«Η δεξιά πρόδωσε την φύση»


«Η δεξιά πρόδωσε την φύση»«Η δεξιά πρόδωσε την φύση»
ΠΗΓΗ: THE HELLENIC FRONT

Την ώρα που οι λακέδες του πατριωτικού χώρου εγκωμιάζουν την κυβέρνηση για τον τρόπο που αντιμετώπισε τον ιό και ακόμα κάνουν τεμενάδες σ’ αυτήν για τον Έβρο και τις δήθεν Θερμοπύλες, ήρθε το νέο περιβαλλοντικό νομοσχέδιο.

Η κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη την γενική αποχαύνωση του λαού λόγω του ιού και της καραντίνας έβαλε μπροστά τα ακραία καπιταλιστικά της σχέδια για την απομύζηση της φύσης και της γης μιας και με το νέο νομοσχέδιο καταργείται το Natura 2000.

Σύμφωνα με αυτό λοιπόν προωθείται η εξόρυξη μεταλλευμάτων σε προστατευόμενες περιοχές φύσης ενώ παράλληλα ιδιωτικοποιούνται οι Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών (ΦΔΠΠ) που αξιολογούσαν την επικινδυνότητα ή μη τέτοιων εξορύξεων, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο στην άκρατη κερδοσκοπία των ιδιωτών εις βάρος της φύσης. Μειώνει τον χρόνο εξέτασης των επενδυτικών σχεδίων και των σχεδίων εξόρυξης καθώς και προχωρά στην νομιμοποίηση των αυθαίρετων που βρίσκονται σε δασικές εκτάσεις κλπ.

Οι παρωπίδες λοιπόν που καλύπτουν τα μάτια του κόσμου και που εξυψώνουν την δεξιά και φιλελεύθερη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας περί της δήθεν πατριωτικής πολιτικής της μας προκαλούν αηδία.

Βρισκόμαστε για ακόμη μια φορά μπροστά σε προδοτικές κυβερνητικές κινήσεις και όπως κάθε φορά σαν αυτόνομοι αγωνιστές θα σταθούμε απέναντι τους.

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

Ανδρέας