικισμού, ήταν το θεμέλιο του σχεδίου του Εβραϊσμού να οικοδομήσει και να εξασφαλίσει την παγκόσμια κυριαρχία.

Η εβραϊκή κυριαρχία της γερμανικής πολιτιστικής ζωής ήταν εξίσου επικίνδυνη. Οι εβραίοι διευθυντές, οι προστάτες τέχνης και οι καλλιτέχνες προώθησαν την τέχνη που δεν ήταν παρά η πραγματοποίηση του μπολσεβικισμού στην τέχνη και τον πολιτισμό.

Οι πολιτικές, οικονομικές και πολιτιστικές επιπτώσεις του Εβραϊσμού στη Γερμανία θα οδηγούσαν, συνειδητά ή ασυνείδητα, στην πραγματοποίηση του μπολσεβικισμού στη Γερμανία και στην καταστροφή του γερμανικού λαού.

Με αυτό εννοώ και αποδεικνύω ότι ο Ιουδαϊσμός και ο Μπολσεβικισμός ήταν και είναι παντού και ανά πάσα στιγμή το ίδιο.

Πίσω από τον Στάλιν, βρίσκεται ο Εβραίος που εργαζόταν καταστρέφοντας τον ανθρώπινο πολιτισμό, την ανθρώπινη ομορφιά και την εθνική ενότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ:

1) 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
14) Οι αντιφασίστες την εποχή του Χίτλερ!
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Σαν Σήμερα το 1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6000 Έλληνες νεκρούς
30) Οι τρεις βομβαρδισμοί του Πειραιά από τους “συμμάχους”
31) Η ειλικρίνεια του Γκαίμπελς
32) Ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από την φωνή του Γκαίμπελς
33) ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
34) Χίτλερ: Η αστάθεια του μεροκάματου είναι η πιο σοβαρή πληγή της αστικής οικονομίας
35) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
36) Αρθρογράφοι πράκτορες του Σιωνισμού αθωώνουν τους Άγγλοαμερικάνους και ενοχοποιούν τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές!
37) Η πείνα της Κατοχής – Τα ψέμματα καταρρίπτονται!
38) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
39) Η «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» ξαναζεί
40) Η Συνωμοσία κατά της Νορβηγίας και η 6η Απριλίου 1941
41) Ο εργάτης και ο αγρότης στον εθνικοσοσιαλισμό
42) Γκαίμπελς: Δεν είναι τα λεφτά, η εργασία και ο αγώνας είναι αυτά που μας απελευθερώνουν
43) «Κάθε αγώνας για την απελευθέρωση ενός λαού αναπτύσσει μέσα του τον πατριωτισμό» – ΧΙΤΛΕΡ
44) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσώρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!
45) Εθνικισμός και Σοσιαλισμός
46) O Adolf Hitler εξηγεί…
47) Η Προφητεία του Χίτλερ
48) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!
50) Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!
51) ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
52) Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ
53) Η ιστορία του Τιτανικού, γυρισμένη στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ξεμπροστιάζει τις συνέπειες του καπιταλισμού.
54) Ο αιώνιος Εβραίος (1933) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
55) H Συμμετοχή των Ρόθσιλντ στο Βατερλώ (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
56) Αποκρυφιστικές Δυνάμεις (1943) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
57) Ο Εβραίος Süß (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
58) Η απελευθέρωση της Ευρώπης
59) Leon Degrelle: Ο Χίτλερ σεβόταν πλήρως τις άλλες φυλές!
62) Τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός – Ενάντια στην καπιταλιστική δεξιά και την μαρξιστική αριστερά!
63) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
64) Leon Degrelle: «Για μένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».
65) Εθνικοσοσιαλίστρια Vs Φεμινίστριας
66) Γκέμπελς: Στο διάβολο λοιπόν ο Μαρξισμός , διότι αποτε­λεί διαστρέβλωση του σοσιαλισμού !
67) Η γυναίκα ως πολίτης του φυλετικού κράτους
69) Tι μας έδωσαν οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Αμερικανός Εθνικοσοσιαλιστής Matt Koehl
70) Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!
71) Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.
72) Rockwell κατά Ακροδεξιάς: Είναι δειλοί, ηττοπαθείς! Έχουν αποτύχει! Μόνο μία Εθνικοσοσιαλιστική παγκόσμια επανάσταση θα μας σώσει!
73) Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό
74) Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!
75) Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές συνέλαβαν τον αποκρυφιστή Karl Germer λόγω της φιλίας του με τον Σατανιστή Μασόνο Aleister Crowley
76) Όταν το Γ’ Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
77) Η αντικαπνιστική εκστρατεία των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών
78) Το Γ’ Ράιχ έβγαζε ντοκιμαντέρ υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων ενάντια στην Εβραϊκή σφαγή “Kosher”.
79) «Οι Ναζί, τα κρεματόρια και οι φούρνοι» – Τι ισχύει τελικά;;!
80) Ο Χίτλερ απαντάει σε όσους τον λένε συστημικό και τον καταδικάζουν!
81) Χίτλερ: Τα κόμματα είναι ίδια, ελεγχόμενα και διχάζουν το λαό!
82) Ο Χίτλερ όχι μόνο διέλυσε τις μασονικές στοές της Γαλλίας αλλά τις έκανε έκθεμα εξευτελίζοντας τες!
83) Ομιλία του Εθνικοσοσιαλιστή Hermann Göring υμνεί τους 300 Σπαρτιάτες
84) Ο μαύρος αθλητής των ΗΠΑ Jesse Owens εξυμνεί την Εθνικοσοσιαλιστική φιλοξενία και γκρεμίζει τα ψέμματα των Σιωνιστών!
85) Χίτλερ: Οι πλουτοκράτες προωθούν τη διάκριση των τάξεων παγκοσμίως!
86) Ο Χίτλερ αναλύει το πως οι τράπεζες κλέβουν τον κόσμο και μιλάει για 2 κόσμους!
87) Ο Χίτλερ εξηγεί γιατί η δημοκρατία είναι το πιο άθλιο πολίτευμα!
88) Γκαίμπελς: Προσπαθούν να καταστρέψουν την πολιτισμένη Ευρωπαϊκή φυλή!
89) Ψεύτικες φωτογραφίες θυμάτων του ολοκαυτώματος. Το μεγαλύτερο HOAX της ιστορίας!
90) Η άριστη φιλοξενία των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Μέχρι και πισίνα τους παρείχαν!
91) Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή! Νικήσαμε!
92) Oswald Mosley: Ο Βρετανός εθνικιστής ηγέτης που προσπάθησε να σταματήσει τον Β’ παγκόσμιο!
93) Η απόλυτη διάψευση των λασπολόγων που διαδίδουν ότι ο Χίτλερ ήταν πράκτορας των Ρότσιλντ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
94) Όταν ο Χίτλερ φυλάκισε τον Βαρώνο Luis De Rothschild και κατάσχεσε τη τράπεζα του!!!
95) Ο Χίτλερ φρόντισε να μην έχουν θέση οι Μάρτυρες του Ιαχωβά στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία