Ο Αδόλφος Χίτλερ μιλάει για την Ευρώπη και εκθειάζει την Ελλάδα που έδωσε το πρώτο φως πολιτισμού!


Ο Αδόλφος Χίτλερ μιλάει για την Ευρώπη και εκθειάζει την Ελλάδα που έδωσε το πρώτο φως πολιτισμού!Ο Αδόλφος Χίτλερ μιλάει για την Ευρώπη και εκθειάζει την Ελλάδα που έδωσε το πρώτο φως πολιτισμού!

Α.Χ.: “Τι ειναι η Ευρωπη?

Δεν υπαρχει γεωγραφικος προσδιορισμος για την Ευρωπη. Ειναι ενα συνολο εθνοτητων και πολιτισμων.

Τα Ουραλια δεν ειναι τα συνορα της Ευρωπης.
Τα συνορα μας ειναι τα συνορα που διαχωριζουν τους ανθρωπους που ζουν με το δυτικο τροπο ζωης απ τον ανατολικο.

Αρχικα ηταν τα Ελληνικα νησια στα οποια τα νορδικαα φυλλα για πρωτη φορα αναψαν την φλογα αργα και σταθερα φωτιζοντας ολον τον κοσμο.
Οταν οι Ελληνες πολεμησαν και απωθησαν τα περσικα φυλα, δεν πολεμησαν μονο για τη δικη τους πατριδα αλλα και για ολοκληρη την Ευρωπη οπως την γνωριζουμε σημερα.
Υστερα το πνευμα της Ευρωπης προχωραει απο την Ελλαδα στη Ρωμη.

Μια αυτοκρατορια γεννηθηκε η σημασια της και η δημιουργικη της πνοη ποτε ως σημερα δεν εχουν συνδυαστει και δεν εχουν ξεπεραστει.
Οταν οι Ρωμαικες λεγεωνες πολεμησαν σε τρεις τρομερους πολεμους την Καρχιδονα απο την Αφρικη αγωνιστηκαν ως το τελος για την νικη οχι μονο για την Ιταλια αλλα για ολον τον κοσμο που πλαισιωνε τον Ελληνορωμαϊκο πολιτισμο, αυτη ηταν τοτε η Ευρωπη.”

“Οφείλουμε να διατηρήσουμε το Ελληνικό πολιτισμικό ιδεώδες σε ολη την υποδειγματική ομορφιά του. Δεν πρέπει κανείς να επιτρέψει η ευρύτερη φyλετιkή κοινότητα να συντριφθεί εξαιτίας των διαφορών των επιμέρους λαών της. Η μάχη που ξεσπάει στις ημέρες μας περιστρέφεται ολοκληρωτικά γύρω από υψηλούς σκοπούς: Ένας πολιτισμός , που εσωκλείει χιλιετίες εντός του και που συμπεριλαμβάνει απο κοινού τον Ελληνismό και το Γερμανιsmo, μάχεται για την ύπαρξή του.” Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ

Ο Αδόλφος Χίτλερ μιλάει για την Ευρώπη και εκθειάζει την Ελλάδα που έδωσε το πρώτο φως πολιτισμού!2