ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΟΛΕΙ


ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΟΛΕΙ

ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΟΛΕΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΟΛΕΙ
Είναι φυσιολογικό για τα μέλη της οικογένειας μόλις συνειδητοποιούν ότι το αγαπημένο τους πρόσωπο υπέστη ένα φρικιαστικό θάνατο να γεμίζουν με ευτυχία και χαμόγελα;
Τι μπορεί να συμβαίνει με τα μέλη της οικογένειας όταν αντιλαμβάνονται ότι αυτός που τόσο αγάπησαν μόλις σφαγιάστηκε μέσα από έναν άγριο αποκεφαλισμό;

Επιπλέον, σχεδόν όλοι οι γνωστοί και συγγενείς χαμογελούν ή / έχουν πονηρά χαμόγελα;

Κανείς δεν ρίχνει το παραμικρό δάκρυ;

Ποιος μπορεί να βρίσκει μια τέτοια ανοησία πιστευτή;

Πώς θα αντιδρούσε οποιοδήποτε πρόσωπο στη σκέψη ότι, για παράδειγμα, ένας τέτοιος γιος ή αδελφός κάποιου θανατώθηκε στο βίντεο εν ψυχρώ;

Την στιγμή πριν να εκτελεστεί, θα έμοιαζε κάπως έτσι; Ποιος θα είχε αυτό το χαμόγελο σαν αυτό του Φόλει γνωρίζοντας ότι θα σφαχτεί βάναυσα;

Πώς θα μπορούσε να χαμογελάει σαν και αυτόν, γνωρίζοντας ότι πρόκειται να σκοτωθεί – και να σκοτωθεί μάλιστα με έναν άγριο, βάρβαρο και οδυνηρό τρόπο.

 ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΟΛΕΙ

Δεδομένου ότι είναι γεμάτος με χαμόγελα – και προσποιητά χαμόγελα, πώς θα μπορούσε η οικογένεια να το πάρει στα σοβαρά; Οι γονείς περπατούν με έντονο τρόπο και μεγάλα βήματα για τη συνέντευξη, η κυρία Φόλει έρχεται με σημειώσεις στο χέρι. Δεν υπάρχουν ενδείξεις πένθους για αυτά τα άτομα. Φαίνεται ότι προχωρούν λες και πηγαίνουν για μια επιχειρηματική συναλλαγή και όχι με πόνο και πένθος που θα αναμενόταν σε μια τέτοια περίπτωση.

 ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΦΟΛΕΙ

Ο Κύριος Φόλει προχωρά και κατόπιν φαίνεται σαν να κλαίει. Ωστόσο, νιώθει αυτή την αντίδραση; Στην πραγματικότητα, η προσπάθεια είναι αποτυχημένη, δεν κλαίει.

Μοιάζει περισσότερο να είναι χαμογελαστός, ακόμη και σαν να κρύβει το χαμόγελο του παρά να κλαίει. Η θλίψη δεν φαίνεται πουθενά σε κανέναν από αυτούς τους φαρσέρ.
Να σημειώσουμε επίσης, ότι το σαγόνι της Κυρίας Φόλει προεξέχει, και αυτό είναι μια ισχυρή ένδειξη της απάτης, επειδή ταυτόχρονα χαμογελάει.

Μόλις είχε κοπεί το κεφάλι του ανθρώπου, και αυτές είναι εκφράσεις προσώπων που βιώνουν πένθος;

Τώρα, σε ένα από τα βίντεο φαίνεται κάτι πιο περίεργο. Το Κινητό τηλέφωνο του Κύριου Φόλει χτυπάει, και η γυναίκα του λέει, “Σε παρακαλώ μην (απαντήσεις) γλυκέ μου.” Ωστόσο, παρά τη σημασία της συνέντευξης που δίνουν, κοιτάζει το κινητό τηλέφωνο, σημειώνει τον αριθμό, και στη συνέχεια τοποθετεί το τηλέφωνο στην κωλότσέπη.

Αυτό είναι σίγουρα ακόμη ένα σημάδι ότι δεν υπάρχει πραγματικός αποκεφαλισμός του γιου τους και τα πάντα είναι μια απόλυτη απάτη.

Σημειώστε, επίσης, τον συμβολισμό που κάνει με το χέρι, το οποίο τόσο η κυρία Φόλει και ο γιος της βγάζουν (ασπροπρόσωπους διάφορους ερευνητές του διαδυκτίου):

Προφανώς, αυτή η οικογένεια ανήκει σε κάποιο είδος μασονική κοινωνίας. Δείτε πως καμαρώνει με υπερηφάνεια καθώς κάνει το μασονικό συμβολισμό με το χέρι της, όπως ακριβώς κάνει ο Πάπας: σαν να είναι μια ασπίδα προστασίας.

“Πάντα ελπίζαμε ότι θα επέστρεφε στο σπίτι και (ηρωικά) υπέφερε για όλους τους άλλους.”

Γιατί όλες αυτές οι γλωσσικές ακροβασίες; Και συνδυάζονται πάντα με τη χρήση των λέξεων “πάντα, όλα, και όλα.”

Στο δεύτερο βίντεο δείχνει την Νταιάν Φόλει να εκτινάσσει το κεφάλι της κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής βλεμμάτων με τον μασόνο σύζυγό της:

Θα μπορούσε η σιωνίστρια τυφλοποντικίνα Ντάιαν Φόλει , να αστειεύεται με τον σύζυγό της, κάνοντας τη φύση αυτής της απάτης ακόμη πιο φανερή; Ασχετα από αυτό, η οικογένεια Φόλει προετοιμάζουν τον κόσμο για τις διάφορες φιλανθρωπίες τους, που θα καθιερώσουν είς «μνήμην» του Τζέιμς Φόλει.

Σημείωση: δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Βλέποντας αυτές τις πράξεις, και την ομιλία, από τους γονείς το ζήτημα είναι σαφές. Ο αποκεφαλισμός και η απαγωγή, του Τζέιμς Φόλει, όπως πρώτοι δημοσιεύσαμε στην Αθέατη γνώση είναι ψεύτικα.

Υπάρχει μια πληθώρα περιπτώσεων όπου χαμόγελα και χαρά παρουσιάζονται καθ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης. Δεν είναι και εύκολο να προσποιέισαι!


Ο αδελφός του, προσπαθεί να κοροιδέψει τους πάντες, αλλά αποτυγχάνει παταγωδώς.

Γιατί να υποκρίνεται ότι κλαίει αν συμβαίνει κάτι πραγματικά; Στην προσποίηση του να κλάψει δεν είναι δύσκολο να αποδειχθεί η φάρσα του. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να κλαίει αληθινά.

Δεν υπάρχουν δάκρυα;;; Ακόμη μια επιβεβαίωση!

Είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι κατάσκοποι εξουσιοδοτημένοι σε ειδική αποστολή; Σίγουρα, όλοι τους είναι μια απάτη, συν το ότι τα έχουν πάρει χοντρά για να παίξουν το ρόλο τους.

Ως εκ τούτου, οι γονείς και τα αδέλφια, με τα προσποιητά τους κλάματα, σύν τα χρήματα-που θα λάβουν για τις υπηρεσίες τους αποδεικνύουν την απάτη, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι ο Τζέιμς Φόλει είναι ακόμα ζωντανός.

atheatignosi