Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.


Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.888Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.

Σχόλιο από το Grothia.gr για τις τελευταίες εξελίξεις στον εθνικιστικό χώρο και τις θρησκευτικές διαμάχες μεταξύ εθνικιστών ή ακόμα και εθνικοσοσιαλιστών:

Σκοπός μας είναι η ένωση του έθνους . Για εμάς ως Εθνικοσοσιαλιστές προέχει το Έθνος , η Φυλή μας και όχι η θρησκευτική πίστη του καθενός. Έχουμε ανεξιθρησκεία οπότε εφόσον η πίστη του άλλου η θρησκεία του δεν είναι βλαβερή για το έθνος  φυλετικά αλλά και ηθικά, τότε ορθώς την ασπάζεται. 

Όπως στο Γ Ράιχ υπήρχε ανεξιθρησκεία έτσι και για εμάς, κάθε άνθρωπος έχει τον Θεο μέσα του διαφορετικά από κάποιον συμπατριώτη του.

Το θρησκευτικό είναι το μοναδικό ζήτημα που διχάζει και τους 8 δις ανθρώπους επι της γης. Δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουμε ούτε καν στο 80% μεταξύ μας ακόμα και στην ίδια θρησκεία να πιστεύουμε.

Θεωρούμε ανούσιες τις διαμάχες μεταξύ Χριστιανών-Παγανιστών-Εσωτεριστων-Σκεπτικιστών-Άθρησκων Εθνικιστών.

Το διαίρει και Βασίλευε εφαρμόζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά και να δογματιζόμαστε είναι απλά ηλίθιο και βλαβερό για το ίδιο το έθνος μας και φυσικά πάει κόντρα στις αρχές του Γ Ράιχ.

Οι εθνικοσοσιαλιστές μετέτρεψαν τον Χριστιανισμό σε Φυλετικό και Αντισιωνιστικό αφαιρώντας την εβραϊκή προπαγάνδα της Βίβλου..222

Απόσπασμα από το βιβλίο του Χίτλερ: “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ”

Ο δρ. Γκαίμπελς έλεγε:

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.88899“Είμαστε θετικοί προς τον Χριστιανισμό. Κανείς από εμάς δεν αισθάνεται την ανάγκη να είναι πολιτικός μεταρρυθμιστής .

Είμαστε γήινα μυαλά. Δεν είναι δουλεία μας να ασχοληθούμε με τον μετέπειτα κόσμο αλλά με αυτόν τον κόσμο. Επομένως θέλουμε να διακρίνουμε σαφώς αυτές τις δύο σφαίρες μεταξύ τους. Η μία από αυτές φροντίζει τα του ουρανού και η άλλη τα της Γης.”

 

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.8889997777Οπότε βλέπουμε ξεκάθαρα πως το Γ Ράιχ άφηνε τα της πίστης στα Ιερατεία και η μόνη επίσημη “θρησκεία” που ήθελε να αναμιχθεί ήταν αυτή του αίματος και της γής. Αυτή του Έθνους.

Οπότε κλείνουμε το σχόλιο μας λέγοντας πως όποιος δεν ακολουθεί κατά γράμμα όσα εφαρμοζόντουσαν στο Γ Ράιχ απλά δεν πρέπει να θεωρείται ούτε και να νιώθει Εθνικοσοσιαλιστής.

Χίτλερ: «Έρμαια της αποτύφλωσης όσοι φυλετιστές διχάζουν θρησκευτικά τον λαό»Όπως δεν γίνεται να γουστάρεις καπιταλισμό και να δηλώνεις εθνικοσοσιαλιστής ή να έχεις μαρξιστική νοοτροπία και τρόπο ζωής και να δηλώνεις εθνικοσοσιαλιστής, έτσι δεν γίνεται να δηλώνεις εθνικοσοσιαλιστής και να είσαι χριστιανο-ταλιμπάν ή παγανιστο-ταλιμπάν. Δεν γίνεται να δηλώνεις NS και έχεις βάλει ως σκοπό της ζωής σου να βρίζεις συμπατριώτες του για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και να βάζεις πάνω από το έθνος σου τον δημιουργό που έχεις πλάσει στα δικά σου μέτρα!

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.2Συνυπήρχαν μέσα στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία απόλυτα αρμονικά Χριστιανοί και Παγανιστές καθώς έβαζαν πάνω από όλα το Έθνος τους , έπειτα τη Φυλή τους , τον ηθικό τρόπο ζωής, την αγάπη για την φύση, τη σωματική άσκηση και έπειτα ερχόταν σε έκτη μοίρα η θρησκευτική τους πίστη, όπου ο καθένας πίστευε στον θεο-θεούς του εκφράζοντας την ανάγκη της ευχαρίστησης της δημιουργίας της πλάσης με τον δικό του τρόπο σε Εκκλησίες ή Ιερατεία.

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.444Ακολουθεί μια επιλογή των όσων είπε ο Φύρερ της Μεσοπολεμικής Γερμανίας στο βιβλίο του με τίτλο “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ”:

«Οι θρησκευτικές έριδες, εκείνα τα τελευταία χρόνια έφτασαν σε τέτοιο οξύ σημείο ώστε χιλιάδες φυλετιστές έρμαια της αποτύφλωσης που χτυπά όσους ο Θεός εγκαταλείπει, δεν έβλεπαν πια σε πoιο σημείο τους οδηγεί η ακαταλόγιστη συμπεριφορά τους».

«Έτσι φθάσαμε πια οριστικά στο φθινόπωρο του 1923. Ο παθιασμένος προτεστάντης μπορούσε να αγωνίζεται πλάι στον πιο παθιασμένο καθολικό, χωρίς στο ελάχιστο η συνείδηση του να έρθει σε σύγκρουση με την θρησκευτική του πίστη.

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.333Αντίθετα ο κοινός σκληρός τους αγώνας ενάντια στον εξολοθρευτή της Άριας ανθρωπότητας τους έκανε να αλληλοεκτιμούνται και να αισθάνονται φιλία ο ένας για τον άλλο».

Σελ 649 Ο φεντεραλισμός δεν ειναι παρά μια μάσκα

«Μολονότι οι Εβραίοι κατάφεραν να πετύχουν το σκοπό τους: Καθολικοί και προτεστάντες αλληλομάχονται τώρα, ενώ Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.444ο θανάσιμος εχθρός της ανθρωπότητος και του χριστιανισμού, γελά κάτω από τα μουστάκια του».

Σελ 645 Ο φεντεραλισμός δεν ειναι παρά μια μάσκα

«Το να καταστρέφεις το έργο του Θεού, είναι σα να κηρύσσεις τον πόλεμο προς την δημιουργία του Κυρίου και προς την θεία του θέληση. Ακόμη, καθένας πρέπει να δράση – σύμφωνα πάντα με το θρησκευτικό του δόγμα – και όλοι πρέπει να θεωρούν σαν καθήκον τους από τα πιο ιερά, το να εναντιωθούν στον καθένα που με την συμπεριφορά του, τα λόγια ή τις πράξεις του, εγκαταλείπει την ίδια του την θρησκεία και τα κηρύγματα της για να δημιουργήσει εχθρότητες με μια άλλη».

Σελ 647 Ο φεντεραλισμός δεν ειναι παρά μια μάσκα

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.3«Έτσι βαθιά μέσα μου είχα μέσα μου είχα ιδιαίτερα σχηματίσει από πάντα την εντύπωση ότι αυτοί οι αυτονομαζόμενοι θρησκευτικοί μεταρρυθμιστές – κατά την παλιά γερμανική συνήθεια – δεν κινούνται από καμιά εσωτερική ανάγκη για την ανασυγκρότηση του λαού μας. Στην πραγματικότητα όλη τους η προσπάθεια στρέφονταν στο πως να αποτρέψουν τον κοινό αγώνα του λαού μας ενάντια στο κοινό και μοναδικό του εχθρό, τον Εβραίο. Αντί να τον καθοδηγήσουν σ’ αυτόν τον αγώνα τον σπρώχνουν σε καταστρεπτικές θρησκευτικές διενέξεις».

Σελ 410 Η πρώτη φάση της ανάπτυξης του Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος

«Ποτέ δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαιρέσει αυτό το λαό για μια ακόμη φορά σε θρησκευτικά στρατόπεδα». 6 Ιουνίου 1937, Regensburg

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός33

Τα S.A. στην εκκλησία

Όταν οι αξιωματούχοι της εκκλησίας χρησιμοποιούν τα θρησκευτικά δόγματα, ή ακόμη και τις εκκλησιαστικές θεωρίες για να κάνουν κακό στην φυλή τους, δεν πρέπει να παρασυρθούμε σ’ αυτόν τον δρόμο και να τους πολεμήσουμε με τα ίδια όπλα.

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.2222Οι θρησκευτικές ιδέες πρέπει να παραμένουν απαραβίαστες για έναν πολιτικό ηγέτη, αλλιώς, αν εξακολουθήσει ένας πολιτικός να κάνει και τον θρησκευτικό μεταρρυθμιστή, θα χάσει το παιχνίδι! Μια διαφορετική θέση στην Γερμανία προ πάντων, μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή.

Σελ 131 Πολιτικές πεποιθήσεις από τα χρόνια που έζησα στην Βιέννη

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός07

Το κίνημα αρνείται να πάρει θέση σε προβλήματα που βγαίνουν από τα πλαίσια της πολιτικής δουλειάς ή που δεν φαίνεται να έχουν κεφαλαιώδη σημασία. Σκοπός του δεν είναι η θρησκευτική μεταρρύθμιση ,αλλά μια πολιτική αναδιοργάνωση του λαού μας. Προσβλέπει στα δύο θρησκευτικά δόγματα σαν στηρίγματα το ίδιο σοβαρά κι αξιοπρόσεκτα για την διατήρηση του λαού. Πολεμά λοιπόν και αντιτίθεται στα κόμματα εκείνα που αρνούνται στο θρήσκευμα τον πρωταρχικό ρόλο του για την ηθική υποστήριξη, επιχειρώντας έτσι να το κάνουν όργανο εκμετάλλευσης των πολιτικών τους φιλοδοξιών.

Σελ 390 Η πρώτη φάση της ανάπτυξης του Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.