Νέα Σουηβία – Η βάση των εθνικοσοσιαλιστών στην Ανταρκτικη!


Νέα Σουηβία - Η βάση των εθνικοσοσιαλιστών στην Ανταρκτικη!Πιστεύεται ότι η Deutsche Atartiktische Expedition (Γερμανική Ανταρκτική Εκστρατεία) από το 1938 έως το 1939 άνοιξε το δρόμο για τη διαφυγή των βασικών αξιωματούχων SS (Schutzstaffel), όπως η Entwicklungsstellen (ομάδες ανάπτυξης SS).

Το επιτελείο των SS είχε δραπετεύσει στη Νέα Σουαβία (γερμανική: Neuschwabenland), μια πρώην βάση των εθνικοσοσιαλιστών στην Ανταρκτική.

Υπάρχει μια επίσης μυστική υπόγεια βάση κοντά στην περιοχή αυτή, όπου χτίστηκε στο τέταρτο Ράιχ. Μπορεί να εξηγήσει κανείς γιατί η Ανταρκτική είναι ζώνη απαγόρευσης πτήσεων αλλά και προσέγγισης σκαφών και που προστατεύεται από μια συνθήκη που υπέγραψαν δεκάδες  χώρες;;;!

Νέα Σουηβία - Η βάση των εθνικοσοσιαλιστών στην Ανταρκτικη!Η Συνθήκη της Ανταρκτικής  έχει επικυρωθεί από 53 χώρες και διαχωρίζει την Ανταρκτική ως επιστημονική προστατευόμενη περιοχή, ελεύθερη για επιστημονική έρευνα και στην οποία απαγορεύεται κάθε στρατιωτική δράση.

Νέα Σουηβία - Η βάση των εθνικοσοσιαλιστών στην Ανταρκτικη!3Η Γερμανική Ανταρτικιστική αποστολή (Γερμανική Ανταρκτική Εκστρατεία) έλαβε χώρα από το 1938 έως το 1939.

Θα μπορούσε εύκολα να ανεγερθεί ένα Τέταρτο Ράιχ βασίζόμενο στην κατοχή μυστικής τεχνολογίας, η οποία φημολογείται οτι βρίσκεται κρυμμένη σε μια υπόγεια βάση κάτω ή κοντά στο Neuschwabenland (Νέα Σουαμπία), στην Ανταρκτική.