Επιστρατεύουν και ηθοποιούς τώρα σε ρόλο απεγνωσμένου περιβαλλοντολόγου


Επιστρατεύουν και ηθοποιούς τώρα σε ρόλο απεγνωσμένου περιβαλλοντολόγου

Επιστρατεύουν και ηθοποιούς τώρα σε ρόλο απεγνωσμένου περιβαλλοντολόγουΕπιστρατεύουν και ηθοποιούς τώρα σε ρόλο απεγνωσμένου περιβαλλοντολόγου

Ένα μεγάλο περιβαλλοντολογικό γκρουπ επιστράτευσε τον γνωστό σταρ του Χόλλυγουντ Ρόμπερτ Ρέντφορτ για να ‘ασκήσει’ πίεση στον Ομπάμα να λάβει δραστικά μέτρα κατά της κλιματικής αλλαγής. Η επιλογή καθόλου τυχαία, αφού ο γνωστός ηθοποιός είναι επίσης γνωστός και για τις περιβαλλοντικές του ευαισθησίες και ακτιβισμό.

Όμως είναι να αναρωτιέται κανείς, μια τόσο ισχυρή και μεγάλη χώρα όπως οι ΗΠΑ, που η εισφορά της στην παγκόσμια επιβάρυνση του περιβάλλοντος μόνο αμελητέα δεν είναι, αλλά και που έχει αγνοήσει παντελώς όλες τις αποφάσεις του Κυότο όλα αυτά τα χρόνια, πως ξαφνικά γίνεται πρωτοπόρα στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής; Πολύ απλά, γιατί όπως ο Ρέντφορντ προσποιείται ρόλους, έτσι και η κυβέρνηση των ΗΠΑ! Η τέλεια συγκάλειψη των εγκλημάτων στα οποία τελευταία πρωτοστατεί, τους χημικούς αεροψεκασμούς και τα οπλικά συστήματα που εξυπηρετουν όπως το χααρπ, την φέρνουν στο σημείο να το παίξει ‘με νοιάζει’ και χρησιμοποιεί τη γνωστή μέθοδο των ελεγχόμενων ΜΚΟ που ‘ζητούν’ δράση!

Κοντά δυο μήνες τώρα το θέμα της κλιματικής αλλαγής διακοσμεί πρωτοσέλιδα έντυπων και διαδικτυακών μέσων πλάι στα ακραία καιρικά φαινόμενα που οι ίδιοι δημιουργούν με τις πρακτικές τους. Να τώρα το πρόβλημα, έπεται και η λύση του… Οι πολιτικές φωνές έχουν χωριστεί σε υπέρ και κατά, όμως καμιά από αυτές δεν καταδεικνύει την αληθινή πηγή του κακού.

Όλοι εξυπηρετούν συμφέροντα, πολλά εκ των οποίων είναι οι παραγωγοί πηγών ενέργειας κι έτσι τσακώνονται οι ανανεώσιμες με τις παραδοσιακές. Στο βίντεο που κατασκευάστηκε με ‘τέχνη’ και που μιλάει ο Ρέντφορντ, ασκείται μια ψυχολογική πίεση στον θεατή με τα φουγάρα των βιομηχανιών να βρωμίζουν το περιβάλλον, αλλά… εκεί θα εστιάσουν στην ‘λύση’; Ο Ρεντφορντ ξέρει ποια λύση τον περιμένει ή απλά τον χρησιμοποίησαν;

Καλεί τον Ομπάμα να ‘κρατήσει’ τον προεκλογικό του λόγο για ‘δράση’ ενάντια στην κλιματική αλλαγή, αλλά μάλλον ξέχασε να τον καλέσει στο θέμα των μεταλλαγμένων κι έτσι ο νόμος υπέρ της Μονσάντο πέρασε χωρίς να απολαύσουμε τον γοητευτικό ηθοποιό.

Ποιος θα είχε αντίρρηση να μειώσουν οι βιομηχανίες τις εκπομπές CO2; Κανείς! Αλλά όταν ο Ομπάμα κάνει ‘δράση’ θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε είτε για νέους πράσινους φόρους που θα πλήξουν τον κοσμάκη, είτε για ακόμα πιο δραστικά μέτρα με το περίβλημα της επιστημονικής λύσης που λέγεται Γεωμηχανική και που θα έρθει να μας σώσει από το πρόβλημα που έχουν ήδη δημιουργήσει,

Με λίγα και απλά λόγια: Σας διαλύσαμε κι εσάς και τον πλανήτη με ψεκασμούς που επίτηδες σας κάναμε να νομίζετε πως είναι η μυστική μέθοδος της Γεωμηχανικής, αλλά τώρα, μιας και δεν καταφέρατε να αποδείξετε την μπλόφα μας, θα σας ψεκάσουμε και φανερά, με την δικαιολογία ότι πρέπει να σώσουμε τον πλανήτη.

Και γιατί όλη αυτή η μπλόφα στήθηκε βήμα-βήμα τόσον καιρό; Πολύ απλά: Όλο και περισσότερος κόσμος είχε αρχίσει να αναγνωρίζει το φαινόμενο των χημικών αεροψεκασμών κι έπρεπε να βρεθεί ένα άλλοθι. Σε λίγο το άλλοθι, από μυστικό θα γίνει επίσημο και με τη βούλα!!!

– See more at: http://savegeagroup.weebly.com/10/post/2013/06/5.html#sthash.x0o87Ha6.dpuf