Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!


Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!ςςςΟ Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!
The Black Book   –  Sonderfahndungsliste G.B.

Το Sonderfahndungsliste G.B. (“Ειδική Λίστα Αναζήτησης Μεγάλης Βρετανίας”) ήταν ένας μυστικός κατάλογος σημαντικών βρετανών ανθρώπων που θα συνελαμβάνονταν, το 1940 από τος SS ως μέρος της επιχείρισης  εισβολής στη Βρετανία με την κωδική ονομασία Unternehmen Seelöwe (Operation Sea Lion). Μετά τον πόλεμο, ο κατάλογος έγινε γνωστός ως η Μαύρη Βίβλος.

Οι πληροφορίες προετοιμάστηκαν από την Κεντρική Υπηρεσία Ασφαλείας του Ράιχ (RSHA) υπό τον Reinhard Heydrich.

Αργότερα, ο SS-Oberführer Walter Schellenberg ισχυρίστηκε στα απομνημονεύματά του ότι είχε συντάξει τον κατάλογο που ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου του 1940. Περιείχε ονόματα ανθρώπων, οι οποίοι έπρεπε να συλληφθούν αμέσως από την SS Einsatzgruppen κατά την εισβολή, του Τρίτου Ράιχ στη Μεγάλη Βρετανία . Οι συντομογραφίες μετά από κάθε όνομα υποδείκνυαν αν το άτομο έπρεπε να κρατηθεί από το RSHA Amt IV (Gestapo) ή το Amt VI  (Ausland-SD, Foreign Intelligence).

Αυτό το εγχειρίδιο  ονόμασε δυνητικά επικίνδυνα αντιεθνικιστικά ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων των μασονικών καταλυμάτων, της Εκκλησίας της Αγγλίας και των Προσκόπων.

Τον Σεπτέμβριο του 1945, στο τέλος του πολέμου, ο κατάλογος ανακαλύφθηκε στο Βερολίνο.

Το βιβλίο είχε 376 σελίδες και ήταν ένας κατάλογος με αλφαβητική σειρά  από 2.820 ονόματα.

Ο όρος Fahndungsliste μεταφράζεται σε “επιθυμητή λίστα” και το Sonderfahndungsliste σε “ειδικά” ή “ιδιαίτερα επιθυμητή λίστα“.

Ο Τσώρτσιλ έπρεπε να τεθεί υπό την επιμέλεια του Amt VI (Ausland-SD, Foreign Intelligence), αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που απαριθμούνται στο μαύρο βιβλίο θα τεθεί υπό την επιμέλεια του Amt IV (Gestapo).

Το βιβλίο είχε ορισμένα σημαντικά λάθη, όπως οι άνθρωποι που είχαν πεθάνει (Lytton Strachey, πέθανε το 1932) ή δεν είχαν πλέον έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο (Paul Robeson, μετακόμισε πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1939).

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Η μαύρη βίβλος των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών, περιέχει 2,820 ονόματα ανθρώπων που σκόπευαν να φυλακίσουν αφότου καταλάμβαναν την Αγγλία!

Σας παραθέτουμε μερικά ονόματα για να πάρετε μια γεύση:

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!777776Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!44

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ

Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!7775

ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ(ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΕΣ)

Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!4443Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!16Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!14Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!12Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!777

ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ROTARY CLUB

Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!6Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!5Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!4

ΠΡΟΣΚΟΠΟΙ

Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!44Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!44

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!6