Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μη τρώτε κουτόχορτο.


Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μή τρώτε κουτόχορτο.

Ειμαστε εθνικοσοσιαλιστες και οχι φασιστες.

Ερχόμενοι στην ετυμολογία, ο φασίστας προέρχεται από το fascio, μια λέξη της Ιταλίας, που σημαίνει ραβδί “ομάδα, ένωση” Ο Εθνικοσοσιαλιστής προέρχεται από τις δύο πρώτες συλλαβές της Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, η οποία είναι η γερμανική ονομασία του Εθνικού Σοσιαλιστικού Γερμανού Εργατικού Κόμματος.

Ο Φασισμός έχει ως πολιτικό μοντέλο τον Κορπορατισμό ενώ ο Εθνικοσοσιαλισμός τον Σοσιαλισμό (όχι τον μαρξιστικό αλλά άλλου είδους ο οποίος και λειτούργησε άψογα όταν εφαρμόστηκε απο τον Χίτλερ)

Ο φασισμός είναι ένα άλλο όνομα για τον Πλουτοκρατία. Οι πλουσιότεροι λίγοι έχουν τον πλήρη έλεγχο της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια ενός φασιστικού καθεστώτος.

“Ο Φασισμός είναι μια ιδεολογία όπου η υπεροχή του κράτους υπερτερεί έναντι της φυλής.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι μια ιδεολογία της επικράτησης της φυλής έναντι του κράτους.

Ο Φασισμός είναι επομένως περιορισμένος στα σύνορα του κράτους στον οποίον εφαρμόζεται, ενώ ο εθνικοσοσιαλισμός, λόγω της φυλετικής του βάσης, έχει μια παγκόσμια εφαρμογή. .

Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μη τρώτε κουτόχορτο.

Colin Jordan, Justica & Liberdade

Ο Φασισμός πάει χέρι-χέρι με τη θρησκοληψία σε αντίθεση με τον Εθνικοσοσιαλισμό, όπου ο φυλετισμός του δεν αποδέχεται το ψεύτικο δόγμα της ισότητας που προωθείται μέσω του Χριστιανισμού. “

– Colin Jordan, Justica & Liberdade (Justice & Freedom), Portuguese magazine interview, 1997.

Ο Μουσολίνι έγραφε:

Μάλλον είναι το κράτος που δημιουργεί το έθνος, προσδίδοντας βούληση και, ως εκ τούτου, πραγματική ζωή σε έναν λαό … Στη φασιστική αντίληψη, το κράτος είναι η βάση του έθνους.

Στο Mein Kampf, ο Adolf Hitler έγραψε:

“Το κράτος είναι ένα μέσο ένα εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για έναν ανώτερο σκοπό, για την προστασία και στήριξη της παραδοσιακής οικογένειας μέσα σε ένα έθνος. Ο σκοπός του είναι να διατηρήσει και να προωθήσει μια κοινότητα από φυσικά και πνευματικά παρόμοια πλάσματα … Τα κράτη που δεν εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό είναι στην πραγματικότητα άδικα τερατώδη. »

Κάτω από το φασισμό ο καθένας, ανεξάρτητα από το φυλετικό υπόβαθρο, μπορεί να είναι πολίτης, εφόσον δέχεται την ευθύνη του έναντι του κράτους.

Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μη τρώτε κουτόχορτο.666Υπό τον Εθνικό Σοσιαλισμό, από την άλλη πλευρά, η συμμετοχή στη φυλετική κοινότητα είναι η πρώτη απαίτηση της ιθαγένειας. (Πηγή: WHITE POWER: The Newspaper of White Revolution, number 11, January-February 1970, p. 5)

Ένα πιο τρανταχτό παράδειγμα της φασιστικής πολιτικής είναι η εισβολή του 1935 και η επακόλουθη κατάκτηση της Αιθιοπίας από τους Ιταλούς. Η ενέργεια αυτή είναι απολύτως αδικαιολόγητη και κατακριτέα από την Εθνικοσοσιαλιστική άποψη. Εκτός από όλες τις άλλες επικρίσεις, το τελικό αποτέλεσμα της ενσωμάτωσης δεκάδων εκατομμυρίων Αιθιοπαίων στη νεο-ρωμαϊκή αυτοκρατορία του Μουσολίνι θα ήταν μια καταστροφική φυλετική μόλυνση του ιταλικού έθνους.

Ακόμη και με τους αυστηρότερους νόμους κατά της πολυφυλετική επιμιξία, τα γονίδια των νέγρων θα έχουν αναπόφευκτα μεταφερθεί στο ιταλικό έθνος με την πάροδο του χρόνου και από εκεί σε όλη την Λευκή Ευρώπη.

Επιπλέον οι Εθνικοσοσιαλιστές σε αντίθεση με τους Φασίστες, ήταν αντι-μοναρχικοί.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ

ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μη τρώτε κουτόχορτο.2

Άρθρο του 1932 στην Jewish Telegraph στην οποία παρουσιάζεται με ενθουσιασμό η αποκήρυξη του αντισημιτισμού από τον Μουσολίνι.

Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μη τρώτε κουτόχορτο.33Ο οραματιστής της Αφροευρωπης, ο Σιωνιστής Καλεργκι, θαύμαζε το Μουσολίνι! Συναντήθηκε μαζί του το 33 και το 36 και εμεινε “εξαιρετικά ευχαριστημένος”. Τον αποκαλούσε σωτήρα της Ευρώπης. Αντιθέτως τον Χίτλερ τον αποκαλούσε καταστροφέα της Ευρώπης.

Ο Μουσολίνι συναντιόταν μαζί του. Αντιθέτως ο Χίτλερ είχε απαγορεύσει τα βιβλία του και τον αποκαλούσε ” μπάσταρδο κοσμοπολίτη”….

Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μη τρώτε κουτόχορτο.22

Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μη τρώτε κουτόχορτο.Το βιβλίο του Εμίλ Λούντβιχ, «Συζητήσεις με τον Μουσολίνι», εκδόθηκε με τις ευλογίες των Εβραίων και την υπογραφή του Μουσολίνι στο τέλος του έτους, λίγους μήνες πριν ο διεθνής εβραϊσμός κηρύξει τον πόλεμο στην Γερμανία.

Ακολουθεί ένα κατατοπιστικό απόσπασμα για τις απόψεις του Ντούτσε περί φυλής, έθνους, κράτους και αντισημιτισμού.

-«Φυσικά δεν υπάρχει πλέον καθαρές φυλές, ούτε ακόμα και η εβραϊκή. Αλλά ακριβώς μέσα από επιτυχημένες προσμίξεις συχνά μέσα στο Έθνος αναβλύζει δύναμη και ομορφιά. Ράτσα! πρόκειται για συναίσθημα όχι για μια πραγματικότητα. Το 95% είναι αίσθημα. Δεν μπορώ να πιστέψω ποτέ ότι είναι δυνατό να αποδειχθεί βιολογικά,  αν μια φυλή είναι πολύ ή λίγο καθαρή.

Η εθνική υπερηφάνεια δεν έχει ποτέ ανάγκη από φυλετικούς παροξυσμούς.

 Θεωρώ την Ελβετία ένα πολύ σπουδαίο κρίκο στην αλυσίδα των Ευρωπαϊκών Κρατών, επειδή ακριβώς αυτή η ανάμειξη των λαών της μπορεί να  μειώσει τις τριβές ανάμεσα στα δύο ανταγωνιστικά μεγάλα Έθνη που βρίσκονται στα σύνορά της

Δεν υπάρχει αντισημιτισμός στην Ιταλία.

Οι Ιταλοί Εβραίοι πάντα συμπεριφέρθηκαν καλά σαν πολίτες και σαν στρατιώτες, πολέμησαν γενναία. Κατέχουν σημαντικές θέσεις στα Πανεπιστήμια, στο στρατό, στις Τράπεζες. Πολλοί είναι Στρατηγοί, Διοικητής της Σαρδηνίας είναι ο Στρατηγός Μodena, ένας άλλος στρατηγός είναι στο πυροβολικό».

Leon Degrelle: Χάσαμε εξ΄αιτίας του Mussolini. Επιτέθηκε αναίτια στην Ελλάδα, έδωσε αφορμή στους Άγγλους να μπούνε, και μας βρήκε ο χειμώνας!

“Ο Μουσολίνι ζηλεύε τις επιτυχίες του Χίτλερ. Ήταν μια βαθιά και σιωπηρή ζήλια. Ήμουν φίλος του Μουσολίνι. Τον ήξερα καλά.

Ήταν ένας αξιοθαύμαχος άνθρωπος, αλλά η Ευρώπη δεν τον απασχολούσε πολύ. Δεν ήθελε να είναι θεατής, βλέποντας τον Χίτλερ να κερδίζει παντού. Ένιωθε υποχρεωμένος να κάνει κάτι ο ίδιος και γρήγορα. Παρορμητικά, ξεκίνησε μια παράλογη επίθεση εναντίον της Ελλάδας.

Τα στρατεύματά του νικήθηκαν αμέσως. Αλλά έδωσε στους Βρετανούς μια δικαιολογία για να εισβάλουν στην Ελλάδα, η οποία μέχρι τότε δεν είχε εμπλακεί στον πόλεμο.

Η Ελλάδα θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βάση για να φράξουν τα γερμανικά στρατεύματα στο δρόμο προς τη Ρωσία.

Ο Χίτλερ αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει την απειλή προληπτικά.

Έπρεπε να χάσει πέντε εβδομάδες στα Βαλκάνια. Οι νίκες του υπήρξαν ένα απίστευτο υλικοτεχνικό επίτευγμα, αλλά καθυστέρησαν την έναρξη της ρωσικής εκστρατείας κατά πέντε κρίσιμες εβδομάδες.

Εάν ο Χίτλερ μπορούσε να ξεκινήσει την εκστρατεία εγκαίρως, όπως είχε προγραμματιστεί, θα είχε εισέλθει στη Μόσχα πέντε εβδομάδες νωρίτερα, το φθινόπωρο όταν το έδαφος ήταν ακόμα ξηρό. Ο πόλεμος θα είχε τελειώσει, και η Σοβιετική Ένωση θα ήταν παρελθόν.”

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΕΣ:

Για όσους μιλάνε περι αντισιωνιστικών νόμων στη Φασιστική Ιταλία και περί φυλετισμού, οι στάσεις της Φασιστικής κυβέρνησης και οι πολιτικές έναντι της φυλής και των Εβραίων έλαβαν χώρα κάτω απο την πίεση των Γερμανών, μετά το 1940 και έτσι οι φασίστες προσπάθησαν να ευθυγραμμιστούν με τη νέα Χιτλερική πραγματικότητα. Αλλά ήταν πολύ πολύ αργά.