Η προσπάθεια των Εθνικοσοσιαλιστών να απελευθερώσουν τους Ινδιάνους!


Η προσπάθεια των Εθνικοσοσιαλιστών να απελευθερώσουν τους Ινδιάνους!8Η προσπάθεια των Εθνικοσοσιαλιστών να απελευθερώσουν τους Ινδιάνους!

Σε μια ομιλία του 1928, ο Χίτλερ δήλωσε σε μια του ομιλία ότι οι Αμερικανοί αποικιοκράτες εξόντωσαν εκατομμύρια των Αμερικάνους Ιθαγενείς και αφήσαν μόνο μερικές εκατοντάδες χιλιάδες τους οποίους έχουν υπό επιτήρηση σα σε κλουβί …”

“Η Αμερική απο Κόκκινη (των ιθαγενών) που ήταν, πλέον είναι μισή Ιουδαϊσμένη και η άλλη μισή Νεγροποιημένη”
Ο Γερμανός ηγέτης Adolf Hitler, ομιλία στο γερμανικό Reichstag (Κοινοβούλιο) (11 Δεκεμβρίου 1941)

Εθνικοσοσιαλιστική αποστολή στον Αμαζόνιο

Βαθιά στη ζούγκλα του Αμαζονίου της Βραζιλίας, σε ένα ποτάμι νησί του Rio Jary, υπάρχει ένας ξύλινος σταυρός ύψους τριών μέτρων. Έχει την επιγραφή: “Ο Joseph Greiner πέθανε εδώ στις 2.1.1936 απο κίτρινο πυρετό κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του γερμανικού ερευνητικού έργου.” Χαραγμένο σαφώς πάνω από το όνομα: μια σβάστικα.

Τα αρχεία του Υπουργείου Εξωτερικών της Βραζιλίας και του Εθνικού Μουσείου στο Ρίο ντε Τζανέιρο αποθηκεύουν δεκάδες έγγραφα που παρέχουν πληροφορίες για τη μοίρα του Joseph Greiner.

Η προσπάθεια των Εθνικοσοσιαλιστών να απελευθερώσουν τους Ινδιάνους!

Ήρθε στο Αμαζόνιο το 1935 με τη γερμανική εκστρατεία η οποία διερεύνησε την απομακρυσμένη περιοχή μέχρι το 1937. Πιθανότατα πέθανε από κίτρινο πυρετό ή ελονοσία. Οι σύντροφοι του τοποθέτησαν το σταυρό στον τάφο του στην όχθη του ποταμού, που βρίσκεται ακόμα εκεί σήμερα.

Η εκστρατεία που κόστισε τον Greiner τη ζωή του είναι ένα από τα πιο περίεργα κεφάλαια από την εποχή του εθνικού σοσιαλισμού.

Η προσπάθεια των Εθνικοσοσιαλιστών να απελευθερώσουν τους Ινδιάνους!11

Για 17 μήνες, τρεις Γερμανοί, με επικεφαλής τον ζωολόγο Otto Schulz-Kampfhenkel, διερεύνησαν την απομακρυσμένη περιοχή στα σύνορα με τη Γαλλική τότε Γουιάνα με δεκάδες εθελοντές.

Η προσπάθεια των Εθνικοσοσιαλιστών να απελευθερώσουν τους Ινδιάνους!6Εκ μέρους του Ινστιτούτου Kaiser Wilhelm, εντόπισαν σπάνια ζώα  της ζούγκλας , ανακάλυψαν νέα ποτάμια και επισκέφθηκαν μεμονωμένες ινδιάνικες φυλές. 

Η προσπάθεια των Εθνικοσοσιαλιστών να απελευθερώσουν τους Ινδιάνους!3

Οι Γερμανοί έπρεπε να εκφορτώσουν τα σκάφη τους και να σύρουν τις αποσκευές τους μέσα στη ζούγκλα δεκάδες φορές για να αποφύγουν τα αμέτρητα ρέματα στα επάνω όρια του Rio Jary.

Μόλις ο Schulz-Kampfhenkel βίωσε ένα ναυάγιο, το σκάφος και ο εξοπλισμός του, το φιλμ και το φωτογραφικό υλικό βυθίστηκαν.

Η προσπάθεια των Εθνικοσοσιαλιστών να απελευθερώσουν τους Ινδιάνους!4

Ο ίδιος επέζησε για αρκετές ημέρες ως ερημίτης στη ζούγκλα, μέχρι που οι σύντροφοί του τον εντόπισαν. Και οι τρεις έπεσαν άρρωστοι από την ελονοσία, ο Schulz-Kampfhenkel υπέστη επίσης σοβαρή διφθερίτιδα, η οποία σχεδόν του κόστισε τη ζωή, αλλά μόνο ο επιστάτης Greiner πέθανε από «πυρετό θάνατο».

Η προσπάθεια των Εθνικοσοσιαλιστών να απελευθερώσουν τους Ινδιάνους!2Η προσπάθεια των Εθνικοσοσιαλιστών να απελευθερώσουν τους Ινδιάνους!12Από την αρχή, ο Schulz-Kampfhenkel, επικεφαλής της αποστολής, γνώριζε ότι η επιχείρηση στα σύνορα με τη Γαλλική Γουιάνα θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με τη βοήθεια των Ινδιάνων, που γνώριζαν τη ζούγκλα και τα ποτάμια της. Ήταν τυχερός: Ένας Ινδιάνος από τη φυλή Aparaí προσφέρθηκε ως καθοδηγητής, οδήγησε τον Schulz-Kampfhenkel στους Ινδιάνους που βρισκόταν στο βόρειο τμήμα της Βραζιλίας.

Η προσπάθεια των Εθνικοσοσιαλιστών να απελευθερώσουν τους Ινδιάνους!7Μια γερμανική εκστρατευτική δύναμη επρόκειτο να προσγειωθεί στη Βραζιλία και, με τη βοήθεια των Ινδιάνων που ήταν εκεί,να προχώρησουν από τη ζούγκλα της Cayenne, στην πρωτεύουσα της Γαλλικής Γουιάνας.

Οι Γερμανοί ενδιαφέρθηκαν να στηρίξουν όλους τους αυτόχθονες λαούς στη Βόρεια και  την Νότια Αμερική, και έτσι γεννήθηκε μια ευκαιρία για μια εξέγερση από τους ινδιάνους  εναντίων των κατακτητών τους (Αμερικάνους) αλλά και μια νέα συμμαχία στον πόλεμο εναντίων των Εβραίων με τους Γερμανούς Εθνικοσοσιαλιστές .

Η προσπάθεια των Εθνικοσοσιαλιστών να απελευθερώσουν τους Ινδιάνους!9Η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία έστειλαν τους ανθρωπολόγους, τους σπουδαστές και τους κινηματογραφιστές να μελετήσουν τους αυτόχθονες και να μπορέσουν να τους φέρουν με το μέρος τους στον πόλεμο στην επιχείριση κατάκτησης της Γαλλικής Γουιάνας και μετατροπής της ως βάσης, ωστε να μπορέσουν μετέπειτα να επιτεθούν στις εβραιοκινούμενες ΗΠΑ..

Η προσπάθεια των Εθνικοσοσιαλιστών να απελευθερώσουν τους Ινδιάνους!12

Ο Εθνικοσοσιαλιστής ινδιάνος που συνέτριψε τον κόσμο των ψεμμάτων

Chief Red Cloud”,Ο ΙΝΔΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΤΤΕ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ

Ήταν Αμερικανός δικηγόρος από το Όρεγκον που ο ίδιος ονομάστηκε “Chief Red Cloud”(το πραγματικό του όνομα ήταν Elwood A. Towner), και ήταν μια εντυπωσιακή φιγούρα. Στα τέλη της δεκαετίας του 1930, εμφανίστηκε σε δημόσια σχολεία, αίθουσες διδασκαλίας και σε οργανώσεις νεολαίας στα βορειοδυτικά, μιλώντας για τη δυστυχία των αμερικανών Ινδιάνων, για το ρόλο τους στη δημιουργία της αμερικανικής δημοκρατίας και για τους κινδύνους που αντιμετώπισαν από έναν παγκόσμιο εχθρό – τους Εβραίους

Η στολή του ήταν εντυπωσιακή. Όπως έγραψε μάρτυρας σε μία από αυτές τις διαλέξεις, “ντυμένος με πλήρη ινδάνικη φορεσιά, με φτερά στο φορεμένα στο κεφάλι του, με σβάστικα σε κάθε πλευρά της φορεσιάς του  παντελόνια από δέρμα διακοσμημένα με χάντρες. ”

Όταν μίλησε, ήταν συχνά να τρέχει εναντίον των Εβραίων και το «Εβραϊκό πρόβλημα» του Προέδρου «Rosenfelt». Ονόμασε τον Αδόλφο Χίτλερ ως πνευματικό αδελφό και ζωγράφισε ένα όραμα για έναν ερχόμενο πόλεμο, όταν λευκοί Χριστιανοί και Αμερικανοί Ινδιάνοι θα ενωθούν για να νικήσουν τους Εβραίους.

Στη δεκαετία του ’30 και του ’40 ταξίδεψε στο Σιάτλ, στο Σποκέιν, στο Λος Άντζελες, στο Σαν Φρανσίσκο, στο Φοίνιξ, στην Ουάσιγκτον, στην Αλάσκα, στο Μεξικό και στον Καναδά και αλλού, δίνοντας διαλέξεις για την απειλή του Κομμουνισμός και του Εβραισμού που σκλαβώσαν την Αμερική .

Η προσπάθεια των Εθνικοσοσιαλιστών να απελευθερώσουν τους Ινδιάνους!12233288

German American Bund

Ο Towner ήταν ένας τακτικός συμμετέχων στις εβδομαδιαίες συναντήσεις στο Bund του Πόρτλαντ, μια οργάνωση που αγκάλιασε το Τρίτο Ράιχ ως το κέντρο του εθνικοσοσιαλιστικού κινήματος της Αμερικής.

 

Εκεί δήλωσε πως «πίσω απο όλα βρίσκονταν οι Εβραίοι κ.λπ. οι εβραίοι βρισκόντουσαν πίσω την εξαφάνιση και τα σκλαβοπάζαρα ινδιάνων.  ».

Σε μια άλλη ομιλία, ο Τάουνερ δήλωσε ότι οι Εβραίοι ήταν “chuck-na-gin”,  ένας Αμερικανικός Ινδικός όρος για τα”παιδιά του Σατανά”.
Πριν αρχίσει να κηρύττει εξ ονόματος του Χίτλερ, ο Τάουνερ ήταν γνωστός ως βορειοδυτικός φυλετικός συνήγορος.

Γεννημένος στα τέλη της δεκαετίας του 1890 στη Reserve Silentz του Όρεγκον, ο λαός του ήταν από την περιοχή του κατώτερου ποταμού Rogue και είχε εκτοπιστεί από τον πόλεμο του Rogue River της δεκαετίας του 1850.

Υπηρέτησε στο αμερικανικό ναυτικό σώμα κατά τη διάρκεια του Α ‘Παγκοσμίου Πολέμου, πήρε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Willamette.

Ο Towner αντιτάχθηκε επίσης στα μεγάλα φράγματα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης στον ποταμό Κολούμπια και υπέβαλε μήνυση εξ ονόματος των πρεσβυτέρων της εγγενής αμερικανικής καταγωγής, των οποίων οι παραδοσιακές αλιευτικές περιοχές ήταν αποδεκατισμένες.

Είχε επίσης δηλώσει πως ο κομμουνισμός εφευρέθηκε από τους Εβραίους.

Η εικόνα του «ευγενούς άγριου» που ενσαρκώνει τους πολεμιστές Sioux ενσωματώθηκε σε εθνικοσοσιαλιστικές πολιτιστικές σπουδές – θαυμάζονταν την κουλτούρα των εθνικοσοσιαλιστικών πολεμιστών και η γοητεία του Χίτλερ.

Ο Εθνικοσοσιαλιστής ινδιάνος που συνέτριψε τον κόσμο των ψεμμάτων4

Το Οκτώβριο του 1938 το τεύχος του “Der Pimpf,” που καλύπτει παρακάτω, είχε ένα άρθρο με τίτλο “Ο θάνατος του Σιού”. Η αρχική παράγραφο αυτού του άρθρου: “Δεν θα διαβάσετε κάποια άγρια ιστορία για τους Ινδιάνους εδώ, αλλά θα διαβάσετε μια ιστορία για την ηρωική μάχη ενός λαού που, παρά την γενναία του αντίσταση, δεν ήταν ισχυρή και ενωμένη αρκετά για να αντέξει την ανεπίτρεπτη εισβολή ορισμένων λευκών ιμπεριαλιστών».

Ο Εθνικοσοσιαλιστής ινδιάνος που συνέτριψε τον κόσμο των ψεμμάτων2

Ένας από τους υποστηρικτές του Bund ήταν ένας Τσερόκι που ονομαζόταν Thomas Dixon ο οποίος ταξίδευε δίνοντας διαλέξεις ως “Chief New Moon.” Τόσο ο Red Cloud όσο και ο New Moon υιοθέτησαν προσωπικότητες σχεδιασμένες να απευθύνονται σε λευκά ακροατήρια.

Πολλές από τις συναντήσεις του Πόρτλαντ Μπουντ πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα Red Men’s, όπου στεγαζόταν μια αδελφική οργάνωση προς τους λευκούς που διέθεταν τον ιθαγενή πολιτισμό.

Ο Towner σημείωσε ότι ” οι Ινδιάνοι … έχουν μελετήσει τον Χίτλερ … και τον βρήκε «Kulopus» (έναν σοφό ηγέτη, μεγάλο, ισχυρό και θαρραλέο) ».

Ο Τάουνερ δεν έβγαλε πολλούς τύπους – παρόλο που αναδείχθηκε σε ένα χαρακτηριστικό της Κυριακής της Όρεγκον για το Portland Bund στις αρχές του 1939, το οποίο περιελάμβανε μια φωτογραφία του Towner στο regalia του “Chief Red Cloud” στην ίδια σελίδα με ένα επίσημο πορτρέτο Χίτλερ.

Όμως, ο Towner αποτέλεσε αντικείμενο στενής παρακολούθησης από την εβραϊκή κοινότητα.

Ο Εθνικοσοσιαλιστής ινδιάνος που συνέτριψε τον κόσμο των ψεμμάτων3Ο Towner ήρθε σε επαφή με έναν δικηγόρο, τον David Robinson, ο οποίος ήταν επικεφαλής της Λισσαβώνας της περιοχής. Ο Ρόμπινσον ζήτησε να συναντήσει την αυξανόμενη φήμη του Towner για αντισημιτικές συζητήσεις. Ο Towner αρνήθηκε και αργότερα είπε ότι ένας παράξενος άνδρας του επιτέθηκε κοντά στο σπίτι του, αφού ρώτησε αν ήταν «ο άνθρωπος που είχε ανατινάξει Εβραίους».

Ο Τάουνερ είπε επίσης ότι οι Εβραίοι είχαν σκοτώσει έναν Ιθαγενή Αμερικανό, του οποίου το σώμα βρέθηκε στον ποταμό Willamette του Πόρτλαντ, και απείλησε ότι ο Robinson θα μπορούσε να συναντήσει την ίδια μοίρα.

“Πηγαίνετε να πείτε στον Δαβίδ Ρόμπινσον ότι υπάρχει μια μυστική οργάνωση 50.000 ανθρώπων εδώ στο Πόρτλαντ, που είναι έτοιμοι να ενεργήσουν την κατάλληλη στιγμή“, ισχυρίστηκε.

Ο Towner συνέχισε να ασκεί το νόμο και να εργάζεται για τους Αμερικανούς μέχρι το θάνατό του στις αρχές της δεκαετίας του 1950.

Ο Εθνικοσοσιαλιστής ινδιάνος που συνέτριψε τον κόσμο των ψεμμάτων408

Ταχυδρομική κάρτα από το 1938 είναι απόδειξη πως οι Εθνικοσιαλιστές ήταν λάτρεις των Αμερικανών ιθαγενών