ΝΑΤΟ και Ισραήλ με «fake news» και «false flag operations» προκαλούν Ρωσία, Ιράν και Συρία


ΝΑΤΟ και Ισραήλ με «fake news» και «false flag operations» προκαλούν Ρωσία, Ιράν και Συρία
ΠΗΓΗ

Το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ ετοιμάζονται να πολεμήσουν εναντίον της Ρωσίας και των συμμάχων της για ένα ψέμα. Ένα ψέμα το οποίο ενορχηστρώθηκε από το Ισραήλ και τους μισθοφόρους του διεθνούς Σιωνισμού ισλαμοσυμμορίτες. Εν τω μεταξύ η Ουάσιγκτον αν και ισχυρίζεται ότι θέλει να εξοντώσει τους τζιχαντιστές στην Μέση Ανατολή και δηλώνει ότι τα αμερικανικά στρατεύματα (ειδικές δυνάμεις) θα αποχωρήσουν άμεσα από την Συρία, εν τούτοις εξακολουθεί να καλλιεργεί τα «fake news» και «false flag operations» που εξυφαίνουν οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης.

Το ΝΑΤΟ σε συμπαιγνία με το Ισραήλ και την Σαουδική Αραβία είναι έτοιμο να ξεκινήσει μια στρατιωτική σύγκρουση στην Μέση Ανατολή με παγκόσμιες προεκτάσεις, βασιζόμενο σε ισχυρισμούς τρομοκρατικών ομάδων περί χρήσης χημικών όπλων κατά αμάχων στην περιοχή Ντούμα της Συρίας, αν και δεν υπάρχει προς τούτο καμία απόδειξη. Η μόνη απόδειξη του γεγονότος είναι η ομάδα των «White Helmets» (Λευκά Κράνη), μια ομάδα δήθεν διασωστών που δραστηριοποιείται στην Συρία και η οποία στην πραγματικότητα είναι παρακλάδι των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών (έχουμε αναφερθεί στην ιστοσελίδα πολλάκις για τα Λευκά Κράνη).

Η Δαμασκός απάντησε στις επικρίσεις της Δύσης με σκληρή γλώσσα, αρνούμενη τους ισχυρισμούς περί χρήσης χημικών στην Ντούμα και υπενθυμίζοντας ότι η Συρία διεξάγει πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ενώ οι επικριτές της είναι αυτοί που υποστηρίζουν τους ισλαμιστές τρομοκράτες. Η Τεχεράνη διευκρίνισε ότι η δήθεν επίθεση με τα χημικά είναι πρόσχημα για στρατιωτική δράση εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης του Άσαντ.

ΝΑΤΟ και Ισραήλ με «fake news» και «false flag operations» προκαλούν Ρωσία, Ιράν και Συρία

Η Μόσχα εξέφρασε την άποψη ότι στην Συρία έχουν γίνει στην διάρκεια του συμμοριτοπολέμου επιθέσεις με χημικά, επιθέσεις που πραγματοποίησαν όμως οι τρομοκράτες μισθοφόροι της Δύσης προκειμένου να κατηγορηθεί η Δαμασκός. Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ο απώτερος στόχος αυτών των ενεργειών είναι να δικαιολογηθεί μια στρατιωτική επέμβαση κατά της νόμιμης συριακής κυβέρνησης.

Προειδοποίησε δε το υπουργείο Άμυνας ότι αυτές οι ενέργειες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε «σοβαρές συνέπειες», καθώς οι Ρωσικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται στην Συρία κατόπιν αιτήματος της νόμιμης κυβέρνησης (ο νοών νοείτο).  Το Ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών υπενθύμισε ότι όλα τα χημικά όπλα που διέθετε ο Άσαντ απομακρύνθηκαν από την Συρία το 2014 με υποστήριξη της κυβέρνησης Ομπάμα, κάτι που έχει επιβεβαιωθεί πολλές φορές από τον διεθνή οργανισμό OPCW (Organisation for the Prohibition of the Chemical Weapons).

Το ΝΑΤΟ σέρνεται από το Ισραήλ και το διεθνές σιωνιστικό κατεστημένο σε έναν πόλεμο στην Μέση Ανατολή που έχει ως κύριο στόχο το Ιράν, τον σημαντικότερο σύμμαχο της Ρωσίας στην περιοχή. Ένας πόλεμος που αν τον επιχειρήσει θα είναι σαν να παίζει ρωσική ρουλέτα με πέντε σφαίρες στον εξάσφαιρο γεμιστήρα του περιστρόφου.