Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Walter Gross: Πριν από την έλευση του Χίτλερ, δικαιολογούσαν δολοφόνους και ο προοδευτισμός κήρυττε να μην κάνουμε παιδιά!


Walter Gross: Πριν από την έλευση του Χίτλερ, δικαιολογούσαν δολοφόνους και ο προοδευτισμός κήρυττε να μην κάνουν παιδιά!Walter Gross: Πριν από την έλευση του Χίτλερ, δικαιολογούσαν δολοφόνους και ο προοδευτισμός κήρυττε να μην κάνουμε παιδιά!

Ο Δρ. Walter Gross ( Groß στα γερμανικά) (1904- 1945) ήταν Γερμανός ιατρός που διορίστηκε στο Γραφείο Φυλετικής Πολιτικής  για το Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα (NSDAP).
Το 1925, φοιτούσε ως γιατρός, έγινε μέλος του NSDAP. Διορίστηκε αρχηγός της εθνικής σοσιαλιστικής γερμανικής ιατρικής συμμαχίας το 1932.

Εθνική σοσιαλιστική φυλετική πολιτική: μια ομιλία προς τις γερμανικές γυναίκες
Όταν ένας λαός αρχίζει να πεθαίνει, όταν ένας λαός δεν υπακούει πλέον στους νόμους της ζωής, όταν ένας λαός εκτιμά τα χρήματα περισσότερο από την ύπαρξή του και την επόμενη γενεά, αυτός ο λαός βρίσκεται στην πορεία προς την καταστροφή, ιστορικά και πολιτικά. Μέσα σε μερικές δεκαετίες θα είναι νεκρός, καταπιεσμένος από άλλους λαούς που είναι πιο δυνατοί, πιο κοντά στη ζωή και που ακολουθούν τους νόμους της ζωής καλύτερα από εμάς.

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Εάν συνεχιστούν οι σημερινές τάσεις, μέχρι το τέλος του αιώνα η Γερμανία θα είναι έθνος με μόνο 40-50 εκατομμύρια κατοίκους και γνωρίζουμε ότι στα σύνορά μας οι άλλοι λαοί αναπτύσσονται γρήγορα και δυναμικά. Αργά ή αργότερα, αυτοί οι άλλοι λαοί θα έρθουν σε σύγκρουση με έναν συρρικνούμενο και πεθαμένο Γερμανό λαό και το αποτέλεσμα του δόγματος της υποτιθέμενης ευτυχίας  θα είναι σκληρό και πικρό.

Όταν βλέπουμε τους ανθρώπους σήμερα, μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι δεν είμαστε όλοι όμοιοι. Υπάρχουν διαφορές στην αξία, κάθε άτομο δεν έχει την ίδια αξία με οποιονδήποτε άλλο.

Υπενθυμίζουμε τις ημέρες του παραληρήματος, όταν εκατομμύρια ανέργων είχαν πεταχτεί στο δρόμο από ένα άρρωστο πολιτικό και οικονομικό σύστημα. Ένα άτομο μέσα σε ένα λεπτό δολοφόνησε 30 αθώους ανθρώπους που δεν του έκαναν ποτέ τίποτα και έκλεψε τα χρήματά τους. Και τι είπε ο κόσμος χθες; “Δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του. Είναι θύμα περιστάσεων.  Δεν χρειάζεται να τον βάλουμε στη φυλακή για να προστατέψουμε εμάς και τα παιδιά μας.

Όχι, αυτός ο φτωχός είναι μόνο άρρωστος λόγω του περιβάλλοντος του. Βάλτε τον σε ένα σύγχρονο ιατρείο, δώστε του αυτό που χρειάζεται: ραδιόφωνο, βιβλιοθήκη, σαλόνι καπνιστών, καθηγητή γλωσσών, πάστορα, αίθουσα εφημερίδων, να του δώσετε ό, τι χρειάζεται για να τον φέρει σε επαφή με καλύτερα πράγματα. Μέσα σε λίγα χρόνια, αυτός ο μαζικός δολοφόνος των 30 ανθρώπων θα βγεί ως ιδανικό ανθρώπινο ον, τόσο καθαρό και αθώο που μπορεί να τον προσλάβει για υπεύθυνο ένα νηπιαγωγείο. “Αυτό πίστευαν οι άνθρωποι στο παρελθόν.

Υπήρχε ένας χειμώνας στον οποίο τα παιδιά στη Βαυαρία δεν είχαν ούτε ξύλινα παπούτσια για να φορέσουν καθώς περπατούσαν στο χιόνι στο δρόμο τους στο σχολείο. Έπρεπε να περπατήσουν για ώρες με τα πόδια γυμνά. Την ίδια στιγμή υπήρξε μια περίπτωση όπου ένας μόνο ψυχικά άρρωστος νέγρος αγγλικής ιθαγένειας έζησε για 16 χρόνια σε ένα ίδρυμα στο Βερολίνο, που κοστίζε στο κράτος 26.000 μάρκα.

26.000 μάρκα σε μια ζωή που δεν είχε νόημα. 26.000 μάρκα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την προετοιμασία δώδεκα ισχυρών, υγιεινών και ταλαντούχων παιδιών για ζωή και δουλειά. Στο τέλος, γίναμε τόσο προοδευτικοί ώστε φτάσαμε σε σημείο να βάζουμε τους άρρωστους και όσους πέθαιναν σε προτεραιότητα έναντι των νέων, των ισχυρών, των υγιών και των ελπιδοφόρων.

Αυτό είναι ενάντια στη φύση και τη ζωή. Ένα έθνος με αυτόν τον τρόπο κατευθύνεται προς την άβυσσο. Προχωρήσαμε στην κατάπτωση τόσο πολύ ώστε να κηρύττουμε κάθε χρόνο σε υγιείς οικογένειες ότι δεν πρέπει να έχουν παιδιά, αλλιώς θα αμάρτούσαν ενάντια στο έθνος και το πνεύμα αυτής της φωτισμένης εποχής.

Αλλά αν κάποια ηλίθια πόρνη και ένας γεννετικά άρρωστος εγκληματίας είχαν παιδιά, για το τότε κράτος όχι μόνο δεν αποτελούσαν οικονομικό βάρος για όλη τους τη ζωή αλλά επίσης άρπαζαν τη δουλειά ανθρώπων που η κοινωνία μας δεν τους έδωσε τίποτα. Αυτή είναι μια αμαρτία ενάντια στη ζωή και το πνεύμα της δημιουργίας.

Ξέρω ότι υπάρχουν εκείνοι που θα πουν: “Η ζωή και ο θάνατος δεν είναι στα χέρια του ανθρώπου, αλλά σε εκείνες μιας ανώτερης δύναμης. Εάν ο Θεός ήθελε να γεννηθούν άρρωστοι και γενετικά ασθενείς, δεν μπορείτε να παρέμβετε με νόμους, πράξεις ή άλλα μέτρα με τη θέληση του Θεού. Και αν το κάνετε – και έχετε με το νόμο σας να αποτρέψετε την κληρονομική ασθένεια – τότε ενεργείτε ενάντια στο θέλημα του Θεού και είστε αιρετικοί ».

Αυτή είναι η απάντησή μας: “Φίλοι μου, εσύ είσαείστει λάθος. Είναι αλήθεια ότι εμείς οι άνθρωποι δεν μπορούμε ποτέ να παρεμβαίνουμε στους μεγάλους νόμους του Δημιουργού. Αλλά εσείς κάνετε λάθος.

Δείτε τους νόμους που έχει δημιουργήσει ο Δημιουργός για τον κόσμο του και τη ζωή σας. Ο μεγάλος νόμος είναι ότι η ζωή πρέπει να είναι σε θέση να διατηρήσει τον εαυτό της και ότι εάν δεν μπορεί, θα καταρρεύσει. Είναι ο σκληρός, βίαιος νόμος του αγώνα για ύπαρξη και της επιλογής και της εξαφάνισης. Ήταν ο νόμος που είδαμε μέρα με τη μέρα, κάτω από όλα τα σύννεφα του ουρανού και όλα τα αστέρια του ουρανού, όπου η ζωή φαινόταν να δίνει έναν άσκοπο θάνατο, σε ένα φυτό ή σε ένα ζώο ήσε έναν άνθρωπο, είτε στην Αφρική ή κάπου κοντά μας.

Με υπερβολική ανθρώπινη περηφάνια , κρατήσαμε ζωντανούς όσους αυτούς που θα πέθαιναν από καιρό.

Walter Gross: Πριν από την έλευση του Χίτλερ, δικαιολογούσαν δολοφόνους και ο προοδευτισμός κήρυττε να μην κάνουν παιδιά!2Σήμερα ακολουθούμε και πάλι αυτούς τους παλαιούς νόμους, χρησιμοποιώντας μεθόδους ανθρωπογενείς παρεμβάσεις, σύμφωνα με το θέλημα του Θεού. Δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο από την αποκατάσταση των νόμων της δημιουργίας και την υποταγή στην ουράνια τάξη. Παρουσιάζουμε λοιπόν την ευσέβεια και την αληθινή ταπεινοφροσύνη – Εσείς είστε αιρετικοί.

Ραδιοφωνική ομιλία του Dr. Groß 1935

Αυτό που κάνουμε, με τα κληρονομικά χαρακτηριστικά μας είναι δική μας ευθύνη. Μπορούμε να σπαταλάμε τις ικανότητές μας, ή μπορούμε να τις αναπτύξουμε και να τις χρησιμοποιήσουμε.

Μπορούμε να είμαστε τεμπέληδες και να επιτρέψουμε ό, τι είναι αδύναμο ή κακό σε εμάς να μεγαλώσουμε, ή μπορούμε να παλεύουμε γενναία όλη μας τη ζωή εναντίον τους. Αυτή είναι η απόφαση που πρέπει να κάνει ο καθένας μας και ζητάμε από κάθε άτομο να συνειδητοποιήσει το μεγάλο και δύσκολο δόγμα της ευθύνης παράλληλα με τη γνώση της κληρονομικής φύσης του χαρακτήρα μας.

Κανείς στο όνομα της φυλετικής διδασκαλίας δεν υποστηρίζει τον άγονο υλισμό. Κανείς δεν θέλει να μετατρέψει τις αποδείξεις για τη φυλή σε ένα είδωλο και να το χρησιμοποιήσει για να καταστρέψει την γνήσια ευσέβεια.

Αν συνειδητοποιούσαμε τη φύση μας, την κληρονομιά που μας δίνεται από τον Ουρανό, θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτό είναι αυτή η αλαζονεία ή η ειδωλολατρία;

Αν ξανά καταλάβουμε ότι η ζωή μας ως άνθρωποι είναι δεσμευμένη από τη φυλή μας και ότι δεν μπορούμε παρά να ακολουθήσουμε και να ενεργήσουμε σύμφωνα με τους νόμους του αίματος που ο ίδιος ο Θεός μας έχει δώσει, πώς μπορεί να είναι η αίρεση αυτό ή η ασέβεια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ:

1) 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
14) Οι αντιφασίστες την εποχή του Χίτλερ!
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Σαν Σήμερα το 1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6000 Έλληνες νεκρούς
30) Οι τρεις βομβαρδισμοί του Πειραιά από τους “συμμάχους”
31) Η ειλικρίνεια του Γκαίμπελς
32) Ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από την φωνή του Γκαίμπελς
33) ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
34) Χίτλερ: Η αστάθεια του μεροκάματου είναι η πιο σοβαρή πληγή της αστικής οικονομίας
35) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
36) Αρθρογράφοι πράκτορες του Σιωνισμού αθωώνουν τους Άγγλοαμερικάνους και ενοχοποιούν τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές!
37) Η πείνα της Κατοχής – Τα ψέμματα καταρρίπτονται!
38) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
39) Η «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» ξαναζεί
40) Η Συνωμοσία κατά της Νορβηγίας και η 6η Απριλίου 1941
41) Ο εργάτης και ο αγρότης στον εθνικοσοσιαλισμό
42) Γκαίμπελς: Δεν είναι τα λεφτά, η εργασία και ο αγώνας είναι αυτά που μας απελευθερώνουν
43) «Κάθε αγώνας για την απελευθέρωση ενός λαού αναπτύσσει μέσα του τον πατριωτισμό» – ΧΙΤΛΕΡ
44) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσώρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!
45) Εθνικισμός και Σοσιαλισμός
46) O Adolf Hitler εξηγεί…
47) Η Προφητεία του Χίτλερ
48) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!
50) Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!
51) ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
52) Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ
53) Η ιστορία του Τιτανικού, γυρισμένη στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ξεμπροστιάζει τις συνέπειες του καπιταλισμού.
54) Ο αιώνιος Εβραίος (1933) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
55) H Συμμετοχή των Ρόθσιλντ στο Βατερλώ (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
56) Αποκρυφιστικές Δυνάμεις (1943) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
57) Ο Εβραίος Süß (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
58) Η απελευθέρωση της Ευρώπης
59) Leon Degrelle: Ο Χίτλερ σεβόταν πλήρως τις άλλες φυλές!
62) Τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός – Ενάντια στην καπιταλιστική δεξιά και την μαρξιστική αριστερά!
63) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
64) Leon Degrelle: «Για μένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».
65) Εθνικοσοσιαλίστρια Vs Φεμινίστριας
66) Γκέμπελς: Στο διάβολο λοιπόν ο Μαρξισμός , διότι αποτε­λεί διαστρέβλωση του σοσιαλισμού !
67) Η γυναίκα ως πολίτης του φυλετικού κράτους
69) Tι μας έδωσαν οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Αμερικανός Εθνικοσοσιαλιστής Matt Koehl
70) Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!
71) Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.
72) Rockwell κατά Ακροδεξιάς: Είναι δειλοί, ηττοπαθείς! Έχουν αποτύχει! Μόνο μία Εθνικοσοσιαλιστική παγκόσμια επανάσταση θα μας σώσει!
73) Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό
74) Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!
75) Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές συνέλαβαν τον αποκρυφιστή Karl Germer λόγω της φιλίας του με τον Σατανιστή Μασόνο Aleister Crowley
76) Όταν το Γ’ Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
77) Η αντικαπνιστική εκστρατεία των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών
78) Το Γ’ Ράιχ έβγαζε ντοκιμαντέρ υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων ενάντια στην Εβραϊκή σφαγή “Kosher”.
79) «Οι Ναζί, τα κρεματόρια και οι φούρνοι» – Τι ισχύει τελικά;;!
80) Ο Χίτλερ απαντάει σε όσους τον λένε συστημικό και τον καταδικάζουν!
81) Χίτλερ: Τα κόμματα είναι ίδια, ελεγχόμενα και διχάζουν το λαό!
82) Ο Χίτλερ όχι μόνο διέλυσε τις μασονικές στοές της Γαλλίας αλλά τις έκανε έκθεμα εξευτελίζοντας τες!
83) Ομιλία του Εθνικοσοσιαλιστή Hermann Göring υμνεί τους 300 Σπαρτιάτες
84) Ο μαύρος αθλητής των ΗΠΑ Jesse Owens εξυμνεί την Εθνικοσοσιαλιστική φιλοξενία και γκρεμίζει τα ψέμματα των Σιωνιστών!
85) Χίτλερ: Οι πλουτοκράτες προωθούν τη διάκριση των τάξεων παγκοσμίως!
86) Ο Χίτλερ αναλύει το πως οι τράπεζες κλέβουν τον κόσμο και μιλάει για 2 κόσμους!
87) Ο Χίτλερ εξηγεί γιατί η δημοκρατία είναι το πιο άθλιο πολίτευμα!
88) Γκαίμπελς: Προσπαθούν να καταστρέψουν την πολιτισμένη Ευρωπαϊκή φυλή!
89) Ψεύτικες φωτογραφίες θυμάτων του ολοκαυτώματος. Το μεγαλύτερο HOAX της ιστορίας!
90) Η άριστη φιλοξενία των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Μέχρι και πισίνα τους παρείχαν!
91) Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή! Νικήσαμε!
92) Oswald Mosley: Ο Βρετανός εθνικιστής ηγέτης που προσπάθησε να σταματήσει τον Β’ παγκόσμιο!
93) Η απόλυτη διάψευση των λασπολόγων που διαδίδουν ότι ο Χίτλερ ήταν πράκτορας των Ρότσιλντ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
94) Όταν ο Χίτλερ φυλάκισε τον Βαρώνο Luis De Rothschild και κατάσχεσε τη τράπεζα του!!!
95) Ο Χίτλερ φρόντισε να μην έχουν θέση οι Μάρτυρες του Ιαχωβά στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία
96) Το Γ’ Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο εργαλείο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν τη παγκόσμια κυριαρχία τους!
97) Βιβλίο του Γ’ Ράιχ: Καπιταλιστές, μαρξιστές, προλετάριοι, μασόνοι, μπουρζουαζία ,αστική τάξη όλοι στο άρμα του διεθνισμού .
98) Η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία προειδοποιούσε: Ο Εβραίος βλέπει κάθε μη Εβραίο ως υπηρέτη του δηλαδή ΓΚΟΪΜ
99) Τα SS προειδοποιούσαν: Ο κίνδυνος του Αμερικανισμού – Ένας κρυφός τρόπος καταστροφής της νεολαίας!
100) Το Γ’Ράιχ εξηγεί πως Σιωνισμός είναι η καθιέρωση μιας ενοποιημένης Εβραϊκής ηγεσίας (Ισραήλ).
101) Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ – Άλλη μια εβραϊκή απάτη
102) Χίτλερ: Απελευθερώνουμε λαούς, οι Άγγλοι τους αιματοκυλίζουν
103) Χίτλερ: Ήμουν υπερβολικά ειρηνιστής
104) Χίτλερ: Η Αγγλία δημιουργεί ταξικές διαφορές
105) ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;
106) Ομολογία Βρετανού πιλότου: Πρώτοι επιτεθήκαμε στους Γερμανούς ώστε να δημιουργήσουμε πολεμική ψύχωση!
107) Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β’ παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου!


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face