Smiley face

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Search in comments
Filter by Custom Post Type


Smiley face

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.


Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.888Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.

Σχόλιο από το Grothia.gr για τις τελευταίες εξελίξεις στον εθνικιστικό χώρο και τις θρησκευτικές διαμάχες μεταξύ εθνικιστών ή ακόμα και εθνικοσοσιαλιστών:

Σκοπός μας είναι η ένωση του έθνους . Για εμάς ως Εθνικοσοσιαλιστές προέχει το Έθνος , η Φυλή μας και όχι η θρησκευτική πίστη του καθενός. Έχουμε ανεξιθρησκεία οπότε εφόσον η πίστη του άλλου η θρησκεία του δεν είναι βλαβερή για το έθνος  φυλετικά αλλά και ηθικά, τότε ορθώς την ασπάζεται. 

Smiley face

Smiley face

Smiley face

Όπως στο Γ Ράιχ υπήρχε ανεξιθρησκεία έτσι και για εμάς, κάθε άνθρωπος έχει τον Θεο μέσα του διαφορετικά από κάποιον συμπατριώτη του.

Το θρησκευτικό είναι το μοναδικό ζήτημα που διχάζει και τους 8 δις ανθρώπους επι της γης. Δεν πρόκειται ποτέ να συμφωνήσουμε ούτε καν στο 80% μεταξύ μας ακόμα και στην ίδια θρησκεία να πιστεύουμε.

Θεωρούμε ανούσιες τις διαμάχες μεταξύ Χριστιανών-Παγανιστών-Εσωτεριστων-Σκεπτικιστών-Άθρησκων Εθνικιστών.

Το διαίρει και Βασίλευε εφαρμόζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά και να δογματιζόμαστε είναι απλά ηλίθιο και βλαβερό για το ίδιο το έθνος μας και φυσικά πάει κόντρα στις αρχές του Γ Ράιχ.

Οι εθνικοσοσιαλιστές μετέτρεψαν τον Χριστιανισμό σε Φυλετικό και Αντισιωνιστικό αφαιρώντας την εβραϊκή προπαγάνδα της Βίβλου..222

Απόσπασμα από το βιβλίο του Χίτλερ: “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ”

Ο δρ. Γκαίμπελς έλεγε:

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.88899“Είμαστε θετικοί προς τον Χριστιανισμό. Κανείς από εμάς δεν αισθάνεται την ανάγκη να είναι πολιτικός μεταρρυθμιστής .

Είμαστε γήινα μυαλά. Δεν είναι δουλεία μας να ασχοληθούμε με τον μετέπειτα κόσμο αλλά με αυτόν τον κόσμο. Επομένως θέλουμε να διακρίνουμε σαφώς αυτές τις δύο σφαίρες μεταξύ τους. Η μία από αυτές φροντίζει τα του ουρανού και η άλλη τα της Γης.”

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.8889997777Οπότε βλέπουμε ξεκάθαρα πως το Γ Ράιχ άφηνε τα της πίστης στα Ιερατεία και η μόνη επίσημη “θρησκεία” που ήθελε να αναμιχθεί ήταν αυτή του αίματος και της γής. Αυτή του Έθνους.

Οπότε κλείνουμε το σχόλιο μας λέγοντας πως όποιος δεν ακολουθεί κατά γράμμα όσα εφαρμοζόντουσαν στο Γ Ράιχ απλά δεν πρέπει να θεωρείται ούτε και να νιώθει Εθνικοσοσιαλιστής.

Χίτλερ: «Έρμαια της αποτύφλωσης όσοι φυλετιστές διχάζουν θρησκευτικά τον λαό»Όπως δεν γίνεται να γουστάρεις καπιταλισμό και να δηλώνεις εθνικοσοσιαλιστής ή να έχεις μαρξιστική νοοτροπία και τρόπο ζωής και να δηλώνεις εθνικοσοσιαλιστής, έτσι δεν γίνεται να δηλώνεις εθνικοσοσιαλιστής και να είσαι χριστιανο-ταλιμπάν ή παγανιστο-ταλιμπάν. Δεν γίνεται να δηλώνεις NS και έχεις βάλει ως σκοπό της ζωής σου να βρίζεις συμπατριώτες του για τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και να βάζεις πάνω από το έθνος σου τον δημιουργό που έχεις πλάσει στα δικά σου μέτρα!

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.2Συνυπήρχαν μέσα στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία απόλυτα αρμονικά Χριστιανοί και Παγανιστές καθώς έβαζαν πάνω από όλα το Έθνος τους , έπειτα τη Φυλή τους , τον ηθικό τρόπο ζωής, την αγάπη για την φύση, τη σωματική άσκηση και έπειτα ερχόταν σε έκτη μοίρα η θρησκευτική τους πίστη, όπου ο καθένας πίστευε στον θεο-θεούς του εκφράζοντας την ανάγκη της ευχαρίστησης της δημιουργίας της πλάσης με τον δικό του τρόπο σε Εκκλησίες ή Ιερατεία.

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.444Ακολουθεί μια επιλογή των όσων είπε ο Φύρερ της Μεσοπολεμικής Γερμανίας στο βιβλίο του με τίτλο “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ”:

«Οι θρησκευτικές έριδες, εκείνα τα τελευταία χρόνια έφτασαν σε τέτοιο οξύ σημείο ώστε χιλιάδες φυλετιστές έρμαια της αποτύφλωσης που χτυπά όσους ο Θεός εγκαταλείπει, δεν έβλεπαν πια σε πoιο σημείο τους οδηγεί η ακαταλόγιστη συμπεριφορά τους».

«Έτσι φθάσαμε πια οριστικά στο φθινόπωρο του 1923. Ο παθιασμένος προτεστάντης μπορούσε να αγωνίζεται πλάι στον πιο παθιασμένο καθολικό, χωρίς στο ελάχιστο η συνείδηση του να έρθει σε σύγκρουση με την θρησκευτική του πίστη.

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.333Αντίθετα ο κοινός σκληρός τους αγώνας ενάντια στον εξολοθρευτή της Άριας ανθρωπότητας τους έκανε να αλληλοεκτιμούνται και να αισθάνονται φιλία ο ένας για τον άλλο».

Σελ 649 Ο φεντεραλισμός δεν ειναι παρά μια μάσκα

«Μολονότι οι Εβραίοι κατάφεραν να πετύχουν το σκοπό τους: Καθολικοί και προτεστάντες αλληλομάχονται τώρα, ενώ Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.444ο θανάσιμος εχθρός της ανθρωπότητος και του χριστιανισμού, γελά κάτω από τα μουστάκια του».

Σελ 645 Ο φεντεραλισμός δεν ειναι παρά μια μάσκα

«Το να καταστρέφεις το έργο του Θεού, είναι σα να κηρύσσεις τον πόλεμο προς την δημιουργία του Κυρίου και προς την θεία του θέληση. Ακόμη, καθένας πρέπει να δράση – σύμφωνα πάντα με το θρησκευτικό του δόγμα – και όλοι πρέπει να θεωρούν σαν καθήκον τους από τα πιο ιερά, το να εναντιωθούν στον καθένα που με την συμπεριφορά του, τα λόγια ή τις πράξεις του, εγκαταλείπει την ίδια του την θρησκεία και τα κηρύγματα της για να δημιουργήσει εχθρότητες με μια άλλη».

Σελ 647 Ο φεντεραλισμός δεν ειναι παρά μια μάσκα

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.3«Έτσι βαθιά μέσα μου είχα μέσα μου είχα ιδιαίτερα σχηματίσει από πάντα την εντύπωση ότι αυτοί οι αυτονομαζόμενοι θρησκευτικοί μεταρρυθμιστές – κατά την παλιά γερμανική συνήθεια – δεν κινούνται από καμιά εσωτερική ανάγκη για την ανασυγκρότηση του λαού μας. Στην πραγματικότητα όλη τους η προσπάθεια στρέφονταν στο πως να αποτρέψουν τον κοινό αγώνα του λαού μας ενάντια στο κοινό και μοναδικό του εχθρό, τον Εβραίο. Αντί να τον καθοδηγήσουν σ’ αυτόν τον αγώνα τον σπρώχνουν σε καταστρεπτικές θρησκευτικές διενέξεις».

Σελ 410 Η πρώτη φάση της ανάπτυξης του Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος

«Ποτέ δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διαιρέσει αυτό το λαό για μια ακόμη φορά σε θρησκευτικά στρατόπεδα». 6 Ιουνίου 1937, Regensburg

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός33

Τα S.A. στην εκκλησία

Όταν οι αξιωματούχοι της εκκλησίας χρησιμοποιούν τα θρησκευτικά δόγματα, ή ακόμη και τις εκκλησιαστικές θεωρίες για να κάνουν κακό στην φυλή τους, δεν πρέπει να παρασυρθούμε σ’ αυτόν τον δρόμο και να τους πολεμήσουμε με τα ίδια όπλα.

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.2222Οι θρησκευτικές ιδέες πρέπει να παραμένουν απαραβίαστες για έναν πολιτικό ηγέτη, αλλιώς, αν εξακολουθήσει ένας πολιτικός να κάνει και τον θρησκευτικό μεταρρυθμιστή, θα χάσει το παιχνίδι! Μια διαφορετική θέση στην Γερμανία προ πάντων, μπορούσε να οδηγήσει στην καταστροφή.

Σελ 131 Πολιτικές πεποιθήσεις από τα χρόνια που έζησα στην Βιέννη

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός07

Το κίνημα αρνείται να πάρει θέση σε προβλήματα που βγαίνουν από τα πλαίσια της πολιτικής δουλειάς ή που δεν φαίνεται να έχουν κεφαλαιώδη σημασία. Σκοπός του δεν είναι η θρησκευτική μεταρρύθμιση ,αλλά μια πολιτική αναδιοργάνωση του λαού μας. Προσβλέπει στα δύο θρησκευτικά δόγματα σαν στηρίγματα το ίδιο σοβαρά κι αξιοπρόσεκτα για την διατήρηση του λαού. Πολεμά λοιπόν και αντιτίθεται στα κόμματα εκείνα που αρνούνται στο θρήσκευμα τον πρωταρχικό ρόλο του για την ηθική υποστήριξη, επιχειρώντας έτσι να το κάνουν όργανο εκμετάλλευσης των πολιτικών τους φιλοδοξιών.

Σελ 390 Η πρώτη φάση της ανάπτυξης του Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος

Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
14) Οι αντιφασίστες την εποχή του Χίτλερ!
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Σαν Σήμερα το 1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6000 Έλληνες νεκρούς
30) Οι τρεις βομβαρδισμοί του Πειραιά από τους “συμμάχους”
31) Η ειλικρίνεια του Γκαίμπελς
32) Ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από την φωνή του Γκαίμπελς
33) ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
34) Χίτλερ: Η αστάθεια του μεροκάματου είναι η πιο σοβαρή πληγή της αστικής οικονομίας
35) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
36) Αρθρογράφοι πράκτορες του Σιωνισμού αθωώνουν τους Άγγλοαμερικάνους και ενοχοποιούν τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές!
37) Η πείνα της Κατοχής – Τα ψέμματα καταρρίπτονται!
38) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
39) Η «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» ξαναζεί
40) Η Συνωμοσία κατά της Νορβηγίας και η 6η Απριλίου 1941
41) Ο εργάτης και ο αγρότης στον εθνικοσοσιαλισμό
42) Γκαίμπελς: Δεν είναι τα λεφτά, η εργασία και ο αγώνας είναι αυτά που μας απελευθερώνουν
43) «Κάθε αγώνας για την απελευθέρωση ενός λαού αναπτύσσει μέσα του τον πατριωτισμό» – ΧΙΤΛΕΡ
44) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσώρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!
45) Εθνικισμός και Σοσιαλισμός
46) O Adolf Hitler εξηγεί…
47) Η Προφητεία του Χίτλερ
48) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!
50) Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!
51) ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
52) Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ
53) Η ιστορία του Τιτανικού, γυρισμένη στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ξεμπροστιάζει τις συνέπειες του καπιταλισμού.
54) Ο αιώνιος Εβραίος (1933) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
55) H Συμμετοχή των Ρόθσιλντ στο Βατερλώ (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
56) Αποκρυφιστικές Δυνάμεις (1943) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
57) Ο Εβραίος Süß (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
58) Η απελευθέρωση της Ευρώπης
59) Leon Degrelle: Ο Χίτλερ σεβόταν πλήρως τις άλλες φυλές!
62) Τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός – Ενάντια στην καπιταλιστική δεξιά και την μαρξιστική αριστερά!
63) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
64) Leon Degrelle: «Για μένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».
65) Εθνικοσοσιαλίστρια Vs Φεμινίστριας
66) Γκέμπελς: Στο διάβολο λοιπόν ο Μαρξισμός , διότι αποτε­λεί διαστρέβλωση του σοσιαλισμού !
67) Η γυναίκα ως πολίτης του φυλετικού κράτους
69) Tι μας έδωσαν οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Αμερικανός Εθνικοσοσιαλιστής Matt Koehl
70) Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!
71) Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.
72) Rockwell κατά Ακροδεξιάς: Είναι δειλοί, ηττοπαθείς! Έχουν αποτύχει! Μόνο μία Εθνικοσοσιαλιστική παγκόσμια επανάσταση θα μας σώσει!
73) Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό
74) Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!
75) Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές συνέλαβαν τον αποκρυφιστή Karl Germer λόγω της φιλίας του με τον Σατανιστή Μασόνο Aleister Crowley
76) Όταν το Γ’ Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
77) Η αντικαπνιστική εκστρατεία των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών
78) Το Γ’ Ράιχ έβγαζε ντοκιμαντέρ υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων ενάντια στην Εβραϊκή σφαγή “Kosher”.
79) «Οι Ναζί, τα κρεματόρια και οι φούρνοι» – Τι ισχύει τελικά;;!
80) Ο Χίτλερ απαντάει σε όσους τον λένε συστημικό και τον καταδικάζουν!
81) Χίτλερ: Τα κόμματα είναι ίδια, ελεγχόμενα και διχάζουν το λαό!
82) Ο Χίτλερ όχι μόνο διέλυσε τις μασονικές στοές της Γαλλίας αλλά τις έκανε έκθεμα εξευτελίζοντας τες!
83) Ομιλία του Εθνικοσοσιαλιστή Hermann Göring υμνεί τους 300 Σπαρτιάτες
84) Ο μαύρος αθλητής των ΗΠΑ Jesse Owens εξυμνεί την Εθνικοσοσιαλιστική φιλοξενία και γκρεμίζει τα ψέμματα των Σιωνιστών!
85) Χίτλερ: Οι πλουτοκράτες προωθούν τη διάκριση των τάξεων παγκοσμίως!
86) Ο Χίτλερ αναλύει το πως οι τράπεζες κλέβουν τον κόσμο και μιλάει για 2 κόσμους!
87) Ο Χίτλερ εξηγεί γιατί η δημοκρατία είναι το πιο άθλιο πολίτευμα!
88) Γκαίμπελς: Προσπαθούν να καταστρέψουν την πολιτισμένη Ευρωπαϊκή φυλή!
89) Ψεύτικες φωτογραφίες θυμάτων του ολοκαυτώματος. Το μεγαλύτερο HOAX της ιστορίας!
90) Η άριστη φιλοξενία των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Μέχρι και πισίνα τους παρείχαν!
91) Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή! Νικήσαμε!
92) Oswald Mosley: Ο Βρετανός εθνικιστής ηγέτης που προσπάθησε να σταματήσει τον Β’ παγκόσμιο!
93) Η απόλυτη διάψευση των λασπολόγων που διαδίδουν ότι ο Χίτλερ ήταν πράκτορας των Ρότσιλντ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
94) Όταν ο Χίτλερ φυλάκισε τον Βαρώνο Luis De Rothschild και κατάσχεσε τη τράπεζα του!!!
95) Ο Χίτλερ φρόντισε να μην έχουν θέση οι Μάρτυρες του Ιαχωβά στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία
96) Το Γ’ Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο εργαλείο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν τη παγκόσμια κυριαρχία τους!
97) Βιβλίο του Γ’ Ράιχ: Καπιταλιστές, μαρξιστές, προλετάριοι, μασόνοι, μπουρζουαζία ,αστική τάξη όλοι στο άρμα του διεθνισμού .
98) Η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία προειδοποιούσε: Ο Εβραίος βλέπει κάθε μη Εβραίο ως υπηρέτη του δηλαδή ΓΚΟΪΜ
99) Τα SS προειδοποιούσαν: Ο κίνδυνος του Αμερικανισμού – Ένας κρυφός τρόπος καταστροφής της νεολαίας!
100) Το Γ’Ράιχ εξηγεί πως Σιωνισμός είναι η καθιέρωση μιας ενοποιημένης Εβραϊκής ηγεσίας (Ισραήλ).
101) Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ – Άλλη μια εβραϊκή απάτη
102) Χίτλερ: Απελευθερώνουμε λαούς, οι Άγγλοι τους αιματοκυλίζουν
103) Χίτλερ: Ήμουν υπερβολικά ειρηνιστής
104) Χίτλερ: Η Αγγλία δημιουργεί ταξικές διαφορές
105) ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;
106) Ομολογία Βρετανού πιλότου: Πρώτοι επιτεθήκαμε στους Γερμανούς ώστε να δημιουργήσουμε πολεμική ψύχωση!
107) Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β’ παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου!
108) Walter Gross: Πριν από την έλευση του Χίτλερ, δικαιολογούσαν δολοφόνους και ο προοδευτισμός κήρυττε να μην κάνουμε παιδιά!
109) Φυλετικές αρχές του Γ’Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!
110) Ο Χίτλερ κατακεραυνώνει τον Αγγλόδουλο Μεταξά! 
111) Leon Degrelle: Χάσαμε εξ΄αιτίας του Mussolini. Επιτέθηκε αναίτια στην Ελλάδα, έδωσε αφορμή στους Άγγλους να μπούνε, και μας βρήκε ο χειμώνας!
112) “Κυρίαρχη Φυλή” – Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!
113) Η Εθνικοσοσιαλιστική φιλανθρωπική οργάνωση Lebensborn βοηθούσε ανύπαντρες και οικονομικά αδύναμες μητέρες.
114) Ευγονική – Η επιστήμη η οποία προσπαθεί να πετύχει τον εξευγενισμό του ανθρώπινου γένους.
115) Tο Πρόγραμμα του Κόμματος του Χίτλερ, γνωστό και ως «Πρόγραμμα των 25 σημείων».
116) Ένας Ρότσιλντ έσωσε τον Μακελάρη Τσώρτσιλ από σχέδιο δολοφονίας που είχαν καταστρώσει Εθνικοσοσιαλιστές.
117) Αδόλφος Χίτλερ: Η απάντηση για τις σφαγές στη Πολωνία
118) Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ”ΣΤΡΑΣΣΕΡΙΣΜΟΥ” – Στρασσερισμός = Εθνικομπολσεβικισμός = Εβραϊκός μπολσεβικισμός
119) Χίτλερ: Η δημοκρατία αποτελεί το πεδίο καλλιέργειας της πανούκλας του Μαρξισμού και είναι πρόδρομος της.
120) ΧΙΤΛΕΡ: Ο απώτερος σκοπός του Εβραίου είναι η νίκη της δημοκρατίας και η κυριαρχία του κοινοβουλευτισμού.
121) ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ
122) Ραδιοφωνικό διάγγελμα του Γ’ Ράιχ για την προστασία των ζώων και την κατάργηση των πειραμάτων επι αυτών
123) Οι εθνικοσοσιαλιστές μετέτρεψαν τον Χριστιανισμό σε Θετικό Χριστιανισμό αφαιρώντας την εβραϊκή προπαγάνδα της Βίβλου..


Smiley face Smiley face Smiley face

Smiley face