Εθνικοσοσιαλισμός- φυλετισμός-φυσιολατρεία


Εθνικοσοσιαλισμός- φυλετισμός-φυσιολατρείαΕθνικοσοσιαλισμός- φυλετισμός-φυσιολατρεία
(της Ειρήνης Μ.)
ΠΗΓΗ

Διαβάζοντας το βιβλίο του August Kubizek “The young Hitler I knew”, σχετικά με την φιλία που διατηρούσε ο ίδιος με τον Αδόλφο Χίτλερ στα νεανικά του χρόνια, συνειδητοποίησα για μια ακόμα φορά, μέσα από την περιγραφή του χαρακτήρα και των συνηθειών του νεαρού Χίτλερ, πόσο κοντά στην φύση ένιωθε ο άνθρωπος που εμπνεύστηκε τον εθνικοσοσιαλιστικό τρόπο ζωής. Ο άνθρωπος που, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς ,δεν επινόησε τον Εθνικοσοσιαλισμό αλλά εξέφρασε μέσω αυτού, τους θεμελιώδεις Νόμους της Φύσεως.

Ανάμεσα σε άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες ο Kubizek αναφέρει : «..το περπάτημα ήταν η μόνη άσκηση που έμοιαζε ελκυστική στον Χίτλερ. Συνηθίζαμε να εξερευνούμε τα περίχωρα του Linz προς όλες τις κατευθύνσεις. Περπατούσε για ώρες δίχως να κουράζεται. Η αγάπη του για την φύση ήταν έκδηλη αλλά υπο μία ιδιαίτερη έννοια. Δεν τον ενδιέφεραν οι λεπτομέρειες αλλά η συνολική εικόνα της φύσης. Ευρισκόμενος εκεί ένοιωθε σαν στο σπίτι του και η φύση είχε μια μαγική επίδραση πάνω του. Μεταμορφωνόταν πραγματικά σε έναν άλλο άνθρωπο. Στην φύση αποκαλύπτονταν πτυχές του εαυτού του που δεν τις είχα ανακαλύψει πουθενά αλλού.

Εθνικοσοσιαλισμός- φυλετισμός-φυσιολατρεία77Ποτέ δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένος όσο όταν περπατούσε στα ήσυχα μονοπάτια του Muhlviertel ή τις νύχτες όταν έκανε μια γρήγορη εξόρμηση στο Freinberg. Οι σκέψεις του ξεδιπλώνονταν ανάλογα με τον ρυθμό των βημάτων του. Όταν ο ήλιος έστελνε το φώς των αχτίδων του στα δρομάκια της πόλης και ο αναζωογονητικός αέρας ερχόταν με μια έντονη μυρωδιά ξύλου από το δάσος, μια ακαταμάχητη δύναμη τον οδηγούσε μακριά από την πόλη στα βουνά και στα λιβάδια. Ο φίλος μου είχε ένα ιδιαίτερο χάρισμα με το οποίο έκανε την Φύση να τον υπηρετεί.

Εθνικοσοσιαλισμός- φυλετισμός-φυσιολατρεία333Αναζητούσε συνήθως ένα απόμερο σημείο έξω από την πόλη, το οποίο επισκέπτονταν συνεχώς. Γνώριζε την ακριβή θέση κάθε θάμνου και κάθε δέντρου. Τίποτα δεν μπορούσε να διαταράξει αυτή την θεσπέσια διάθεση που αποκτούσε. Ολόκληρη η φύση τον περιέβαλε σαν τους τοίχους ενός ήσυχου, φιλικού δωματίου, μέσα στο οποίο μπορούσε ανενόχλητος να διαμορφώσει τις παθιασμένες ιδέες και τα τολμηρά του σχέδια.. ».

Έχοντας λοιπόν ο Χίτλερ από μικρή ηλικία την στενή αυτή επαφή με τον περιβάλλοντα φυσικό κόσμο, κατάφερε και οδήγησε την σκέψη του μακριά από τα μονοπάτια της σκοταδιστικής χριστιανικής σκέψης, στην υπέρλαμπρη κοσμοθεωρία, μέρος της οποίας μας παρουσιάζει στο κεφάλαιο « Έθνος και Φυλή» του βιβλίου του «ο Αγών μου». Θα μπορούσαμε να την αποκρυσταλλώσουμε στην εξής φράση : «όταν ο άνθρωπος επιχειρεί να εκδηλώσει ανταρσία ενάντια στην σιδηρά λογική της φύσης, έρχεται σε σύγκρουση με τις αρχές στις οποίες οφείλει ο ίδιος την ύπαρξή του ως άνθρωπος. Και η επίθεσή του αυτή, θα οδηγήσει στον χαμό του ».

Εθνικοσοσιαλισμός- φυλετισμός-φυσιολατρεία44Παρατηρώντας , όπως διηγείται και ο στενός του φίλος, τον τρόπο ζωής, την αναπαραγωγή και τους ανηλεείς νόμους που διέπουν την ζωή των διαφόρων έμβιων όντων στο φυσικό τους περιβάλλον, διαμορφώθηκε οριστικά και αμετάκλητα η θεωρία του περί ανθρώπινης ύπαρξης και φυλετικής καθαρότητας.

Ο Χίτλερ πίστευε ότι η ζωή ενός ατόμου βελτιώνεται και πληρούται όταν ο ιδεατός σκοπός ο οποίος επιδιώκεται είναι η συμπόρευση με τους κανόνες και τις διδαχές της Φύσης. Αυτό πηγάζει από την θεώρηση ότι εμείς, ως ανθρώπινα όντα, είμαστε μέρος της Φύσης και υπαγόμαστε στους νόμους της. Όλες οι άλλες φιλοσοφίες , πολιτικές θεωρίες και θρησκείες εκτιμούν ότι οι άνθρωποι είναι ανώτεροι, διαφορετικοί ή και διαχωρισμένοι από το φυσικό τους περιβάλλον. Όπως αναφέρει ο ίδιος ο Χίτλερ, «είναι αυθεντικά ιουδαϊκή όσο και βλακώδης η ερμηνεία των σύγχρονων ειρηνιστών ότι ο ρόλος του ανθρώπου είναι να υπερισχύσει της φύσης».

Εθνικοσοσιαλισμός- φυλετισμός-φυσιολατρεία55Εκατομμύρια άνθρωποι φαντάζονται ότι αντιπροσωπεύουν ένα είδος κυρίαρχου κατακτητή της φύσης, ωστόσο αυτό βασίζεται απλώς σε μια έωλη ιδέα. Όμως , «ο πλανήτης αυτός που κάποτε κινήθηκε μέσα από τον αιθέρα για εκατομμύρια χρόνια χωρίς ανθρώπινα πλάσματα , μπορεί να κάνει πάλι το ίδιο κάποια μέρα, αν οι άνθρωποι λησμονήσουν ότι οφείλουν την ανώτερη ύπαρξή τους στην γνώση και την απαράβατη ισχύ των αυστηρών και αδήριτων νόμων της φύσης». Έτσι, γεννήθηκε μια μυστικιστική φυσιολατρεία και εξυψώθηκε σαν έννοια η αιώνια σύνδεση αίματος-γης.

Εθνικοσοσιαλισμός- φυλετισμός-φυσιολατρεία66Διαβάζουμε στο «ο Αγών μου» : «όσο η φύση δεν θέλει να ζευγαρώνουν τα αδύνατα με τα δυνατά άτομα, ακόμα λιγότερο θέλει την ανάμιξη μιας ανώτερης φυλής με μια κατώτερη, διότι, αν το έκανε, το συνολικό της έργο για την ανοδική πορεία, που καλύπτει ίσως εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, θα κατέρρεε με ένα φύσημα. Κάθε ζώο ενώνεται μόνο με μέλος του ίδιου είδους».

Κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της Γερμανίας από τον Χίτλερ, ο όρος της φυλής λοιπόν αποτελούσε κεντρική έννοια της εθνικοσοσιαλιστικής ιδεολογίας. Τέθηκε έτσι ως αίτημα, η λεγόμενη Άρεια φυλή να προστατευτεί από την επιμειξία με άλλες φυλές που θα αποτελούσαν επιβλαβή επιρροή. Η ανάγκη αυτή για τη συντήρηση της αγνότητας του αίματος δημιούργησε τους νόμους της Νυρεμβέργης, οι οποίοι απαγόρευαν το γάμο μεταξύ Γερμανών και διαφορετικής φυλής ξένων. Στα πλαίσια αυτά λειτούργησε και το λεγόμενο πρόγραμμα Lebensborn, μέσω του οποίου ενισχύθηκαν πολυμελείς οικογένειες, έλαβαν φροντίδα πολλές έγκυες και παιδιά και κατάφεραν να τεκνοποιήσουν πολλές ανύπαντρες Γερμανίδες. Ταυτόχρονα, αποτρέπονταν από την αναπαραγωγική διαδικασία όσοι έπασχαν από σοβαρές κληρονομικές και ανίατες ασθένειες.

Εθνικοσοσιαλισμός- φυλετισμός-φυσιολατρεία88Η λατρεία προς την φύση έλαβε επίσης σάρκα και οστά .Ο Χίτλερ δημιούργησε την Πράσινη Πτέρυγα με άξονα την οικολογία και το περιβάλλον για την προστασία της Πατρώας γης και κατ΄ ουσίαν την διαφύλαξη της φυλής. Αναβίωσαν για αυτό το λόγο πανάρχαια τελετουργικά δρώμενα, εορτές και ηλιοστάσια, ενώ η φύση τιμώνταν ως Παμμήτειρα θεά και τροφός. Ο Υπουργός Γεωργίας Richard Walter Darre δήλωνει πως «μόνο όταν ο νέος Γερμανός αυλακώσει τη γη δίπλα από το σημείο που έχουν ταφεί οι Πρόγονοι του, θα συνειδητοποιήσει τον οργανικό δεσμό με την μητέρα γη και θα κατανοήσει τους άρρηκτους δεσμούς που τον δένουν με την γενέθλια γη».

Εθνικοσοσιαλισμός- φυλετισμός-φυσιολατρεία99Δημιουργήθηκε μια ιδεολογική οικολογική συνείδηση αντιδρώντας στον αστικό τρόπο ζωής, στην αστυφιλία υπέρ της υπαίθρου. Ο ίδιος ο Χίτλερ μιλούσε συχνά για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τονίζοντας ότι πρέπει να προχωρήσει σε υδροηλεκτρικά έργα και να αξιοποιήσει τον άνεμο. Παράλληλα, με λοιπές διατάξεις, απαγορεύτηκε η κακομεταχείριση των ζώων και το τσίρκο και θεσπίστηκαν νόμοι για την υγιεινή τους, ενώ τέθηκαν απαγορεύσεις στην ανεξέλεγκτη δράση των κυνηγών και στην λαθροϋλοτομία τονίζοντας την ιερότητα του δάσους.

Κλέινοντας λοιπόν, όπως αναφέρει και ο Knudsen στο «Εθνικοσοσιαλισμός, η Βιολογική Κοσμοθεωρία», «το να απορρίπτει κανείς τον εθνικοσοσιαλισμό είναι σα να απορρίπτει την ίδια τη φύση! Διότι ο εθνικοσοσιαλισμός δεν είναι τίποτε άλλο παρά η εφαρμογή των βιολογικών και φυσικών νόμων επι των διαφόρων περιοχών της ανθρώπινης ζωής, είτε πρόκειται περί πολιτικής είτε περί θρησκείας είτε περί οικονομίας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΧΙΤΛΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ:

1) 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Σαν Σήμερα το 1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6000 Έλληνες νεκρούς
30) Οι τρεις βομβαρδισμοί του Πειραιά από τους “συμμάχους”
31) Η ειλικρίνεια του Γκαίμπελς
32) Ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από την φωνή του Γκαίμπελς
33) ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
34) Χίτλερ: Η αστάθεια του μεροκάματου είναι η πιο σοβαρή πληγή της αστικής οικονομίας
35) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
36) Αρθρογράφοι πράκτορες του Σιωνισμού αθωώνουν τους Άγγλοαμερικάνους και ενοχοποιούν τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές!
37) Η πείνα της Κατοχής – Τα ψέμματα καταρρίπτονται!
38) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
39) Η «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» ξαναζεί
40) Η Συνωμοσία κατά της Νορβηγίας και η 6η Απριλίου 1941
41) Ο εργάτης και ο αγρότης στον εθνικοσοσιαλισμό
42) Γκαίμπελς: Δεν είναι τα λεφτά, η εργασία και ο αγώνας είναι αυτά που μας απελευθερώνουν
43) «Κάθε αγώνας για την απελευθέρωση ενός λαού αναπτύσσει μέσα του τον πατριωτισμό» – ΧΙΤΛΕΡ
44) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσώρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!
45) Εθνικισμός και Σοσιαλισμός
46) O Adolf Hitler εξηγεί…
47) Η Προφητεία του Χίτλερ
48) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!
49) Τα SS προστάτεψαν τους Έλληνες στρατιώτες από τους Ιταλούς οι οποίοι θέλανε να τους πάρουνε αιχμάλωτους
50) Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!
51) ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
52) Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ
53) Η ιστορία του Τιτανικού, γυρισμένη στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ξεμπροστιάζει τις συνέπειες του καπιταλισμού.
54) Ο αιώνιος Εβραίος (1933) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
55) H Συμμετοχή των Ρόθσιλντ στο Βατερλώ (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
56) Αποκρυφιστικές Δυνάμεις (1943) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
57) Ο Εβραίος Süß (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
58) Η απελευθέρωση της Ευρώπης
59) Leon Degrelle: Ο Χίτλερ σεβόταν πλήρως τις άλλες φυλές!
60) Η Δημοκρατία εναντίον του Έθνους
61) Το Βιβλίο του Γ Ράιχ που πρότεινε τη λύση για την παγκόσμια ειρήνη και το τέλος των πολέμων.
62) Τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός – Ενάντια στην καπιταλιστική δεξιά και την μαρξιστική αριστερά!
63) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
64) Leon Degrelle: «Για μένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».
65) Εθνικοσοσιαλίστρια Vs Φεμινίστριας
66) Γκέμπελς: Στο διάβολο λοιπόν ο Μαρξισμός , διότι αποτε­λεί διαστρέβλωση του σοσιαλισμού !
67) Η γυναίκα ως πολίτης του φυλετικού κράτους
68) Γιατί ο Χίτλερ δεν κατασκεύασε την ατομική βόμβα;
69) Tι μας έδωσαν οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Αμερικανός Εθνικοσοσιαλιστής Matt Koehl
70) Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!
71) Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.
72) Rockwell κατά Ακροδεξιάς: Είναι δειλοί, ηττοπαθείς! Έχουν αποτύχει! Μόνο μία Εθνικοσοσιαλιστική παγκόσμια επανάσταση θα μας σώσει!
73) Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό
74) Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!
75) Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές συνέλαβαν τον αποκρυφιστή Karl Germer λόγω της φιλίας του με τον Σατανιστή Μασόνο Aleister Crowley
76) Όταν το Γ’ Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
77) Η αντικαπνιστική εκστρατεία των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών
78) Το Γ’ Ράιχ έβγαζε ντοκιμαντέρ υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων ενάντια στην Εβραϊκή σφαγή “Kosher”.
79) «Οι Ναζί, τα κρεματόρια και οι φούρνοι» – Τι ισχύει τελικά;;!
80) Ο Χίτλερ απαντάει σε όσους τον λένε συστημικό και τον καταδικάζουν!
81) Χίτλερ: Τα κόμματα είναι ίδια, ελεγχόμενα και διχάζουν το λαό!
82) Ο Χίτλερ όχι μόνο διέλυσε τις μασονικές στοές της Γαλλίας αλλά τις έκανε έκθεμα εξευτελίζοντας τες!
83) Ομιλία του Εθνικοσοσιαλιστή Hermann Göring υμνεί τους 300 Σπαρτιάτες
84) Ο μαύρος αθλητής των ΗΠΑ Jesse Owens εξυμνεί την Εθνικοσοσιαλιστική φιλοξενία και γκρεμίζει τα ψέμματα των Σιωνιστών!
85) Χίτλερ: Οι πλουτοκράτες προωθούν τη διάκριση των τάξεων παγκοσμίως!
86) Ο Χίτλερ αναλύει το πως οι τράπεζες κλέβουν τον κόσμο και μιλάει για 2 κόσμους!
87) Ο Χίτλερ εξηγεί γιατί η δημοκρατία είναι το πιο άθλιο πολίτευμα!
88) Γκαίμπελς: Προσπαθούν να καταστρέψουν την πολιτισμένη Ευρωπαϊκή φυλή!
89) Ψεύτικες φωτογραφίες θυμάτων του ολοκαυτώματος. Το μεγαλύτερο HOAX της ιστορίας!
90) Η άριστη φιλοξενία των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Μέχρι και πισίνα τους παρείχαν!
91) Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή! Νικήσαμε!
92) Oswald Mosley: Ο Βρετανός εθνικιστής ηγέτης που προσπάθησε να σταματήσει τον Β’ παγκόσμιο!
93) Η απόλυτη διάψευση των λασπολόγων που διαδίδουν ότι ο Χίτλερ ήταν πράκτορας των Ρότσιλντ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
94) Όταν ο Χίτλερ φυλάκισε τον Βαρώνο Luis De Rothschild και κατάσχεσε τη τράπεζα του!!!
95) Ο Χίτλερ φρόντισε να μην έχουν θέση οι Μάρτυρες του Ιαχωβά στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία
96) Το Γ’ Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο εργαλείο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν τη παγκόσμια κυριαρχία τους!
97) Βιβλίο του Γ’ Ράιχ: Καπιταλιστές, μαρξιστές, προλετάριοι, μασόνοι, μπουρζουαζία ,αστική τάξη όλοι στο άρμα του διεθνισμού .
98) Η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία προειδοποιούσε: Ο Εβραίος βλέπει κάθε μη Εβραίο ως υπηρέτη του δηλαδή ΓΚΟΪΜ
99) Τα SS προειδοποιούσαν: Ο κίνδυνος του Αμερικανισμού – Ένας κρυφός τρόπος καταστροφής της νεολαίας!
100) Το Γ’Ράιχ εξηγεί πως Σιωνισμός είναι η καθιέρωση μιας ενοποιημένης Εβραϊκής ηγεσίας (Ισραήλ).
101) Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ – Άλλη μια εβραϊκή απάτη
102) Χίτλερ: Απελευθερώνουμε λαούς, οι Άγγλοι τους αιματοκυλίζουν
103) Χίτλερ: Ήμουν υπερβολικά ειρηνιστής
104) Χίτλερ: Η Αγγλία δημιουργεί ταξικές διαφορές
105) ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;
106) Ομολογία Βρετανού πιλότου: Πρώτοι επιτεθήκαμε στους Γερμανούς ώστε να δημιουργήσουμε πολεμική ψύχωση!
107) Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β’ παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου!
108) Walter Gross: Πριν από την έλευση του Χίτλερ, δικαιολογούσαν δολοφόνους και ο προοδευτισμός κήρυττε να μην κάνουμε παιδιά!
109) Φυλετικές αρχές του Γ’Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!
110) Ο Χίτλερ κατακεραυνώνει τον Αγγλόδουλο Μεταξά! 
111) Leon Degrelle: Χάσαμε εξ΄αιτίας του Mussolini. Επιτέθηκε αναίτια στην Ελλάδα, έδωσε αφορμή στους Άγγλους να μπούνε, και μας βρήκε ο χειμώνας!
112) “Κυρίαρχη Φυλή” – Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!
113) Η Εθνικοσοσιαλιστική φιλανθρωπική οργάνωση Lebensborn βοηθούσε ανύπαντρες και οικονομικά αδύναμες μητέρες.
114) Ευγονική – Η επιστήμη η οποία προσπαθεί να πετύχει τον εξευγενισμό του ανθρώπινου γένους.
115) Tο Πρόγραμμα του Κόμματος του Χίτλερ, γνωστό και ως «Πρόγραμμα των 25 σημείων».
116) Ένας Ρότσιλντ έσωσε τον Μακελάρη Τσώρτσιλ από σχέδιο δολοφονίας που είχαν καταστρώσει Εθνικοσοσιαλιστές.
117) Αδόλφος Χίτλερ: Η απάντηση για τις σφαγές στη Πολωνία
118) Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ”ΣΤΡΑΣΣΕΡΙΣΜΟΥ” – Στρασσερισμός = Εθνικομπολσεβικισμός = Εβραϊκός μπολσεβικισμός
119) Χίτλερ: Η δημοκρατία αποτελεί το πεδίο καλλιέργειας της πανούκλας του Μαρξισμού και είναι πρόδρομος της.
120) ΧΙΤΛΕΡ: Ο απώτερος σκοπός του Εβραίου είναι η νίκη της δημοκρατίας και η κυριαρχία του κοινοβουλευτισμού.
121) ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ
122) Ραδιοφωνικό διάγγελμα του Γ’ Ράιχ για την προστασία των ζώων και την κατάργηση των πειραμάτων επι αυτών
123) Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.
124) Οι εθνικοσοσιαλιστές μετέτρεψαν τον Χριστιανισμό σε Θετικό Χριστιανισμό αφαιρώντας την εβραϊκή προπαγάνδα της Βίβλου..
125) Οι Εθνικοσοσιαλιστές Γερμανοί παστωμένοι στα πεζοδρόμια, χειροκροτούσαν Ελληνική παρέλαση. Ζητοκραύγαζαν: “Ζήτω το Έλλενος!”
126) Ο Εθνικοσοσιαλισμος σαν βιοθεωρεια προστατευει το περιβαλλον και τα ζωα.
127) Γιατί ο Χίτλερ είπε «καλύτερα να μου βγάλουν δύο δόντια παρά να μιλήσω ξανά με τον Φράνκο».
128) Όταν το Γ Ράιχ εξέδιδε βιβλίο για την πολιτική εκπαίδευση των Σπαρτιατών
129) Ο Χίτλερ υπήρξε η ελπίδα όσων ζούσαν υπό την κατοχή Αγγλογάλλων αποικιοκρατών είτε υπό κομμουνιστική τυραννία.
130) Ο Αδόλφος Χίτλερ για την αποτυχία της οικονομίας του μαρξισμού.
131) Ο Rudolf Hess για την Τιμή και την Αφοσίωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ΕΔΩ:
1) Η υποταγή του Μεταξά στους Αγγλοεβραίους και οι πρώτες συνέπειες για την Ελλάδα
2) Ο Μεταξάς θρήνησε για τον χαμό του Σφαγέα Κεμάλ που πουλούσε τα κόκκαλα των νεκρών της Μικράς Ασίας για πρώτες ύλες στη Γαλλία.
3) Ο Μεταξάς των Άγγλων
4) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
5) Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΔΙΝΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ
6) Ο Μεταξάς, οι εβραίοι και ένα χαστούκι
7) Ο Μεταξάς έκανε την Ελλάδα προτεκτοράτο της Αγγλίας και την έθεσε υπό την προστασία της Τουρκίας!!!
8) Ιωάννης Μεταξάς: “Μασονία για χίλια χρόνια!”
9)Ψευτοεθνικιστές κάνουν κοπτοραπτική για να καλύψουν την εθνική προδοσία του Μεταξά!
10) Ο Μέγας Μασόνος Διδάσκαλος Φιλώτας Παπαγεωργίου εκδιώχθηκε από τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές και όχι απο τον Μεταξά!
11) Ο Μεταξάς απαξίωνε τις Ελληνίδες γυναίκες και ωθούσε τα Ελληνόπουλα να ταχτούν στο πλευρό των Άγγλων.
12) Ο Μεταξάς έθεσε αμέσως από τη πρώτη μέρα στη διάθεση των Άγγλων τον Ελληνικό εμπορικό στόλο!
13) Ο Μεταξάς μετονόμασε την οδό Αποστόλου Παύλου στη Θεσσαλονίκη σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ!
14) Εθνοπροδότης Μεταξάς: “Η Αγγλία μας έχει φερθεί με εξαιρετική αγάπη και συμπαθεία”
15) Ο Ελληνικός “Εθνικισμός” αποδείχτηκε προδοτικός! Εθνικοσοσιαλισμός η μόνη λύση!
16) Ο Εθνοπροδότης Αγγλόδουλος Μεταξάς αυνανιζόταν και το ομολογούσε στο ημερολόγιο του!