ΟΧΙ οι εθνικοσοσιαλιστές δεν έφτιαχναν σαπούνι απο εβραίους ! Καταρρίπτουμε τα ψέμματα τους.


ΟΧΙ οι εθνικοσοσιαλιστές δεν έφτιαχναν σαπούνι απο εβραίους ! Καταρρίπτουμε τα ψέμματα τους.

Ισραηλινός κινηματογραφιστής διαλύει τον μύθο ότι οι ναζί έκαναν σαπούνια τους Εβραίους

Ένας Ισραηλινός κινηματογραφιστής που έχει ομολογήσει ότι έχει «εμμονή» με το Ολοκαύτωμα, «αποτελειώνει» οριστικά τον αστικό μύθο ότι οι Ναζί χρησιμοποιούσαν τα απομεινάρια από τα πτώματα των Εβραίων για να δημιουργήσουν σαπούνια.

ΟΧΙ οι εθνικοσοσιαλιστές δεν έφτιαχναν σαπούνι απο εβραίους ! Καταρρίπτουμε τα ψέμματα τους.“Soaps”, (“Σαπούνια”) λέγεται η νέα ταινία του σκηνοθέτη Εγιάλ Μπάλλας (Eyal Ballas), 43 ετών, ο οποίος διαπιστώνει ότι ο μύθος-φάρσα του σαπουνιού προέρχεται από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν υπήρχε η φήμη ότι οι Γερμανοί μετέτρεπαν τα πτώματα σε σαπούνι.

ΟΧΙ οι εθνικοσοσιαλιστές δεν έφτιαχναν σαπούνι απο εβραίους ! Καταρρίπτουμε τα ψέμματα τους.2Η ιστορικός του Ολοκαυτώματος Deborah Lipstadt είπε στην Jewish Week’ ότι «δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι Ναζί έκαναν τους Εβραίους σαπούνι μαζικά … Υπήρξαν προσπάθειες, αλλά ποτέ δεν ήταν πρακτικό».ΟΧΙ οι εθνικοσοσιαλιστές δεν έφτιαχναν σαπούνι απο εβραίους ! Καταρρίπτουμε τα ψέμματα τους.ΟΧΙ οι εθνικοσοσιαλιστές δεν έφτιαχναν σαπούνι απο εβραίους ! Καταρρίπτουμε τα ψέμματα τους.3

Ορισμένα γερμανικά σαπούνια είχαν αποτυπωμένη πάνω τους την επιγραφή “RIF”, (Reichsindustrie Fett, λίπος από την βιομηχανία του Ράιχ), η οποία κάποιοι είπαν ότι ήταν “RJF” και εννοούσε «Reichs Juden Fett», το οποίο μεταφράζεται σε «κρατικό εβραϊκό λίπος». Το μουσείο του Ολοκαυτώματος στο Bat Yam εμφανίζει μια μπάρα σαπουνιού με την επιγραφή ‘RIF’ που δόθηκε από έναν επιζώντα του Ολοκαυτώματος , αλλά η σημασία της επιγραφής δεν είναι προφανώς αυτό που νομίζουμε.

Αν και αυτή η φήμη έχει γενικά διαλυθεί από τους ιστορικούς, η ιστοσελίδα του Yad Vashem περιέχει τρεις φωτογραφίες τάφου σαπουνιών, με μια λεζάντα, “Σε αυτό τον τάφο είναι θαμμένο σαπούνι φτιαγμένο από καθαρό εβραϊκό λίπος … Μια σιωπηλή μαρτυρία για το Ολοκαύτωμα και τη βαρβαρότητα των Γερμανών.”

Σύμφωνα με ένα άρθρο της Haaretz για τη νέα ταινία, ένας εκπρόσωπος του Γιαντ Βασέμ λέει ότι αυτό είναι προφανώς ένας «τεχνικός και προσωρινός τρόπος» (“technical and temporary manner”). Προφανώς τα σχόλια ήταν μια ανακρίβεια και το Γιαντ Βασέμ άλλαξε τις λεζάντες των εικόνων στην έκθεση του μουσείου. Προς το παρόν εργάζονται για να κάνουν τις ίδιες αλλαγές και στην ιστοσελίδα.

ΟΧΙ οι εθνικοσοσιαλιστές δεν έφτιαχναν σαπούνι απο εβραίους ! Καταρρίπτουμε τα ψέμματα τους.4

ΟΧΙ οι εθνικοσοσιαλιστές δεν έφτιαχναν σαπούνι απο εβραίους ! Καταρρίπτουμε τα ψέμματα τους.

Ένα από τα πιο θορυβώδη και συκοφαντικά αιτήματα του Ολοκαυτώματος είναι η ιστορία ότι οι Γερμανοί δημιούργησαν σαπούνι από τα σώματα των θυμάτων τους.

… Η ίδια βάση, ο ίδιος ψευδής ισχυρισμός πως οι SS  δημιούργησαν θαλάμους αερίων και φούρνους, και γενικά μεθόδους πλήρους εξόντωσης ανθρώπινων σωμάτων, που όχι μόνο θα αποκρύπτουν τα ίχνη των εγκλημάτων τους αλλά και θα εξυπηρετούν στην κατασκευή ορισμένων προϊόντων έλαβε χώρα για δεκαετίες απο τα συστημικά ΜΜΕ που ήθελαν απεγνωσμένα να δαιμονοποιήσουν ό,τι πιο αγνό είχε γεννηθεί στο σύγχρονο κόσμο, τον Εθνικο-σοσιαλισμό.

Και στην τελική κρίση τους, οι τραγικοί δικαστές της Νυρεμβέργης διαπίστωσαν ότι «έγιναν προσπάθειες να αξιοποιηθεί το λίπος από τα σώματα θυμάτων για την εμπορική παρασκευή σαπουνιού».

Αξίζει να τονιστεί εδώ ότι τα «αποδεικτικά στοιχεία» που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο της Νυρεμβέργης για το ψευδές ιστορικό σαπουνιού δεν ήταν λιγότερο σημαντικά από τα «αποδεικτικά στοιχεία» που παρουσιάστηκαν για τους ισχυρισμούς περι υποτθέμενης μαζικής εξόντωσης σε “θαλάμους αερίων”.

ΟΧΙ οι εθνικοσοσιαλιστές δεν έφτιαχναν σαπούνι απο εβραίους ! Καταρρίπτουμε τα ψέμματα τους.66

[Εικόνα: το “Εβραϊκό σαπούνι” εκτίθενται στο Όρος Σιών στην Ιερουσαλήμ, 1972.]

 Η Deborah Lipstadt, καθηγήτρια σύγχρονης εβραϊκής ιστορίας, ισχυρίστηκε το 1981: “Το γεγονός είναι πως οι Ναζί δεν χρησιμοποίησαν ποτέ τα σώματα των Εβραίων ή για οποιονδήποτε άλλον για την παραγωγή σαπουνιού”.

Τον Απρίλιο του 1990, ο καθηγητής Yehuda Bauer του ισραηλινού εβραϊκού πανεπιστημίου του Ισραήλ, θεωρούμενος ως ηγετικός ιστορικός του Ολοκαυτώματος, καθώς και ο Shmuel Krakowski, διευθυντής αρχείων του ισραηλινού κέντρου του Ολοκαυτώματος Yad Vashem, επιβεβαίωσαν ότι η ιστορία του ανθρώπινου σαπουνιού δεν είναι αλήθεια.

Η εικόνα της πείνας, των ασθενειών και της δυστυχίας στα στρατόπεδα είναι καθολική σε όλες τις υποθέσεις σχετικά με το Ολοκαύτωμα, εκτός από τους ισχυρισμούς του «εβραϊκού σαπουνιού». Αλλά αν η εύλογη εικόνα της πείνας είναι τόσο ευρέως διαδεδομένη από τους υποστηρικτές της θεωρίας του ολοκαυτώματος, τότε γιατί τόσοι πολλοί υποστηρικτές δυσκολεύονται να απορρίψουν τους ισχυρισμούς του “εβραϊκού σαπουνιού”;

Για να κάνουμε σαπούνι, χρειαζόμαστε μεγάλο αριθμό κρατουμένων με άφθονο σωματικό λίπος.

Θα μπορούσε η οργή για τους “κακούς” ναζί να είναι τόσο ισχυρή στους υποστηρικτές του Ολοκαυτώματος, που πολλοί από αυτούς (ίσως οι περισσότεροι) θα πιστέψουν θεμελιωδώς αντιφατικές ιστορίες;

Η θεωρία του ολοκαυτώματος σκοπεύει να στρέψει τους δυτικούς Ευρωπαίους προς τη «συμπόνια», την«ανοχή» και τη «πολυμορφία».

Θα μπορούσε αυτό το σύστημα αξιών της «συμπόνιας», της «ανοχής» και της «διαφορετικότητας» να ακολουθηθεί από άλλους, όχι όμως από τους ίδιους τους υποστηρικτές του Ολοκαυτώματος;

Στο Ισραήλ εξάλλου οι έννοεις “ανοχή “και” ποικιλομορφία “δεν έχουν θέση!

Η Έκθεση της Ιερουσαλήμ της 7ης Απριλίου 1994, σελ. 24, λέει ο Rafael Eitan, ένας από τους πιο σημαίνοντες ηγέτες του Ισραήλ:

Σε μια συνάντηση κορυφαίου στρατιωτικού ορείχαλκου στη Γάζα το 1980, ο εβραίος Eitan είπε, σύμφωνα με τις σημερινές σημειώσεις: “Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να εξαθλιώσουμε τους τους Άραβες, ώστε να φύγουν. Όλοι οι Άραβες είναι οι ίδιοι, θα πρέπει όλοι να τελειώσουν. “

Ο Εβραϊκός Τύπος για τις 28 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 1994, στη σελίδα 107, αναφέρει τον ραβίνο Yitzak ως εξής:

Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε αυτό το μίγμα Εβραίων και Αράβων. Πρέπει να σταματήσουμε τη πρόσμηξη μαζί τους. Πρέπει να υπάρξει καθαρότητα της φυλής μας.