Ρώσοι Μασόνοι εορτάζουν την νίκη κατά του Χίτλερ μέσω τηλεδιάσκεψης! 75 έτη μετά ακόμα τους στοιχειώνει!


Ρώσοι Μασόνοι εορτάζουν την νίκη κατά του Χίτλερ μέσω τηλεδιάσκεψης! 75 έτη μετά ακόμα τους στοιχειώνει!

Ρώσοι Μασόνοι εορτάζουν την νίκη κατά του Χίτλερ μέσω τηλεδιάσκεψης! 75 έτη μετά ακόμα τους στοιχειώνει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

1) Ο Χίτλερ όχι μόνο διέλυσε τις μασονικές στοές της Γαλλίας αλλά τις έκανε έκθεμα εξευτελίζοντας τες!
2) Βιβλίο στρατηγού των SS με τίτλο “Η Μασονία” ενημέρωνε τους λαούς της Ευρώπης ότι υπάρχει σχέδιο Kalergi.
3) Ο Χίτλερ σκόπευε να φυλακίσει αρκετούς Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Ελευθεροτέκτονες, Ροταριανούς και πρόσκοπους αφότου καταλάμβανε την Αγγλία!
4) Βιβλίο του Γ’ Ράιχ: Καπιταλιστές, μαρξιστές, προλετάριοι, μασόνοι, μπουρζουαζία ,αστική τάξη όλοι στο άρμα του διεθνισμού.
5) Όταν οι Εθνικοσοσιαλιστές συνέλαβαν τον αποκρυφιστή Karl Germer λόγω της φιλίας του με τον Σατανιστή Μασόνο Aleister Crowley

 

Ρώσοι Μασόνοι εορτάζουν την νίκη κατά του Χίτλερ μέσω τηλεδιάσκεψης! 75 έτη μετά ακόμα τους στοιχειώνει!2Γράφει ο Ι. Ρ.

Ρε τι γίνεται εκεί στην χώρα του Βλαδίμηρου του προστάτη των Ορθοδόξων ;; Μην με γελούν τα μάτια μου τον αμαρτωλό;; Μασόνοι δεν είν’ αυτοί;;

Σήμερα συμπάσχουμε όλοι με το κακό που χτύπησε την ” Μεγάλη Μασονική στοά της Ρωσίας” Όπου είναι αναγκασμένοι οι αγαπητοί Μασόνοι να εορτάσουν την 75η νίκη επί του Ναζισμού μέσω τηλεδιάσκεψης και όχι στον ιερό ναό της Στοάς τους, ευχόμαστε στους στους αγαπητούς Μασόνους που έχουν τις Χριστοπαναγίες για προσκεφάλι τους του χρόνου στις στοές αδέρφια Χριστιανοί Ορθόδοξοι Μασόνοι!!

Ρώσοι Μασόνοι εορτάζουν την νίκη κατά του Χίτλερ μέσω τηλεδιάσκεψης! 75 έτη μετά ακόμα τους στοιχειώνει!2

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ: ” Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ”

Ρώσοι Μασόνοι εορτάζουν την νίκη κατά του Χίτλερ μέσω τηλεδιάσκεψης! 75 έτη μετά ακόμα τους στοιχειώνει!22ΌΤΑΝ όλοι μαζί Δημοκράτες , Κομμουνιστές ,Μασόνοι, Τραβεστί , Gay που θέλουνε να γίνουνε γονείς, Φιλελεύθεροι, Δεξιοί , Αριστεροί , Μπατριώτες , Μεταξικοί με τα Θαύματα του Παίσιου παραμάσχαλα, Χριστιανοί Ορθόδοξοι με την φωτογραφία του Βλαδίμηρου στο προσκεφάλι τους γιορτάζουν μαζί την Αντιναζιστική νίκη.

ΤΟΤΕ όλοι εμείς οι ελάχιστοι που είμαστε απέναντι είμαστε περήφανοι και είμαστε σίγουροι ότι είμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας.

Και να θυμάστε ο Αδόλφος Χίτλερ είχε σε όλα δίκιο!!