Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μη τρώτε κουτόχορτο.


Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μή τρώτε κουτόχορτο.

Ειμαστε εθνικοσοσιαλιστες και οχι φασιστες.

Ερχόμενοι στην ετυμολογία, ο φασίστας προέρχεται από το fascio, μια λέξη της Ιταλίας, που σημαίνει ραβδί “ομάδα, ένωση” Ο Εθνικοσοσιαλιστής προέρχεται από τις δύο πρώτες συλλαβές της Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei, η οποία είναι η γερμανική ονομασία του Εθνικού Σοσιαλιστικού Γερμανού Εργατικού Κόμματος.

Ο Φασισμός έχει ως πολιτικό μοντέλο τον Κορπορατισμό ενώ ο Εθνικοσοσιαλισμός τον Σοσιαλισμό (όχι τον μαρξιστικό αλλά άλλου είδους ο οποίος και λειτούργησε άψογα όταν εφαρμόστηκε απο τον Χίτλερ)

Ο φασισμός είναι ένα άλλο όνομα για τον Πλουτοκρατία. Οι πλουσιότεροι λίγοι έχουν τον πλήρη έλεγχο της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια ενός φασιστικού καθεστώτος.

“Ο Φασισμός είναι μια ιδεολογία όπου η υπεροχή του κράτους υπερτερεί έναντι της φυλής.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι μια ιδεολογία της επικράτησης της φυλής έναντι του κράτους.

Ο Φασισμός είναι επομένως περιορισμένος στα σύνορα του κράτους στον οποίον εφαρμόζεται, ενώ ο εθνικοσοσιαλισμός, λόγω της φυλετικής του βάσης, έχει μια παγκόσμια εφαρμογή. .

Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μη τρώτε κουτόχορτο.

Colin Jordan, Justica & Liberdade

Ο Φασισμός πάει χέρι-χέρι με τη θρησκοληψία σε αντίθεση με τον Εθνικοσοσιαλισμό, όπου ο φυλετισμός του δεν αποδέχεται το ψεύτικο δόγμα της ισότητας που προωθείται μέσω του Χριστιανισμού. “

– Colin Jordan, Justica & Liberdade (Justice & Freedom), Portuguese magazine interview, 1997.

Ο Μουσολίνι έγραφε:

Μάλλον είναι το κράτος που δημιουργεί το έθνος, προσδίδοντας βούληση και, ως εκ τούτου, πραγματική ζωή σε έναν λαό … Στη φασιστική αντίληψη, το κράτος είναι η βάση του έθνους.

Στο Mein Kampf, ο Adolf Hitler έγραψε:

“Το κράτος είναι ένα μέσο ένα εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιηθεί για έναν ανώτερο σκοπό, για την προστασία και στήριξη της παραδοσιακής οικογένειας μέσα σε ένα έθνος. Ο σκοπός του είναι να διατηρήσει και να προωθήσει μια κοινότητα από φυσικά και πνευματικά παρόμοια πλάσματα … Τα κράτη που δεν εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό είναι στην πραγματικότητα άδικα τερατώδη. »

Κάτω από το φασισμό ο καθένας, ανεξάρτητα από το φυλετικό υπόβαθρο, μπορεί να είναι πολίτης, εφόσον δέχεται την ευθύνη του έναντι του κράτους.

Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μη τρώτε κουτόχορτο.666Υπό τον Εθνικό Σοσιαλισμό, από την άλλη πλευρά, η συμμετοχή στη φυλετική κοινότητα είναι η πρώτη απαίτηση της ιθαγένειας. (Πηγή: WHITE POWER: The Newspaper of White Revolution, number 11, January-February 1970, p. 5)

Ένα πιο τρανταχτό παράδειγμα της φασιστικής πολιτικής είναι η εισβολή του 1935 και η επακόλουθη κατάκτηση της Αιθιοπίας από τους Ιταλούς. Η ενέργεια αυτή είναι απολύτως αδικαιολόγητη και κατακριτέα από την Εθνικοσοσιαλιστική άποψη. Εκτός από όλες τις άλλες επικρίσεις, το τελικό αποτέλεσμα της ενσωμάτωσης δεκάδων εκατομμυρίων Αιθιοπαίων στη νεο-ρωμαϊκή αυτοκρατορία του Μουσολίνι θα ήταν μια καταστροφική φυλετική μόλυνση του ιταλικού έθνους.

Ακόμη και με τους αυστηρότερους νόμους κατά της πολυφυλετική επιμιξία, τα γονίδια των νέγρων θα έχουν αναπόφευκτα μεταφερθεί στο ιταλικό έθνος με την πάροδο του χρόνου και από εκεί σε όλη την Λευκή Ευρώπη.

Επιπλέον οι Εθνικοσοσιαλιστές σε αντίθεση με τους Φασίστες, ήταν αντι-μοναρχικοί.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ

ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μη τρώτε κουτόχορτο.2

Άρθρο του 1932 στην Jewish Telegraph στην οποία παρουσιάζεται με ενθουσιασμό η αποκήρυξη του αντισημιτισμού από τον Μουσολίνι.

Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μη τρώτε κουτόχορτο.33Ο οραματιστής της Αφροευρωπης, ο Σιωνιστής Καλεργκι, θαύμαζε το Μουσολίνι! Συναντήθηκε μαζί του το 33 και το 36 και εμεινε “εξαιρετικά ευχαριστημένος”. Τον αποκαλούσε σωτήρα της Ευρώπης. Αντιθέτως τον Χίτλερ τον αποκαλούσε καταστροφέα της Ευρώπης.

Ο Μουσολίνι συναντιόταν μαζί του. Αντιθέτως ο Χίτλερ είχε απαγορεύσει τα βιβλία του και τον αποκαλούσε ” μπάσταρδο κοσμοπολίτη”….

Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μη τρώτε κουτόχορτο.22

Διαβάστε τις χαώδεις διαφορές μεταξύ Εθνικοσοσιαλισμού και Φασισμού, για να μη τρώτε κουτόχορτο.Το βιβλίο του Εμίλ Λούντβιχ, «Συζητήσεις με τον Μουσολίνι», εκδόθηκε με τις ευλογίες των Εβραίων και την υπογραφή του Μουσολίνι στο τέλος του έτους, λίγους μήνες πριν ο διεθνής εβραϊσμός κηρύξει τον πόλεμο στην Γερμανία.

Ακολουθεί ένα κατατοπιστικό απόσπασμα για τις απόψεις του Ντούτσε περί φυλής, έθνους, κράτους και αντισημιτισμού.

-«Φυσικά δεν υπάρχει πλέον καθαρές φυλές, ούτε ακόμα και η εβραϊκή. Αλλά ακριβώς μέσα από επιτυχημένες προσμίξεις συχνά μέσα στο Έθνος αναβλύζει δύναμη και ομορφιά. Ράτσα! πρόκειται για συναίσθημα όχι για μια πραγματικότητα. Το 95% είναι αίσθημα. Δεν μπορώ να πιστέψω ποτέ ότι είναι δυνατό να αποδειχθεί βιολογικά,  αν μια φυλή είναι πολύ ή λίγο καθαρή.

Η εθνική υπερηφάνεια δεν έχει ποτέ ανάγκη από φυλετικούς παροξυσμούς.

 Θεωρώ την Ελβετία ένα πολύ σπουδαίο κρίκο στην αλυσίδα των Ευρωπαϊκών Κρατών, επειδή ακριβώς αυτή η ανάμειξη των λαών της μπορεί να  μειώσει τις τριβές ανάμεσα στα δύο ανταγωνιστικά μεγάλα Έθνη που βρίσκονται στα σύνορά της

Δεν υπάρχει αντισημιτισμός στην Ιταλία.

Οι Ιταλοί Εβραίοι πάντα συμπεριφέρθηκαν καλά σαν πολίτες και σαν στρατιώτες, πολέμησαν γενναία. Κατέχουν σημαντικές θέσεις στα Πανεπιστήμια, στο στρατό, στις Τράπεζες. Πολλοί είναι Στρατηγοί, Διοικητής της Σαρδηνίας είναι ο Στρατηγός Μodena, ένας άλλος στρατηγός είναι στο πυροβολικό».

Leon Degrelle: Χάσαμε εξ΄αιτίας του Mussolini. Επιτέθηκε αναίτια στην Ελλάδα, έδωσε αφορμή στους Άγγλους να μπούνε, και μας βρήκε ο χειμώνας!

“Ο Μουσολίνι ζηλεύε τις επιτυχίες του Χίτλερ. Ήταν μια βαθιά και σιωπηρή ζήλια. Ήμουν φίλος του Μουσολίνι. Τον ήξερα καλά.

Ήταν ένας αξιοθαύμαχος άνθρωπος, αλλά η Ευρώπη δεν τον απασχολούσε πολύ. Δεν ήθελε να είναι θεατής, βλέποντας τον Χίτλερ να κερδίζει παντού. Ένιωθε υποχρεωμένος να κάνει κάτι ο ίδιος και γρήγορα. Παρορμητικά, ξεκίνησε μια παράλογη επίθεση εναντίον της Ελλάδας.

Τα στρατεύματά του νικήθηκαν αμέσως. Αλλά έδωσε στους Βρετανούς μια δικαιολογία για να εισβάλουν στην Ελλάδα, η οποία μέχρι τότε δεν είχε εμπλακεί στον πόλεμο.

Η Ελλάδα θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί ως βάση για να φράξουν τα γερμανικά στρατεύματα στο δρόμο προς τη Ρωσία.

Ο Χίτλερ αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει την απειλή προληπτικά.

Έπρεπε να χάσει πέντε εβδομάδες στα Βαλκάνια. Οι νίκες του υπήρξαν ένα απίστευτο υλικοτεχνικό επίτευγμα, αλλά καθυστέρησαν την έναρξη της ρωσικής εκστρατείας κατά πέντε κρίσιμες εβδομάδες.

Εάν ο Χίτλερ μπορούσε να ξεκινήσει την εκστρατεία εγκαίρως, όπως είχε προγραμματιστεί, θα είχε εισέλθει στη Μόσχα πέντε εβδομάδες νωρίτερα, το φθινόπωρο όταν το έδαφος ήταν ακόμα ξηρό. Ο πόλεμος θα είχε τελειώσει, και η Σοβιετική Ένωση θα ήταν παρελθόν.”

ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΕΣ:

Για όσους μιλάνε περι αντισιωνιστικών νόμων στη Φασιστική Ιταλία και περί φυλετισμού, οι στάσεις της Φασιστικής κυβέρνησης και οι πολιτικές έναντι της φυλής και των Εβραίων έλαβαν χώρα κάτω απο την πίεση των Γερμανών, μετά το 1940 και έτσι οι φασίστες προσπάθησαν να ευθυγραμμιστούν με τη νέα Χιτλερική πραγματικότητα. Αλλά ήταν πολύ πολύ αργά.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ:

1) 2 ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!
2) Η δίωξη της εβραιομασονίας από τον Εθνικοσοσιαλισμό
3) Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ!
4) Γιόζεφ Γκαίμπελς: «Μελετώ για ακόμη μία φορά τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών…»
5) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
6) Η ολοκαυτωμένη ταρίφα των 6000000 νεκρών Εβραίων προγεννήθηκε 8 φορές πριν τον Χίτλερ!!!!
7) Σκοτώσαν τον Κένεντυ επειδή θαύμαζε τον Χίτλερ και μισούσε την Μασονία!
8) Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Β’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ
9) ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
10) Δείτε πως οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές συνέτριψαν τους Ροθτσιλντ!
11) Ο Χίτλερ δαιμονοποιήθηκε επειδή απελευθέρωσε την Γερμανία πολεμώντας τους τοκογλύφους τραπεζίτες !
12) Σοκ! Αναρχο-αριστεροί των ΗΠΑ υιοθέτησαν ομιλίες του Χίτλερ χωρίς να το γνωρίζουν!
13) Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
15) Η Οικουμενικότητα του Εθνικοσοσιαλισμού!
16) Ο μισογυνισμός δεν έχει χώρο στον Εθνικισμό! – Ομιλία του Χίτλερ στις γυναίκες
17) Προφητεία του Χίτλερ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις συνέπειές της
18) Γκαίμπελς: «Αλίμονο στο έθνος που υποτιμά τις γυναίκες και τις μητέρες του»
19) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
21) Το οικονομικό θαύμα του Χίτλερ και η δαιμονοποίηση του απο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΜΜΕ
22) Αδόλφος Χίτλερ: Υπερασπιζόμαστε την Ευρώπη όπως και οι Έλληνες της αρχαιότητος
23) Το σχέδιο του Χίτλερ να εισβάλλει με Έλληνες στην Τουρκία για να απελευθερώσει Πόντο, Κωνσταντινούπολη και Μικρά Ασία!
24) Γκαίμπελς: Ο αγώνας στο Ελληνικό έδαφος δε στρέφεται κατά των Ελλήνων αλλά κατά των Άγγλων
25) Οι Άγγλοι δημιούργησαν την πέινα στην «κατοχή» ώστε να κατηγορήσουμε τους Εθνικοσοσιαλιστές!
26) Όταν οι Έλληνες της Αθήνας μοίραζαν λουλούδια στους Εθνικοσοσιαλιστές στρατιώτες.
27) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
28) Χίτλερ: Έτσι δημιουργεί «πολίτες» η Δημοκρατία
29) Σαν Σήμερα το 1944: Ο βομβαρδισμός του Πειραιά από τους “συμμάχους” με 6000 Έλληνες νεκρούς
30) Οι τρεις βομβαρδισμοί του Πειραιά από τους “συμμάχους”
31) Η ειλικρίνεια του Γκαίμπελς
32) Ο εθνικοσοσιαλισμός μέσα από την φωνή του Γκαίμπελς
33) ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!
34) Χίτλερ: Η αστάθεια του μεροκάματου είναι η πιο σοβαρή πληγή της αστικής οικονομίας
35) Αδόλφος Χίτλερ: Σκοτώνουν τους λαούς μέσω της ειρηνικής οικονομίας
36) Αρθρογράφοι πράκτορες του Σιωνισμού αθωώνουν τους Άγγλοαμερικάνους και ενοχοποιούν τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές!
37) Η πείνα της Κατοχής – Τα ψέμματα καταρρίπτονται!
38) Από τις στάχτες του Βερολίνου στην Παγκοσμιοποίηση
39) Η «Δημοκρατία της Βαϊμάρης» ξαναζεί
40) Η Συνωμοσία κατά της Νορβηγίας και η 6η Απριλίου 1941
41) Ο εργάτης και ο αγρότης στον εθνικοσοσιαλισμό
42) Γκαίμπελς: Δεν είναι τα λεφτά, η εργασία και ο αγώνας είναι αυτά που μας απελευθερώνουν
43) «Κάθε αγώνας για την απελευθέρωση ενός λαού αναπτύσσει μέσα του τον πατριωτισμό» – ΧΙΤΛΕΡ
44) Τα ΜΜΕ ηρωποίησαν τον Τσώρτσιλ επειδή ήταν φιλαράκι των Ρότσιλντ! Αυτών που ο “κακός” Χίτλερ πολέμησε!
45) Εθνικισμός και Σοσιαλισμός
46) O Adolf Hitler εξηγεί…
47) Η Προφητεία του Χίτλερ
48) Ο Χίτλερ κήρυξε παράνομη την αποκρυφιστική Θούλης και εξόρισε τα μέλη της!
49) Τα SS προστάτεψαν τους Έλληνες στρατιώτες από τους Ιταλούς οι οποίοι θέλανε να τους πάρουνε αιχμάλωτους
50) Γνωρίστε τον Μασόνο ιδρυτή της Θούλης που εξορίστηκε απο τον Χίτλερ και ασπάστηκε το Σουφικό Ισλάμ!
51) ΣΤΟ ΡΑΙΧ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
52) Η Μασονία στο Γ’ Ράιχ
53) Η ιστορία του Τιτανικού, γυρισμένη στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία ξεμπροστιάζει τις συνέπειες του καπιταλισμού.
54) Ο αιώνιος Εβραίος (1933) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
55) H Συμμετοχή των Ρόθσιλντ στο Βατερλώ (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
56) Αποκρυφιστικές Δυνάμεις (1943) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
57) Ο Εβραίος Süß (1940) – Εθνικοσοσιαλιστικός κινηματογράφος
58) Η απελευθέρωση της Ευρώπης
59) Leon Degrelle: Ο Χίτλερ σεβόταν πλήρως τις άλλες φυλές!
60) Η Δημοκρατία εναντίον του Έθνους
61) Το Βιβλίο του Γ Ράιχ που πρότεινε τη λύση για την παγκόσμια ειρήνη και το τέλος των πολέμων.
62) Τι είναι ο Εθνικοσοσιαλισμός – Ενάντια στην καπιταλιστική δεξιά και την μαρξιστική αριστερά!
63) Ο Γιόζεφ Γκαίμπελς μιλά για την μητρότητα
64) Leon Degrelle: «Για μένα η δεξιά είναι πιο επικίνδυνη από την αριστερά. Η δεξιά είναι ένας εχθρός που έχει το πρόσωπο του «φίλου».
65) Εθνικοσοσιαλίστρια Vs Φεμινίστριας
66) Γκέμπελς: Στο διάβολο λοιπόν ο Μαρξισμός , διότι αποτε­λεί διαστρέβλωση του σοσιαλισμού !
67) Η γυναίκα ως πολίτης του φυλετικού κράτους
68) Γιατί ο Χίτλερ δεν κατασκεύασε την ατομική βόμβα;
69) Tι μας έδωσαν οι νικητές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Αμερικανός Εθνικοσοσιαλιστής Matt Koehl
70) Όταν Αμερικάνικοι Εθνικοσοσιαλιστές παρακολουθούσαν ομιλία αφρικανικής εθνικιστικής οργάνωσης για να συζητήσουν τον φυλετικό διαχωρισμό!
71) Rockwell: Η εβραϊκή συνωμοσία επιτείνει τον πλούτο της ανώτερης οικονομικής τάξης, προωθώντας έτσι τον πόλεμο των τάξεων.
72) Rockwell κατά Ακροδεξιάς: Είναι δειλοί, ηττοπαθείς! Έχουν αποτύχει! Μόνο μία Εθνικοσοσιαλιστική παγκόσμια επανάσταση θα μας σώσει!
73) Ο Αμερικάνος Εθνικοσοσιαλιστής Αρχηγός Rockwell για τον φυλετισμό
74) Όταν Εθνικοσοσιαλιστές ξεμπρόστιαζαν την ΚΚΚ ως Σιωνιστικό δημιούργημα στην εφημερίδα Storm το 1944!
75) Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές συνέλαβαν τον αποκρυφιστή Karl Germer λόγω της φιλίας του με τον Σατανιστή Μασόνο Aleister Crowley
76) Όταν το Γ’ Ράιχ εξέδωσε βιβλίο για τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών.
77) Η αντικαπνιστική εκστρατεία των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών
78) Το Γ’ Ράιχ έβγαζε ντοκιμαντέρ υπεράσπισης των δικαιωμάτων των ζώων ενάντια στην Εβραϊκή σφαγή “Kosher”.
79) «Οι Ναζί, τα κρεματόρια και οι φούρνοι» – Τι ισχύει τελικά;;!
80) Ο Χίτλερ απαντάει σε όσους τον λένε συστημικό και τον καταδικάζουν!
81) Χίτλερ: Τα κόμματα είναι ίδια, ελεγχόμενα και διχάζουν το λαό!
82) Ο Χίτλερ όχι μόνο διέλυσε τις μασονικές στοές της Γαλλίας αλλά τις έκανε έκθεμα εξευτελίζοντας τες!
83) Ομιλία του Εθνικοσοσιαλιστή Hermann Göring υμνεί τους 300 Σπαρτιάτες
84) Ο μαύρος αθλητής των ΗΠΑ Jesse Owens εξυμνεί την Εθνικοσοσιαλιστική φιλοξενία και γκρεμίζει τα ψέμματα των Σιωνιστών!
85) Χίτλερ: Οι πλουτοκράτες προωθούν τη διάκριση των τάξεων παγκοσμίως!
86) Ο Χίτλερ αναλύει το πως οι τράπεζες κλέβουν τον κόσμο και μιλάει για 2 κόσμους!
87) Ο Χίτλερ εξηγεί γιατί η δημοκρατία είναι το πιο άθλιο πολίτευμα!
88) Γκαίμπελς: Προσπαθούν να καταστρέψουν την πολιτισμένη Ευρωπαϊκή φυλή!
89) Ψεύτικες φωτογραφίες θυμάτων του ολοκαυτώματος. Το μεγαλύτερο HOAX της ιστορίας!
90) Η άριστη φιλοξενία των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Μέχρι και πισίνα τους παρείχαν!
91) Χίτλερ: Μπήκαμε στην Ελλάδα και την απελευθερώσαμε από τη Βρετανική κατοχή! Νικήσαμε!
92) Oswald Mosley: Ο Βρετανός εθνικιστής ηγέτης που προσπάθησε να σταματήσει τον Β’ παγκόσμιο!
93) Η απόλυτη διάψευση των λασπολόγων που διαδίδουν ότι ο Χίτλερ ήταν πράκτορας των Ρότσιλντ! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
94) Όταν ο Χίτλερ φυλάκισε τον Βαρώνο Luis De Rothschild και κατάσχεσε τη τράπεζα του!!!
95) Ο Χίτλερ φρόντισε να μην έχουν θέση οι Μάρτυρες του Ιαχωβά στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία
96) Το Γ’ Ράιχ μας ενημέρωνε: Ο μαρξισμός είναι ένα χρήσιμο εργαλείο των Εβραίων για να εγκαθιδρύσουν τη παγκόσμια κυριαρχία τους!
97) Βιβλίο του Γ’ Ράιχ: Καπιταλιστές, μαρξιστές, προλετάριοι, μασόνοι, μπουρζουαζία ,αστική τάξη όλοι στο άρμα του διεθνισμού .
98) Η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία προειδοποιούσε: Ο Εβραίος βλέπει κάθε μη Εβραίο ως υπηρέτη του δηλαδή ΓΚΟΪΜ
99) Τα SS προειδοποιούσαν: Ο κίνδυνος του Αμερικανισμού – Ένας κρυφός τρόπος καταστροφής της νεολαίας!
100) Το Γ’Ράιχ εξηγεί πως Σιωνισμός είναι η καθιέρωση μιας ενοποιημένης Εβραϊκής ηγεσίας (Ισραήλ).
101) Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ – Άλλη μια εβραϊκή απάτη
102) Χίτλερ: Απελευθερώνουμε λαούς, οι Άγγλοι τους αιματοκυλίζουν
103) Χίτλερ: Ήμουν υπερβολικά ειρηνιστής
104) Χίτλερ: Η Αγγλία δημιουργεί ταξικές διαφορές
105) ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;
106) Ομολογία Βρετανού πιλότου: Πρώτοι επιτεθήκαμε στους Γερμανούς ώστε να δημιουργήσουμε πολεμική ψύχωση!
107) Αμερικάνος Στρατηγός George Patton για τον Β’ παγκόσμιο: Ήμασταν στη λάθος πλευρά του πολέμου!
108) Walter Gross: Πριν από την έλευση του Χίτλερ, δικαιολογούσαν δολοφόνους και ο προοδευτισμός κήρυττε να μην κάνουμε παιδιά!
109) Φυλετικές αρχές του Γ’Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!
110) Ο Χίτλερ κατακεραυνώνει τον Αγγλόδουλο Μεταξά! 
111) Leon Degrelle: Χάσαμε εξ΄αιτίας του Mussolini. Επιτέθηκε αναίτια στην Ελλάδα, έδωσε αφορμή στους Άγγλους να μπούνε, και μας βρήκε ο χειμώνας!
112) “Κυρίαρχη Φυλή” – Ένας όρος που δε χρησιμοποιήθηκε ΠΟΤΕ από τους Εθνικοσοσιαλιστές!
113) Η Εθνικοσοσιαλιστική φιλανθρωπική οργάνωση Lebensborn βοηθούσε ανύπαντρες και οικονομικά αδύναμες μητέρες.
114) Ευγονική – Η επιστήμη η οποία προσπαθεί να πετύχει τον εξευγενισμό του ανθρώπινου γένους.
115) Tο Πρόγραμμα του Κόμματος του Χίτλερ, γνωστό και ως «Πρόγραμμα των 25 σημείων».
116) Ένας Ρότσιλντ έσωσε τον Μακελάρη Τσώρτσιλ από σχέδιο δολοφονίας που είχαν καταστρώσει Εθνικοσοσιαλιστές.
117) Αδόλφος Χίτλερ: Η απάντηση για τις σφαγές στη Πολωνία
118) Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ”ΣΤΡΑΣΣΕΡΙΣΜΟΥ” – Στρασσερισμός = Εθνικομπολσεβικισμός = Εβραϊκός μπολσεβικισμός
119) Χίτλερ: Η δημοκρατία αποτελεί το πεδίο καλλιέργειας της πανούκλας του Μαρξισμού και είναι πρόδρομος της.
120) ΧΙΤΛΕΡ: Ο απώτερος σκοπός του Εβραίου είναι η νίκη της δημοκρατίας και η κυριαρχία του κοινοβουλευτισμού.
121) ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝ
122) Ραδιοφωνικό διάγγελμα του Γ’ Ράιχ για την προστασία των ζώων και την κατάργηση των πειραμάτων επι αυτών
123) Οι θρησκευτικές διαμάχες ΔΕΝ έχουν θέση στον Εθνικοσοσιαλισμό! Το Έθνος και η Φυλή είναι πάνω απο τη Θρησκεία.
124) Οι εθνικοσοσιαλιστές μετέτρεψαν τον Χριστιανισμό σε Θετικό Χριστιανισμό αφαιρώντας την εβραϊκή προπαγάνδα της Βίβλου..
125) Οι Εθνικοσοσιαλιστές Γερμανοί παστωμένοι στα πεζοδρόμια, χειροκροτούσαν Ελληνική παρέλαση. Ζητοκραύγαζαν: “Ζήτω το Έλλενος!”
126) Ο Εθνικοσοσιαλισμος σαν βιοθεωρεια προστατευει το περιβαλλον και τα ζωα.
127) Γιατί ο Χίτλερ είπε «καλύτερα να μου βγάλουν δύο δόντια παρά να μιλήσω ξανά με τον Φράνκο».
128) Όταν το Γ Ράιχ εξέδιδε βιβλίο για την πολιτική εκπαίδευση των Σπαρτιατών
129) Ο Χίτλερ υπήρξε η ελπίδα όσων ζούσαν υπό την κατοχή Αγγλογάλλων αποικιοκρατών είτε υπό κομμουνιστική τυραννία.
130) Ο Αδόλφος Χίτλερ για την αποτυχία της οικονομίας του μαρξισμού.
131) Ο Rudolf Hess για την Τιμή και την Αφοσίωση.
132) Εθνικοσοσιαλισμός- φυλετισμός-φυσιολατρεία
133) Εθνικισμός: Η γάγγραινα του Εθνικοσοσιαλισμού.
134) Savitri Devi – Η Αγγλία διάλεξε να ακούσει τα εβραϊκά αφεντικά της κι όχι τον Χίτλερ γι αυτό και θα καταστραφεί απο τον πολυφυλετισμό!
135) Οι γυναίκες στον Εθνικοσοσιαλισμό
136) Αυτή είναι η μοναδική λύση για την σωτηρία και επανίδρυση της Ευρώπης!
137) Η “Κυανόλευκη Μεραρχία” και η προσφορά των Ελληνοπόντιων στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία
138) Η Παιδεία στον Εθνικοσοσιαλισμό
139) Ο Χίτλερ για την θρησκεία
140) H AΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
141) Λευτεριά στην Ούρσουλα Χάβερμπεκ – Τη σύγχρονη ηρωίδα που εμπνέει τους γνήσιους Εθνικοσοσιαλιστές
142) Η Ξενηλασία στην Αρχαία Σπάρτη
143) Νομοθεσία του Λυκούργου – Η αποθέωση της ευγονικής
144) Ποιοί πραγματικά έκλεψαν αρχαιότητες της Ελλάδος οι Γερμανοί Εθνικοσοσιαλιστές ή οι Άγγλοι Σιωνιστές;;!
145) Όταν ο Louis Farrakhan της Ένωσης του Ισλάμ υμνούσε τον Χίτλερ
146) Ποιός ήταν ο θαυμαστής του Μουσολίνι Kalergi που μισούσε ο Χίτλερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΑ ΕΔΩ:
1) Η υποταγή του Μεταξά στους Αγγλοεβραίους και οι πρώτες συνέπειες για την Ελλάδα
2) Ο Μεταξάς θρήνησε για τον χαμό του Σφαγέα Κεμάλ που πουλούσε τα κόκκαλα των νεκρών της Μικράς Ασίας για πρώτες ύλες στη Γαλλία.
3) Ο Μεταξάς των Άγγλων
4) Η προσπάθεια του Χίτλερ να σταματήσει τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο…
5) Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΔΙΝΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΕΜΦΥΛΙΟ
6) Ο Μεταξάς, οι εβραίοι και ένα χαστούκι
7) Ο Μεταξάς έκανε την Ελλάδα προτεκτοράτο της Αγγλίας και την έθεσε υπό την προστασία της Τουρκίας!!!
8) Ιωάννης Μεταξάς: “Μασονία για χίλια χρόνια!”
9)Ψευτοεθνικιστές κάνουν κοπτοραπτική για να καλύψουν την εθνική προδοσία του Μεταξά!
10) Ο Μέγας Μασόνος Διδάσκαλος Φιλώτας Παπαγεωργίου εκδιώχθηκε από τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές και όχι απο τον Μεταξά!
11) Ο Μεταξάς απαξίωνε τις Ελληνίδες γυναίκες και ωθούσε τα Ελληνόπουλα να ταχτούν στο πλευρό των Άγγλων.
12) Ο Μεταξάς έθεσε αμέσως από τη πρώτη μέρα στη διάθεση των Άγγλων τον Ελληνικό εμπορικό στόλο!
13) Ο Μεταξάς μετονόμασε την οδό Αποστόλου Παύλου στη Θεσσαλονίκη σε οδό Κεμάλ Ατατούρκ!
14) Εθνοπροδότης Μεταξάς: “Η Αγγλία μας έχει φερθεί με εξαιρετική αγάπη και συμπαθεία”
15) Ο Ελληνικός “Εθνικισμός” αποδείχτηκε προδοτικός! Εθνικοσοσιαλισμός η μόνη λύση!
16) Ο Εθνοπροδότης Αγγλόδουλος Μεταξάς αυνανιζόταν και το ομολογούσε στο ημερολόγιο του!
17) ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ: ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩΜΕΝ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ ΕΚΕΙ.