Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

O Δαλάι Λάμα προειδοποιεί τους ευρωπαϊκούς λαούς για τον όλεθρο της λαθροεποικιστικής εισβολής!


O Δαλάι Λάμα προειδοποιεί τους ευρωπαϊκούς λαούς για τον όλεθρο της λαθροεποικιστικής εισβολής!O Δαλάι Λάμα προειδοποιεί τους ευρωπαϊκούς λαούς για τον όλεθρο της λαθροεποικιστικής εισβολής!
ΠΗΓΗ

Είναι σε όλους οικεία η εικόνα του ηγέτου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας πάπα Φραγκίσκου, να νίβει κάθε λίγο και λιγάκι “συμβολικώς” τις ποδάρες διαφορων αφρικανών μεταναστών, τους οποίους καλεί στην έδρα του στο Βατικανό, μη χάνοντας ευκαιρία για εμετική ορθοπολιτική προπαγάνδα υπέρ των αλλοφύλων εποίκων των ευρωπαϊκών πατρίδων. Καθ’ όμοιον τρόπο, κατά το μάλλον ή ήττον, πράττουν και πολλοί σημαίνοντες εκπρόσωποι του ημετέρου “ορθοδόξου” ιερατείου – για να μην μιλήσουμε για τους πρώτους διδάξαντες, τους απολύτους κήρυκες του πολυπολιτισμικού/πολυφυλετικού αντι-λευκού κηρύγματος, προτεστάντες (…). Απέναντι σ΄αυτούς τους σαπιοκήρυκες βρέθηκε, κατά τρόπο εκπληκτικό ο Θιβετιανός Βουδιστής ηγέτης, ο Δαλάι Λάμα, ο οποίος βρήκε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά, δημοσίως, δίχως να μασήσει τα λόγια του, αναφορικώς με την μεταναστευτική λαίλαπα και να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για την θνήσκουσα Ευρώπη! Και δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει παρόμοια τολμηρή δημόσια τοποθέτηση (βλέπε παλαιότερό μας σχετικό δημοσίευμα: https://www.armahellas.com/?p=17944).

Τα ευρωπαϊκά μ.μ.ε. δημοσίευσαν για πολύ λίγο τις βαρυσήμαντες δηλώσεις του Δαλάι Λάμα, αν και με έκδηλη αμηχανία! Ωστόσο μη μπορώντας εύκολα να κατηγορήσουν και τον Δαλάι Λάμα ως “νεοναζί”, και μη έχοντας άλλη επιλογή, φρόντισαν ώστε άμεσα η είδηση να αποσυρθεί από το προσκήνειο της επικαιρότητος και εξαφανιστεί κυριολεκτικώς, ώστε η “ενοχλητική” δήλωση του Δαλάι Λάμα που κονιορτοποιεί την “πολυπολιτισμική” φενάκη και ξεσκεπάζει την συνωμοσία γενοκτονίας των λαών της Ευρώπης, να ξεχαστεί ακόμα και από τους λίγους που πρόλαβαν να την διαβάσουν…
O Δαλάι Λάμα προειδοποιεί τους ευρωπαϊκούς λαούς για τον όλεθρο της λαθροεποικιστικής εισβολής!4Δεν χωρεί, νομίζουμε, αμφιβολία ως προς το ποιες μορφές θρησκευτικής εκφράσεως και ποιοι πνευματικοί δρόμοι είναι συμβατοί με της αρια-ευρωπαϊκή παράδοση και υπόσταση και ποιες ευθέως την υπονομεύουν! Στο κρίσιμο αυτό ζήτημα, της άκρως υπονομευτικής για την Ευρώπαϊκή φυλετική υπόσταση, στάσεως της χριστιανικής εκκλησίας και εν γένει για τις απόψεις μας επί του θρησκευτικού ζητήματος, θα επανέλθουμε μελλοντικώς με διεξοδική ανάλυση.

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Κλείνοντας αυτή την σύντομη αναφορά, παρουσιάζουμε ένα ακόμη τεκμήριο της θεμελιώδους αντιστίξεως που αφορά την ακολουθούμενη πολιτική επί του μεταναστευτικού ζητήματος στις διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα.
Είναι στην Ελλάδα που, για ένα ακόμη καλοκαίρι, η μαζική εισβολή τριτοκοσμικών εποίκων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, οδηγώντας σε δραματική ασφυξία τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου στα οποία πρωτοσκάει το μεταναστευτικό τσουνάμι πριν πλημυρρίσει, εν συνεχεία, την υπόλοιπη χώρα. Στα διάφορα “hot spot” η κλιμάκωση της χαοτικής καταστάσεως έχει οδηγήσει σε εκρηκτικές συνθήκες, οι οποίες φέρνουν, με τρόπο αδυσώπητο και αποκαλυπτικό, στην επιφάνεια τις εθνοφυλετικές διαφορές και την δύναμη της ταυτότητος, της κοινότητος και του αίματος, δεδομένου ότι είναι συνηθέστατο πλέον, στα διάφορα kamps και τις δομές να συγκρούονται μεταξύ τους ομάδες μεταναστών διαφορετικής προελεύσεως, π.χ. Αφγανοί εναντίον Ιρακινών, Πακιστανοί εναντίον Σύρων, κλπ, κλπ.
https://www.protothema.gr/greece/article/903939/haos-me-tous-metanastes-sti-lesvo-sugrouseis-kai-sullipseis-sto-hot-spot/

O Δαλάι Λάμα προειδοποιεί τους ευρωπαϊκούς λαούς για τον όλεθρο της λαθροεποικιστικής εισβολής!3Την ίδια ώρα η ιταλική κυβέρνηση, σε πλήρη αντίθεση προς την απολύτως παθητική (για να ακριβολογούμε, διευκολυντική για τους λαθροεποίκους) στάση της ελληνικής κυβερνήσεως, υλοποίησε την απειλή της – όπως είχε προειδοποιήσει – και συνέλαβε την καπετάνιο του ναυλωμένου από γερμανική ΜΚΟ πλοίου, έμφορτου μουσουλμάνους μετανάστες, το οποίο ξεκίνησε από την Λιβύη με απαίηση να αποβιβάσει τους εποίκους στην Ιταλία, εισερχόμενο παρανόμως σε ιταλικά χωρικά ύδατα χωρίς να του δοθεί άδεια, το οποίο και προσλιμενίστηκε, εις πείσμα της αρνήσεως των ιταλικών αρχών να τους δεχτει, στην ιταλική νήσο Λαμπεντούζα. Ο Σαλβίνι δηλώσε για τους υπευθύνους του πλοίου, ότι πρόκειται για εγκληματίες, για διακινητές ανθρώπων και θα αντιμετωπιστιύν αναλόγως.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/784212_oi-italoi-perasan-heiropedes-sto-pliroma-germanikoy-ploioy


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face