Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές φτύνουμε τη δημοκρατία και απέχουμε από τις εκλογές!


Οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές φτύνουμε τη δημοκρατία και απέχουμε από τις εκλογές!Αποχή: Η μόνη Επαναστατική επιλογή! ΠΗΓΗ: HELLENIC NS

Στις επερχόμενες εκλογές υπάρχει μόνο μία επιλογή για κάθε ενσυνείδητο Έλληνα Εθνικιστή: Απόχη για ολική ρήξη και ανατροπή! Γιατί απόχη και όχι ψήφος σε μικρό κόμμα;

1) Γιατί δεν υπάρχει κανένα καθαρό, σοβαρό ή τίμιο εθνικιστικό κόμμα. Κανένας ακροδεξιός ψευτοπατριώτης δεν πρέπει να πάρει την ψήφο μας, πολλώ δε μάλλον κάποιος αριστερός μαρξιστής.

Smiley face

Smiley face

Smiley face

2) Γιατί στις τελευταίες εθνικές εκλογές η αποχή μαζί με τα λευκά/άκυρα έφτασε το 46%, όσο ακριβώς και στις τελευταίες ευρωεκλογές, ενώ στις δημοτικές ξεπέρασε το 60%!

Βρισκόμαστε σε ένα ιστορικό σημείο. Για πρώτη φορά μπορούμε να ακυρώσουμε πολιτικά και ηθικά τις εκλογές. Για πρώτη φορά μπορούμε να δείξουμε ότι η πλειοψηφία του λαού απορρίπτει την απάτη της Δημοκρατίας. Για πρώτη φορά η συντεταγμένη οργή του λαού μπορεί να καταφέρει ένα σημαντικό πλήγμα στο σύστημα.

Ακύρωση των εκλογών, παγίωση της κρίσης του κοινοβουλευτικού συστήματος. Θεμελίωση του αντιδημοκρατικού αισθήματος στη βάση του λαού.

Τουλάχιστον το 51% των Ελλήνων πρέπει να γυρίσει την πλάτη του στην εκλογική διαδικασία, απονομιμοποιώντας την και ηθικά ακυρώνοντας την.

Οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές φτύνουμε τη δημοκρατία και απέχουμε από τις εκλογές!44Ο πανικός που θα επέλθει στους πολιτικάντηδες θα φέρει στην επιφάνεια (ακόμα περισσότερο) το αληθινό τους πρόσωπο. Αριστεροί και δεξιοί θα συνασπιστούν για να σώσουν τη «Δημοκρατία». Περισσότερα μικρά κόμματα θα μπουν στη Βουλή. Η φούσκα τους θα μεγαλώσει μέχρις ότου σκάσει στα μούτρα τους!

Όλοι μαζί στην συνειδητή εκλογική αποχή!

Συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, όταν δεν υπάρχει ένας καθαρός εθνικός φορέας, θα πει συνενοχή! Συνενοχή στην απάτη της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας και στην ανήθικη εκλογική διαδικασία της ψήφου πίσω απ’ το κλειστό παραβάν.

Απέχουμε απ’ τις εκλογές με στόχο την πολιτική και ηθική ακύρωση τους!

Απονομιμοποιούμε την διεφθαρμένη κομματοκρατία που εξέθρεψε ο κοινοβουλευτισμός. Δεν χαρίζουμε την ψήφο μας σε κανένα πολιτικάντη για να λαμβάνει 7,000€ το μήνα και να το παίζει Εθνικιστική (ή οποιουδήποτε άλλου είδους) αντιπολίτευση στις πλάτες μας. Λέμε όχι στην απάτη της Δημοκρατίας των ψεύτικων δίπολων-διλημμάτων. Αντί για μικρά κόμματα, αυτή τη φορά απέχουμε συλλογικά και συνειδητά για να ακυρώσουμε τις εκλογές. Αν το 21% του λαού που επέλεξε μικρά κόμματα στις τελευταίες ευρωεκλογές ενωθεί με την αποχή και το λευκό/άκυρο, τότε οι διεφθαρμένοι ξενοκίνητοι πολιτικάντηδες θα βρεθούν αντιμέτωποι με το 67% των Ελλήνων!

Ο αγώνας στο πεζοδρόμιο ολοκληρώνεται με την συνειδητή εκλογική αποχή που θα επιφέρει την ολική ρήξη-ανατροπή.

Όλοι ζητούν την ψήφο μας, όλοι μας λένε: «ψήφισε εμένα για να μην βγει ο Τσίπρας, ψήφισε εμένα για να μην βγει ο Κούλης, ψήφισε εμένα για να πάω κόντρα και στους δύο». Δεν ψηφίζουμε κανέναν, δεν στηρίζουμε κανέναν για να κάνει καριέρα και περιουσία στην πλάτη μας, δεν διασπάμε τις δυνάμεις μας. Ακυρώνουμε τις εκλογές, στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλους αυτούς μαζί.

Εμείς είμαστε οι πλειοψηφία και εσείς η μειοψηφία, εμείς θα έχουμε τον λόγο από εδώ και στο εξής, όχι εσείς! Η εποχή των αντιπροσώπων, των αναθέσεων και των μεσαζόντων έχει τελειώσει! Το μέλλον είμαστε Εμείς και τώρα είναι η στιγμή να το διεκδικήσουμε!

Εντατικοποιούμε τους αγώνες μας, αυτοοργανωνόμαστε. Απορρίπτουμε το σύστημα, χαράζουμε δικό μας δρόμο. Αγωνιζόμαστε σε κάθε γωνιά της χώρας, στηρίζουμε έμπρακτα τον Έλληνα αδερφό μας. Η αιώνια κοινότητα του Αίματος θα διαφυλαχθεί μόνο απ’ τους πραγματικούς αντιπροσώπους της, τους τελευταίους αληθινούς Έλληνες!

Κυάμων Απέχεσθε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πολίτευμα της Δημοκρατίας ήταν σάπιο από τον αιώνα του απατεώνα Περικλή! Να γιατί πρέπει να καταστραφεί!

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ

Χίτλερ: Τα κόμματα είναι ίδια, ελεγχόμενα και διχάζουν το λαό!

Η μέρα του ψηφοφοράκου

Έφτασε επιτέλους η μέρα που ο ταλαίπωρος ψηφοφοράκος θα σύρει την κενή του ύπαρξη πίσω απ’ το κλειστό παραβάν για να γεμίσει υπερηφάνεια ασκώντας το Δημοκρατικό του Δικαίωμα!

Γεμίζει από χαρά ο ψηφοφοράκος… Κυρτώνει τη μέση, πετάει έξω το στήθος (και αναπόφευκτα και την κοιλιά), σηκώνει το κεφάλι ψηλά. Ήρθε η στιγμή του! Ήρθε η μέρα να «δικάσει» ο ψηφοφοράκος. Τι κι αν πηγαίνει ξυπόλητος (ιδεολογικά) στην κάλπη, φοράει τα καλά του και προχωράει αγέρωχα!

Να σου και η κυρά Κατίνα της γειτονιάς. Η κυρά Κούλα και ο κυρ’ Νίκος που τους έκοψαν τη σύνταξη. Ήρθε η στιγμή να τιμωρήσουν το σύστημα γι’ αυτό και δεν θα βάλουν σταυρούς στο ψηφοδέλτιο! Θα το ρίξουν ασταύρωτο κι ασάλιωτο στην κάλπη για να στείλουν μήνυμα στο Κόμμα ότι πλέον δεν τρώνε σανό και πως αν τους ξανακόψουν την σύνταξη τότε: «θα δούνε αυτοί τι θα πάθουν».

«Είναι κι αυτός ο κίνδυνος της Αριστεράς παιδί μου που δεν σ’ αφήνει να λοξοδρομήσεις και αναγκάζεσαι να ψηφίσεις Κούλη… Μην κάνει και βγει κάνας Τσίπρας και φέρει πάλι τούμπα κάνα δημοψήφισμα ή καμία νέα Συμφωνία των Πρεσπών… Τουλάχιστον η Δεξιά είναι έντιμη, σου λέει ξεκάθαρα πως είναι με την Αμερική και το Ισραήλ!».

Τα ξέρει καλά αυτά ο κυρ’ Αντρέας ο περιπτεράς, δεν είναι κάνα παιδάκι. Ο παππούς του ήταν στον ΕΔΕΣ κι έσφαζε Κομμουνιστές! Τον γιο του τον έχει στείλει Αμερική να φτιάξει τη ζωή του. Καμαρώνει για την κοπέλα του την Κιμ, Μεξικανή με πορτορικανές ρίζες! Όπου να ‘ναι θα του κάνουν και το εγγονάκι που τόσο θέλει. Επιτέλους κάποιος θα συνεχίσει το όνομα του κι εκτός συνόρων.

Η μέρα του ψηφοφοράκου όμως δεν τελειώνει εδώ, πολλώ δε μάλλον, τώρα αρχίζει…

Να ‘σου κι ο Μπλέντι ο Αλβανός και ο Αλί Αχτάρ ο Σουδανός. Οικονομικοί μετανάστες κι οι δυο. Έρχονται πρωί πρωί για να διασφαλίσουν τα δικαιώματα τους. Πήδηξαν τα σύνορα με μόνο 30 γραμμάρια μαύρο στην τσέπη και τώρα έχουν καταφέρει να έχουν 8 παιδιά στην δούλεψη τους ο καθένας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη επιλογή γι’ αυτούς, όπως και για κάθε άλλο ταλαίπωρο ληστάκο – πρεζεμποράκο.

Σειρά έχει η Τζο και ο Μάικ, οι δύο κολλητοί άφυλλοι φίλοι. Τσακώνονται με την εφορευτική επιτροπή γιατί τους αποκάλεσαν κύριο και κύρια. Δεν ανέχονται τις κοινωνικές ταμπέλες φύλλου γι’ αυτό και ψηφίζουν περήφανα τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την φεμινίστρια υποψήφια δημοτική σύμβουλο της περιοχής τους. Τσακίζουν τον Φασισμό απ’ όπου κι αν προέρχεται. Δηλαδή από παντού, εκτός από γκέι, μετανάστες και πρεζάκια.

Η μέρα του ψηφοφοράκου, η γιορτή αυτή της Δημοκρατίας, έχει απ’ όλα τα καλά. Είναι πολύχρωμη, πολυπολιτισμική και αναπόφευκτα πολυφυλετική. Πολύ απρόσωπη για να ‘ναι ελληνική. Πολύ κρυφή για να είναι έντιμη και ηθική.

Οι ψηφοφοράκιδες και οι ψηφοφοράκιδοι όλης της χώρας ενώνονται για ένα κοινό σκοπό. Οι γέροι, οι γριές και τα ζάκια. Οι ομοφυλόφιλοι, οι αμφιφυλόφιλοι, οι πολυφυλόφιλοι και οι παιδόφιλοι. Οι πουτάνες, οι παρθένες και οι κυράδες. Οι ρουφιάνοι, οι κατίνες και οι κουτσομπόλες. Οι λογάδες, οι παππάδες και οι αφεντάδες. Οι ξερόλες, οι παρτόλες και οι κερατάδες.

Πολιτικοί και άλλοι ψεύτες, μαζί με μπάτσους και κλέφτες. Εβραίοι, νοικοκυραίοι και λοιποί Ναζωραίοι.

Οι αποψάκιδες και οι αποψάκιδοι, οι γνωστικοί και οι γνωστικές, οι σόφρωνες και οι σοφρωνίες. Οι λεβέντες και οι λεβεντογέννες. Οι δικαστές και οι ψωμοζήτουλες. Οι κιτσοκατίνες και οι βλαχοδήμαρχοι.

Όλοι ενώνουν τις δυνάμεις τους στο μεγάλο δημοκρατικό-εκλογικό πανηγυράκι. Με την πατρίδα να χάνεται και τον απλό Έλληνα πολίτη να κοιτάει σαστισμένος τις ορδές των νεκροζώντανων να σέρνονται αγέρωχα στις κάλπες της ντροπής. Απορεί: «Γιατί εγώ δεν είμαι έτσι; Γιατί εγώ δεν μπορώ να καταλάβω και να νιώσω την ελπίδα που νιώθουν όλοι αυτοί; Γιατί εγω δεν μπορώ να δω όλα αυτά που βλέπουν όλοι αυτοί;».

Εκείνος είναι διαφορετικός. Είναι κάτι τόσο γνήσιο μα και τόσο ξένο παράλληλα απ’ όλα τα «γνήσια». Είναι Κύριος του εαυτού του, σίγουρος για το ποιος είναι και το τι θέλει. Και ότι θέλει το διεκδικεί και το παίρνει μόνος του. Ντρέπεται να μπει στον ίδιο δρόμο με άλλους. Ακόμα και σε μια ουρά ενός ταμείου νιώθει άβολα. Στέκεται πάντα λίγο πιο πλάι, διατηρώντας όμως τη θέση του στη γραμμή. Αυτό τον κάνει να νιώθει κάπως καλύτερα, να νιώθει λιγότερη ντροπή που ακόμα και για μια τυπική διαδικασία αναγκάζεται να γίνει «ένα» με τους νεκρούς. Ένα με τον σορό.

Η σκέψη και μόνο των εκλογών και της ψηφοφορίας χαλάει την ψυχή του. Αηδιάζει ακόμα και στην ιδέα του μπλε κουτοπόνηρου «πατριωτικού» παραβάν που πρέπει να περάσει για να ρίξει κρυφά – όπως θέλουν να του επιβάλλουν – την ψήφο του. Σιχαίνεται η καρδιά του τέτοιες φτηνές και βρώμικες διαδικασίες. Αγκαλιάζει τα παιδιά του, συζητάει μαζί τους για μια άλλη εποχή, πολύ παλιά. Τους μιλάει για Αξίες και Ιδανικά! Ανατρέφει Μαχητές. Αγωνιστές και διεκδικητές της ζωής. Ζωντανούς Πολεμιστές του Αίματος και της Γης. Δεν το κάνει για τους γύρω του, το κάνει γι’ αυτά για την Τιμή τους. Ξέρει πως ακόμα κι αν τίποτα δεν αλλάξει γύρω τους εκείνοι θα μείνουν για πάντα πιστοί, για πάντα περήφανοι και χαμογελαστοί!

Η μέρα του ψηφοφοράκου δεν έχει τέτοιους ανθρώπους. Αυτοί κάθονται στο σπίτι τους κρατώντας κλειστή την τηλεόραση, αν δεν την έχουν πετάξει τελείως απ’ το παράθυρο, και περνούν χρόνο με την οικογένεια τους και τους δικούς τους ανθρώπους. Χτίζουν αληθινές, όχι πελατειακές σχέσεις. Μιλάνε για Ιδέες, όχι απάτες. Ζουν την κάθε τους μέρα ως διαφεντευτές της μοίρας τους, όχι λακέδες των αφεντικών τους. Αυτοί είναι οι μόνοι άξιοι διεκδικητές του τόπου μας, οι Κύριοι του Αίματος και της Γης τους, και αυτό καμία ψηφοφορία δεν απαιτείται για να γίνει πράξη, παρά μόνο η θέληση τους!


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face