Οι εθνικοσοσιαλιστές μετέτρεψαν τον Χριστιανισμό σε Θετικό Χριστιανισμό αφαιρώντας την εβραϊκή προπαγάνδα της Βίβλου..


Οι εθνικοσοσιαλιστές μετέτρεψαν τον Χριστιανισμό σε Θετικό Χριστιανισμό αφαιρώντας την εβραϊκή προπαγάνδα της Βίβλου..222

Η σημαία των Γερμανών Χριστιανών (1934)

Οι εθνικοσοσιαλιστές μετέτρεψαν τον Χριστιανισμό σε Θετικό Χριστιανισμό αφαιρώντας την εβραϊκή προπαγάνδα της Βίβλου..

Σε αυτό το άρθρο θα εξηγήσουμε τι σημαίνει POSITIVE CHRISTIANITY δηλαδή ΘΕΤΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

Η αγάπη για τον Χριστό δε σημαίνει απαραίτητα Χριστιανισμός όπως αυτός διδάσκεται από την Εκκλησία και βασίζεται όντως σε γραφές Εβραίων!

Ο Χίτλερ βλέποντας πως η εκκλησία δίδασκε εβραϊκές φαμφάρες έλαβε δράση και έκαψε όσες εβραϊκες σελίδες βρισκόντουσαν στη Παλαιάς και τη Κενή διαθήκη.

Στην ουσία έσωσε τον Χριστιανισμό και τον παρουσίασε όπως θα έπρεπε εξ αρχής να είχε παρουσιαστεί αμέσως μετά τη σταύρωση του Κυρίου χωρίς να υπάρχει άλλη εβραϊκή προπαγάνδα σε αυτόν.

Το Γ Ράιχ δίδασκε έναν διαφορετικό Χριστιανισμό.  Την πίστη σε έναν σωτήρα που τον σταυρώσαν οι Εβραίοι.

Σε έναν σωτήρα ο οποίος όμως δεν είχε καμία σχέση με τις φυλές του Ισραήλ σε έναν σωτήρα που δεν ήταν σε καμία περίπτωση ηττοπαθής, μαζοχιστής απέναντι στους εχθρούς να δέχεται χωρίς να φέρει αντίσταση σε αυτούς την ήττα τη δική του και των ανθρώπων του περιμένοντας απλά δικαίωση στην επουράνια ζωή.

Σε έναν σωτήρα που είναι εκδικητικός προς τη φυλή των γαμψομύτηδων.. που ως νέα ΝΕΜΕΣΙΣ ξέρει και να αντιστέκεται και να τιμωρεί!

Σε έναν σωτήρα θεάνθρωπο που σα σκοπό έχει τη διατήριση των φυλών σε μια ισορροπία ως προς τη φύση.

Προωθούσε χριστιανικές παραβολές και γεγονότα τα οποία όντως η Εκκλησία έπαψε να διδάσκει και αντί να φέρνει παραδείγματα  ανοχής και ανεκτικότητας όπως να γυρίζουμε και το άλλο μάγουλο στον εχθρό μπας και μας λυπηθεί, να ακολουθούμε το παράδειγμα του Χριστού να αρπάξει το μαστίγιο και να τιμωρήσει την Εβραϊκή φυλή.

Οι εθνικοσοσιαλιστές μετέτρεψαν τον Χριστιανισμό σε Φυλετικό και Αντισιωνιστικό αφαιρώντας την εβραϊκή προπαγάνδα της Βίβλου..6666

Απόσπασμα απο το βιβλίο του Χίτλερ: “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ”

Φυσικά αυτός ο σωτήρας δίδασκε την αγάπη αλλά μόνο για όσους την άξιζαν για τους δικούς μας ανθρώπους και όχι για τους εχθρούς διότι όταν το έπραξε να αγαπήσει τον έχθρους αυτοί τον σταυρώσαν και με αυτόν ακριβώς τον τρόπο έδειξε οτι όλοι αυτοί δεν αξίζουν την αγάπη..

Σε Χριστιανικά βιβλία δυστυχώς όντως προϋπήρχαν εδώ και 2 χιλιετίες ύμνοι προς την εβραϊκή φυλή και αυτό είναι κάτι απαράδεκτο και απάνθρωπο.

Οι αποδείξεις παρακάτω:

Οι εθνικοσοσιαλιστές αφαίρεσαν τις εβραϊκές σελίδες του Χριστιανισμού, μετατρέποντας τον από ανεκτικό σε Φυλετικό και Αντισιωνιστικό.5Οι εθνικοσοσιαλιστές έκαψαν τις εβραϊκές σελίδες του Χριστιανισμού, μετατρέποντας τον από ανεκτικό σε Αντισιωνιστικό.

Ας αναγνώσουμε μερικά σημεία της Παλαιάς Διαθήκης που αποτελεί στυλοβάτη του Χριστιανισμού.

Εδώ η Παλαιά Διαθήκη αναφέρετε ξεκάθαρα όχι σε ανθρώπους που απλά ανεξαρτήτως έθνους τους ενώνει μια κοινή πίστη αλλά στον λαό τον Εβραικό, στην Εβραική φυλή.

 

Οι εθνικοσοσιαλιστές αφαίρεσαν τις εβραϊκές σελίδες του Χριστιανισμού, μετατρέποντας τον από ανεκτικό σε Φυλετικό και Αντισιωνιστικό.22

Οι εθνικοσοσιαλιστές αφαίρεσαν τις εβραϊκές σελίδες του Χριστιανισμού, μετατρέποντας τον από ανεκτικό σε Φυλετικό και Αντισιωνιστικό.66

Όπως βλέπουμε μιλάει ξεκάθαρα για έναν λαό ολιγάριθμο..μια φυλή την Εβραϊκή και μάλιστα προσπαθεί να πείσει τους αναγνώστες της φυλής αυτής πως δεν πρέπει να έρθουν σε επαφή ερωτική με καμία άλλη φυλή ουτοσώστε η Εβραϊκή φυλή να μην αλλοιωθεί!Οι εθνικοσοσιαλιστές αφαίρεσαν τις εβραϊκές σελίδες του Χριστιανισμού, μετατρέποντας τον από ανεκτικό σε Φυλετικό και Αντισιωνιστικό.55

Άρα βλέπουμε πως υπάρχει φυλετισμος στην Βίβλο αλλά είναι ξεκάθαρα μόνο προς το συμφέρων των Εβραίων.

Οι παρακάτω παράγραφοι προωθούν την ανελέητη βία κατά των εχθρών της Εβραϊκής φυλής:

Οι εθνικοσοσιαλιστές αφαίρεσαν τις εβραϊκές σελίδες του Χριστιανισμού, μετατρέποντας τον από ανεκτικό σε Φυλετικό και Αντισιωνιστικό.3333

Οι εθνικοσοσιαλιστές αφαίρεσαν τις εβραϊκές σελίδες του Χριστιανισμού, μετατρέποντας τον από ανεκτικό σε Φυλετικό και Αντισιωνιστικό.6

Και εδώ προωθείτε ακόμα και η τοκογλυφία εις βάρος όσων δεν είναι Εβραίοι:

Οι εθνικοσοσιαλιστές αφαίρεσαν τις εβραϊκές σελίδες του Χριστιανισμού, μετατρέποντας τον από ανεκτικό σε Φυλετικό και Αντισιωνιστικό.4Οι εθνικοσοσιαλιστές αφαίρεσαν τις εβραϊκές σελίδες του Χριστιανισμού, μετατρέποντας τον από ανεκτικό σε Φυλετικό και Αντισιωνιστικό.7

Του ίδιους ύμνους στις φυλές του Ισραήλ βλέπουμε και στην ίδια την αποκάλυψη του Ιωάννη:

Οι εθνικοσοσιαλιστές αφαίρεσαν τις εβραϊκές σελίδες του Χριστιανισμού, μετατρέποντας τον από ανεκτικό σε Φυλετικό και Αντισιωνιστικό.00

Εδω πρέπει να υπενθυμίσουμε πως η Εβραϊκή θρησκεία είναι ένα τέχνασμα όπως έλεγε ο ίδιος ο Χίτλερ ώστε να χρησιμοποιείται ως κάλυψη προς την Εβραϊκή φυλή.

«Στο βιβλίο του Mein Kampf (σελ. 335), ο Χίτλερ είπε:« Μακροπρόθεσμα, μπορεί να διατηρήσει την ύπαρξή του σε άλλους λαούς μόνο αν καταφέρει να τους πείσει ότι δεν είναι ανθρώπους, αλλά μόνο μια «θρησκευτική κοινότητα», αν και περίεργη.

Το πρώτο και το μεγαλύτερο ψέμα, ότι ο Εβραίος δεν είναι ένα φυλετικό ζήτημα, αλλά μια θρησκεία, οδηγεί αναπόφευκτα σε περαιτέρω ψέματα.

Από το Εθνικοσοσιαλιστικό βιβλίο του Γ Ράιχ : Ο Εβραίος ως παράσιτο – Der Jude als Weltparasit. 1933

Ο εβραϊσμός δεν είναι ούτε φυλή ούτε ανάμικτη φυλή. Πρόκειται για ένα συγκεχυμένο μίγμα φυλών, φυλετικών μιγμάτων και φυλετικών θραυσμάτων, τεχνητά συγκαλυμμένων από τους ραβίνους.

Ένας Εβραίος παραμένει πάντα Εβραίος και πρέπει να παραμείνει έτσι, επειδή η εβραϊκότητά του, όπως αναφέρθηκε ήδη, δεν είναι θέμα θρησκείας, αλλά φυλετικού προβλήματοςΗ πνευματική κατεύθυνση του Εβραϊσμού καθορίζεται αποκλειστικά από τη γενετική κληρονομιά του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: Περιοδικά του Γ’ Ράιχ: Οι Εβραίοι θέλουν να πιστέψουμε ότι είναι θρησκευτική ομάδα και όχι φυλετικό συνονθύλευμα!

Στο παρακάτω επίσημο ντοκιμαντέρ του Γ Ράιχ οι Εθνικοσοσιαλιστές εξηγούν πως θα πρέπει να ξηλωθούν άμεσα σελίδες της Βίβλου που υμνούν την Εβραϊκή φυλή.

46′ και μετά:

“Το ψεύτικο δόγμα της ανθρώπινης ισότητας ξεγέλασε το υγιές ένστικο του έθνους. Αιώνες θρησκευτικής ανατροφής έχουν διδάξει τους Ευρωπαίους Χριστιανούς να θεωρούν τους Εβραίους ως ιδρυτές της χριστιανικής θρησκείας. Καλοκάγαθοι Γερμανοί ζωγράφοι και ποιητές εξιδανίκευσαν τα βιβλικά στοιχεία της ιστορίας της Εβραϊκής φυλής. Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ θεωρήθηκαν πυλώνες της υψηλότερης πνευματικότητας και υψηλής ευγένιας. Αλλά γνωρίζουμε ότι οι Εβραίοι της Βίβλου δε θα μπορούσαν να ήταν έτσι. Πρέπει να αναθεωρήσουμε την ιστορική μας άποψη.”

Κατά την άποψη μας έχουν δίκιο αρκετοί Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές να φωνάζουν περι εβραιοχριστιανισμού. Όμως όπως είδαμε πιο πάνω ο Αδόλφος μετέτρεψε τον Χριστιανισμο σε Θετικό Χριστιανισμό εισήγαγε μέσα σε αυτόν τον φυλετισμό και τον άλλαξε από ταπεινό και ανεκτικό σε έναν χριστιανισμό που δεν σκύβει εμπρός των εχθρών και τιμωρεί όσους προσπαθούν να διαλύσουν το έργο του θεού να διασπείρει διαφορετικές φυλές σε διαφορετικά σημεία του πλανήτη.

Σύμφωνα με τον Χίτλερ ο πολυφυλετισμός πάει κόντρα στο έργο του θεού και έτσι ο καθένας έχει την υποχρέωση να το διορθώσει απονέμοντας δικαιοσύνη.

 

Οι εθνικοσοσιαλιστές μετέτρεψαν τον Χριστιανισμό σε Φυλετικό και Αντισιωνιστικό αφαιρώντας την εβραϊκή προπαγάνδα της Βίβλου..777

Απόσπασμα απο το βιβλίο του Χίτλερ: “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ”

 

Οι εθνικοσοσιαλιστές μετέτρεψαν τον Χριστιανισμό σε Φυλετικό και Αντισιωνιστικό αφαιρώντας την εβραϊκή προπαγάνδα της Βίβλου..222

Απόσπασμα από το βιβλίο του Χίτλερ: “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ”

Ο Θετικός Χριστιανισμός στο Γ Ράιχ θύμιζε απόλυτα την αρχαία Ελληνική θεότητα της Νεμεσις. Απονομή δικαιοσύνης και πόλεμος στον πόλεμο των Καταπιεστών με τη βοήθεια και την ευλογία του Θεού.

Καμία δουλοπρέπεια δεν χωρούσε στον Θετικό Χριστιανισμό καμία ενοχή για το αν θα σκοτώσουν οι Εθνικοσοσιαλιστές τραπεζίτες τοκογλύφους και φαμίλιες όπως οι Ρότσιλντ κλπ.

Χίτλερ: «Έρμαια της αποτύφλωσης όσοι φυλετιστές διχάζουν θρησκευτικά τον λαό»7

Πίνακας του Αδόλφου Χίτλερ: «Mother Mary with the Holy Child Jesus Christ»

Ακολουθεί μια επιλογή των όσων είπε ο Φύρερ της Μεσοπολεμικής Γερμανίας στο βιβλίο του με τίτλο “Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ”:

«Η αιώνια φύση εκδικείται αμείλικτα όταν προδίδονται οι εντολές της. Να γιατί πιστεύω ότι πρέπει να ενεργούμε σύμφωνα με τη θέληση του Παντοδύναμου Δημιουργού μας, γιατί: Υπερασπίζοντας τον εαυτό μου ενάντια στους Εβραίους, αγωνίζομαι για να υπερασπιστώ το έργο του Κυρίου».

Σελ 79, Χρόνια μελέτης και δυστυχίας στην Βιέννη

Ο Χίτλερ, σε ομιλία του προς τον λαό της Στουτγάρδης, στις 15 Φεβρουαρίου 1933, εκφράζεται θετικά για τον Χριστιανισμό κι αρνητικά για την Αθεΐα:

Χίτλερ: «Έρμαια της αποτύφλωσης όσοι φυλετιστές διχάζουν θρησκευτικά τον λαό»9»Σήμερα λένε ότι ο Χριστιανισμός βρίσκεται σε κίνδυνο κι ότι η καθολική πίστη απειλείται. Η απάντησή μου είναι η εξής: Αυτόν τον καιρό, οι χριστιανοί και όχι οι διεθνείς άθεοι, βρίσκονται στο προσκήνιο της Γερμανίας. Δεν μιλώ απλά για τον Χριστιανισμό· ομολογώ ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να συμμαχήσει με τα κόμματα που έχουν ως σκοπό να καταστρέψουν τον Χριστιανισμό. Δεκατέσσερα χρόνια έχουν πάει χέρι χέρι με την Αθεΐα. Ποτέ δεν προκλήθηκε μεγαλύτερη ζημιά στον Χριστιανισμό, απ’ ότι σ’ εκείνα τα χρόνια, όταν τα χριστιανικά κόμματα κυβερνούσαν πλάι πλάι με αυτούς που αρνούνται ακόμη και την ίδια την ύπαρξη του Θεού. Ολόκληρη η πολιτιστική ζωή της Γερμανίας, συνετρίβη και μολύνθηκε σ’ εκείνη την περίοδο.»

Σε διακήρυξη προς το γερμανικό έθνος, την 1η Φεβρουαρίου 1933, ο Χίτλερ δήλωνε:
»Η Εθνική Κυβέρνηση θεωρεί ως πρώτιστο καθήκον της να αναβιώσει στο έθνος, το πνεύμα της ενότητας και της συνεργασίας. Θα διατηρήσει και θα υπερασπιστεί αυτές τις βασικές αρχές επί των οποίων έχει χτιστεί το έθνος μας. Θεωρεί τον Χριστιανισμό ως θεμέλιο της εθνικής μας ηθικής, και την οικογένεια ως βάση της εθνικής ζωής.»

Σε ομιλία που εκφώνησε στο Κόμπλεντς, στις 26 του Αυγούστου του 1934 ο Χίτλερ, αναφέρεται στον κοινό αγώνα με την Εκκλησία, εναντίον της Αθεΐας, η οποία ταυτίζεται με τον Μπολσεβικισμό:

«Τα συμφέροντα της Εκκλησίας δεν μπορεί παρά να συμπίπτουν με τα δικά μας, στον αγώνα μας κατά των συμπτωμάτων εκφυλισμού του σημερινού κόσμου, στον αγώνα μας ενάντια στην μπολσεβίκικη κουλτούρα, ενάντια σε ένα αθεϊστικό κίνημα, εναντίον της εγκληματικότητας, καθώς και στον αγώνα μας για την συνείδηση της κοινότητας στην εθνική μας ζωή… Αυτές δεν είναι αντιχριστιανικές αρχές· αυτές είναι χριστιανικές αρχές».

Χίτλερ: «Έρμαια της αποτύφλωσης όσοι φυλετιστές διχάζουν θρησκευτικά τον λαό»8«Το χριστιανικό μου συναίσθημα με στρέφει προς τον Κύριο και Σωτήρα μου ως μαχητή.Με στρέφει προς τον άνθρωπο ο οποίος, ζώντας σε αρχαίους χρόνους μέσα στη μοναξιά, περιστοιχιζόμενος από λίγους μόνο οπαδούς, κατάλαβε εν τέλει το ποιόν των Εβραίων και κάλεσε και άλλους για να πολεμήσουν εναντίον τους· και ο οποίος, μα την αλήθεια του Θεού, υπήρξε μέγας, όχι ως πάσχων αλλά ως μαχητής.
Με απέραντη αγάπη ως χριστιανός και ως άνθρωπος διαβάζω το απόσπασμα που μας λέει πώς ο Κύριος υψώθηκε τελικά με όλη Του την ισχύ και άρπαξε το φραγγέλιο για να διώξει από τον Ναό τα γεννήματα της οχιάς, τις έχιδνες. Πόσο τρομερή ήταν η μάχη Του για τον κόσμο ενάντια στο δηλητήριο των Εβραίων.
Σήμερα, ύστερα από 2.000 χρόνια, με τη μεγαλύτερη συγκίνηση, συνειδητοποιώ πιο βαθιά από ποτέ ότι για αυτόν τον λόγο έπρεπε Εκείνος να χύσει το αίμα Του πάνω στον Σταυρό. Ως χριστιανός, χρέος έχω όχι να επιτρέπω να με εξαπατούν, αλλά να μάχομαι για την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. […] Και αν κάτι αποδεικνύει ότι ορθώς πράττουμε, τούτο είναι η δυστυχία που καθημερινά μεγαλώνει. Επειδή, ως χριστιανός, έχω επίσης ένα καθήκον απέναντι στον δικό μου λαό.»

12 Απριλίου 1922

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός088Σε έναν λόγο του το 1933 στο Βερολίνο, ο Χίτλερ είπε:
«Είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι ο λαός έχει ανάγκη και απαιτεί αυτή την πίστη. Έχουμε λοιπόν ξεκινήσει τον αγώνα εναντίον του αθεϊστικού κινήματος, και μάλιστα όχι απλώς μέσω κάποιων θεωρητικών διακηρύξεων: Θα το εξαλείψουμε»

Η μεγάλη λαϊκή μάζα δεν αποτελείται από φιλοσόφους, έτσι για τον λαό η πίστη είναι η μοναδική βάση για μια ηθική θεώρηση του κόσμου.
Σελ 297 Οι αιτίες της καταστροφής

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός4

Ο Χίτλερ βαφτίζει την κόρη του Χέρμαν Γκαίρινγκ

Για δέκα ψήφους θα συμμαχούσαν με τους μαρξιστές, τους κεκηρυγμένους αυτούς εχθρούς της θρησκείας και για έναν υπουργικό θώκο θα έφταναν να παντρευτούν τον διάβολο και με τον όρο να μην τον προδώσουν ποτέ.

Αν στην προπολεμική Γερμανία η θρησκευτική ζωή ήταν τόσο καθυστερημένη κι είχε τόσο δυσαρεστήσει τον κόσμο, αυτό οφειλόταν στην κακή χρήση που έκανε στον χριστιανισμό, ένα κόμμα που τιτλοφορούνταν χριστιανικό και στην ανοησία του να θέλει να συνδυάσει τον καθολικισμό και την επικράτηση του, με την πολιτική.

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός0989

Αυτή η συνύπαρξη στάθηκε μοιραία, έστειλε στο κοινοβούλιο ένα σωρό ανάξιους βουλευτές, αλλά έβλαψε την εκκλησία.

Σελ 299 Οι αιτίες της καταστροφής

Η ζωή του (Εβραίου) δεν είναι του κόσμου τούτου και το πνεύμα του είναι τόσο ξένο προς τον αληθινό Χριστιανισμό, όσο ο χαρακτήρας του δεν μπόρεσε να συμβιβασθεί, εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια, με τον μεγάλο ιδρυτή αυτής της νέας θεωρίας.

Πρέπει ακόμη ν΄αναγνωρίσουμε ότι Εκείνος δεν κράτησε διόλου μυστική την γνώμη που είχε για τον Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός499Εβραϊκό λαό, και πως την εκδήλωνε, κάθε φορά που χρειαζόταν, ακόμ ακαι με το μαστίγιο, διώχνοντας απ’ τον ναό του Κυρίου αυτόν τον αντίπαλο ολόκληρης της ανθρωπότητας, που και τότε, όπως το έκανε πάντα, δεν έβλεπε την θρησκεία παρά σαν μια ευκαιρία για εμπορικές επιχειρήσεις.

Όμως για αυτό ακριβώς τον λόγο ο Χριστός ανέβηκε στον σταυρό, ενώ βλέπουμε σήμερα το χριστιανικό πολιτικό κόμμα, ν’ ατιμάζεται εκλιπαρώντας στις εκλογές εβραϊκούς ψήφους και μηχανορραφώντας κατόπιν με τις Ιουδαϊκές αθεϊστικές φατρίες, ενάντια στα ίδια τα εθνικά ιδεώδη του.
Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός074Σελ 345 Λαός και ράτσα

Ο Χίτλερ σημειώνει πως δρα ο Εβραίος στο θρησκευτικό ζήτημα:

Η θρησκεία γελοιοποιείται, τα ήθη και τα έθιμα παριστάνονται σαν ξεπερασμένα, ώσπου να καταρρεύσει και το τελευταίο στήριγμα ενός έθνους που αγωνίζεται για την ύπαρξη του στον κόσμο αυτό.

Σελ 367 Λαός και ράτσα

”Όταν βλέπετε τον σταυρό να θυμάστε πάντα το φριχτό έγκλημα στον Γολγοθά’‘ , από το παιδικό βιβλίο ”Το Δηλητηριώδες Μανιτάρι” του Γ΄Ράιχ

Adolf Hitler - Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός42276

Σελ 397 Η πρώτη φάση της ανάπτυξης του Εθνικοσοσιαλιστικού Κινήματος

Χίτλερ: «Έρμαια της αποτύφλωσης όσοι φυλετιστές διχάζουν θρησκευτικά τον λαό»8«Βέβαια σε όλες τις εποχές βρέθηκαν άτομα ασυνείδητα που δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν το θρήσκευμα σαν μέσο για πολιτικές ραδιουργίες (γιατί δεν είχαν άλλωστε και τίποτ’ άλλο να κάνουν κάτι τέτοιοι), αλλά είναι το ίδιο σίγουρο πως δεν μπορείς να ζητήσεις ευθύνη απ’ την εκκλησία , επειδή μερικοί ουτιδανοί την μεταχειρίσθηκαν για να εδραιωθούν, όπως άλλωστε θα έκαναν με οποιοδήποτε άλλο, που θα τους χρησίμευε να πετύχουν τους ταπεινούς τους σκοπούς.
Αλλά και για μιαν άλλη άποψη ακόμη δεν πρέπει να απονέμουμε ευθύνες στο θρήσκευμα σ’ οποιοδήποτε θρήσκευμα ή εκκλησία, για τα λάθη του καθενός. […] Βρίσκονται φυσικά ακόμη και μέσα στον κλήρο άνθρωποι που χρησιμοποιούν την ιερή αποστολή τους για την εξυπηρέτηση προσωπικών τους φιλοδοξιών, άνθρωποι που μέσα στον πολιτικό στίβο ξεχνούν με επιλήψιμο τρόπο ότι έπρεπε να είναι οι φορείς υψηλών κηρυγμάτων κι όχι οι πρωταγωνιστές δολοπλοκιών και συκοφαντιών.

Χίτλερ: «Έρμαια της αποτύφλωσης όσοι φυλετιστές διχάζουν θρησκευτικά τον λαό»

Αλλά για έναν τέτοιον ανάξιο, αντιπαρατάσσονται χίλιοι τίμιοι εκκλησιαστικοί, ολοκληρωτικά πιστοί στην αποστολή τους, που αναδύονται σαν νησίδες πάνω στον βούρκο της βρώμικης κι αναταραγμένης εποχής που ζούμε. Έτσι, πολύ λίγο, σχεδόν καθόλου, δεν έχω το δικαίωμα να κατηγορήσω την εκκλησία, αν ένα πρόστυχο άτομο ντυμένο με το ράσο του ιερωμένου, διαπράττει αδίκημα καθαπτόμενο των ηθών, όπως επίσης δεν έχω το δικαίωμα να την καταδικάσω όταν ένας άλλος, μέσα από τον αριθμό των μελών της, ξεχνά και προδίνει τον λαό του, τουλάχιστον στις μέρες μας, όπου κάθε στιγμή βλέπουμε τέτοιες προδοσίες. Κι ακόμα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στις μέρες μας ότι για έναν τέτοιον μόνο εφιάλτη, θα βρούμε χίλιους ιερωμένους που η καρδιά τους ματώνει για τις δυστυχίες που περνά το έθνος τους και που εύχονται για όλους τους συμπατριώτες τους να ‘ ρθει μια μέρα που ο ουρανός θα τους χαμογελάσει ξανά.

Σ’ όποιον απαντήσει ότι δεν τίθεται εδώ ζήτημα για μικρά προβλήματα μιας μέρας, αλλά για θέματα αρχής και δόγματος, πρέπει αναγκαστικά να του πούμε: Αν νομίζεις πως είσαι ο εκλεκτός που θα μας πει την αλήθεια κάνε το, αλλά να ‘χεις το θάρρος να το κάνεις όχι από την θέση ενός πολιτικού κόμματος – που θα το χρησιμοποιήσεις σαν υπόβαθρο – αλλά αντικαθιστώντας το άσχημο παρόν με το καλύτερο μέλλον που εσύ θα προτείνεις».

Σελ 130 Πολιτικές πεποιθήσεις από τα χρόνια που έζησα στην Βιέννη

Adolf Hitler – Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός0654Ο Εθνικοσοσιαλισμός κατά της Αθεΐας !

Ο Χίτλερ, σε ομιλία του προς τον λαό της Στουτγάρδης, στις 15 Φεβρουαρίου 1933, εκφράζεται θετικά για τον Χριστιανισμό κι αρνητικά για την Αθεΐα:

”Σήμερα λένε ότι ο Χριστιανισμός βρίσκεται σε κίνδυνο κι ότι η καθολική πίστη απειλείται. Η απάντησή μου είναι η εξής: Αυτόν τον καιρό, οι χριστιανοί και όχι οι διεθνείς άθεοι, βρίσκονται στο προσκήνιο της Γερμανίας. Δεν μιλώ απλά για τον Χριστιανισμό· ομολογώ ότι δεν θα επιτρέψω ποτέ στον εαυτό μου να συμμαχήσει με τα κόμματα που έχουν ως σκοπό να καταστρέψουν τον Χριστιανισμό.

Δεκατέσσερα χρόνια έχουν πάει χέρι χέρι με την Αθεΐα. Ποτέ δεν προκλήθηκε μεγαλύτερη ζημιά στον Χριστιανισμό, απ’ ότι σ’ εκείνα τα χρόνια, όταν τα χριστιανικά κόμματα κυβερνούσαν πλάι πλάι με αυτούς που αρνούνται ακόμη και την ίδια την ύπαρξη του Θεού. Ολόκληρη η πολιτιστική ζωή της Γερμανίας, συνετρίβη και μολύνθηκε σ’ εκείνη την περίοδο.”

Σε διακήρυξη προς το γερμανικό έθνος, την 1η Φεβρουαρίου 1933, ο Χίτλερ δήλωνε:
Η Εθνική Κυβέρνηση θεωρεί ως πρώτιστο καθήκον της να αναβιώσει στο έθνος, το πνεύμα της ενότητας και της συνεργασίας. Να διατηρήσει και να υπερασπιστεί αυτές τις βασικές αρχές επί των οποίων έχει χτιστεί το έθνος μας. Θεωρεί τον Χριστιανισμό ως θεμέλιο της εθνικής μας ηθικής, και την οικογένεια ως βάση της εθνικής ζωής.”

Adolf Hitler – Εθνικοσοσιαλισμός και Χριστιανισμός07421

”Εάν ο θετικός Χριστιανισμός σημαίνει αγάπη του πλησίον, δηλαδή τον χειρισμό των ασθενών, την ενδυμασία των φτωχών, την σίτιση των πεινασμένων, την χορήγηση του ποτού σε όσους διψούν, τότε εμείς είμαστε οι πιο θετικοί Χριστιανοί. Γιατί σε αυτούς τους τομείς η κοινότητα των ανθρώπων του Εθνικού Σοσιαλιστικού Κινήματος έχει καταφέρει ένα τεράστιο έργο.”
-Aδόλφος Χίτλερ, στην ομιλία του προς την «παλιά φρουρά» στο Μόναχο στις 24 Φεβρουαρίου του 1939

Ο Χριστός είναι η πηγή αγάπης. Ακριβώς το αντίστροφο του Ιουδαϊσμού που είναι η πηγή του μίσους. Ο Εβραίος δεν έχει φυλή ανάμεσα σε άλλες φυλές στο πλανήτη. Ο Χριστός είναι ο πρώτος σπουδαίος εχθρός του Εβραίου. Γι αυτό και ο Εβραίος θέλει να τον ξεφορτωθεί. Επειδή ο Χριστός είναι απειλή για την διεθνή δύναμη τους. Ο Εβραίος είναι το ψέμα προσωποποιημένο. Όταν θυσιάστηκε ο Χριστός θυσιάστηκε η αλήθεια για πρώτη φορά στην ιστορία.

-Δρ Γκαίμπελς, Michael, Ein deutsches Schicksal in Tagebuchblättern, 1929

Ο στόχος του Χριστού ήταν ξεκάθαρος και απλός: «Αγάπησε τον γείτονά σου σαν τον εαυτό σου». Συγκέντρωσε τους οπαδούς του πίσω από αυτή την απλή δήλωση. Επειδή αυτή η διδασκαλία ήταν απλή, καθαρή, ξεκάθαρη και κατανοητή, επιτρέποντας στις μεγάλες μάζες να την ακολουθούν, κατέλαβε τελικά τον κόσμο. … Είμαι χριστιανός και πιστεύω ότι το νόημα της ζωής μου είναι η μεγάλη ευθύνη να αγαπάς τον γείτονά σου. Πρέπει να ενεργήσω σε όλα τα πράγματα θέτοντας το αγαθό του συνόλου πάνω από το προσωπικό μου καλό, βάζοντας το καλό του κράτους πάνω από το προσωπικό μου καλό. …”,

-Joseph Goebbels, January 9, 1928

“Ο Χριστιανισμός … είναι ένα από τα πιο υπέροχα άνθη που μπορούν να αναπτυχθούν στην ψυχή ενός καλού ανθρώπου.”

-Joseph Goebbels, Michael: Ein deutsches Schicksal in Tagebuchblättern, 1929.