Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Φυλετικές αρχές του Γ’Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!


Φυλετικές αρχές του Γ'Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!Φυλετικές αρχές του Γ’Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!

Ο Δρ. Walter Gross ( Groß στα γερμανικά) (1904- 1945) ήταν Γερμανός ιατρός που διορίστηκε στο Υπουργείο Φυλετικής Πολιτικής  για το Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα (NSDAP).

Το 1925, φοιτούσε ως γιατρός, έγινε μέλος του NSDAP. Διορίστηκε αρχηγός της εθνικής σοσιαλιστικής γερμανικής ιατρικής συμμαχίας το 1932.

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Έγραψε ένα κεφάλαιο με τίτλο «Εθνική Σοσιαλιστική Φυλετική Σκέψη» σε ένα βιβλίο αγγλικής γλώσσας,  που γράφτηκε από τον Joachim von Ribbentrop, τον νεοεκλεγέντα υπουργό Εξωτερικών του Χίτλερ.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ http://library.flawlesslogic.com/gross.htm

Dr. Walter Gross

Οι συχνά παρεξηγήσιμες και εύκολα παρερμηνευόμενες απόψεις είναι  οι εθνικο-σοσιαλι

στικές απόψεις για τις σχέσεις μεταξύ των διαφόρων φυλών του κόσμου.

Έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση το κατά πόσον οι θεμελιώδεις φυλετικές αρχές της νέας παγκόσμιας θεωρίας δεν πρέπει να χρειάζονται συγκατάθεση ή περιφρόνηση των ανθρώπων διαφορετικής φυλής.

Το αντίθετο. Αυτές οι αρχές προσφέρουν την καλύτερη εγγύηση για αμοιβαία ανοχή και για ειρηνική συνεργασία όλων.
Εκτιμούμε το γεγονός ότι άνθρωποι μιας άλλης φυλής είναι διαφορετικοί από εμάς.

Αυτή η επιστημονική αλήθεια είναι η βάση, η αιτιολόγηση και, ταυτόχρονα, η υποχρέωση κάθε φυλετικής πολιτικής χωρίς την οποία δεν είναι πλέον εφικτή η αποκατάσταση της Ευρώπης σήμερα.

Το εάν αυτή η άλλη φυλή (οποιαδήποτε και αν αυτή είναι) είναι “καλύτερη” ή “χειρότερη” δεν είναι δυνατόν να το κρίνουμε.

Για να γίνουμε κριτές θα έπρεπε  να υπερβούμε τα δικά μας φυλετικά όρια για τη διάρκεια της ετυμηγορίας και να αναλάβουμε μια υπεράνθρωπη, ακόμη και θεϊκή στάση από την οποία μόνο μια «απρόσωπη» ετυμηγορία θα μπορούσε να σχηματιστεί σχετικά με την αξία  πολλών μορφών ζωής της ανεξάντλητης φύσης.

Αλλά εμείς όλοι είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι για τους αδιαχώριστους δεσμούς του αίματος και τη δική μας φυλή για να προσπαθήσουμε να επιδιώξουμε μια τόσο υπέρ-φυλετική άποψη, ακόμη και αφηρημένα.

Η ιστορία, η επιστήμη και η ίδια η ζωή μας λένε με χίλιους τρόπους ότι τα ανθρώπινα όντα που κατοικούν στη γη δεν είναι όμοια.

Εξάλλου, οι ανώτερες φυλές δεν είναι μόνο σωματικά, αλλά κυρίως πνευματικά και διανοητικά διαφορετικές από τις υπόλοιπες.

Φυλετικές αρχές του Γ'Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!07Παρελθοντικά ο κάθε τυχαίος εκμεταλλεύοταν αυτό το γεγονός και, προσπαθώντας να ενοποιήσει τα πολιτικά, οικονομικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά πρότυπα για όλα τα έθνη της γης, πήγενε ενάντια στη Φύση, παραβιάζοντας τις φυσικές ιδιότητες διαφόρων φυλετικών και εθνικών ομάδων για χάρη μιας ψευδούς αρχής .

Σήμερα υποκλινόμαστε στις φυλετικές διαφορές που υπάρχουν στον κόσμο.

Θέλουμε κάθε είδος των όντων,να ανακαλύψει τη μορφή αυτο-έκφρασης που ταιριάζει περισσότερο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του.

Επομένως, οι φυλετικές αρχές του Εθνικοσοσιαλισμού αποτελούν την ασφαλέστερη εγγύηση για τον σεβασμό της ακεραιότητας άλλων εθνών.

Είναι ασυμβίβαστο με τις ιδέες μας να σκεφτόμαστε την ενσωμάτωση άλλων εθνικοτήτων στη Γερμανία, καθώς θα παραμείνουν πάντα λόγω του αλλοδαπού αίματος και του πνεύματός τους, ένα ξένο σώμα στο γερμανικό κράτος.

Τέτοιες ανόητες σκέψεις μπορεί να επιδοθούν από έναν κόσμο που έχει ως στόχο την οικονομική εξουσία ή την καθαρά εδαφική επέκταση των συνόρων του, αλλά ποτέ από έναν πολιτικό που σκέφτεται έχει φυλετικές αρχές των οποίων η κύρια μέριμνα είναι η διατήρηση του μεγαλείου και μαζί με αυτό την ουσιαστική ενότητα του λαού του που συγκρατείται από τους δεσμούς της σχέσης του αίματος.

Για τον λόγο αυτό, δεν έχουμε τίποτα κοινό με τον σοβινισμό και τον ιμπεριαλισμό, επιθυμούμε όλες οι άλλες φυλές που ζουν στη γη να έχουν τα ίδια προνόμια που επιθυμούμε για εμάς.

Και επίσης να έχουν το δικαίωμα να διαμορφώσουν τη ζωή τους και τον δικό τους ιδιαίτερο κόσμο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της φύσης τους ακριβώς όπως εμείς κάνουμε.

Ο Εθνικιστικός Σοσιαλισμός θα ήθελε να αποφύγει την απεριόριστη ανάμιξη αίματος των ανθρώπων του αλλά δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό που να προτείνει περιφρόνηση.

Εμείς οι Γερμανοί, εθνολογικά, είμαστε ένα μείγμα.

Ο Εθνικό-Σοσιαλισμός απαιτεί μόνο να παρακολουθούνται στενότερα στο μέλλον οι ισχυρισμοί των δεσμών αίματος και οι νόμοι της βιολογίας

Παρόλα αυτά, αυτή η φυσική στάση δεν μειώνει καθόλου τη δυνατότητα στενής συνεργασίας και φιλικής αλληλεπίδρασης. Και, μιλώντας εξ ονόματος της νέας Γερμανίας, επιτρέψτε μου να τονίσω ακόμη μία φορά:

Δεν θέλουμε οι άνθρωποι μας να ζευγαρώσουν με εκείνους μιας ξένης φυλής, αφού με την ανάμειξη του αίματος χάνονται οι καλύτερες και χαρακτηριστικές ιδιότητες και των δύο φυλών.

Αλλά θα είμαστε πάντα φιλόξενοι για τους ευπρόσδεκτους ξένους καλεσμένους που θέλουν να μας επισκεφθούν και οι φυλετικές μας απόψεις μας οδηγούν μόνο σε μια πληρέστερη εκτίμηση των βασικών ιδιαιτεροτήτων τους με τον ίδιο τρόπο που θα θέλαμε να σεβαστούν οι άλλοι τις δικές μας ιδιαιτερότητες .

Εθνική σοσιαλιστική φυλετική πολιτική: μια ομιλία προς τις γερμανικές γυναίκες

Φυλετικές αρχές του Γ'Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!4Ομιλία του Dr. Walter Gross

Μια βασική μας αρχή της φυλετικής μας σκέψης είναι ότι οι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, στην Αμερική, στην Αφρική ή στην Κίνα, είναι διαφορετικοί τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή. Δεν είναι ίσοι όπως σας μάθαιναν ψευδώς τόσα χρόνια.

Έχουμε μάθει ότι οι διαφορές μεταξύ των μεγάλων ομάδων αίματος του κόσμου, μεταξύ των μεγάλων φυλών, δεν είναι αποτέλεσμα της ανθρώπινης δράσης, αλλά των νόμων της Θείας Δημιουργίας.

Έχουμε μάθει ότι οι διαφορές μεταξύ αίματος και αίματος, φυλής και φυλής, είναι επίσης οι γραμμές μεταξύ ψυχής και ψυχής και πνεύματος και πνεύματος. Έχουμε μάθει ότι το αντίθετο από την παλαιά φράση “Αυτό που ο Θεός έχει συγκεντρώσει, ας μην βάλει κανένας άνθρωπος” είναι επίσης αλήθεια. Έχουμε μάθει: Αυτό που ο Θεός έχει χωρίσει, ο άνθρωπος δεν πρέπει να συγκεντρώσει.

Ο ουρανός θεώρησε καλό να μην υπάρχει μόνο ένας τύπος ανθρώπων στη γη, αλλά διαφορετικά είδη, διάφοροι φυλετικά συνδεδεμένοι λαοί. Αυτό είναι μέρος της Δημιουργίας. Υποκλινόμαστε σε αυτήν την αλήθεια και σεβόμαστε τα σύνορα. Αυτό σημαίνει ότι η θεμελίωση του διαχωρισμού των φυλών δεν είναι θέμα πολιτικής ή οικονομίας, αλλά μάλλον ανήκει σε ένα υψηλότερο επίπεδο, στο οποίο είμαστε τελικά υπεύθυνοι.

Επιμένουμε μόνο σε ένα πράγμα – έναν νόμο που θεσπίστηκε από τον ίδιο τον Δημιουργό: Άνθρωπος από άνθρωπο διαφέρει όπως διαφέρει και φυλή από φυλή σε αυτόν τον κόσμο.

Φυλετικές αρχές του Γ'Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!5Οι άλλοι μπορεί να μην είναι καλύτεροι ή χειρότεροι, αλλά είναι διαφορετικοί από εμάς και επειδή είναι διαφορετικοί από εμάς, υπάρχει ένα είδος τοίχου μεταξύ μας που είναι μέρος των νόμων της ζωής. Αυτός είναι ο πυρήνας της φυλετικής σκέψης του Εθνικού Σοσιαλισμού.

Ο στόχος μας δεν είναι να προσβάλλουμε τους άλλους, να πούμε: “Τι σπουδαίος τύπος είμαι!” Αντίθετα, τηρούμε την ταπεινή αναγνώριση ότι κάθε υγιεινό κομμάτι της ζωής έχει τη γωνιά του στον κόσμο και τα ειδικά του καθήκοντα. Αυτό είναι εξίσου αληθινό για τους ανθρώπους όσο για τα φυτά και τα ζώα σε όλη τους την πολλαπλότητα.

Γνωρίζουμε ότι ένας τύπος δεν είναι πιο πολύτιμος από έναν άλλο. Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι κάθε ποικιλία της ζωής έχει δικαίωμα στην ύπαρξη μόνο εφόσον διατηρεί τον εαυτό της καθαρό και ισχυρό. Μόνο όταν ένα δέντρο φέρει τον κατάλληλο καρπό έχει το δικαίωμα να ζήσει. Διαφορετικά, θα μειωθεί και θα καταστραφεί. Δεν γνωρίζουμε γιατί είναι τα πράγματα όπως είναι, και θα ήταν ανόητο να ρωτήσουμε τον λόγο. Έτσι όμως είναι τα πράγματα στη ίδια τη ζωή. Ο στόχος μας είναι να αποδεχθούμε ταπεινά τους νόμους που διέπουν την ανθρώπινη ύπαρξή μας και να δεχτούμε ότι γεννιόμαστε Γερμανοί στη Γερμανία, όχι ως Κινέζοι ή Εσκιμώοι. Αυτό δεν οφείλεται στις αρετές μας, ούτε είναι λάθος μας, ούτε ήταν η θέλησή μας. Ήταν μοίρα που ήρθε από πάνω. Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να αποδεχτούμε αυτή τη μοίρα και να αναπτύξουμε τις ικανότητες που μας έχει δώσει η μοίρα σύμφωνα με την αναγκαιότητα και το νόμο.

Άλλοι μπορεί να αναπτυχθούν με τον δικό τους τρόπο, στη δική τους γη. Πρέπει να ακούσουμε τα βάθη του λαού μας, να αντλήσουμε από το αίμα και την κληρονομιά τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να οικοδομήσουμε την πατρίδα μας. Μια ανώτερη δύναμη θα φροντίσει τη ζωή πέραν αυτού.

Ας ακολουθήσουμε από κοινού την πορεία προς μια νέα κοσμοθεωρία. Ας πάμε στο μονοπάτι του αίματος και της φυλής, που δεν αγνοεί την πίστη και τη γνώση και την αίσθηση των ανώτερων δυνάμεων. Ας πάμε αυτό το μονοπάτι, όχι ένα μονοπάτι της ύλης, της δεισιδαιμονίας και της αίρεσης, αλλά μάλλον ένα μονοπάτι βαθιάς ταπεινοφροσύνης και ευσέβειας υπό τους νόμους του Θεού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ:

1) 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
14) Οι αντιφασίστες την εποχή του Χίτλερ!
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Σαν Σήμερα το 1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6000 Έλληνες νεκρούς
30) Οι τρεις βομβαρδισμοί του Πειραιά από τους “συμμάχους”
31) Η ειλικρίνεια του Γκαίμπελς
32) Ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από την φωνή του Γκαίμπελς
33) ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
34) Χίτλερ: Η αστάθεια του μεροκάματου είναι η πιο σοβαρή πληγή της αστικής οικονομίας
35) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
36) Αρθρογράφοι πράκτορες του Σιωνισμού αθωώνουν τους Άγγλοαμερικάνους και ενοχοποιούν τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές!
37) Η πείνα της Κατοχής – Τα ψέμματα καταρρίπτονται!
38) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
39) Η «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» ξαναζεί
40) Η Συνωμοσία κατά της Νορβηγίας και η 6η Απριλίου 1941
41) Ο εργάτης και ο αγρότης στον εθνικοσοσιαλισμό
42) Γκαίμπελς: Δεν είναι τα λεφτά, η εργασία και ο αγώνας είναι αυτά που μας απελευθερώνουν
43) «Κάθε αγώνας για την απελευθέρωση ενός λαού αναπτύσσει μέσα του τον πατριωτισμό» – ΧΙΤΛΕΡ
44) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσώρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!
45) Εθνικισμός και Σοσιαλισμός
46) O Adolf Hitler εξηγεί…
47) Η Προφητεία του Χίτλερ
48) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!
50) Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!
51) ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
52) Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ
53) Η ιστορία του Τιτανικού, γυρισμένη στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ξεμπροστιάζει τις συνέπειες του καπιταλισμού.
54) Ο αιώνιος Εβραίος (1933) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
55) H Συμμετοχή των Ρόθσιλντ στο Βατερλώ (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
56) Αποκρυφιστικές Δυνάμεις (1943) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
57) Ο Εβραίος Süß (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
58) Η απελευθέρωση της Ευρώπης
59) Leon Degrelle: Ο Χίτλερ σεβόταν πλήρως τις άλλες φυλές!
62) Τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός – Ενάντια στην καπιταλιστική δεξιά και την μαρξιστική αριστερά!
63) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
64) Leon Degrelle: «Για μένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».
65) Εθνικοσοσιαλίστρια Vs Φεμινίστριας
66) Γκέμπελς: Στο διάβολο λοιπόν ο Μαρξισμός , διότι αποτε­λεί διαστρέβλωση του σοσιαλισμού !
67) Η γυναίκα ως πολίτης του φυλετικού κράτους
69) Tι μας έδωσαν οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Αμερικανός Εθνικοσοσιαλιστής Matt Koehl
70) Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!
71) Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.
72) Rockwell κατά Ακροδεξιάς: Είναι δειλοί, ηττοπαθείς! Έχουν αποτύχει! Μόνο μία Εθνικοσοσιαλιστική παγκόσμια επανάσταση θα μας σώσει!
73) Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό
74) Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!
75) Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές συνέλαβαν τον αποκρυφιστή Karl Germer λόγω της φιλίας του με τον Σατανιστή Μασόνο Aleister Crowley
76) Όταν το Γ’ Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
77) Η αντικαπνιστική εκστρατεία των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών
78) Το Γ’ Ράιχ έβγαζε ντοκιμαντέρ υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων ενάντια στην Εβραϊκή σφαγή “Kosher”.
79) «Οι Ναζί, τα κρεματόρια και οι φούρνοι» – Τι ισχύει τελικά;;!
80) Ο Χίτλερ απαντάει σε όσους τον λένε συστημικό και τον καταδικάζουν!
81) Χίτλερ: Τα κόμματα είναι ίδια, ελεγχόμενα και διχάζουν το λαό!
82) Ο Χίτλερ όχι μόνο διέλυσε τις μασονικές στοές της Γαλλίας αλλά τις έκανε έκθεμα εξευτελίζοντας τες!
83) Ομιλία του Εθνικοσοσιαλιστή Hermann Göring υμνεί τους 300 Σπαρτιάτες
84) Ο μαύρος αθλητής των ΗΠΑ Jesse Owens εξυμνεί την Εθνικοσοσιαλιστική φιλοξενία και γκρεμίζει τα ψέμματα των Σιωνιστών!
85) Χίτλερ: Οι πλουτοκράτες προωθούν τη διάκριση των τάξεων παγκοσμίως!
86) Ο Χίτλερ αναλύει το πως οι τράπεζες κλέβουν τον κόσμο και μιλάει για 2 κόσμους!
87) Ο Χίτλερ εξηγεί γιατί η δημοκρατία είναι το πιο άθλιο πολίτευμα!
88) Γκαίμπελς: Προσπαθούν να καταστρέψουν την πολιτισμένη Ευρωπαϊκή φυλή!
89) Ψεύτικες φωτογραφίες θυμάτων του ολοκαυτώματος. Το μεγαλύτερο HOAX της ιστορίας!
90) Η άριστη φιλοξενία των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Μέχρι και πισίνα τους παρείχαν!
91) Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή! Νικήσαμε!
92) Oswald Mosley: Ο Βρετανός εθνικιστής ηγέτης που προσπάθησε να σταματήσει τον Β’ παγκόσμιο!
93) Η απόλυτη διάψευση των λασπολόγων που διαδίδουν ότι ο Χίτλερ ήταν πράκτορας των Ρότσιλντ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
94) Όταν ο Χίτλερ φυλάκισε τον Βαρώνο Luis De Rothschild και κατάσχεσε τη τράπεζα του!!!
95) Ο Χίτλερ φρόντισε να μην έχουν θέση οι Μάρτυρες του Ιαχωβά στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία
96) Το Γ’ Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο εργαλείο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν τη παγκόσμια κυριαρχία τους!
97) Βιβλίο του Γ’ Ράιχ: Καπιταλιστές, μαρξιστές, προλετάριοι, μασόνοι, μπουρζουαζία ,αστική τάξη όλοι στο άρμα του διεθνισμού .
98) Η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία προειδοποιούσε: Ο Εβραίος βλέπει κάθε μη Εβραίο ως υπηρέτη του δηλαδή ΓΚΟΪΜ
99) Τα SS προειδοποιούσαν: Ο κίνδυνος του Αμερικανισμού – Ένας κρυφός τρόπος καταστροφής της νεολαίας!
100) Το Γ’Ράιχ εξηγεί πως Σιωνισμός είναι η καθιέρωση μιας ενοποιημένης Εβραϊκής ηγεσίας (Ισραήλ).
101) Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ – Άλλη μια εβραϊκή απάτη
102) Χίτλερ: Απελευθερώνουμε λαούς, οι Άγγλοι τους αιματοκυλίζουν
103) Χίτλερ: Ήμουν υπερβολικά ειρηνιστής
104) Χίτλερ: Η Αγγλία δημιουργεί ταξικές διαφορές
105) ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;
106) Ομολογία Βρετανού πιλότου: Πρώτοι επιτεθήκαμε στους Γερμανούς ώστε να δημιουργήσουμε πολεμική ψύχωση!
107) Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β’ παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου!
108) Walter Gross: Πριν από την έλευση του Χίτλερ, δικαιολογούσαν δολοφόνους και ο προοδευτισμός κήρυττε να μην κάνουμε παιδιά!


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face