Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;


Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;
ΠΗΓΗ

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνικού Έθνους δεν είναι το οικονομικό όπως προσπαθούν να παρουσιάσουν από όλα τα μέσα τα τσιράκια του τυραννικού καθεστώτος, αλλά είναι η υπογεννητικότητα . Όπως μπορούμε να δούμε στην παρακάτω γραφική παράσταση το δημογραφικό πρόβλημα δεν έχει καμιά σχέση με την οικονομική κατάσταση.

Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;

Ο δείκτης γεννήσεων (κατακόρυφη στήλη) ήδη από το 1979-1977 , δηλ. από την εδραίωση του δημοκρατικού καταναλωτισμού και την επικράτηση στις μάζες των ιδεών του φεμινισμού, αρχίζει να πέφτει .

Ας δούμε με ποιόν τρόπο είχε λύσει το πρόβλημα της φυσικής επιβίωσης , δηλ. το δημογραφικό, η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία μετά από την εξαντλητικό Πρώτο Μεγάλο Πόλεμο και την οικονομικό και πνευματικό μαρασμό της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης.

Τα όνειρα για ευημερία και για λαμπρό μέλλον επέστρεψαν στον Γερμανικό Λαό μετά από την κατάκτηση της εξουσίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό. Η Εθνοφυλετική επιβίωση είχε γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος της κρατικής πολιτικής. Η νέα κυβέρνηση ανέπτυξε ένα πολιτικό πρόγραμμα με στόχο την επιστροφή των γυναικών στο ιδανικό μητρικό αρχέτυπο.

Πριν ο Α.Χίτλερ να έρθει στην εξουσία , δηλ. την εποχή της Βαϊμάρης, ο ρυθμός γεννήσεων είχε μειωθεί από τις 36 γεννήσεις ανά 1000 κατοίκους το 1901 στις 14,7 γεννήσεις το 1933. Σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν την κατάσταση η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ενθάρρυνε τη μητρότητα μέσω προπαγάνδας για να κερδίσει την κοινή γνώμη.

Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;2

Barbara Stratzmann – μεγαλύτερη ηρωίδα Γερμανίδα μητέρα: γέννησε 53 παιδιά. 18 φορές: πέντε φορές δίδυμα, τρίδυμα 4 φορές, 1 φορά έξι παιδιά και 1 φορά εφτά παιδιά. Είναι το χαρτί του συμβολαιογράφου το 1498.

Η μητρότητα είχε πάρει την πρέπουσα θέση στην κοινωνία , δηλ. είχε αναδεχθεί σαν ηρωισμός και η ιδέα αυτή μεταβιβαζόταν στα παιδιά από τα έντυπα μέσα και τα ράδιο. Π.χ. σε μια παιδική διαφήμιση της εποχής η μητέρα περιέγραφε την πολυπλοκότητα της ανατροφής των πολλών παιδιών και πόσο δύσκολη είναι κατά καιρούς η εργασία της , αλλά στο τέλος δήλωνε ότι είναι πολύ ευτυχείς που υπηρετεί το έθνος και αν δεν έκανε πολλά παιδιά δεν θα ένιωθε καθόλου πατριώτισσα. Στα σχολικά βιβλία επίσης απεικόνιζαν και τους δύο γονείς περιτριγυρισμένους από 10-12 παιδιά. Προκειμένου να ενθαρρυνθεί η γέννηση παιδιών η κυβέρνηση προωθούσε την ιδέα ότι η δημιουργία των μεγάλων οικογενειών είναι σημάδι ακμής, ευημερίας και εθνικισμού.

Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;21Η παρασημοφόρηση ήταν επίσης ένα εργαλείο για την προώθηση της τεκνοποίησης. Χάλκινος Σταυρός απονεμόταν για 4-5 παιδιά, για μητέρες με 6-7 παιδιά υπήρχε Ασημένιος Σταυρός και ο Χρυσός Σταυρός δινόταν για 8 και περισσότερα παιδιά.  Για τις μητέρες που έζησαν στα χρόνια του Εθνικοσοσιαλισμού οι Μητρικός Σταυρός ήταν πολύ πολύτιμο βραβείο και το φορούσαν με μεγάλη υπερηφάνεια.

Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;23Το Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα είχε εφαρμόσει επίσης νομοθετικά μέτρα για την εξασφάλιση της αύξησης του ποσοστού των γεννήσεων.  Όλες οι μορφές έλεγχου των γεννήσεων τέθηκαν εκτός νόμου και διώξεις σε παραβάτες ήταν πολύ αυστηρές, έφθαναν ακόμα και μέχρι την θανατική ποινή. Το 1941 με διάταγμα του Γκένριχ Γκίμλερ είχε διακοπεί ακόμα και η παραγωγή όλων των μορφών αντισυλληπτικών.

Εκτρώσεις απαγορεύονταν εκτός περιπτώσεων των κοινωνικών αναγκών.

Τα προγράμματα για την προώθηση του γάμου και της τεκνοποίησης είχαν ως εξής. Οι οικογένειες έπαιρναν άτοκα δάνεια αν η γυναίκα απλός έφευγε από την εργασία. Για γέννηση κάθε παιδιού διαγραφόταν το 25% του χρέους/δανείου. Επίσης φόροι από τους γονείς μειώθηκαν κατά 15% για γέννηση του κάθε παιδιού.  Εάν μια μητέρα είχε περισσότερα από 6 παιδιά δεν πλήρωνε καθόλου κανένα φόρο.

Ο συνδυασμός όλων αυτών των μέρων και της οικονομικής ευμάρειας της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας το Γερμανικό Έθνος είχε αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά των γεννήσεων.

Παράλληλα με την προπαγάνδα και την νομοθεσία η Ναζί δημιούργησαν μια σειρά από προγράμματα που βοηθούσαν τις μητέρες στην ανατροφή των παιδιών. Το πρώτο από αυτά το «Βοήθεια στην Μητέρα και Παιδί» ιδρύθηκε το 1934 από την φιλανθρωπική οργάνωση NS-Volkswohlfahrt (Λαϊκή Φιλανθρωπία).

Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;26Το «Μητέρα και Παιδί» είχε πολλές λειτουργίες: « φιλανθρωπία και αποκατάσταση δυνάμεων της μητέρας, φιλανθρωπία για τα μικρά παιδιά και οργάνωση κέντρων βοήθειας και συμβουλίων».

Η βοήθεια δεν περιοριζόταν στα χρήματα και στα τρόφιμα.  Ο Εθνικοσοσιαλισμός πήγε πολύ παραπέρα. Οργάνωσε ιδρύματα για λοχούσες γυναίκες όπου το ιατρικό προσωπικό τους φρόντιζε.  Βοηθοί στέλνονταν στα σπίτια των μητέρων για να ασχοληθούν με τα παιδιά , οι μητέρες στέλνονταν στα διάφορα σανατόρια όπου εκτός από βοήθεια και αποκατάσταση μάθαιναν για τον σωστό ρόλο της γυναίκας στην κοινωνία και διδάσκονταν πώς να μεγαλώσουν δυνατά παιδιά για το Έθνος.

Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;27

Οι γερμανίδες μητέρες μαθαίνουν να φροντίζουν τα παιδιά σε μια σχολή του RMD (1937)

Η RMD (Reichmutterdienst) , Δημόσια Υπηρεσία Μητρότητας η οποία ιδρύθηκε την ημέρα της Μητέρας το 1934, ήταν άλλο ένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη της μητρότητας. Η RMD δίδασκε τις γερμανίδες μητέρες την πλήρη κατανόηση του ρόλου τους για το Έθνος, συμπεριλαμβανομένων της εκπαίδευσης και καλύτερης οργάνωσης των οικοκυρικών εργασιών.  Για αυτό είχαν οργανωθεί σχολές για μητέρες.

Έμφαση σ’ αυτό το πρόγραμμα δινόταν στην ενστάλαξη της αγάπης της μητέρας για την φροντίδα των παιδιών και της οικογενειακής ζωής. Το 1941 στο Τρίτο Ράιχ υπήρχαν 517 σχολεία μητρότητας από όπου πέρασαν τη μάθηση περισσότερες από 5 εκατομμύρια γυναίκες.

Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;277Ένα άλλα πρόγραμμα που χρησιμοποιήθηκε ήταν η Reichsbund der Kinderreichen (RdK), Εθνική Ένωση των Πολυτέκνων Οικογενειών.  Είχε συσταθεί κατά τη διάρκεια της Βαϊμάρης, αλλά από το 1933 ο ρόλος της αναβαθμίστηκε για την αναπτέρωση του πνεύμος και των γεννήσεων των γερμανών.  Ο βασικός στόχος της οργάνωσης ήταν η πλήρης αλλαγή της θέσης του λαού (του έθνους) έναντι στην μητρότητα για να περάσει το μήνυμα ότι η επιθυμία παιδιών και η πολυτεκνία πρέπει να γίνουν κανόνας και όχι εξαιρέσεις.  Όλα τα ΜΜΕ , θέατρα και λογοτεχνία αρνητικές στη μεγάλη οικογένεια και στην μητρότητα είχαν τεθεί εκτός νόμου. Το πρόγραμμα είχε ακόμα ένα ρόλο : βοηθούσε στην καταβολή ενοικίων, παραχωρούσε στέγη δωρεάν, βοηθούσε στην εκπαίδευση των παιδιών κλπ.

Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;277

Παρακάτω θα προσπαθήσουμε με τη βοήθεια της γραφικής παράστασης να δείξουμε την αποτελεσματικότητα της πολιτικής των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών στο δημογραφικό ζήτημα (πηγή εδώ

Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;27777

Στην πρώτη παράσταση παρουσιάζεται ο δείκτης γεννήσεων από το 1925 μέχρι το 2005 σε μερικές χώρες.

Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;2766

Στη δεύτερη παράσταση ο ίδιος δείκτης για την Γερμανία.

Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;27888

Εδώ φαίνεται η λεπτομέρεια της χρονικής περιόδου όπου κυβέρνησαν την Γερμανία οι Εθνικοσοσιαλιστές. Η παράσταση δείχνει με γαλάζιο χρώμα τον δείκτη γεννήσεων στην Γερμανία σε σύγκριση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και δείχνει την κατακόρυφη αύξηση της από το 1938-39 περίπου.

Ακόμα μια επιβεβαίωση της σωστής δημογραφικής πολιτικής της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας μπορούμε να διαβάσουμε στην αμερικανική στατιστική αρθρογραφία εκείνου του περιόδου εδώ: http://www.jstor.org/pss/2279062 . Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Με ποιόν τρόπο είχε λύσει το δημογραφικό η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία;27888Γεν.Ελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ:

1) 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Σαν Σήμερα το 1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6000 Έλληνες νεκρούς
30) Οι τρεις βομβαρδισμοί του Πειραιά από τους “συμμάχους”
31) Η ειλικρίνεια του Γκαίμπελς
32) Ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από την φωνή του Γκαίμπελς
33) ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
34) Χίτλερ: Η αστάθεια του μεροκάματου είναι η πιο σοβαρή πληγή της αστικής οικονομίας
35) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
36) Αρθρογράφοι πράκτορες του Σιωνισμού αθωώνουν τους Άγγλοαμερικάνους και ενοχοποιούν τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές!
37) Η πείνα της Κατοχής – Τα ψέμματα καταρρίπτονται!
38) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
39) Η «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» ξαναζεί
40) Η Συνωμοσία κατά της Νορβηγίας και η 6η Απριλίου 1941
41) Ο εργάτης και ο αγρότης στον εθνικοσοσιαλισμό
42) Γκαίμπελς: Δεν είναι τα λεφτά, η εργασία και ο αγώνας είναι αυτά που μας απελευθερώνουν
43) «Κάθε αγώνας για την απελευθέρωση ενός λαού αναπτύσσει μέσα του τον πατριωτισμό» – ΧΙΤΛΕΡ
44) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσώρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!
45) Εθνικισμός και Σοσιαλισμός
46) O Adolf Hitler εξηγεί…
47) Η Προφητεία του Χίτλερ
48) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!
49) Τα SS προστάτεψαν τους Έλληνες στρατιώτες από τους Ιταλούς οι οποίοι θέλανε να τους πάρουνε αιχμάλωτους
50) Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!
51) ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
52) Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ
53) Η ιστορία του Τιτανικού, γυρισμένη στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ξεμπροστιάζει τις συνέπειες του καπιταλισμού.
54) Ο αιώνιος Εβραίος (1933) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
55) H Συμμετοχή των Ρόθσιλντ στο Βατερλώ (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
56) Αποκρυφιστικές Δυνάμεις (1943) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
57) Ο Εβραίος Süß (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
58) Η απελευθέρωση της Ευρώπης
59) Leon Degrelle: Ο Χίτλερ σεβόταν πλήρως τις άλλες φυλές!
60) Η Δημοκρατία εναντίον του Έθνους
61) Το Βιβλίο του Γ Ράιχ που πρότεινε τη λύση για την παγκόσμια ειρήνη και το τέλος των πολέμων.
62) Τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός – Ενάντια στην καπιταλιστική δεξιά και την μαρξιστική αριστερά!
63) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
64) Leon Degrelle: «Για μένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».
65) Εθνικοσοσιαλίστρια Vs Φεμινίστριας
66) Γκέμπελς: Στο διάβολο λοιπόν ο Μαρξισμός , διότι αποτε­λεί διαστρέβλωση του σοσιαλισμού !
67) Η γυναίκα ως πολίτης του φυλετικού κράτους
68) Γιατί ο Χίτλερ δεν κατασκεύασε την ατομική βόμβα;
69) Tι μας έδωσαν οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Αμερικανός Εθνικοσοσιαλιστής Matt Koehl
70) Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!
71) Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.
72) Rockwell κατά Ακροδεξιάς: Είναι δειλοί, ηττοπαθείς! Έχουν αποτύχει! Μόνο μία Εθνικοσοσιαλιστική παγκόσμια επανάσταση θα μας σώσει!
73) Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό
74) Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!
75) Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές συνέλαβαν τον αποκρυφιστή Karl Germer λόγω της φιλίας του με τον Σατανιστή Μασόνο Aleister Crowley
76) Όταν το Γ’ Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
77) Η αντικαπνιστική εκστρατεία των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών
78) Το Γ’ Ράιχ έβγαζε ντοκιμαντέρ υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων ενάντια στην Εβραϊκή σφαγή “Kosher”.
79) «Οι Ναζί, τα κρεματόρια και οι φούρνοι» – Τι ισχύει τελικά;;!
80) Ο Χίτλερ απαντάει σε όσους τον λένε συστημικό και τον καταδικάζουν!
81) Χίτλερ: Τα κόμματα είναι ίδια, ελεγχόμενα και διχάζουν το λαό!
82) Ο Χίτλερ όχι μόνο διέλυσε τις μασονικές στοές της Γαλλίας αλλά τις έκανε έκθεμα εξευτελίζοντας τες!
83) Ομιλία του Εθνικοσοσιαλιστή Hermann Göring υμνεί τους 300 Σπαρτιάτες
84) Ο μαύρος αθλητής των ΗΠΑ Jesse Owens εξυμνεί την Εθνικοσοσιαλιστική φιλοξενία και γκρεμίζει τα ψέμματα των Σιωνιστών!
85) Χίτλερ: Οι πλουτοκράτες προωθούν τη διάκριση των τάξεων παγκοσμίως!
86) Ο Χίτλερ αναλύει το πως οι τράπεζες κλέβουν τον κόσμο και μιλάει για 2 κόσμους!
87) Ο Χίτλερ εξηγεί γιατί η δημοκρατία είναι το πιο άθλιο πολίτευμα!
88) Γκαίμπελς: Προσπαθούν να καταστρέψουν την πολιτισμένη Ευρωπαϊκή φυλή!
89) Ψεύτικες φωτογραφίες θυμάτων του ολοκαυτώματος. Το μεγαλύτερο HOAX της ιστορίας!
90) Η άριστη φιλοξενία των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Μέχρι και πισίνα τους παρείχαν!
91) Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή! Νικήσαμε!
92) Oswald Mosley: Ο Βρετανός εθνικιστής ηγέτης που προσπάθησε να σταματήσει τον Β’ παγκόσμιο!
93) Η απόλυτη διάψευση των λασπολόγων που διαδίδουν ότι ο Χίτλερ ήταν πράκτορας των Ρότσιλντ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
94) Όταν ο Χίτλερ φυλάκισε τον Βαρώνο Luis De Rothschild και κατάσχεσε τη τράπεζα του!!!
95) Ο Χίτλερ φρόντισε να μην έχουν θέση οι Μάρτυρες του Ιαχωβά στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία
96) Το Γ’ Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο εργαλείο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν τη παγκόσμια κυριαρχία τους!
97) Βιβλίο του Γ’ Ράιχ: Καπιταλιστές, μαρξιστές, προλετάριοι, μασόνοι, μπουρζουαζία ,αστική τάξη όλοι στο άρμα του διεθνισμού .
98) Η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία προειδοποιούσε: Ο Εβραίος βλέπει κάθε μη Εβραίο ως υπηρέτη του δηλαδή ΓΚΟΪΜ
99) Τα SS προειδοποιούσαν: Ο κίνδυνος του Αμερικανισμού – Ένας κρυφός τρόπος καταστροφής της νεολαίας!
100) Το Γ’Ράιχ εξηγεί πως Σιωνισμός είναι η καθιέρωση μιας ενοποιημένης Εβραϊκής ηγεσίας (Ισραήλ).
101) Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ – Άλλη μια εβραϊκή απάτη
102) Χίτλερ: Απελευθερώνουμε λαούς, οι Άγγλοι τους αιματοκυλίζουν
103) Χίτλερ: Ήμουν υπερβολικά ειρηνιστής
104) Χίτλερ: Η Αγγλία δημιουργεί ταξικές διαφορές
105) ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;
106) Ομολογία Βρετανού πιλότου: Πρώτοι επιτεθήκαμε στους Γερμανούς ώστε να δημιουργήσουμε πολεμική ψύχωση!
107) Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β’ παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου!
108) Walter Gross: Πριν από την έλευση του Χίτλερ, δικαιολογούσαν δολοφόνους και ο προοδευτισμός κήρυττε να μην κάνουμε παιδιά!
109) Φυλετικές αρχές του Γ’Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!
110) Ο Χίτλερ κατακεραυνώνει τον Αγγλόδουλο Μεταξά! 
111) Leon Degrelle: Χάσαμε εξ΄αιτίας του Mussolini. Επιτέθηκε αναίτια στην Ελλάδα, έδωσε αφορμή στους Άγγλους να μπούνε, και μας βρήκε ο χειμώνας!
112) “Κυρίαρχη Φυλή” – Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!
113) Η Εθνικοσοσιαλιστική φιλανθρωπική οργάνωση Lebensborn βοηθούσε ανύπαντρες και οικονομικά αδύναμες μητέρες.
114) Ευγονική – Η επιστήμη η οποία προσπαθεί να πετύχει τον εξευγενισμό του ανθρώπινου γένους.
115) Tο Πρόγραμμα του Κόμματος του Χίτλερ, γνωστό και ως «Πρόγραμμα των 25 σημείων».
116) Ένας Ρότσιλντ έσωσε τον Μακελάρη Τσώρτσιλ από σχέδιο δολοφονίας που είχαν καταστρώσει Εθνικοσοσιαλιστές.
117) Αδόλφος Χίτλερ: Η απάντηση για τις σφαγές στη Πολωνία
118) Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ”ΣΤΡΑΣΣΕΡΙΣΜΟΥ” – Στρασσερισμός = Εθνικομπολσεβικισμός = Εβραϊκός μπολσεβικισμός
119) Χίτλερ: Η δημοκρατία αποτελεί το πεδίο καλλιέργειας της πανούκλας του Μαρξισμού και είναι πρόδρομος της.
120) ΧΙΤΛΕΡ: Ο απώτερος σκοπός του Εβραίου είναι η νίκη της δημοκρατίας και η κυριαρχία του κοινοβουλευτισμού.
121) ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ
122) Ραδιοφωνικό διάγγελμα του Γ’ Ράιχ για την προστασία των ζώων και την κατάργηση των πειραμάτων επι αυτών
123) Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.
124) Οι εθνικοσοσιαλιστές μετέτρεψαν τον Χριστιανισμό σε Θετικό Χριστιανισμό αφαιρώντας την εβραϊκή προπαγάνδα της Βίβλου..
125) Οι Εθνικοσοσιαλιστές Γερμανοί παστωμένοι στα πεζοδρόμια, χειροκροτούσαν Ελληνική παρέλαση. Ζητοκραύγαζαν: “Ζήτω το Έλλενος!”
126) Ο Εθνικοσοσιαλισμος σαν βιοθεωρεια προστατευει το περιβαλλον και τα ζωα.
127) Γιατί ο Χίτλερ είπε «καλύτερα να μου βγάλουν δύο δόντια παρά να μιλήσω ξανά με τον Φράνκο».
128) Όταν το Γ Ράιχ εξέδιδε βιβλίο για την πολιτική εκπαίδευση των Σπαρτιατών
129) Ο Χίτλερ υπήρξε η ελπίδα όσων ζούσαν υπό την κατοχή Αγγλογάλλων αποικιοκρατών είτε υπό κομμουνιστική τυραννία.
130) Ο Αδόλφος Χίτλερ για την αποτυχία της οικονομίας του μαρξισμού.
131) Ο Rudolf Hess για την Τιμή και την Αφοσίωση.
132) Εθνικοσοσιαλισμός- φυλετισμός-φυσιολατρεία
133) Εθνικισμός: Η γάγγραινα του Εθνικοσοσιαλισμού.
134) Savitri Devi – Η Αγγλία διάλεξε να ακούσει τα εβραϊκά αφεντικά της κι όχι τον Χίτλερ γι αυτό και θα καταστραφεί απο τον πολυφυλετισμό!
135) Οι γυναίκες στον Εθνικοσοσιαλισμό
136) Αυτή είναι η μοναδική λύση για την σωτηρία και επανίδρυση της Ευρώπης!
137) Η “Κυανόλευκη Μεραρχία” και η προσφορά των Ελληνοπόντιων στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία
138) Η Παιδεία στον Εθνικοσοσιαλισμό
139) Ο Χίτλερ για την θρησκεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ΕΔΩ:
1) Η υποταγή του Μεταξά στους Αγγλοεβραίους και οι πρώτες συνέπειες για την Ελλάδα
2) Ο Μεταξάς θρήνησε για τον χαμό του Σφαγέα Κεμάλ που πουλούσε τα κόκκαλα των νεκρών της Μικράς Ασίας για πρώτες ύλες στη Γαλλία.
3) Ο Μεταξάς των Άγγλων
4) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
5) Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΔΙΝΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ
6) Ο Μεταξάς, οι εβραίοι και ένα χαστούκι
7) Ο Μεταξάς έκανε την Ελλάδα προτεκτοράτο της Αγγλίας και την έθεσε υπό την προστασία της Τουρκίας!!!
8) Ιωάννης Μεταξάς: “Μασονία για χίλια χρόνια!”
9)Ψευτοεθνικιστές κάνουν κοπτοραπτική για να καλύψουν την εθνική προδοσία του Μεταξά!
10) Ο Μέγας Μασόνος Διδάσκαλος Φιλώτας Παπαγεωργίου εκδιώχθηκε από τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές και όχι απο τον Μεταξά!
11) Ο Μεταξάς απαξίωνε τις Ελληνίδες γυναίκες και ωθούσε τα Ελληνόπουλα να ταχτούν στο πλευρό των Άγγλων.
12) Ο Μεταξάς έθεσε αμέσως από τη πρώτη μέρα στη διάθεση των Άγγλων τον Ελληνικό εμπορικό στόλο!
13) Ο Μεταξάς μετονόμασε την οδό Αποστόλου Παύλου στη Θεσσαλονίκη σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ!
14) Εθνοπροδότης Μεταξάς: “Η Αγγλία μας έχει φερθεί με εξαιρετική αγάπη και συμπαθεία”
15) Ο Ελληνικός “Εθνικισμός” αποδείχτηκε προδοτικός! Εθνικοσοσιαλισμός η μόνη λύση!
16) Ο Εθνοπροδότης Αγγλόδουλος Μεταξάς αυνανιζόταν και το ομολογούσε στο ημερολόγιο του!
17) ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩΜΕΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ.