Φυλετικές αρχές του Γ’Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!


Φυλετικές αρχές του Γ'Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!Φυλετικές αρχές του Γ’Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!

Ο Δρ. Walter Gross ( Groß στα γερμανικά) (1904- 1945) ήταν Γερμανός ιατρός που διορίστηκε στο Υπουργείο Φυλετικής Πολιτικής  για το Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα (NSDAP).

Το 1925, φοιτούσε ως γιατρός, έγινε μέλος του NSDAP. Διορίστηκε αρχηγός της εθνικής σοσιαλιστικής γερμανικής ιατρικής συμμαχίας το 1932.

Έγραψε ένα κεφάλαιο με τίτλο «Εθνική Σοσιαλιστική Φυλετική Σκέψη» σε ένα βιβλίο αγγλικής γλώσσας,  που γράφτηκε από τον Joachim von Ribbentrop, τον νεοεκλεγέντα υπουργό Εξωτερικών του Χίτλερ.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ http://library.flawlesslogic.com/gross.htm

Dr. Walter Gross

Οι συχνά παρεξηγήσιμες και εύκολα παρερμηνευόμενες απόψεις είναι  οι εθνικο-σοσιαλι

στικές απόψεις για τις σχέσεις μεταξύ των διαφόρων φυλών του κόσμου.

Έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση το κατά πόσον οι θεμελιώδεις φυλετικές αρχές της νέας παγκόσμιας θεωρίας δεν πρέπει να χρειάζονται συγκατάθεση ή περιφρόνηση των ανθρώπων διαφορετικής φυλής.

Το αντίθετο. Αυτές οι αρχές προσφέρουν την καλύτερη εγγύηση για αμοιβαία ανοχή και για ειρηνική συνεργασία όλων.
Εκτιμούμε το γεγονός ότι άνθρωποι μιας άλλης φυλής είναι διαφορετικοί από εμάς.

Αυτή η επιστημονική αλήθεια είναι η βάση, η αιτιολόγηση και, ταυτόχρονα, η υποχρέωση κάθε φυλετικής πολιτικής χωρίς την οποία δεν είναι πλέον εφικτή η αποκατάσταση της Ευρώπης σήμερα.

Το εάν αυτή η άλλη φυλή (οποιαδήποτε και αν αυτή είναι) είναι “καλύτερη” ή “χειρότερη” δεν είναι δυνατόν να το κρίνουμε.

Για να γίνουμε κριτές θα έπρεπε  να υπερβούμε τα δικά μας φυλετικά όρια για τη διάρκεια της ετυμηγορίας και να αναλάβουμε μια υπεράνθρωπη, ακόμη και θεϊκή στάση από την οποία μόνο μια «απρόσωπη» ετυμηγορία θα μπορούσε να σχηματιστεί σχετικά με την αξία  πολλών μορφών ζωής της ανεξάντλητης φύσης.

Αλλά εμείς όλοι είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι για τους αδιαχώριστους δεσμούς του αίματος και τη δική μας φυλή για να προσπαθήσουμε να επιδιώξουμε μια τόσο υπέρ-φυλετική άποψη, ακόμη και αφηρημένα.

Η ιστορία, η επιστήμη και η ίδια η ζωή μας λένε με χίλιους τρόπους ότι τα ανθρώπινα όντα που κατοικούν στη γη δεν είναι όμοια.

Εξάλλου, οι ανώτερες φυλές δεν είναι μόνο σωματικά, αλλά κυρίως πνευματικά και διανοητικά διαφορετικές από τις υπόλοιπες.

Φυλετικές αρχές του Γ'Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!07Παρελθοντικά ο κάθε τυχαίος εκμεταλλεύοταν αυτό το γεγονός και, προσπαθώντας να ενοποιήσει τα πολιτικά, οικονομικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά πρότυπα για όλα τα έθνη της γης, πήγενε ενάντια στη Φύση, παραβιάζοντας τις φυσικές ιδιότητες διαφόρων φυλετικών και εθνικών ομάδων για χάρη μιας ψευδούς αρχής .

Σήμερα υποκλινόμαστε στις φυλετικές διαφορές που υπάρχουν στον κόσμο.

Θέλουμε κάθε είδος των όντων,να ανακαλύψει τη μορφή αυτο-έκφρασης που ταιριάζει περισσότερο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του.

Επομένως, οι φυλετικές αρχές του Εθνικοσοσιαλισμού αποτελούν την ασφαλέστερη εγγύηση για τον σεβασμό της ακεραιότητας άλλων εθνών.

Είναι ασυμβίβαστο με τις ιδέες μας να σκεφτόμαστε την ενσωμάτωση άλλων εθνικοτήτων στη Γερμανία, καθώς θα παραμείνουν πάντα λόγω του αλλοδαπού αίματος και του πνεύματός τους, ένα ξένο σώμα στο γερμανικό κράτος.

Τέτοιες ανόητες σκέψεις μπορεί να επιδοθούν από έναν κόσμο που έχει ως στόχο την οικονομική εξουσία ή την καθαρά εδαφική επέκταση των συνόρων του, αλλά ποτέ από έναν πολιτικό που σκέφτεται έχει φυλετικές αρχές των οποίων η κύρια μέριμνα είναι η διατήρηση του μεγαλείου και μαζί με αυτό την ουσιαστική ενότητα του λαού του που συγκρατείται από τους δεσμούς της σχέσης του αίματος.

Για τον λόγο αυτό, δεν έχουμε τίποτα κοινό με τον σοβινισμό και τον ιμπεριαλισμό, επιθυμούμε όλες οι άλλες φυλές που ζουν στη γη να έχουν τα ίδια προνόμια που επιθυμούμε για εμάς.

Και επίσης να έχουν το δικαίωμα να διαμορφώσουν τη ζωή τους και τον δικό τους ιδιαίτερο κόσμο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της φύσης τους ακριβώς όπως εμείς κάνουμε.

Ο Εθνικιστικός Σοσιαλισμός θα ήθελε να αποφύγει την απεριόριστη ανάμιξη αίματος των ανθρώπων του αλλά δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό που να προτείνει περιφρόνηση.

Εμείς οι Γερμανοί, εθνολογικά, είμαστε ένα μείγμα.

Ο Εθνικό-Σοσιαλισμός απαιτεί μόνο να παρακολουθούνται στενότερα στο μέλλον οι ισχυρισμοί των δεσμών αίματος και οι νόμοι της βιολογίας

Παρόλα αυτά, αυτή η φυσική στάση δεν μειώνει καθόλου τη δυνατότητα στενής συνεργασίας και φιλικής αλληλεπίδρασης. Και, μιλώντας εξ ονόματος της νέας Γερμανίας, επιτρέψτε μου να τονίσω ακόμη μία φορά:

Δεν θέλουμε οι άνθρωποι μας να ζευγαρώσουν με εκείνους μιας ξένης φυλής, αφού με την ανάμειξη του αίματος χάνονται οι καλύτερες και χαρακτηριστικές ιδιότητες και των δύο φυλών.

Αλλά θα είμαστε πάντα φιλόξενοι για τους ευπρόσδεκτους ξένους καλεσμένους που θέλουν να μας επισκεφθούν και οι φυλετικές μας απόψεις μας οδηγούν μόνο σε μια πληρέστερη εκτίμηση των βασικών ιδιαιτεροτήτων τους με τον ίδιο τρόπο που θα θέλαμε να σεβαστούν οι άλλοι τις δικές μας ιδιαιτερότητες .

Εθνική σοσιαλιστική φυλετική πολιτική: μια ομιλία προς τις γερμανικές γυναίκες

Φυλετικές αρχές του Γ'Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!4Ομιλία του Dr. Walter Gross

Μια βασική μας αρχή της φυλετικής μας σκέψης είναι ότι οι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, στην Αμερική, στην Αφρική ή στην Κίνα, είναι διαφορετικοί τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή. Δεν είναι ίσοι όπως σας μάθαιναν ψευδώς τόσα χρόνια.

Έχουμε μάθει ότι οι διαφορές μεταξύ των μεγάλων ομάδων αίματος του κόσμου, μεταξύ των μεγάλων φυλών, δεν είναι αποτέλεσμα της ανθρώπινης δράσης, αλλά των νόμων της Θείας Δημιουργίας.

Έχουμε μάθει ότι οι διαφορές μεταξύ αίματος και αίματος, φυλής και φυλής, είναι επίσης οι γραμμές μεταξύ ψυχής και ψυχής και πνεύματος και πνεύματος. Έχουμε μάθει ότι το αντίθετο από την παλαιά φράση “Αυτό που ο Θεός έχει συγκεντρώσει, ας μην βάλει κανένας άνθρωπος” είναι επίσης αλήθεια. Έχουμε μάθει: Αυτό που ο Θεός έχει χωρίσει, ο άνθρωπος δεν πρέπει να συγκεντρώσει.

Ο ουρανός θεώρησε καλό να μην υπάρχει μόνο ένας τύπος ανθρώπων στη γη, αλλά διαφορετικά είδη, διάφοροι φυλετικά συνδεδεμένοι λαοί. Αυτό είναι μέρος της Δημιουργίας. Υποκλινόμαστε σε αυτήν την αλήθεια και σεβόμαστε τα σύνορα. Αυτό σημαίνει ότι η θεμελίωση του διαχωρισμού των φυλών δεν είναι θέμα πολιτικής ή οικονομίας, αλλά μάλλον ανήκει σε ένα υψηλότερο επίπεδο, στο οποίο είμαστε τελικά υπεύθυνοι.

Επιμένουμε μόνο σε ένα πράγμα – έναν νόμο που θεσπίστηκε από τον ίδιο τον Δημιουργό: Άνθρωπος από άνθρωπο διαφέρει όπως διαφέρει και φυλή από φυλή σε αυτόν τον κόσμο.

Φυλετικές αρχές του Γ'Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!5Οι άλλοι μπορεί να μην είναι καλύτεροι ή χειρότεροι, αλλά είναι διαφορετικοί από εμάς και επειδή είναι διαφορετικοί από εμάς, υπάρχει ένα είδος τοίχου μεταξύ μας που είναι μέρος των νόμων της ζωής. Αυτός είναι ο πυρήνας της φυλετικής σκέψης του Εθνικού Σοσιαλισμού.

Ο στόχος μας δεν είναι να προσβάλλουμε τους άλλους, να πούμε: “Τι σπουδαίος τύπος είμαι!” Αντίθετα, τηρούμε την ταπεινή αναγνώριση ότι κάθε υγιεινό κομμάτι της ζωής έχει τη γωνιά του στον κόσμο και τα ειδικά του καθήκοντα. Αυτό είναι εξίσου αληθινό για τους ανθρώπους όσο για τα φυτά και τα ζώα σε όλη τους την πολλαπλότητα.

Γνωρίζουμε ότι ένας τύπος δεν είναι πιο πολύτιμος από έναν άλλο. Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι κάθε ποικιλία της ζωής έχει δικαίωμα στην ύπαρξη μόνο εφόσον διατηρεί τον εαυτό της καθαρό και ισχυρό. Μόνο όταν ένα δέντρο φέρει τον κατάλληλο καρπό έχει το δικαίωμα να ζήσει. Διαφορετικά, θα μειωθεί και θα καταστραφεί. Δεν γνωρίζουμε γιατί είναι τα πράγματα όπως είναι, και θα ήταν ανόητο να ρωτήσουμε τον λόγο. Έτσι όμως είναι τα πράγματα στη ίδια τη ζωή. Ο στόχος μας είναι να αποδεχθούμε ταπεινά τους νόμους που διέπουν την ανθρώπινη ύπαρξή μας και να δεχτούμε ότι γεννιόμαστε Γερμανοί στη Γερμανία, όχι ως Κινέζοι ή Εσκιμώοι. Αυτό δεν οφείλεται στις αρετές μας, ούτε είναι λάθος μας, ούτε ήταν η θέλησή μας. Ήταν μοίρα που ήρθε από πάνω. Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να αποδεχτούμε αυτή τη μοίρα και να αναπτύξουμε τις ικανότητες που μας έχει δώσει η μοίρα σύμφωνα με την αναγκαιότητα και το νόμο.

Άλλοι μπορεί να αναπτυχθούν με τον δικό τους τρόπο, στη δική τους γη. Πρέπει να ακούσουμε τα βάθη του λαού μας, να αντλήσουμε από το αίμα και την κληρονομιά τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να οικοδομήσουμε την πατρίδα μας. Μια ανώτερη δύναμη θα φροντίσει τη ζωή πέραν αυτού.

Ας ακολουθήσουμε από κοινού την πορεία προς μια νέα κοσμοθεωρία. Ας πάμε στο μονοπάτι του αίματος και της φυλής, που δεν αγνοεί την πίστη και τη γνώση και την αίσθηση των ανώτερων δυνάμεων. Ας πάμε αυτό το μονοπάτι, όχι ένα μονοπάτι της ύλης, της δεισιδαιμονίας και της αίρεσης, αλλά μάλλον ένα μονοπάτι βαθιάς ταπεινοφροσύνης και ευσέβειας υπό τους νόμους του Θεού.