“Κυρίαρχη Φυλή” – Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!


"Κυρίαρχη Φυλή" - Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!“Κυρίαρχη Φυλή” – Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!

Η ιστορία του πώς μια ενιαία σπάνια λέξη – “HERRENVOLK” – μετατράπηκε σε μια σύνθετη με διαφορετικό νόημα “MASTER RACE”

Αρχικά, το “Volk”= ΛΑΟΣ δεν είναι το ίδιο με το “Rasse”=ΦΥΛΗ και το “Herr” δεν είναι απαραιτήτως “ΚΥΡΙΑΡΧΗ”.

Το Herrenvolk δεν είναι “Eroberervolk” (λαός ή έθνος κατακτητών).  Δεν είναι “Verskelvervolk” (ένας λαός, έθνος ή φυλή υποδουλωμένων).  Δεν είναι “Ausbeutervolk” (έθνος εκμεταλλευτών). Δεν είναι το “Sklavenherrenvolk” (έθνος δούλων – κυρίαρχων).

Είναι απλώς … Herrenvolk.

(Ούτως ή άλλως, ο “κάτοχος σκλάβων” στα γερμανικά δεν είναι “Herr” ούτως ή άλλως, είναι “Sklavenhälter”.
Η λέξη “Sklavenherr” υπάρχει, αλλά είναι τόσο σπάνια που είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί στο Διαδίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γερμανία είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν είχε καμία σχέση με το διατλαντικό εμπόριο δουλεμπόρων και ότι στην πραγματικότητα έχει εμπλακεί σε λιγότερους πολέμους από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη.

Το πιο προφανές νόημα του “Herrenvolk” είναι ένα έθνος ανθρώπων με λαϊκή κυβέρνηση (και, πιθανώς,  μια εθνικοσοσιαλιστική οικονομία).

Ο όρος “Herrenvolk” υποδηλώνει ότι το “Volk”, δηλαδή η εργατική τάξη, τοποθετείται σε επίπεδο ισότητας ή ταυτίζεται με το “Herren”, δηλαδή με την αστική τάξη.

Μια κοινωνία στην οποία ο λαός είναι ο κυρίαρχος.

Αυτή ήταν η ουσιώδης έννοια του εθνικιστικού σοσιαλισμού: η ενοποίηση των κινημάτων, χειρωνακτικοί εργάτες και διανοούμενοι – “die Arbeiter der Stirne und die Arbeiter der Faust” – ,θα συνειδητοποιούν ότι χρειάζονται ο ένας τον άλλον και δείχνουν σεβασμό ο ένας στον άλλον.

Ένας «κύριος – τζέντλεμαν» στη Γερμανία δεν ήταν άχρηστο μέλος μιας αριστοκρατίας, παίζοντας την περιουσία του σε ζάρια και κάρτες, κρατόντας πιστόλι.

Ένας Γερμανός «κύριος» ήταν συνήθως κάποιος που είχε περάσει ορισμένες κρατικές εξετάσεις και είχε αξίωση για το κύρος λόγω της εκπαίδευσής του. Είχε συνήθως πολύ λίγα χρήματα και σχεδόν καμία πραγματική δύναμη.

"Κυρίαρχη Φυλή" - Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!2“Herr” είναι ένας όρος σεβασμού. Η περιγραφή ενός ατόμου ως “Herr” είναι μια φιλοφρόνηση.

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν 5 σημασίες της λέξης “Herr”.

1) Άνθρωπος, 2) Κύριος – Gentleman, 3) Κυρίαρχος 4) Βασιλιάς, 5) Θεός (Herr im Himmel).

Υπάρχουν τέσσερις κύριες έννοιες της λέξης “Volk”:

1) Έθνος, 2) Άνθρωποι, 3) Φυλή 4) Λαός.

Έτσι, εάν ο Herr = Volk, έχετε 20 πιθανούς συνδυασμούς, μετρήστε τους, και πρόκειται για κυριολεκτικές μεταφράσεις.

Η λέξη “Master Race” κυρίαρχη φυλή είναι ένας συνδιασμός και αυτός 3ος στη σειρά.
Έτσι, εάν θέλετε πραγματικά μια κυριολεκτική μετάφραση, γιατί να μην επιλέξετε τον συνδυασμό 1) “Έθνος Ανδρείας“, ή 2) “Έθνος Κυρίαρχο (με την έννοια να έχει τον έλεγχο του εαυτού του);”

Τι είναι ένας Κύριος- Gentleman; Πρώτα απ ‘όλα, ο κύριος είναι ένας άνθρωπος με: θάρρος, δύναμη, αυτοπεποίθηση, αξιοπιστία, αποδοχή ευθύνης. Το να είσαι «τζέντλεμαν» συνεπάγεται, επιπλέον, μια ορισμένη αίσθηση ιπποσύνης, τιμής, αυτοσεβασμού.

Έτσι, ένα “Έθνος Ανδρών / Κυρίων” είναι ένα έθνος που έχει αυτοσεβασμό και απαιτεί σεβασμό από τους άλλους. 

"Κυρίαρχη Φυλή" - Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!3Οι εθνικοσοσιαλιστές μίλησαν πάρα πολύ για την “fremde Herrschaft” (ξένη κυριαρχία) και “Zinsknechtschaft” (επιτοκίο). Ένας “Knechtvolk” είναι ένας υποτελής λαός, ένα έθνος των δουλοπάροικων.

Ένας λαός “Herrenvolk” ήταν ακριβώς το αντίθετο.

Ένας κύριος μπορεί να είναι “κυρίαρχος” όχι με την υλιστική έννοια, αλλά είναι κύριος του εαυτού του. Είναι ανεξάρτητος. Διαθέτει αυτοέλεγχο.

Είναι “Herr der Lage”, αφεντικό της κατάστασης. Είναι “Herr im Haus”, αφεντικό στο σπίτι του.

Το να είσαι «κύριος στο σπίτι σου» δε σημαίνει ότι θα εξοντώσεις τους ιδιοκτήτες άλλων σπιτιών.

Στη δεκαετία του 1943-45 στην ταινία Kolberg, η πιο ακριβή εθνικοσοσιαλιστική ταινία που έγινε ποτέ, ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης κατά τη διάρκεια των ναπολεόντειων πολέμων, έλαβε μια επιστολή από τον Ναπολέοντα, ζητώντας του να παραδοθεί.

Ο Ναπολέων δεν θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο να στείλει έναν στρατό, και θεωρεί ότι μπορεί να κατακτήσει με ταχυδρομική παραγγελία! Ο δήμαρχος, Joachim von Nettelbeck, που υποδύεται ο μεγάλος Γερμανός ηθοποιός Heinreich George, λέει: “Knecht sein im eigenen Haus, Herr sein könnte” – “να είσαι δούλος στο δικό σου σπίτι, όπου θα μπορούσες να είσαι κύριος” .

Έτσι, “Herrenvolk” είναι ένας “λαός” (Volk) που είναι “κυρίαρχος” (Herr) στο σπίτι του.

Το “Herrenvolk” είναι προφανώς μια παραλλαγή του όρου “Aryan (Άρειος), που σημαίνει “γεννημένος ευγενής”.

Υπάρχει επίσης μια ετυμολογική σχέση μεταξύ του “Herr” ​​και του Αρείου “.Έτσι, αν ο” Herr “σημαίνει” Άρειος ” . “Αλλά σε καμία περίπτωση οι λέξεις αυτές δεν έχουν την έννοια της Κυρίαρχης εις βάρος των άλλων, φυλής.

"Κυρίαρχη Φυλή" - Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!4Οι φυλετικοί θεωρητικοί επισημαίνουν απλώς το προφανές γεγονός ότι οι διαφορετικές φυλές διαφέρουν στην ικανότητά τους να δημιουργούν πολιτισμούς και στην αξία των πολιτισμών που δημιουργούν. Αυτό θα πρέπει να είναι προφανές. Είναι παράλογο να υποστηρίζουμε, για παράδειγμα, ότι δεν πρέπει να “προτιμούμε” τον λαό μας, τη δική μας φυλή, τον δικό μας πολιτισμό, τη βάση του πατριωτισμού.

Αν το κάνουμε, είμαστε “ανήθικοι” και θα επιτρέψουμε να καταστραφεί ο πολιτισμός, η φυλή και η χώρα μας από αλλοδαπούς!

Θα μπορούσαμε επίσης να πούμε, αν προτιμάτε τον Παρθενώνα από ένα McDonald’s, είστε “ανήθικοι”

Φυσικά, ο μόνος τρόπος να αποδείξεις ότι δεν είσαι «ανήθικος» είναι να επιτρέψεις τον Παρθενώνα να καταστραφεί, ώστε κάποιος Εβραίος να μπορεί να βάλει ένα McDonald’s στη θέση του!

Η συνειδητή και εσκεμμένη προώθηση μίας τέτοιας σκέψης, ανά πάσα στιγμή και κάτω από κάθε περίσταση, είναι το μυστικό όπλο των Εβραίων.

Αν οι Εβραίοι πιστεύουν ότι είμαστε «ανήθικοι» επειδή απλά αγαπούμε τον λαό μας , την ώρα που αυτοί εξοντώνουν, λιμοκτονούν, εκμεταλλεύονται και καταστρέφουν τη Γάζα και τους Παλαιστίνιους, τι μας νοιάζει; 

Οι κατηγορίες περί κυρίαρχης φυλής και καταπιεστικής ως προς τις άλλες φυλές, θα μπορούσαν να ταιριάζουν μόνο στους Εβραίους!

Όλες αυτές οι κατηγορίες είναι ένας σύννεφο αποπροσανατολισμού που επιτρέπεται στους Εβραίους να ξεφεύγουν συνεχώς.

Εάν οι Εβραίοι μπορούν να είναι ” εκλεκτός λαός τουΘεού ” για 3.000 χρόνια, γιατί δεν μπορούν οι Γερμανοί να είναι “Herrenvolk” με την λανθασμένη μετάφραση ως κυρίαρχης φυλής;

Οι Εβραίοι είναι οι μόνοι άνθρωποι που εφηύραν  μια θρησκεία για να δικαιολογήσουν όλα τα εγκλήματά τους. Η Βίβλος περιέχει 137 περιγραφές φυλετικής γενοκτονίας, που διαπράττονται σύμφωνα με τις εντολές του Θεού.

Το μόνο πρόβλημα στην καταμέτρηση τους είναι όταν μια περιγραφή σταματά ξεκινάει η επόμενη, αφού είναι σχεδόν συνεχής. Φαίνεται πολύ πιθανό ότι ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που οι Ιουδαίοι σκοτώσαν υπερβαίνει τον πληθυσμό της Μέσης Ανατολής εκείνη την εποχή.

Ποιοι είναι λοιπόν οι Εβραίοι (ή οποιοσδήποτε άλλος) για να μιλήσουν στον κόσμο για τη χρήση μιας λέξης από τους Εθνικοσοσιαλιστές Γερμανούς, η οποία χρησιμοποιήθηκε ελάχιστες φορές, 3 συνολικά, και μάλιστα να την αναμασάνε 65 χρόνια αργότερα;

Ο Χίτλερ χρησιμοποιεί τον όρο “Herrenvolk” στο βιβλίο του Mein Kampf σύνολικά 3 φορές.

Στη Νυρεμβέργη, η κατηγορία “Master Race” (κυρίαρχης φυλής) έγινε ξανά και ξανά, χωρίς καμία σοβαρή προσπάθεια να αποδειχθεί με βάση τις πηγές των ντοκιμαντέρ.

Ουσιαστικά, ολόκληρη η κατηγορία “Master Race” βασίζεται στο Mein Kampf. Έτσι, αν έχετε διαβάσει το Mein Kampf, και βρείτε το σημείο που αναφέρει πως το σχέδιο του κυρίαρχου στο σπίτι του Έθνους  είναι να βασανίζει τον κόσμο και να κυριαρχήσει σε αυτόν να μας το πείτε και σε εμάς που δεν μπορέσαμε να το εντοπίσουμε πουθενά!

Αυτές οι κατηγορίες γεννήθηκαν και υποστηρίχτηκαν και συνεχίζουν να υποστηρίζονται τους πρώην Σοβιετικούς (κομμουνιστές), τους Βρετανούς, τους Σιωνιστές και τους Αμερικανούς. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αντίθετο.

Ο Εθνικοσοσιαλιστής Δρ. Walter Gross που διορίστηκε στο Υπουργείο Φυλετικής Πολιτικής έγραφε στο κεφάλαιο «Εθνική Σοσιαλιστική Φυλετική Σκέψη»:

Δεν έχουμε τίποτα κοινό με τον σοβινισμό και τον ιμπεριαλισμό, επιθυμούμε όλες οι άλλες φυλές που ζουν στη γη να έχουν τα ίδια προνόμια που επιθυμούμε για εμάς.

Και επίσης να έχουν το δικαίωμα να διαμορφώσουν τη ζωή τους και τον δικό τους ιδιαίτερο κόσμο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της φύσης τους ακριβώς όπως εμείς κάνουμε.

Ο Εθνικιστικός Σοσιαλισμός θα ήθελε να αποφύγει την απεριόριστη ανάμιξη αίματος των ανθρώπων του αλλά δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό που να προτείνει περιφρόνηση.

Το εάν αυτή η άλλη φυλή (οποιαδήποτε και αν αυτή είναι) είναι “καλύτερη” ή “χειρότερη” δεν είναι δυνατόν να το κρίνουμε.

Για να γίνουμε κριτές θα έπρεπε  να υπερβούμε τα δικά μας φυλετικά όρια για τη διάρκεια της ετυμηγορίας και να αναλάβουμε μια υπεράνθρωπη, ακόμη και θεϊκή στάση από την οποία μόνο μια «απρόσωπη» ετυμηγορία θα μπορούσε να σχηματιστεί σχετικά με την αξία  πολλών μορφών ζωής της ανεξάντλητης φύσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
14) Οι αντιφασίστες την εποχή του Χίτλερ!
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Σαν Σήμερα το 1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6000 Έλληνες νεκρούς
30) Οι τρεις βομβαρδισμοί του Πειραιά από τους “συμμάχους”
31) Η ειλικρίνεια του Γκαίμπελς
32) Ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από την φωνή του Γκαίμπελς
33) ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
34) Χίτλερ: Η αστάθεια του μεροκάματου είναι η πιο σοβαρή πληγή της αστικής οικονομίας
35) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
36) Αρθρογράφοι πράκτορες του Σιωνισμού αθωώνουν τους Άγγλοαμερικάνους και ενοχοποιούν τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές!
37) Η πείνα της Κατοχής – Τα ψέμματα καταρρίπτονται!
38) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
39) Η «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» ξαναζεί
40) Η Συνωμοσία κατά της Νορβηγίας και η 6η Απριλίου 1941
41) Ο εργάτης και ο αγρότης στον εθνικοσοσιαλισμό
42) Γκαίμπελς: Δεν είναι τα λεφτά, η εργασία και ο αγώνας είναι αυτά που μας απελευθερώνουν
43) «Κάθε αγώνας για την απελευθέρωση ενός λαού αναπτύσσει μέσα του τον πατριωτισμό» – ΧΙΤΛΕΡ
44) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσώρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!
45) Εθνικισμός και Σοσιαλισμός
46) O Adolf Hitler εξηγεί…
47) Η Προφητεία του Χίτλερ
48) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!
50) Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!
51) ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
52) Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ
53) Η ιστορία του Τιτανικού, γυρισμένη στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ξεμπροστιάζει τις συνέπειες του καπιταλισμού.
54) Ο αιώνιος Εβραίος (1933) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
55) H Συμμετοχή των Ρόθσιλντ στο Βατερλώ (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
56) Αποκρυφιστικές Δυνάμεις (1943) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
57) Ο Εβραίος Süß (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
58) Η απελευθέρωση της Ευρώπης
59) Leon Degrelle: Ο Χίτλερ σεβόταν πλήρως τις άλλες φυλές!
62) Τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός – Ενάντια στην καπιταλιστική δεξιά και την μαρξιστική αριστερά!
63) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
64) Leon Degrelle: «Για μένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».
65) Εθνικοσοσιαλίστρια Vs Φεμινίστριας
66) Γκέμπελς: Στο διάβολο λοιπόν ο Μαρξισμός , διότι αποτε­λεί διαστρέβλωση του σοσιαλισμού !
67) Η γυναίκα ως πολίτης του φυλετικού κράτους
69) Tι μας έδωσαν οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Αμερικανός Εθνικοσοσιαλιστής Matt Koehl
70) Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!
71) Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.
72) Rockwell κατά Ακροδεξιάς: Είναι δειλοί, ηττοπαθείς! Έχουν αποτύχει! Μόνο μία Εθνικοσοσιαλιστική παγκόσμια επανάσταση θα μας σώσει!
73) Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό
74) Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!
75) Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές συνέλαβαν τον αποκρυφιστή Karl Germer λόγω της φιλίας του με τον Σατανιστή Μασόνο Aleister Crowley
76) Όταν το Γ’ Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
77) Η αντικαπνιστική εκστρατεία των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών
78) Το Γ’ Ράιχ έβγαζε ντοκιμαντέρ υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων ενάντια στην Εβραϊκή σφαγή “Kosher”.
79) «Οι Ναζί, τα κρεματόρια και οι φούρνοι» – Τι ισχύει τελικά;;!
80) Ο Χίτλερ απαντάει σε όσους τον λένε συστημικό και τον καταδικάζουν!
81) Χίτλερ: Τα κόμματα είναι ίδια, ελεγχόμενα και διχάζουν το λαό!
82) Ο Χίτλερ όχι μόνο διέλυσε τις μασονικές στοές της Γαλλίας αλλά τις έκανε έκθεμα εξευτελίζοντας τες!
83) Ομιλία του Εθνικοσοσιαλιστή Hermann Göring υμνεί τους 300 Σπαρτιάτες
84) Ο μαύρος αθλητής των ΗΠΑ Jesse Owens εξυμνεί την Εθνικοσοσιαλιστική φιλοξενία και γκρεμίζει τα ψέμματα των Σιωνιστών!
85) Χίτλερ: Οι πλουτοκράτες προωθούν τη διάκριση των τάξεων παγκοσμίως!
86) Ο Χίτλερ αναλύει το πως οι τράπεζες κλέβουν τον κόσμο και μιλάει για 2 κόσμους!
87) Ο Χίτλερ εξηγεί γιατί η δημοκρατία είναι το πιο άθλιο πολίτευμα!
88) Γκαίμπελς: Προσπαθούν να καταστρέψουν την πολιτισμένη Ευρωπαϊκή φυλή!
89) Ψεύτικες φωτογραφίες θυμάτων του ολοκαυτώματος. Το μεγαλύτερο HOAX της ιστορίας!
90) Η άριστη φιλοξενία των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Μέχρι και πισίνα τους παρείχαν!
91) Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή! Νικήσαμε!
92) Oswald Mosley: Ο Βρετανός εθνικιστής ηγέτης που προσπάθησε να σταματήσει τον Β’ παγκόσμιο!
93) Η απόλυτη διάψευση των λασπολόγων που διαδίδουν ότι ο Χίτλερ ήταν πράκτορας των Ρότσιλντ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
94) Όταν ο Χίτλερ φυλάκισε τον Βαρώνο Luis De Rothschild και κατάσχεσε τη τράπεζα του!!!
95) Ο Χίτλερ φρόντισε να μην έχουν θέση οι Μάρτυρες του Ιαχωβά στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία
96) Το Γ’ Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο εργαλείο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν τη παγκόσμια κυριαρχία τους!
97) Βιβλίο του Γ’ Ράιχ: Καπιταλιστές, μαρξιστές, προλετάριοι, μασόνοι, μπουρζουαζία ,αστική τάξη όλοι στο άρμα του διεθνισμού .
98) Η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία προειδοποιούσε: Ο Εβραίος βλέπει κάθε μη Εβραίο ως υπηρέτη του δηλαδή ΓΚΟΪΜ
99) Τα SS προειδοποιούσαν: Ο κίνδυνος του Αμερικανισμού – Ένας κρυφός τρόπος καταστροφής της νεολαίας!
100) Το Γ’Ράιχ εξηγεί πως Σιωνισμός είναι η καθιέρωση μιας ενοποιημένης Εβραϊκής ηγεσίας (Ισραήλ).
101) Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ – Άλλη μια εβραϊκή απάτη
102) Χίτλερ: Απελευθερώνουμε λαούς, οι Άγγλοι τους αιματοκυλίζουν
103) Χίτλερ: Ήμουν υπερβολικά ειρηνιστής
104) Χίτλερ: Η Αγγλία δημιουργεί ταξικές διαφορές
105) ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;
106) Ομολογία Βρετανού πιλότου: Πρώτοι επιτεθήκαμε στους Γερμανούς ώστε να δημιουργήσουμε πολεμική ψύχωση!
107) Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β’ παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου!
108) Walter Gross: Πριν από την έλευση του Χίτλερ, δικαιολογούσαν δολοφόνους και ο προοδευτισμός κήρυττε να μην κάνουμε παιδιά!
109) Φυλετικές αρχές του Γ’Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!
110) Ο Χίτλερ κατακεραυνώνει τον Αγγλόδουλο Μεταξά! 
111) Leon Degrelle: Χάσαμε εξ΄αιτίας του Mussolini. Επιτέθηκε αναίτια στην Ελλάδα, έδωσε αφορμή στους Άγγλους να μπούνε, και μας βρήκε ο χειμώνας!