Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές πήγαν πίσω δεκαετίες τα σχέδια των transgender καίγοντας 12000 βιβλία τους.


Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές πήγαν πίσω δεκαετίες τα σχέδια των transgender καίγοντας 12000 βιβλία τους.

Στις 6 Μαΐου 1933, φοιτητές με την παρότρυνση των Ταγμάτων Εφόδου (Sturmabteilung, SA) εισέβαλαν στο Ινστιτούτο της Σεξουαλικής Επιστήμης στο Βερολίνο και κατέσχεσαν τη μοναδική βιβλιοθήκη του.

Τέσσερις ημέρες αργότερα, το μεγαλύτερο τμήμα αυτής της συλλογής με περισσότερα από 12.000 βιβλία και 35.000 αναντικατάστατες φωτογραφίες καταστράφηκε μαζί με χιλιάδες άλλα έκφυλα λογοτεχνικά έργα κατά την καύση των βιβλίων στο κέντρο του Βερολίνου.

Το εναπομείναν υλικό δεν εντοπίστηκε ποτέ. Καήκαν ολοσχερώς κυρίως βιβλία σχετικά με πορνογραφικές, ομοφυλοφιλικές ατζέντες και βιβλία που προωθούσαν τα ναρκωτικά. .

Με αυτή την ενέργεια η ατζέντα των transgender πήγε πίσω δεκαετίες.

Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές απαγόρεψαν την πορνογραφία κάψανε κάθε πορνοπεριοδικό.65Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές πήγαν πίσω δεκαετίες τα σχέδια των transgender καίγοντας 12000 βιβλία τους.Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές πήγαν πίσω δεκαετίες τα σχέδια των transgender καίγοντας 12000 βιβλία τους.2Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές πήγαν πίσω δεκαετίες τα σχέδια των transgender καίγοντας 12000 βιβλία τους.3Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές πήγαν πίσω δεκαετίες τα σχέδια των transgender καίγοντας 12000 βιβλία τους.4Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές πήγαν πίσω δεκαετίες τα σχέδια των transgender καίγοντας 12000 βιβλία τους.5