Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ και διαφορετική συμπεριφορά. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!


Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ και διαφορετική συμπεριφορά. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!

Ακούγοντας κάποιος τις λέξεις «ρατσισμός» ή «ρατσιστής» σε μία συζήτηση στα Μ.Μ.Ε, σε δημόσιες εκδηλώσεις ή ακόμα και σε στενό κύκλο ανθρώπων, είναι σχεδόν βέβαιο ότι κάποιος θα τις χρησιμοποιεί ως ύβρεις, ενώ ο δέκτης της «ύβρεως» θα σπεύδει ν’ αποκυρήξει αυτόν τον χαρακτηρισμό πιστεύοντας ότι προσβάλλεται βαθύτατα. Είναι η
απόλυτη κατηγορία.

Ποιός, όμως, είναι ο ρατσιστής ; Ρατσιστή λένε κι αυτόν που δεν θέλει τους λαθρομετανάστες στην περιοχή του διότι έχασε την εργασία του,ρατσιστή λένε κι αυτόν που υβρίζει τους ξένους, ρατσιστή λένε κι αυτόν που υβρίζει ή ειρωνεύεται τους ομοφυλόφιλους -κοινωνικός ρατσισμός(!)-, ρατσιστή τέλος πάντων «κατηγορούν» οποιονδήποτε υβρίζει ή κατηγοριοποιεί αρνητικώς κάποιον άλλον.

Ρατσισμός είναι μια λέξη που εφηύρε ο Κομμουνιστής Λέον Τρότσκι. Στο έργο του «Η Ιστορία της Ρωσικής Επανάστασης» υπάρχει ένα χωρίο στο οποίο εμφανίζεται η λέξη “расистов,” που αν το μεταφέρουμε στην λατινική γραφή είναι “racistov” δηλαδή, “ρατσιστές”. Στο έργο αυτό βλέπουμε για πρώτη φορά στην ιστορία να εμφανίζεται η συγκεκριμένη λέξη.

Η πραγματική λέξη η οποία μας αντιπροσπεύει είναι η λέξη RACIALISM, δηλαδή η ξενόγλωσσος απόδοση στα ελληνικά του όρου «φυλετισμός». Προέρχεται από την «ράτσα» η οποία εννοεί την φυλή (φύω=γεννώ). Φυλή είναι ένα σύνολο ανθρώπων που συνδέονται μεταξύ τους δια συγγένειας (όμαιμον), δηλαδή έχουν κοινή καταγωγή.

Τα άτομα της ίδιας φυλής έχουν όμοια σωματικά και ψυχικά χαρακτηριστικά, τα οποία κληρονομούνται στους απογόνους τους. Συνεπώς, φυλετισμός είναι η θεωρία που αποδέχεται την ύπαρξη διαφορετικών φυλών μεταξύ των ανθρώπων -και γενικότερα όλων των ζώντων οργανισμών- και υποστηρίζει ότι οι φυλές υπόκεινται στον «νόμο της ανισότητας» και στον «νόμο της ποικιλίας των ειδών».

Είναι επιστημονικώς αποδεδειγμένο ότι υπάρχουν πολλές φυλές ανθρώπων και φυσικά άνισες μεταξύ τους. Η ύπαρξη ολόκληρου επιστημονικού κλάδου, της Βιολογίας, επιβεβαιώνει την ύπαρξη και την διαφορετικότητα των φυλών (κάτι αυτονόητο,όμως,συνεχώς επαναλαμβόμενο λόγω της τεράστιας μαύρης προπαγάνδας των αντιρατσιστών).

Εδώ και χιλιάδες χρόνια οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν και πίστευαν, φυσικά, σ’ αυτήν την πραγματικότητα, σ’ αυτόν τον Φυσικό Νόμο (βλέπε Ορφικά-«Νεμέσεως Ύμνον», «Αργοναυτικά», «Ηθικά Ευδήμεια» του Αριστοτέλη, καθώς και πληθώρα άλλων αρχαίων κειμένων). Στην αρχαία Ελλάδα, μάλιστα, δεν επιτρεπόταν ούτε η ταφή των βαρβάρων σε ελληνικό έδαφος!

Επιστημονικές μελέτες κατηγοριοποιούν τις ανθρώπινες φυλές με βάση διάφορα χαρακτηριστικά. Το σχήμα της κεφαλής, το ανάστημα, το στόμα, το σχήμα της μύτης, η φύση των τριχών και πολλά άλλα ανατομικά χαρακτηριστικά διαφοροποιούν και κατηγοριοποιούν τις φυλές. Όμως, η βασική διάκριση των φυλών γίνεται με βάση το χρώμα της επιδερμίδος: Λευκή, Κίτρινη, Ερυθρά και οι 2 Μαύρες (Αφρικανοί και Αυστραλοί).

Έτσι, προκύπτουν και οι πέντε μεγάλες ομάδες φυλών: η Άρεια, η Μογγολοειδής, η Αμερικανο-ινδική, η Νεγροειδής και η  Αβοριγινοειδής ,οι οποίες υποδιαιρούνται σε πολλές μικρότερες φυλές.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!6

Επίσημος χάρτης του Γ Ράιχ που δείχνει τις 5 βασικές φυλές του κόσμου πάνω στη γη και τη προέλευση τους

Κάθε φυλή έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Οι φυλές ξεχωρίζουν μεταξύ τους λόγω εξωτερικών (σωματικών) και εσωτερικών (πνευματικών) διαφορών. Μία σύντομη και μόνο ενασχόληση με την Βιολογία (Γενετική, Ανθρωπολογία κ.τ.λ) θα σας παρουσιάσει πληθώρα ανατομικών διαφορών που ούτε καν φαντάζεστε.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!8

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!344

Απο σχολικό βιβλίο του Γ Ράιχ

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!7676

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!2

Αβοριγινος . Οι Λατίνοι απο αυτόν προήλθαν

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!

Αβοριγινος. Οι πακιστανοί και μεσανατολίτες του σήμερα απο αυτόν προήλθαν

Είναι, όμως, τουλάχιστον, ανόητο να πιστεύουμε ότι ενώ οι φυλές έχουν τόσες πολλές εξωτερικές διαφορές, δεν έχουν καμμία εσωτερική διαφορά!

Το DNA, τα γονίδια και τα χρωμοσώματα δεν επηρεάζουν μόνο την εξωτερική εμφάνιση του ανθρώπου, αλλά και την εσωτερική φύση του. Η διαφορετικότητα των πνευματικών χαρακτηριστικών δεν είναι τόσο εμφανής όσο των σωματικών και γι’ αυτόν τον λόγο οι κάθε λογής αντιρατσιστές προσπαθούν να μας πείσουν ότι στο μόνο που διαφέρουν οι ανθρώπινες φυλές είναι στο χρώμα της επιδερμίδος τους !

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝ.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!556Δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει κάποιος τον διαφορετικό βαθμό ευφυίας μεταξύ των φυλών, αρκεί βέβαια να μην έχει δεχτεί τόση αντιρατσιστική προπαγάνδα, ώστε να έχει χάσει την δική του ευφυία! Και είναι, κυρίως, αυτά τα πνευματικά χαρακτηριστικά που δημιουργούν την ανισότητα μεταξύ των φυλών. Οι φυλές αξιολογούνται βάσει της ικανότητάς τους να δημιουργούν ή ν’ αφομοιώνουν πολιτισμό. Αυτό και μόνον εννοούμε όταν ισχυριζόμαστε ότι οι φυλές είναι άνισες.

Το IQ δηλαδή ο δείκτης νοημοσύνης της κάθε φυλής διαφέρει και μάλιστα οι αποκλείσεις είναι πολύ μεγάλες.

Ακόμη και όταν οι Μαύροι και οι Λευκοί έχουν το ίδιο υπόβαθρο, εις ότι αφορά το οικογενειακό εισόδημα και τα παιδικά προνόμια, οι Μαύροι εξακολουθούν να έχουν μέσο όρο I.Q. από 15 έως 20 μονάδες χαμηλότερα από τους αντίστοιχους Λευκούς. Αυτό συμπεριλαμβάνει περιπτώσεις όπου Μαύρα παιδιά έχουν υιοθετηθεί από Λευκούς γονείς. Το I.Q. τους μπορεί να έχει βελτιωθεί από το περιβάλλον, αλλά παραμένει πιο κοντά σε αυτό των βιολογικών τους γονιών απ’ ότι των υιοθετούμενων.

Με μέση τιμή I.Q. το 85, μόνο το 16% των Μαύρων ξεπερνάει το 100, ενώ στους Λευκούς το ποσοστό αγγίζει το 50%. Μόνο ένα 10 με 25% των Μαύρων ξεπερνάει τον μέσο όρο I.Q. των Λευκών (η ισότητα θα απαιτούσε το 50%).

Οι Μαύροι είναι 6 φορές πιο πιθανό να έχουν I.Q. από 50 έως 70 πράγμα που τους κατατάσσει στους «αργούς» μαθητές, ενώ οι Λευκοί μαθητές είναι 10 φορές πιο πιθανό να έχουν 130 ή περισσότερο.

Αυτές οι διαφορές μεταξύ Μαύρων και Λευκών έχουν καταγραφεί επανειλημμένα από όλα τα τεστ που έχουν διεξαχθεί απ’ όλους τους κλάδους του αμερικανικού στρατού, από κάθε πολιτεία, κομητεία και τοπικό σχολικό συμβούλιο, το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ κλπ. Η διαφορά αυτή στα αποτελέσματα παραμένει αμετάβλητη εδώ και 40 χρόνια.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!32Η εξέταση PACE, της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αξιολογεί κάθε χρόνο 100.000 πτυχιούχους πανεπιστημίων που είναι υποψήφιοι καθηγητές ή διοικητικοί υπάλληλοι. Οι Λευκοί την περνούν με βαθμολογία 70 ή παραπάνω σε ποσοστό 58%, ενώ στους Μαύρους το αντίστοιχο ποσοστό είναι μόλις 12%. Μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ η διαφορά Λευκών και Μαύρων είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή: το 16% των Λευκών υποψηφίων επιτυγχάνει βαθμολογίες του 90 ή παραπάνω, ενώ μόνο το 1/5 του 1% των Μαύρων υποψηφίων βαθμολογείται με 90. Μια αναλογία της τάξεως του 80/1.

Τα αποτελέσματα του Beta τεστ του Αμερικανικού Στρατού (Army Beta Test) στο οποίο πήραν μέρος 386.000 αναλφάβητοι στρατιώτες, κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου, έδειξαν ότι οι Μαύροι ήταν «κατώτεροι από τους Λευκούς σε όλους τους τύπους δοκιμών που έκανε ο στρατός». Τα τεστ συμπεριέλαβαν καθαρόαιμους Μαύρους, ημίαιμους (ένας γονιός Λευκός και ένας Μαύρος) και 1/4 Μαύρους (μόνο με ένα παππού μαύρο). Διαπιστώθηκε ότι «οι λιγότερο επιμειγμένη ομάδα (οι 1/4 Μαύροι) είχαν καλύτερα αποτελέσματα» .

Παρ’ ότι πολλοί υπέρμαχοι της ισότητας υποβαθμίζουν τα αποτελέσματα αυτών των τεστ I.Q., με την δικαιολογία ότι είναι πολιτισμικά προκατειλημμένα, δεν έχουν καταφέρει να αναπτύξουν ένα τεστ νοημοσύνης στο οποίο Μαύροι και Λευκοί να σκοράρουν το ίδιο.

Έχουν γίνει πολυάριθμες μελέτες για το συγκριτικό βάρος των εγκεφάλων Λευκών και Μαύρων με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι κατά 8-12% το βάρος του εγκεφάλου των Μαύρων είναι χαμηλότερο. Τέτοιες μελέτες έχουν διεξαχθεί από τους Bean, Pearl, Vint, Tilney, Gordon, Todd και άλλους.

Εκτός από τη διαφορά στο βάρος, ο εγκέφαλος του Μαύρου μεγαλώνει λιγότερο μετά την εφηβεία απ’ ότι του Λευκού. Αν και ο εγκέφαλος και το νευρικό σύστημα των Μαύρων ωριμάζουν γρηγορότερα απ’ ότι των Λευκών, η ανάπτυξή του ολοκληρώνεται σε μικρότερη ηλικία, γεγονός που περιορίζει την περαιτέρω πνευματική του εξέλιξη.

Το πάχος του εξωτερικού στρώματος (supragranular layer) του εγκεφάλου του Μαύρου είναι περίπου 15% πιο λεπτό και οι περιελίξεις του είναι λιγότερες και πιο απλές, κατά μέσο όρο, από αυτές του εγκεφάλου του Λευκού.

Οι μετωπικοί λοβοί του εγκεφάλου του Μαύρου, υπεύθυνοι για την αφηρημένη συλλογιστική, είναι μικρότεροι σε σχέση με το σωματικό βάρος και λιγότερο περίπλοκοι από εκείνους του Λευκού εγκεφάλου.

Ανώτερες φυλές είναι αυτές που μπορούν να δημιουργήσουν δικό τους πολιτισμό (εννοείται πολιτισμός άξιος αναφοράς και όχι οι λασποκαλύβες), μεσαίες φυλές είναι αυτές που αδυνατούν να δημιουργήσουν δικό τους πολιτισμό, αλλά μπορούν ν’ αφομοιώσουν εύκολα ή δύσκολα έναν ξένον και, τέλος, οι κατώτερες φυλές που αδυνατούν ακόμα και ν’ αφομοιώσουν έναν άλλον πολιτισμό και ζούν σε σχεδόν πρωτόγονες συνθήκες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝ.

Ο ρυθμός με τον οποίο οι Μαύροι διαπράττουν φόνο είναι τριάντα φορές μεγαλύτερος απ’ των Λευκών. Βιασμός και επίθεση, δέκα φορές. Αυτά τα νούμερα, όπως δίνονται από τις αναφορές του F.B.I., διαφέρουν από χρόνο σε χρόνο, αλλά αντιπροσωπεύουν σε μεγάλο βαθμό την τάση για την τελευταία δεκαετία.

Σύμφωνα με το τμήμα δικαιοσύνης, 1 στους 4 Μαύρους άντρες ηλικίας μεταξύ 20 – 29 ετών βρίσκεται αυτή τη στιγμή είτε στη φυλακή, είτε υπό κατ’ οίκον περιορισμό ή είναι ελεύθερος υπό όρους.

Αν και αποτελούν μόνο το 12% του πληθυσμού των ΗΠΑ, οι Μαύροι διαπράττουν πάνω από το 50% των βιασμών και των ληστειών, όπως και το 60% όλων των δολοφονιών.

Περίπου το 50% των Μαύρων ανδρών θα συλληφθούν και θα κατηγορηθούν για κάποιο σοβαρό αδίκημα στη διάρκεια της ζωής τους.

Οι Μαύροι βιαστές επιλέγουν Λευκά θύματα πάνω από το ήμισυ των φορών (54,9%) κάθε χρόνο, 30 φορές πιο συχνά απ’ ότι οι Λευκοί επιλέγουν Μαύρους.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!111111

Η ετήσια έκθεση του Τμήματος Δικαιοσύνης δείχνει ότι όταν οι Λευκοί διαπράττουν βία, το κάνουν εναντίον Μαύρων μόνο το 2,4% των φορών. Οι Μαύροι, απ’ την άλλη, επιλέγουν Λευκά θύματα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.

Στη Νέα Υόρκη, ενας Λευκός είναι πάνω από 300 φορές πιο πιθανό να δεχθεί επίθεση από μια συμμορία Μαύρων, απ’ ότι ένας Μαύρος από μια συμμορία Λευκών.

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η εγκληματικότητα είναι «προϊόν» της φτώχειας και της έλλειψης «προνομίων».

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!090

Ωστόσο, η επαρχία της Κολούμπια, η

οποία έχει τους υψηλότερους μέσους ετήσιους μισθούς και βρίσκεται πίσω μόνο απ’ την Αλάσκα σε κατά κεφαλήν εισόδημα, είναι πρώτη σχεδόν σε κάθε κατηγορία εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένων των δολοφονιών, των ληστειών, των επιθέσεων και της κλοπής οχημάτων. Η Ουάσινγκτον έχει επίσης τον αυστηρότερο έλεγχο πυροβόλων όπλων στην Αμερική, το υψηλότερο αστυνομικό κόστος ανά κάτοικο, το υψηλότερο ποσοστό αστυνομικών ανά πολίτη και το υψηλότερο ποσοστό φυλακίσεων. Ο μόνιμος πληθυσμός της είναι πάνω από το 80% Μαύροι.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!95 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!77Η Δυτική Βιρτζίνια, η οποία έχει το χαμηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας, υποφέρει από χρόνια φτώχεια, έχει την υψηλότερη ανεργία στις Η.Π.Α. και έχει επίσης το μικρότερο ποσοστό αστυνομικών ανά πολίτη, αποτελείται πάνω από το 96% από Λευκούς.

Η Περιφέρεια της Κολούμπια, η οποία αποτελείται σε ποσοστό 70% από Μαύρους, είναι πρώτη στις ΗΠΑ σε πολλούς τομείς καθώς έχει:

  • Το υψηλότερο ποσοστό εγκληματικότητας
  • Την πιο αυστηρή νομοθεσία περί όπλων
  • Το υψηλότερο ποσοστό φυλακίσεων
  • Το μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας
  • Το υψηλότερο ποσοστό νόθων παιδιών
  • Το υψηλότερο ποσοστό μαθητών που εγκαταλείπουν το σχολείο, παρόλο που οι καθηγητές είναι οι υψηλότερα αμοιβόμενοι στις ΗΠΑ
  • Το μεγαλύτερο ποσοστό Γονόρροιας και Σύφιλης
  • Την συχνότερη εμφάνιση του AIDS

ΑΙΓΥΠΤΟΣ

Η Αρχαία Αίγυπτος ιδρύθηκε και χτίστηκε από Μεσογειακούς Λευκούς Καυκάσιους περί το 4500 π.Χ. Η περίοδος ακμής της Αιγύπτου ήταν από το 3400 π.Χ. έως το 1800 π.X. και χαρακτηριζόταν από την καταπληκτική αρχιτεκτονική, τις πυραμίδες, τους ναούς και την επιδεξιότητα των μαθηματικών και της μηχανικής, τα απομεινάρια των οποίων είναι ακόμα εμφανή σήμερα. Οι Λευκοί Αιγύπτιοι ήταν πρωτοπόροι στην ιατρική, στη χημεία, στην αστρονομία και στο δίκαιο. Σε πολλές περιπτώσεις, τα επιτεύγματά τους παραμένουν ασύγκριτα.

Αλλά, περίπου το 3400 π.Χ. ο αιγυπτιακός πολιτισμός άρχισε να εξαπλώνεται στον ποταμό Νείλο και να έρχεται σε στενή επαφή με τους Μαύρους Νούβιους στα νότια. Σύντομα άρχισαν να χρησιμοποιούν Μαύρους ως δούλους για εργασία και η Αίγυπτος έγινε το πρώτο χωνευτήρι της ιστορίας.

Με την πάροδο του χρόνου το ανακάτεμα με το αίμα του Μαύρου ξεκίνησε από τα χαμηλότερα στρώματα της αιγυπτιακής κοινωνίας. Οι σκλάβοι τελικά απελευθερώθηκαν, απόλαυσαν πολιτική ισότητα και πήραν θέσεις εξουσίας στην κυβέρνηση.

Μέχρι τον καιρό του βασιλιά Τούτ (1370-1352 π.Χ.) ακόμη και οι άρχουσες τάξεις είχαν μολυνθεί και η Αίγυπτος άρχισε να παρακμάζει. Σήμερα, η κάποτε πανίσχυρη Αίγυπτος είναι μια χώρα του Τρίτου Κόσμου, έχοντας χάσει την τέχνη της, την ιατρική της, την αρχιτεκτονική της ικανότητα και τη θέση της στις παγκόσμιες υποθέσεις.  Η παράλογη αντίληψη ότι η Αρχαία Αίγυπτος ήταν προϊόν της εφευρετικότητας του Νέγρου, διαδίδεται ευρέως στα σχολεία. Αν και οι μελετητές γνωρίζουν ότι αυτό είναι ένα κραυγαλέο ψέμα, δικαιολογούν την εξαπάτηση των μαθητών υποθέτοντας ότι αυτό θα ενισχύσει την «αυτοεκτίμηση» των Μαύρων παιδιών.

Διαβάζοντας κάποιος τα γραφόμενά μου θα μπορούσε ν’ αναρωτηθεί: «Και επειδή οι Λευκοί είναι ανώτεροι από τις άλλες φυλές πρέπει να τις καταπιέζουν;» Φυσικά και όχι. Η εκμετάλλευση των Μαύρων της Αφρικής, καθώς και άλλων φυλών από τους «Λευκούς» δεν έγινε, βέβαια, για φυλετικούς λόγους, αλλά για καθαρά καπιταλιστικούς και αποικιοκρατικούς λόγους απο τους Εβραίους δουλέμπορους.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!87

Όλοι οι κάτοχοι δουλεμπορικών πλοίων ήταν Εβραίοι.Τυχαίο;;

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!656Το δουλεμπόριο των Μαύρων δεν έγινε για να επιβεβαιώσουν οι Λευκοί την ανωτερότητά τους, αλλά για να πλουτίσουν οι μεγαλοκαπιταλιστές της εποχής. Συνεπώς, είναι ανόητο, αν όχι ύποπτο και επικίνδυνο, να λέγεται ότι οι Λευκοί καταπίεσαν τους Μαύρους. Οι απάνθρωποι και κτηνώδεις μεγαλοκαπιταλιστές μαζί με τις ελεγχόμενες κυβερνήσεις τους καταπίεσαν τους Μαύρους.

Ότι ακριβώς, γίνεται και σήμερα με τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, τους οποίους εκμεταλλεύονται οι εργολάβοι, οι επιχειρηματίες και γενικότερα όσοι προσπαθούν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα και μόνον.

Οσο για τους Εβραίους είναι ένα συνοθήλευμα φυλών σύμφωνα με το Γ Ράιχ!

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!133

Μέσα απο τα βιβλία του Γ Ράιχ

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!

Μέσα απο τα βιβλία του Γ Ράιχ

Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ και διαφορετική συμπεριφορά. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!6666Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ και διαφορετική συμπεριφορά. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!77Ο Φυλετισμός δεν επιζητά την εξαφάνιση των κατώτερων φυλών, αντιθέτως πρεσβεύει ότι οι φυλές πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν όπως ακριβώς δημιουργήθηκαν από τον Δημιουργό τους -για άλλους τον Θεό και για άλλους την ίδια την Φύση- και γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχουν οι φυλετικές διακρίσεις ως μέτρα προστασίας των φυλών και όχι όπως υποστηρίζουν συκοφαντικώς οι επαγγελματίες αντιρατσιστές ως μεθόδοι καταπίεσης.

Η καταπίεση άλλων λαών δεν είναι θέμα φυλετισμού, αλλά καπιταλισμού και αποικιοκρατίας.

Ρατσισμός (Φυλετισμός) - Το απόλυτο κακό ή κάτι άλλο ;2

Όλοι οι άνθρωποι είναι μοναδικοί και διαφορετικοί. Όλες οι φυλές είναι μοναδικές και διαφορετικές. Ο Δημιουργός επέλεξε να δημιουργήσει πολλές φυλές ανθρώπων, γιατί εμείς προσπαθούμε να τις αλλοτριώσουμε όλες και ν’ αφομοιωθούμε σ’ έναν σύγχρονο «Πύργο της Βαβέλ» ;

Στην εποχή μας, η Λευκή Φυλή κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε. Είμαστε «πληθυσμιακή μειονότητα» στον πλανήτη και η δυσαναλογία αυτή, συνεχώς, διογκώνεται.

Όλες οι μελέτες δείχνουν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι Μαύροι της Αμερικής θα ξεπεράσουν αριθμητικά τους Λευκούς, ενώ στην Ευρώπη αυξάνονται δραματικά τα ποσοστά των μη Λευκών.

Οι μεικτοί γάμοι αυξάνονται ανησυχιτικά, αφού η αντιρατσιστική προπαγάνδα μας έχει κάνει, πλέον, «πλύση εγκεφάλου». Μας θέλουν «πολίτες του κόσμου», χωρίς εθνολογική ταυτότητα και συνείδηση.

Το μήνυμα του Φυλετισμού παραμένει επίκαιρο και μοιάζει, πλέον, ως επιτακτική ανάγκη. Ο Φυλετισμός είναι πραγματικά ανθρωποκεντρικός, διότι αποτελεί Φυσικό Νόμο και όχι θεωρητικό δημιούργημα. Είναι έμφυτο χαρακτηριστικό των ανθρώπων να υπερασπίζονται τον εαυτό τους, την οικογένειά τους και την φυλή τους.

Πρέπει να υπάρχουν πολλές και καθαρές βιολογικά φυλές για την διατήρηση των ιδιαίτερων μορφολογικών και πνευματικών χαρακτηριστικών των ανθρώπων και την ανάπτυξη των ανθρωπίνων δυνατοτήτων και του πολιτισμού. Κάθε παραβίαση των νόμων της Φύσης επιφέρει πάντοτε καταστροφικές συνέπειες στον άνθρωπο.

Κάθε φυλή, κάθε σύνολο γονιδίων που κληρονομεί κάθε άνθρωπος, κουβαλάει μέσα του γενετικές πληροφορίες οι οποίες καθορίζουν την συμπεριφορά, την ψυχοσύνθεση, την κουλτούρα, τα ένστικτα, τις αντιδράσεις, τους φόβους, τις επιθυμίες, το IQ, την σκέψη γενικότερα, ακόμα και τον τρόπο ομιλίας και τις πολιτικές απόψεις που θα αποκτήσει μεγαλώνοντας.

Ένα παιδί μικτής φυλετικής καταγωγής βιώνει έναν αέναο εσωτερικό πόλεμο, μια συνειδησιακή και ταυτοτική σύγκρουση μεταξύ των δύο (ή και περισσότερων) φυλών που αποτελούν το γενετικό του αποτύπωμα.

Είναι λοιπόν φυσικό κι επόμενο ένα τέτοιο παιδί να αναπτύξει μια αλλόκοτη συμπεριφορά, να πάσχει από κατάθλιψη, να έχει τάσεις αυτοκτονίας και άλλα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Να έχει κακή επίδοση στο σχολείο, ροπή προς διαφόρων ειδών καταχρήσεις, όπως και να παρουσιάζει μια εν γένει παραβατική συμπεριφορά. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα παρακάτω στους 3 πίνακες της έρευνας.

Σε όλες τις περιπτώσεις, εκτός από 3-4 εξαιρέσεις, τα παιδιά μικτής φυλετικής καταγωγής παρουσιάζουν υψηλότερα ποσοστά κινδύνου σε σχέση με τα παιδιά μιας φυλετικής προέλευσης.

 

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!8888

Ο από πάνω πίνακας μας δείχνει την αναλογία πιθανοτήτων, σε διάφορες κατηγορίες, των παιδιών μικτής φυλετικής καταγωγής (πχ. white/black) σε σχέση με εκείνα που προέρχονται από μια φυλή (πχ. White).

Η τιμή 1 δείχνει πλήρης αναλογία – αντιστοιχία πιθανοτήτων. Όποια τιμή είναι μεγαλύτερη του 1 δείχνει ότι η συγκεκριμένη ομάδα παιδιών μικτής φυλετικής καταγωγής έχει περισσότερες πιθανότητες να εμπίπτει στην αντίστοιχη κατηγορία κινδύνου (πχ. Στο πρώτο πεδίο βλέπουμε ότι τα παιδιά από λευκούς και μαύρους γονείς υπερτερούν κατά 0.36 σε σχέση με τα λευκά παιδιά σε κακή υγεία, εξού και η τιμή 1.36. Αντιθέτως, στο διπλανό πεδίο βλέπουμε ότι τα παιδιά μικτής φυλετικής καταγωγής έχουν λιγότερες πιθανότητες από τα λευκά παιδιά να νιώσουν αίσθημα κούρασης το πρωί, εξού και η τιμή 0.86).

Παρατηρώντας όλες τις τιμές βλέπουμε ότι στο 95% των περιπτώσεων τα παιδιά μικτής φυλετικής καταγωγής υπερτερούν σε όλες τις περιπτώσεις κινδύνου οι οποίες είναι κατά σειρά: κακή υγεία, αίσθημα κούρασης το πρωί, δερματικά προβλήματα, πονοκέφαλοι, γενικοί πόνοι, διαταραχές ύπνου, κατάθλιψη, τακτικό κάπνισμα, τακτική κατανάλωση αλκοόλ, τακτικά μεθυσμένοι.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!9

Σε αυτόν τον πίνακα βλέπουμε τις αναλογίες πιθανοτήτων των παιδιών μικτής φυλετικής καταγωγής σε σχέση με εκείνα που προέρχονται από μια φυλή. Τιμές μεγαλύτερες του 1 δείχνουν πως τα παιδιά μικτής φυλετικής καταγωγής έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμπίπτουν στην αντίστοιχη κατηγορία.

Παρατηρούμε ότι στο 95% των περιπτώσεων τα παιδιά μικτής φυλετικής καταγωγής παρουσιάζουν μεγαλύτερες πιθανότητες, όπως και η μόνη περίπτωση στην οποία τα λευκά παιδιά υπερτερούν είναι η εύκολη πρόσβαση στα όπλα.

Οι κατηγορίες είναι κατά σειρά οι εξής: κακή κατάσταση υγείας, αίσθημα κούρασης το πρωί, δερματικά προβλήματα, πονοκέφαλοι, γενικοί πόνοι, διαταραχές ύπνου, κατάθλιψη, τσιγάρο, αλκοόλ, μεθύσι, πρόσβαση σε όπλα, να έχουν σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο αυτοκτονίας, να έχουν κάνει σεξ, να έχουν κάνει κοπάνα απ’ το σχολείο πάνω από 10 φορές, να έχουν επαναλάβει μια τάξη, να έχουν αποβληθεί.

Σε αυτόν τον πίνακα βλέπουμε συγκριτικά τα αποτελέσματα μεταξύ παιδιών μικτής φυλετικής καταγωγής και εκείνων από καθαρές φυλές (πχ. Στο πρώτο πεδίο βλέπουμε ότι ο μέσος όρος βαθμολογίας στο σχολείο GPA για τα παιδιά από λευκούς και μαύρους γονείς είναι 24,19, ενώ για τα λευκά πεδία ακριβώς από κάτω είναι 32,27 και για τα μαύρα 15,45). Παρατηρούμε δύο πολύ βασικά πράγματα: πρώτον ότι οι λευκοί έχουν καλύτερα αποτελέσματα στο 98% των περιπτώσεων και δεύτερον ότι τα παιδιά λευκών/μαύρων και λευκών/ινδιάνων έχουν καλύτερα αποτελέσματα από καθαρούς μαύρους και ινδιάνους (η μίξη με το λευκό αίμα τα έχει ευεργετήσει). Οι κατηγορίες είναι: μέσος όρος βαθμολογίας (GPA), τεστ λεξιλογίου με εικόνες (PVT), αν ένας απ’ τους δύο γονείς έχει βγάλει πανεπιστήμιο, σπιτικό με δύο γονείς.

Τα παιδιά μικτής φυλετικής καταγωγής θα πρέπει να φοιτούν σε ειδικά σχολεία όπου με την κατάλληλη μέριμνα θα προσαρμόζονται, χωρίς άγχος, στην φυλετική ταυτότητα που τους ταιριάζει καλύτερα, αυτής δηλαδή της οποίας φέρουν τα περισσότερα γονίδια. Τέλος, θα πρέπει να εξεταστεί το αν αυτά τα παιδιά θα πρέπει να στειρώνονται ή αν υπάρχει δυνατότητα να αποκτήσουν απογόνους χωρίς να συνεχιστεί η δυσγονική πορεία του αίματος με ακόμα πιο καταστροφικά αποτελέσματα τόσο για τους ίδιους τους απογόνους τους, όσο και για ολόκληρο το έθνος.

Η ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΙΞΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

«Η Φυλετική μείξη, οδηγεί σχεδόν πάντοτε σε ανωμαλία, λόγω του καταστροφικού συνδυασμού ασυμβιβάστων κληρονομικών παραγόντων και της διαλύσεως εξισορροπημένων γονιδιακών ενώσεων». (Διαπίστωση της Αμερικανικής Ευγονικής Εταιρείας)

«Τα χειρότερα αποτελέσματα από την διασταύρωση ετερογενών φυλών, πέραν του εκφυλισμού και της φυσικής διαστρεβλώσεως, έχομε στην διάσπαση και στην εσωτερική αντίφαση, δηλαδή στην καταστροφή της εντός του ανθρωπίνου όντος ενοικούσης οντότητος». (Ιούλιος Έβολα)

«Η Ιδέα του Έθνους πρέπει μέσα μας να ξαναπάρει ακέραια την αυθεντική, την πιο βαθειά Ελληνική της εκδοχή, ως μίας κοινωνίας κατά βάθος ομοαίματων ανθρώπων, συνδεδεμένων με το ίδιο χώμα, με την ίδια γλώσσα και με τους ίδιους μακρινότατους ιστορικούς αγώνες…». (Άγγελος Σικελιανός)

«…Ψυχή εστί Φυλή ορώμενη εκ των έσω…». (Αλφρέδος Ρόζενμπεργκ)

«Φημί γαρ το μεν Ελληνικόν γένος αυτό αυτώ οικείον είναι και συγγενές, τω δε βαρβαρικόν οθνείον τε και αλλότριον». (Πλάτων)

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση άνισων ανθρώπων» (Αριστοτέλης)

Ο ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!434

Ο Δρ. Walter Gross ( Groß στα γερμανικά) (1904- 1945) ήταν Γερμανός ιατρός που διορίστηκε στο Υπουργείο Φυλετικής Πολιτικής  για το Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα (NSDAP).

Έγραψε ένα κεφάλαιο με τίτλο «Εθνική Σοσιαλιστική Φυλετική Σκέψη» σε ένα βιβλίο αγγλικής γλώσσας,  που γράφτηκε από τον Joachim von Ribbentrop, τον νεοεκλεγέντα υπουργό Εξωτερικών του Χίτλερ.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!3

ΔΡ WALTER GROSS :

“Οι συχνά παρεξηγήσιμες και εύκολα παρερμηνευόμενες απόψεις είναι  οι εθνικο-σοσιαλιστικές απόψεις για τις σχέσεις μεταξύ των διαφόρων φυλών του κόσμου.

Έχει τεθεί υπό αμφισβήτηση το κατά πόσον οι θεμελιώδεις φυλετικές αρχές της νέας παγκόσμιας θεωρίας δεν πρέπει να χρειάζονται συγκατάθεση ή περιφρόνηση των ανθρώπων διαφορετικής φυλής.

Το αντίθετο. Αυτές οι αρχές προσφέρουν την καλύτερη εγγύηση για αμοιβαία ανοχή και για ειρηνική συνεργασία όλων.
Εκτιμούμε το γεγονός ότι άνθρωποι μιας άλλης φυλής είναι διαφορετικοί από εμάς.

Αυτή η επιστημονική αλήθεια είναι η βάση, η αιτιολόγηση και, ταυτόχρονα, η υποχρέωση κάθε φυλετικής πολιτικής χωρίς την οποία δεν είναι πλέον εφικτή η αποκατάσταση της Ευρώπης σήμερα.

Το εάν αυτή η άλλη φυλή (οποιαδήποτε και αν αυτή είναι) είναι “καλύτερη” ή “χειρότερη” δεν είναι δυνατόν να το κρίνουμε.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!88Για να γίνουμε κριτές θα έπρεπε  να υπερβούμε τα δικά μας φυλετικά όρια για τη διάρκεια της ετυμηγορίας και να αναλάβουμε μια υπεράνθρωπη, ακόμη και θεϊκή στάση από την οποία μόνο μια «απρόσωπη» ετυμηγορία θα μπορούσε να σχηματιστεί σχετικά με την αξία  πολλών μορφών ζωής της ανεξάντλητης φύσης.

Αλλά εμείς όλοι είμαστε πολύ συνειδητοποιημένοι για τους αδιαχώριστους δεσμούς του αίματος και τη δική μας φυλή για να προσπαθήσουμε να επιδιώξουμε μια τόσο υπέρ-φυλετική άποψη, ακόμη και αφηρημένα.

Η ιστορία, η επιστήμη και η ίδια η ζωή μας λένε με χίλιους τρόπους ότι τα ανθρώπινα όντα που κατοικούν στη γη δεν είναι όμοια.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!99Εξάλλου, οι ανώτερες φυλές δεν είναι μόνο σωματικά, αλλά κυρίως πνευματικά και διανοητικά διαφορετικές από τις υπόλοιπες.

Παρελθοντικά ο κάθε τυχαίος εκμεταλλεύοταν αυτό το γεγονός και, προσπαθώντας να ενοποιήσει τα πολιτικά, οικονομικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά πρότυπα για όλα τα έθνη της γης, πήγενε ενάντια στη Φύση, παραβιάζοντας τις φυσικές ιδιότητες διαφόρων φυλετικών και εθνικών ομάδων για χάρη μιας ψευδούς αρχής .

Σήμερα υποκλινόμαστε στις φυλετικές διαφορές που υπάρχουν στον κόσμο.

Θέλουμε κάθε είδος των όντων,να ανακαλύψει τη μορφή αυτο-έκφρασης που ταιριάζει περισσότερο στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του.

Επομένως, οι φυλετικές αρχές του Εθνικοσοσιαλισμού αποτελούν την ασφαλέστερη εγγύηση για τον σεβασμό της ακεραιότητας άλλων εθνών.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!322

Είναι ασυμβίβαστο με τις ιδέες μας να σκεφτόμαστε την ενσωμάτωση άλλων εθνικοτήτων στη Γερμανία, καθώς θα παραμείνουν πάντα λόγω του αλλοδαπού αίματος και του πνεύματός τους, ένα ξένο σώμα στο γερμανικό κράτος.

Τέτοιες ανόητες σκέψεις μπορεί να επιδοθούν από έναν κόσμο που έχει ως στόχο την οικονομική εξουσία ή την καθαρά εδαφική επέκταση των συνόρων του, αλλά ποτέ από έναν πολιτικό που σκέφτεται έχει φυλετικές αρχές των οποίων η κύρια μέριμνα είναι η διατήρηση του μεγαλείου και μαζί με αυτό την ουσιαστική ενότητα του λαού του που συγκρατείται από τους δεσμούς της σχέσης του αίματος.

Για τον λόγο αυτό, δεν έχουμε τίποτα κοινό με τον σοβινισμό και τον ιμπεριαλισμό, επιθυμούμε όλες οι άλλες φυλές που ζουν στη γη να έχουν τα ίδια προνόμια που επιθυμούμε για εμάς.

Και επίσης να έχουν το δικαίωμα να διαμορφώσουν τη ζωή τους και τον δικό τους ιδιαίτερο κόσμο σύμφωνα με τις απαιτήσεις της φύσης τους ακριβώς όπως εμείς κάνουμε.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!11Ο Εθνικιστικός Σοσιαλισμός θα ήθελε να αποφύγει την απεριόριστη ανάμιξη αίματος των ανθρώπων του αλλά δεν υπάρχει τίποτα σε αυτό που να προτείνει περιφρόνηση.

Εμείς οι Γερμανοί, εθνολογικά, είμαστε ένα μείγμα. Ο Εθνικό-Σοσιαλισμός απαιτεί μόνο να παρακολουθούνται στενότερα στο μέλλον οι ισχυρισμοί των δεσμών αίματος και οι νόμοι της βιολογίας

Παρόλα αυτά, αυτή η φυσική στάση δεν μειώνει καθόλου τη δυνατότητα στενής συνεργασίας και φιλικής αλληλεπίδρασης. Και, μιλώντας εξ ονόματος της νέας Γερμανίας, επιτρέψτε μου να τονίσω ακόμη μία φορά:

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!33Δεν θέλουμε οι άνθρωποι μας να ζευγαρώσουν με εκείνους μιας ξένης φυλής, αφού με την ανάμειξη του αίματος χάνονται οι καλύτερες και χαρακτηριστικές ιδιότητες και των δύο φυλών.

Αλλά θα είμαστε πάντα φιλόξενοι για τους ευπρόσδεκτους ξένους καλεσμένους που θέλουν να μας επισκεφθούν και οι φυλετικές μας απόψεις μας οδηγούν μόνο σε μια πληρέστερη εκτίμηση των βασικών ιδιαιτεροτήτων τους με τον ίδιο τρόπο που θα θέλαμε να σεβαστούν οι άλλοι τις δικές μας ιδιαιτερότητες .

Φυλετικές αρχές του Γ'Ράιχ: Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη όλων των φυλών, και εναντιωνόμαστε σε Σοβινισμό και Ιμπεριαλισμό!4Απόσπασμα ομιλίας του Dr. Walter Gross στις γυναίκες.

Μια βασική μας αρχή της φυλετικής μας σκέψης είναι ότι οι άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο, στην Αμερική, στην Αφρική ή στην Κίνα, είναι διαφορετικοί τόσο στο σώμα όσο και στην ψυχή. Δεν είναι ίσοι όπως σας μάθαιναν ψευδώς τόσα χρόνια.

Έχουμε μάθει ότι οι διαφορές μεταξύ των μεγάλων ομάδων αίματος του κόσμου, μεταξύ των μεγάλων φυλών, δεν είναι αποτέλεσμα της ανθρώπινης δράσης, αλλά των νόμων της Θείας Δημιουργίας.

Έχουμε μάθει ότι οι διαφορές μεταξύ αίματος και αίματος, φυλής και φυλής, είναι επίσης οι γραμμές μεταξύ ψυχής και ψυχής και πνεύματος και πνεύματος. Έχουμε μάθει ότι το αντίθετο από την παλαιά φράση “Αυτό που ο Θεός έχει συγκεντρώσει, ας μην βάλει κανένας άνθρωπος” είναι επίσης αλήθεια. Έχουμε μάθει: Αυτό που ο Θεός έχει χωρίσει, ο άνθρωπος δεν πρέπει να συγκεντρώσει.

Ο ουρανός θεώρησε καλό να μην υπάρχει μόνο ένας τύπος ανθρώπων στη γη, αλλά διαφορετικά είδη, διάφοροι φυλετικά συνδεδεμένοι λαοί. Αυτό είναι μέρος της Δημιουργίας. Υποκλινόμαστε σε αυτήν την αλήθεια και σεβόμαστε τα σύνορα. Αυτό σημαίνει ότι η θεμελίωση του διαχωρισμού των φυλών δεν είναι θέμα πολιτικής ή οικονομίας, αλλά μάλλον ανήκει σε ένα υψηλότερο επίπεδο, στο οποίο είμαστε τελικά υπεύθυνοι.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!6Επιμένουμε μόνο σε ένα πράγμα – έναν νόμο που θεσπίστηκε από τον ίδιο τον Δημιουργό: Άνθρωπος από άνθρωπο διαφέρει όπως διαφέρει και φυλή από φυλή σε αυτόν τον κόσμο.

Οι άλλοι μπορεί να μην είναι καλύτεροι ή χειρότεροι, αλλά είναι διαφορετικοί από εμάς και επειδή είναι διαφορετικοί από εμάς, υπάρχει ένα είδος τοίχου μεταξύ μας που είναι μέρος των νόμων της ζωής. Αυτός είναι ο πυρήνας της φυλετικής σκέψης του Εθνικού Σοσιαλισμού.

Ο στόχος μας δεν είναι να προσβάλλουμε τους άλλους, να πούμε: “Τι σπουδαίος τύπος είμαι!” Αντίθετα, τηρούμε την ταπεινή αναγνώριση ότι κάθε υγιεινό κομμάτι της ζωής έχει τη γωνιά του στον κόσμο και τα ειδικά του καθήκοντα. Αυτό είναι εξίσου αληθινό για τους ανθρώπους όσο για τα φυτά και τα ζώα σε όλη τους την πολλαπλότητα.

5 οι βασικές φυλές του κόσμου. Κάθε φυλή έχει διαφορετικό IQ. Όποιος εθελοτυφλεί είναι αυτοκτονικός και ηλίθιος!44Γνωρίζουμε ότι ένας τύπος δεν είναι πιο πολύτιμος από έναν άλλο. Αλλά γνωρίζουμε επίσης ότι κάθε ποικιλία της ζωής έχει δικαίωμα στην ύπαρξη μόνο εφόσον διατηρεί τον εαυτό της καθαρό και ισχυρό. Μόνο όταν ένα δέντρο φέρει τον κατάλληλο καρπό έχει το δικαίωμα να ζήσει. Διαφορετικά, θα μειωθεί και θα καταστραφεί. Δεν γνωρίζουμε γιατί είναι τα πράγματα όπως είναι, και θα ήταν ανόητο να ρωτήσουμε τον λόγο. Έτσι όμως είναι τα πράγματα στη ίδια τη ζωή. Ο στόχος μας είναι να αποδεχθούμε ταπεινά τους νόμους που διέπουν την ανθρώπινη ύπαρξή μας και να δεχτούμε ότι γεννιόμαστε Γερμανοί στη Γερμανία, όχι ως Κινέζοι ή Εσκιμώοι. Αυτό δεν οφείλεται στις αρετές μας, ούτε είναι λάθος μας, ούτε ήταν η θέλησή μας. Ήταν μοίρα που ήρθε από πάνω. Δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να αποδεχτούμε αυτή τη μοίρα και να αναπτύξουμε τις ικανότητες που μας έχει δώσει η μοίρα σύμφωνα με την αναγκαιότητα και το νόμο.

Άλλοι μπορεί να αναπτυχθούν με τον δικό τους τρόπο, στη δική τους γη. Πρέπει να ακούσουμε τα βάθη του λαού μας, να αντλήσουμε από το αίμα και την κληρονομιά τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να οικοδομήσουμε την πατρίδα μας. Μια ανώτερη δύναμη θα φροντίσει τη ζωή πέραν αυτού.

Ας ακολουθήσουμε από κοινού την πορεία προς μια νέα κοσμοθεωρία. Ας πάμε στο μονοπάτι του αίματος και της φυλής, που δεν αγνοεί την πίστη και τη γνώση και την αίσθηση των ανώτερων δυνάμεων. Ας πάμε αυτό το μονοπάτι, όχι ένα μονοπάτι της ύλης, της δεισιδαιμονίας και της αίρεσης, αλλά μάλλον ένα μονοπάτι βαθιάς ταπεινοφροσύνης και ευσέβειας υπό τους νόμους του Θεού.”