“Κυρίαρχη Φυλή” – Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!


"Κυρίαρχη Φυλή" - Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!“Κυρίαρχη Φυλή” – Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!

Η ιστορία του πώς μια ενιαία σπάνια λέξη – “HERRENVOLK” – μετατράπηκε σε μια σύνθετη με διαφορετικό νόημα “MASTER RACE”

Αρχικά, το “Volk”= ΛΑΟΣ δεν είναι το ίδιο με το “Rasse”=ΦΥΛΗ και το “Herr” δεν είναι απαραιτήτως “ΚΥΡΙΑΡΧΗ”.

Το Herrenvolk δεν είναι “Eroberervolk” (λαός ή έθνος κατακτητών).  Δεν είναι “Verskelvervolk” (ένας λαός, έθνος ή φυλή υποδουλωμένων).  Δεν είναι “Ausbeutervolk” (έθνος εκμεταλλευτών). Δεν είναι το “Sklavenherrenvolk” (έθνος δούλων – κυρίαρχων).

Είναι απλώς … Herrenvolk.

(Ούτως ή άλλως, ο “κάτοχος σκλάβων” στα γερμανικά δεν είναι “Herr” ούτως ή άλλως, είναι “Sklavenhälter”.
Η λέξη “Sklavenherr” υπάρχει, αλλά είναι τόσο σπάνια που είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί στο Διαδίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γερμανία είναι η μόνη χώρα στην Ευρώπη που δεν είχε καμία σχέση με το διατλαντικό εμπόριο δουλεμπόρων και ότι στην πραγματικότητα έχει εμπλακεί σε λιγότερους πολέμους από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην Ευρώπη.

Το πιο προφανές νόημα του “Herrenvolk” είναι ένα έθνος ανθρώπων με λαϊκή κυβέρνηση (και, πιθανώς,  μια εθνικοσοσιαλιστική οικονομία).

Ο όρος “Herrenvolk” υποδηλώνει ότι το “Volk”, δηλαδή η εργατική τάξη, τοποθετείται σε επίπεδο ισότητας ή ταυτίζεται με το “Herren”, δηλαδή με την αστική τάξη.

Μια κοινωνία στην οποία ο λαός είναι ο κυρίαρχος.

Αυτή ήταν η ουσιώδης έννοια του εθνικιστικού σοσιαλισμού: η ενοποίηση των κινημάτων, χειρωνακτικοί εργάτες και διανοούμενοι – “die Arbeiter der Stirne und die Arbeiter der Faust” – ,θα συνειδητοποιούν ότι χρειάζονται ο ένας τον άλλον και δείχνουν σεβασμό ο ένας στον άλλον.

Ένας «κύριος – τζέντλεμαν» στη Γερμανία δεν ήταν άχρηστο μέλος μιας αριστοκρατίας, παίζοντας την περιουσία του σε ζάρια και κάρτες, κρατόντας πιστόλι.

Ένας Γερμανός «κύριος» ήταν συνήθως κάποιος που είχε περάσει ορισμένες κρατικές εξετάσεις και είχε αξίωση για το κύρος λόγω της εκπαίδευσής του. Είχε συνήθως πολύ λίγα χρήματα και σχεδόν καμία πραγματική δύναμη.

"Κυρίαρχη Φυλή" - Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!2“Herr” είναι ένας όρος σεβασμού. Η περιγραφή ενός ατόμου ως “Herr” είναι μια φιλοφρόνηση.

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν 5 σημασίες της λέξης “Herr”.

1) Άνθρωπος, 2) Κύριος – Gentleman, 3) Κυρίαρχος 4) Βασιλιάς, 5) Θεός (Herr im Himmel).

Υπάρχουν τέσσερις κύριες έννοιες της λέξης “Volk”:

1) Έθνος, 2) Άνθρωποι, 3) Φυλή 4) Λαός.

Έτσι, εάν ο Herr = Volk, έχετε 20 πιθανούς συνδυασμούς, μετρήστε τους, και πρόκειται για κυριολεκτικές μεταφράσεις.

Η λέξη “Master Race” κυρίαρχη φυλή είναι ένας συνδιασμός και αυτός 3ος στη σειρά.
Έτσι, εάν θέλετε πραγματικά μια κυριολεκτική μετάφραση, γιατί να μην επιλέξετε τον συνδυασμό 1) “Έθνος Ανδρείας“, ή 2) “Έθνος Κυρίαρχο (με την έννοια να έχει τον έλεγχο του εαυτού του);”

Τι είναι ένας Κύριος- Gentleman; Πρώτα απ ‘όλα, ο κύριος είναι ένας άνθρωπος με: θάρρος, δύναμη, αυτοπεποίθηση, αξιοπιστία, αποδοχή ευθύνης. Το να είσαι «τζέντλεμαν» συνεπάγεται, επιπλέον, μια ορισμένη αίσθηση ιπποσύνης, τιμής, αυτοσεβασμού.

Έτσι, ένα “Έθνος Ανδρών / Κυρίων” είναι ένα έθνος που έχει αυτοσεβασμό και απαιτεί σεβασμό από τους άλλους. 

"Κυρίαρχη Φυλή" - Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!3Οι εθνικοσοσιαλιστές μίλησαν πάρα πολύ για την “fremde Herrschaft” (ξένη κυριαρχία) και “Zinsknechtschaft” (επιτοκίο). Ένας “Knechtvolk” είναι ένας υποτελής λαός, ένα έθνος των δουλοπάροικων.

Ένας λαός “Herrenvolk” ήταν ακριβώς το αντίθετο.

Ένας κύριος μπορεί να είναι “κυρίαρχος” όχι με την υλιστική έννοια, αλλά είναι κύριος του εαυτού του. Είναι ανεξάρτητος. Διαθέτει αυτοέλεγχο.

Είναι “Herr der Lage”, αφεντικό της κατάστασης. Είναι “Herr im Haus”, αφεντικό στο σπίτι του.

Το να είσαι «κύριος στο σπίτι σου» δε σημαίνει ότι θα εξοντώσεις τους ιδιοκτήτες άλλων σπιτιών.

Στη δεκαετία του 1943-45 στην ταινία Kolberg, η πιο ακριβή εθνικοσοσιαλιστική ταινία που έγινε ποτέ, ο δήμαρχος μιας μικρής πόλης κατά τη διάρκεια των ναπολεόντειων πολέμων, έλαβε μια επιστολή από τον Ναπολέοντα, ζητώντας του να παραδοθεί.

Ο Ναπολέων δεν θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο να στείλει έναν στρατό, και θεωρεί ότι μπορεί να κατακτήσει με ταχυδρομική παραγγελία! Ο δήμαρχος, Joachim von Nettelbeck, που υποδύεται ο μεγάλος Γερμανός ηθοποιός Heinreich George, λέει: “Knecht sein im eigenen Haus, Herr sein könnte” – “να είσαι δούλος στο δικό σου σπίτι, όπου θα μπορούσες να είσαι κύριος” .

Έτσι, “Herrenvolk” είναι ένας “λαός” (Volk) που είναι “κυρίαρχος” (Herr) στο σπίτι του.

Το “Herrenvolk” είναι προφανώς μια παραλλαγή του όρου “Aryan (Άρειος), που σημαίνει “γεννημένος ευγενής”.

Υπάρχει επίσης μια ετυμολογική σχέση μεταξύ του “Herr” ​​και του Αρείου “.Έτσι, αν ο” Herr “σημαίνει” Άρειος ” . “Αλλά σε καμία περίπτωση οι λέξεις αυτές δεν έχουν την έννοια της Κυρίαρχης εις βάρος των άλλων, φυλής.

"Κυρίαρχη Φυλή" - Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!4Οι φυλετικοί θεωρητικοί επισημαίνουν απλώς το προφανές γεγονός ότι οι διαφορετικές φυλές διαφέρουν στην ικανότητά τους να δημιουργούν πολιτισμούς και στην αξία των πολιτισμών που δημιουργούν. Αυτό θα πρέπει να είναι προφανές. Είναι παράλογο να υποστηρίζουμε, για παράδειγμα, ότι δεν πρέπει να “προτιμούμε” τον λαό μας, τη δική μας φυλή, τον δικό μας πολιτισμό, τη βάση του πατριωτισμού.

Αν το κάνουμε, είμαστε “ανήθικοι” και θα επιτρέψουμε να καταστραφεί ο πολιτισμός, η φυλή και η χώρα μας από αλλοδαπούς!

Θα μπορούσαμε επίσης να πούμε, αν προτιμάτε τον Παρθενώνα από ένα McDonald’s, είστε “ανήθικοι”

Φυσικά, ο μόνος τρόπος να αποδείξεις ότι δεν είσαι «ανήθικος» είναι να επιτρέψεις τον Παρθενώνα να καταστραφεί, ώστε κάποιος Εβραίος να μπορεί να βάλει ένα McDonald’s στη θέση του!

Η συνειδητή και εσκεμμένη προώθηση μίας τέτοιας σκέψης, ανά πάσα στιγμή και κάτω από κάθε περίσταση, είναι το μυστικό όπλο των Εβραίων.

Αν οι Εβραίοι πιστεύουν ότι είμαστε «ανήθικοι» επειδή απλά αγαπούμε τον λαό μας , την ώρα που αυτοί εξοντώνουν, λιμοκτονούν, εκμεταλλεύονται και καταστρέφουν τη Γάζα και τους Παλαιστίνιους, τι μας νοιάζει; 

Οι κατηγορίες περί κυρίαρχης φυλής και καταπιεστικής ως προς τις άλλες φυλές, θα μπορούσαν να ταιριάζουν μόνο στους Εβραίους!

Όλες αυτές οι κατηγορίες είναι ένας σύννεφο αποπροσανατολισμού που επιτρέπεται στους Εβραίους να ξεφεύγουν συνεχώς.

Εάν οι Εβραίοι μπορούν να είναι ” εκλεκτός λαός τουΘεού ” για 3.000 χρόνια, γιατί δεν μπορούν οι Γερμανοί να είναι “Herrenvolk” με την λανθασμένη μετάφραση ως κυρίαρχης φυλής;

Οι Εβραίοι είναι οι μόνοι άνθρωποι που εφηύραν  μια θρησκεία για να δικαιολογήσουν όλα τα εγκλήματά τους. Η Βίβλος περιέχει 137 περιγραφές φυλετικής γενοκτονίας, που διαπράττονται σύμφωνα με τις εντολές του Θεού.

Το μόνο πρόβλημα στην καταμέτρηση τους είναι όταν μια περιγραφή σταματά ξεκινάει η επόμενη, αφού είναι σχεδόν συνεχής. Φαίνεται πολύ πιθανό ότι ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που οι Ιουδαίοι σκοτώσαν υπερβαίνει τον πληθυσμό της Μέσης Ανατολής εκείνη την εποχή.

Ποιοι είναι λοιπόν οι Εβραίοι (ή οποιοσδήποτε άλλος) για να μιλήσουν στον κόσμο για τη χρήση μιας λέξης από τους Εθνικοσοσιαλιστές Γερμανούς, η οποία χρησιμοποιήθηκε ελάχιστες φορές, 3 συνολικά, και μάλιστα να την αναμασάνε 65 χρόνια αργότερα;

Ο Χίτλερ χρησιμοποιεί τον όρο “Herrenvolk” στο βιβλίο του Mein Kampf σύνολικά 3 φορές.

Στη Νυρεμβέργη, η κατηγορία “Master Race” (κυρίαρχης φυλής) έγινε ξανά και ξανά, χωρίς καμία σοβαρή προσπάθεια να αποδειχθεί με βάση τις πηγές των ντοκιμαντέρ.

Ουσιαστικά, ολόκληρη η κατηγορία “Master Race” βασίζεται στο Mein Kampf. Έτσι, αν έχετε διαβάσει το Mein Kampf, και βρείτε το σημείο που αναφέρει πως το σχέδιο του κυρίαρχου στο σπίτι του Έθνους  είναι να βασανίζει τον κόσμο και να κυριαρχήσει σε αυτόν να μας το πείτε και σε εμάς που δεν μπορέσαμε να το εντοπίσουμε πουθενά!

Αυτές οι κατηγορίες γεννήθηκαν και υποστηρίχτηκαν και συνεχίζουν να υποστηρίζονται τους πρώην Σοβιετικούς (κομμουνιστές), τους Βρετανούς, τους Σιωνιστές και τους Αμερικανούς. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αντίθετο.

Ο Εθνικοσοσιαλιστής Δρ. Walter Gross που διορίστηκε στο Υπουργείο Φυλετικής Πολιτικής έγραφε στο κεφάλαιο «Εθνική Σοσιαλιστική Φυλετική Σκέψη»:

Δεν έχουμε τίποτα κοινό με τον σοβινισμό και τον ιμπεριαλισμό, επιθυμούμε όλες οι άλλες φυλές που ζουν στη γη να έχουν τα ίδια προνόμια που επιθυμούμε για εμάς.

Και επίσης να έχουν το δικαίωμα να διαμορφώσουν τη ζωή τους και τον δικό τους ιδιαίτερο κόσμο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της φύσης τους ακριβώς όπως εμείς κάνουμε.

Ο Εθνικιστικός Σοσιαλισμός θα ήθελε να αποφύγει την απεριόριστη ανάμιξη αίματος των ανθρώπων του αλλά δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό που να προτείνει περιφρόνηση.

Το εάν αυτή η άλλη φυλή (οποιαδήποτε και αν αυτή είναι) είναι “καλύτερη” ή “χειρότερη” δεν είναι δυνατόν να το κρίνουμε.

Για να γίνουμε κριτές θα έπρεπε  να υπερβούμε τα δικά μας φυλετικά όρια για τη διάρκεια της ετυμηγορίας και να αναλάβουμε μια υπεράνθρωπη, ακόμη και θεϊκή στάση από την οποία μόνο μια «απρόσωπη» ετυμηγορία θα μπορούσε να σχηματιστεί σχετικά με την αξία  πολλών μορφών ζωής της ανεξάντλητης φύσης.