Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπεροχή του Αίματος!


Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπέροχη του Αίματος!555Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπεροχή του Αίματος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι επιπτώσεις της φυλετικής επιμειξίας (Μέρος Α)
ΠΗΓΗ: HELLENIC NS

Μετά από δεκαετίες ψευδών ερευνών, κατηγοριών και χλευασμών για την βαρύτητα των γονιδίων στην εξέλιξη του ανθρώπου -βασική αρχή της κοσμοθεωρίας του Εθνικοσοσιαλισμού- η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αναγκάστηκε να αποδεχθεί αυτό για το οποίο κάποιοι αγωνίστηκαν, θυσιάστηκαν και δολοφονήθηκαν. Για την Ιδέα της αδιαμφισβήτητης υπέροχης του Αίματος έναντι όλων των υπολοίπων παραγόντων της ζωής. Της υπεροχής της Φύσης έναντι της ανθρώπινης βούλησης.

«Μετά από όλα αυτά τα χρόνια που θεωρούσαμε ότι εμείς ελέγχουμε τις επιθυμίες μας, συνειδητοποιήσαμε ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, δεν έχουμε δική μας βούληση», γράφει ο Μπίλ Σάλιβαν, καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα στο νέο του βιβλίο «Pleased to Meet Me: Genes, Germs, and the Curious Forces That Make Us Who We Are», σε εκδόσεις National Geographic.

https://www.amazon.com/Pleased-Meet

Η έρευνα ξεκίνησε το 2010 όταν οι επιστήμονες της Knome Inc. Έψαχναν δείγματα για να μελετήσουν το DNA αξιοσημείωτων ανθρώπων. Τα ευρήματα της εταιρείας του ανθρώπινου γονιδιώματος, που εδρεύει στο Mass του Cambridge, είναι πλέον πρώτη είδηση στα ειδησεογραφικά πρακτορεία όλου του κόσμου. Απ’ την New York Post και το National Geographic που εξέδωσε και το αντίστοιχο βιβλίο, μέχρι το εγχώριο Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων (ΑΠΕ/ΜΠΕ). Μερικά απ’ τα πιο σημαντικά κομμάτια της έρευνας είναι τα εξής:

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπεροχή του Αίματος!6565«Υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές γονιδίων που αντικατοπτρίζουν τις διάφορες προτιμήσεις μας. Υπάρχουν συγκεκριμένα γονίδια για τους ανθρώπους που τους αρέσουν τα γλυκά, όπως και πολλά γονίδια επηρεάζουν την απόλαυση του καφέ. Τα γονίδια διέπουν ακόμη και τα βασικά μας συναισθήματα, την σεξουαλική έλξη και τις πολιτικές μας προτιμήσεις.»

«Οι άνθρωποι που είναι πολιτικά Φιλελεύθεροι είναι πιο πιθανό να διαθέτουν μια παραλλαγή ενός συγκεκριμένου γονιδίου και οι επιστήμονες μπορούν να προβλέψουν την πολιτική τάση κάποιου με 72% ακρίβεια κοιτώντας απλά μια σάρωση του εγκεφάλου του. Οι Συντηρητικοί τείνουν να έχουν μεγαλύτερη αμυγδαλή, το μέρος του εγκεφάλου που ενεργοποιείται σε τρομακτικές/στρεσογόνες καταστάσεις, ενώ οι Φιλελεύθεροι έχουν συχνά μεγαλύτερο εμπρόσθιο φλοιό του προσαγωγίου, την περιοχή που συμμετέχει στην ανάλυση ενστικτώδους σκέψης.»

«Όταν πρόκειται για καθημερινά συναισθήματα, τα γονίδια μας προγραμματίζουν τις χημικές ουσίες του εγκεφάλου, συμπεριλαμβανομένης της Σεροτονίνης και της Ντοπαμίνης, οι οποίες μας κάνουν να νιώθουμε διάφορα πράγματα. Όσο μαγικά κι αν σας φαίνονται, τα συναισθήματά σας έχουν καθαρά βιολογική προέλευση», γράφει ο Σάλιβαν.

«Ο λόγος που οι Σκανδιναβοί χαρακτηρίζονται συχνά ως οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι πάνω στη Γη βρίσκεται κατά κύριο λόγο στα γονίδια τους. Ένας ερευνητής του Πανεπιστημίου του Μπρίστολ εξέτασε το DNA ανθρώπων από 30 χώρες και διαπίστωσε ότι οι Δανοί και οι Ολλανδοί είχαν τα χαμηλότερα ποσοστά ενός γονιδίου, υποδοχέα Σεροτονίνης, που συνδέεται με την κατάθλιψη.»

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπέροχη του Αίματος!555

«Όσον αφορά την έλξη μεταξύ των ανθρώπων, λειτουργούν δύο διαφορετικές γενετικές δυνάμεις. Από τη μία πλευρά, συχνά μας ελκύουν άνθρωποι οι οποίοι μοιάζουν με εμάς, κάτι απόλυτα λογικό», γράφει ο Σάλιβαν. «Ταυτόχρονα, όμως, είμαστε βιολογικά προγραμματισμένοι ενάντια στην αιμομιξία. Η υπερβολική γενετική ομοιότητα αποδίδει απογόνους με επιβλαβή χαρακτηριστικά», αναφέρει σχετικά με την επαναλαμβανόμενη ενδογαμία εντός πολύ κλειστών κοινωνιών ή οικογενειών (συνήθως βασιλικών οίκων).

Είναι αναντίρρητο γεγονός ότι οι παγκόσμιες δυνάμεις επιχειρούν εδώ και δεκαετίες την στοχευμένη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού για ευνόητους λόγους.

Το σχέδιο αυτό, όμως, εμπεριέχει τόσο την διάδοση των Μαρξιστικών αντιλήψεων για τη ζωή, όσο και την καθιέρωση του Φεμινισμού, της Ομοφυλοφιλίας και πολλών άλλων σεξουαλικών διαταραχών ως μιας φυσιολογικής κατάστασης, εν πολλοίς πιο σωστής απ’ την πατροπαράδοτη η οποία χαρακτηρίζεται συνεχώς ως «πεπαλαιωμένη», «στενόμυαλη», «οπισθοδρομική» κλπ.

Σε συνδυασμό με τον φιλελεύθερο τρόπο ζωής που προστάζει την παντί τρόπω οικονομική ανέλιξη και επίτευξη ματαιόδοξων και ιδιοτελών κοινωνικών και καταναλωτικών στόχων, υποβαθμίζεται η δημιουργία οικογένειας, ενώ απαξιώνεται η καλλιέργεια υγειών και ηθικών προτύπων στο σύνολο του πληθυσμού.

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπεροχή του Αίματος!777Παράλληλα επιδιώκεται επίμονα και απροκάλυπτα η φυλετική επιμιξία στα ετερόφυλα ζευγάρια με σκοπό την γενετική αλλοίωση των απογόνων τους και τον αφανισμό της λευκής φυλής, η οποία αποτελεί το πρώτο και τελευταίο σύνορο του πολιτισμού, όπως και της όποιας ενδεχόμενης αντίστασης ενάντια στα διεθνή σιωνιστικά και μεγαλο-καπιταλιστικά συμφέροντα. (Φυσικά η παγκόσμια ελίτ δεν ακολουθεί τους ίδιους κανόνες. Διέπεται από αυστηρότατα πρότυπα και νόμους, τόσο συμπεριφοράς, όσο και ευγονικής).

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι τραυματικές εμπειρίες στην παιδική ηλικία μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που εκφράζονται τα γονίδιά μας για το υπόλοιπο της ζωής μας – και πέραν αυτής (στους απογόνους). Μια μελέτη του πανεπιστημίου McGill του 2004 διαπίστωσε ότι τα νεογνά αρουραίων από ανεύθυνες μητέρες (μητέρες οι οποίες δεν τα φρόντιζαν) ανέπτυξαν άγχος καθώς η αμέλεια απ’ τη μεριά του γονέα επηρεάζει ένα συγκεκριμένο γονίδιο στα παιδιά που σχετίζεται με τον χειρισμό του στρες.

Μελέτες δείχνουν ότι το ίδιο ισχύει και για τον άνθρωπο. Έρευνες έχουν δείξει ότι η ανατροφή ενός παιδιού σε ορφανοτροφείο αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται τα γονίδια του, ιδιαίτερα εκείνα που σχετίζονται με τη ρύθμιση του εγκεφάλου και του ανοσοποιητικού συστήματος. «Τραυματικές εμπειρίες στην παιδική ηλικία, γράφει ο Σάλιβαν, δεν περνούν μόνο στο υποσυνείδητο, αλλά και στο DNA των θυμάτων, επηρεάζοντας τον γενετικό τους κώδικα με τρόπους που μόλις τώρα αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε».

Με τόσους πολλούς γενετικούς παράγοντες στο παιχνίδι, ο Σάλιβαν κάνει επίσης έκκληση για περισσότερη κατανόηση προς τα άτομα που αγωνίζονται με τον εθισμό και την παχυσαρκία. Πάνω από δώδεκα γονίδια έχουν συνδεθεί με τον έλεγχο των παλμών. «Ο εθισμός έχει να κάνει περισσότερο με το DNA μας, παρά με τους ηθικούς μας κώδικες».

Είναι άλλωστε γνωστό εδώ και δεκαετίες ότι για παράδειγμα ένας αλκοολικός γονέας έχει 4 φορές περισσότερες πιθανότητες να μεταβιβάσει γονιδιακά στο παιδί του τον εθισμό του. Το ίδιο ισχύει και για τον εθισμό στα ναρκωτικά, την ροπή στην εγκληματικότητα, τις σοβαρές ψυχολογικές παθήσεις, αλλά και για πολλές γενετικές μεταλλάξεις και παθήσεις όπως η κυστική ίνωση. Σχεδόν 100 χρόνια πριν κάποιοι θυσιάστηκαν για την θεμελίωση αυτών των ιδεών που πλέον έγιναν αποδεκτές από την ίδια παγκόσμια κοινότητα που τότε τους πολέμησε. Όπως, όμως, ο σπουδαίος Νίκολα Τέσλα είχε προβλέψει έναν αιώνα πριν: «Το 2100 η ευγονική θα έχει καθιερωθεί παγκοσμίως».

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπεροχή του Αίματος!4444Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπεροχή του Αίματος!65«Πρέπει ακόμη να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά και για εκείνους που διαπράττουν βίαια εγκλήματα – και σε ορισμένες περιπτώσεις συμβαίνει ήδη». Ο Σάλιβαν αναφέρει εδώ μια ποινική υπόθεση του 2006 όπου ένας άντρας πυροβόλησε και σκότωσε τον φίλο της πρώην γυναίκας του και έκοψε ένα από τα δάχτυλα της με μαχαίρι μπροστά στα παιδιά τους. Γλύτωσε την θανατική ποινή επειδή βρέθηκε ότι έχει μια μετάλλαξη του γονιδίου ΜΑΟΑ, το οποίο σχετίζεται με την εχθρικότητα στους άνδρες. (Το παράδοξο είναι ότι το γονίδιο αυτό συνδέεται με την ευτυχία στις γυναίκες, σημειώνει ο Σάλιβαν).

Το βιβλίο του καθηγητή ιατρού Μπίλ Σάλιβαν, μολονότι δεν προτείνει την ευγονική ως ρυθμιστικό παράγοντα μιας ευνομούμενης και ευημερούσας πολιτείας -πως θα μπορούσε άλλωστε, αν ήθελε να καταξιωθεί- αποτελεί ένα χαστούκι στα μούτρα της καθιστικαίας τάξης και όλων των στρατευμένων ψευδοεπιστημόνων που εδώ και πολλές δεκαετίες προσπάθησαν να πείσουν τον κόσμο -και εν πολλοίς το έχουν καταφέρει- ότι όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι και πως μόνο η ανατροφή και η παιδεία ορίζει την μετέπειτα εξέλιξη, συμπεριφορά και επιλογές τους. Όσοι επιμελώς έκρυψαν την αλήθεια, όσοι λοιδόρησαν και χλεύασαν τις Ιδέες μας, όπως και όσοι δια νόμου τις φίμωσαν και τις απαγόρευσαν, γεύονται πλέον την αποστομωτική απάντηση της Φύσης που πάντα βρίσκει τρόπο να επιβιώνει και να νικά. Της επικράτησης του φωτός της αλήθειας επί του σκότους των ψεύτικων ειδώλων και αξιών της νέας τάξης πραγμάτων. Ας αποτελέσει αυτή η είδηση ένα μήνυμα καθώς κι ένα φάρο ελπίδας και αφύπνισης προς όλους όσους χάνουν ή έχασαν την πίστη τους στην μια και μοναδική αλήθεια αυτής της ζωής.

«Φύσεως Νόμος, ο πάντων βασιλεύς, θνατών τε και αθανάτων!», Πίνδαρος

Αλέξανδρος Τζούλιος

Σχόλιο GROTHIA.GR:

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπεροχή του Αίματος!787878Ο ευγονισμός ή ευγενισμός ή Ευγονική, [αγγλικά eugenism, από την Ελληνική λέξη ευγενής], είναι επιστήμη και κλάδος της βιολογίας που συνεργάζεται με τη Γενετική, μελετά τις μεθόδους βελτίωσης και επιδιώκει να βελτιώσει βιολογικά, σωματικά, ηθικά και πνευματικά το ανθρώπινο γένος, αλλά και γενικότερα, η μελέτη της βελτιώσεως του ανθρώπου με γενετικές μεθόδους. 

Η ευγονική ορίζεται ως ο «επιστημονικός κλάδος που έχει ως αντικείμενο τους τρόπους βελτίωσης του ανθρώπινου γένους, κυρίως σε σωματικό επίπεδο, με την εφαρμογή των νόμων της γενετικής και της κληρονομικότητας» και αποδίδει τα κοινωνικά προβλήματα και την κοινωνική ανισότητα σε βιολογικούς παράγοντες και θεωρεί ότι η βιολογική τελειοποίηση θα οδηγήσει στη δημιουργία της τέλειας κοινωνίας.

Οι ιδέες της βασίζονται στη φυλετική πραγματικότητα που προωθεί τις φυλετικές διακρίσεις και στηρίζονται στην πεποίθηση ότι οι άνθρωποι μεταξύ τους είναι βιολογικά άνισοι, ενώ οι διαφορές τους είναι βιολογικές και όχι πολιτισμικές. Για το λόγο αυτό, επιδιώκεται η εξάλειψη κάθε βιολογικής ατέλειας και η βελτίωση των φυσιολογικών χαρακτηριστικών του ανθρώπου, με σκοπό τη βιολογική ανωτερότητά του.

Υποστηρίζει την προγραμματισμένη διατήρηση και τον εξευγενισμό μιας φυλής και γενικά τού ανθρώπινου γένους με την υπόδειξη μέτρων για τη βελτίωση των σωματικών ιδιοτήτων μιας φυλής και σκοπός της είναι η αύξηση της αναλογίας των ατόμων με ανώτερα κληρονομικά προσόντα. Με την επιστημονική έννοια του όρου, είναι ουσιαστικά η έρευνα των τάσεων και των αιτιολογικών παραγόντων που διέπουν την ανθρώπινη εξέλιξη.

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπεροχή του Αίματος!989Διακρίνεται σε δύο επιμέρους κατηγορίες, στη «θετική» και στην «αρνητική» ευγονική, διάκριση η οποία αφορά τους τρόπους, που χρησιμοποιούνται για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος της.

H «θετική» ευγονική οδηγεί στην ενίσχυση των επιθυμητών κληρονομικών χαρακτηριστικών, ενώ η «αρνητική» ευγονική αποβλέπει στην εξάλειψη κάποιων χαρακτηριστικών (πχ στείρωση σε ανθρώπους εγκληματίες, αλκοολικούς, ναρκομανείς κλπ).  Οι Σπαρτιάτες εφάρμοζαν ένα ασυμβίβαστο πρόγραμμα ευγονικής. 

Μετά από την ήττα του Εθνικοσοσιαλισμού, στις Δίκες της Νυρεμβέργης οι ιδέες της ευγονικής καταδικάστηκαν και μετά το τέλος του Β′ Παγκοσμίου Πολέμου, η επιστήμη συμπεριλήφθηκε στην γενετική του ανθρώπου, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιείται ο όρος.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ Γ’ΡΑΙΧ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ:

 

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπέροχη του Αίματος!2

Ο τίτλος: “Η δύναμη της ζωής μιας υγιούς οικογένειας καλλιεργειών”. Στα αριστερά υπάρχει ζευγάρι αγροτών που παντρεύτηκε το 1734 και τώρα έχει απογόνους που μεταφέρουν το αίμα τους σε 175 αγροκτήματα. Στα δεξιά, η λεζάντα λέει: “Δύο παιδιά ανά οικογένεια θα οδηγούνταν σε θάνατο και θα παρήκμαζαν.” Η κάτω δεξιά εικόνα απεικονίζει έρημα ανεκμετάλευτες φάρμες, αν αυτό συνέβαινε.

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπέροχη του Αίματος!3

Αυτή η αφίσα δείχνει τι συμβαίνει εάν οι γονείς με καλό φυλετικό απόθεμα έχουν δύο παιδιά, αλλά εκείνοι με κακό φυλετικό απόθεμα έχουν τέσσερα. Μετά από 120 χρόνια οι φυλετικά προβληματικοί είναι η συντριπτική πλειοψηφία.

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπέροχη του Αίματος!4

Ο τίτλος: “Η στείρωση είναι απελευθέρωση, όχι τιμωρία.” Δείχνουν τρία παιδιά με ειδικές ανάγκες, με τη φράση: “Ποιος θα ήθελε να είναι υπεύθυνος γι ‘αυτό;”

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπέροχη του Αίματος!5

Ο τίτλος: “Τα φοβερά αποτελέσματα μιας γυναίκας μεθυσμένης.” Δείχνει ότι σε 83 χρόνια, είχε 894 απογόνους, εκ των οποίων οι 40 ήταν άποροι, 67 εγκληματίες, 7 δολοφόνοι, 181 πόρνες και 142 ζητιάνοι. “Οι υπόλοιποι 436 (περίπου το 50%) ήταν κοινωνικά προβληματικοί.

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπέροχη του Αίματος!6

Αυτή η αφίσα υποστηρίζει ότι κάποιος με γενετική ασθένεια κοστίζει το κράτος κατά μέσο όρο 50.000 μάρκα μέχρι να φτάσει τα 60 έτη, που και τότε θα τον πληρώνουν υγιείς πολίτες.

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπέροχη του Αίματος!7

Αυτή η αφίσα δείχνει τι συμβαίνει όταν συγγενείς μεταφέρουν γενετική ασθένεια. Ισχυρίζεται ότι: «Μεταξύ του 1876 και του 1935, 40 από τους 947 συντρόφους γάμων σε αυτήν την θρησκευτική κοινότητα προέρχονταν από άλλο τόπο». Δείχνει ότι οι περισσότεροι τέτοιοι γάμοι παρήγαγαν παιδιά με γενετικές ασθένειες.

Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε την υπέροχη του Αίματος!8

Η αφίσα δείχνει ότι μια γυναίκα μετακομίζει σε ένα χωριό και έχει ένα παιδί από έναν άγνωστο πατέρα. Στη δεύτερη γενιά, η κόρη έχει ένα παιδί από άγνωστο πατέρα επίσης. Στην τρίτη γενιά, το παιδί παντρεύεται έναν συγγενή. Στην τέταρτη γενιά, ένας απόγονος παντρεύεται έναν μεθυσμένο, και έχουν πέντε παιδιά, δύο από αυτά κωφά. Ένας άλλος ψυχικά ασθενής απόγονος έχει ένα παράνομο παιδί που καταλήγει στη φυλακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Φυλετικές αρχές του Γ’Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!
2) Ευγονική – Η επιστήμη η οποία προσπαθεί να πετύχει τον εξευγενισμό του ανθρώπινου γένους.